|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
4.3.2009 15:40:21   
Anonimen
Skorpy - oprosti, ampak sm se kr potolažla, ko sm prebrala tvoj obseguser posted image . Pa ne bit jezna. 

Ribica80 - no, no, te punce pa kar za moje fante pršparejte.

(odgovor članu Ribica 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
4.3.2009 16:11:26   
zoga08
Hoj, souser posted image

O tema ouser posted image  midva poredko, mojemu ni do tega ga je tud strah da bo kej narobe, pa vmes sem mela vnetje pa nisva smela. Takrat ko pa je, je pa lepo in paše.

Moj obseg trebuščka je 106 cm, kar pomeni +16 cm od začetka user posted image .

Zatekanje: mi je na telovadbi babica, svetovala zmerno gibanje in veliko pitja in dieto na soliuser posted image , jaz pa pojem ful solate.

Nosečniški pas. FUL  DOBRA ZADEVAuser posted image jaz ga velikrat nosm, pa v šoli so otroci čisto navdušeni nad stopalci, ki se bleščijo, me skoz hvalijo kolk mam velik in lep trebuščekuser posted image .

Jasna81:lepa družinicauser posted image , pa tud buši.

Pozdravčka.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
4.3.2009 16:12:56   
Sempervivum
No, pa se dajmo. Izmerit user posted image

Jaz imam 92 cm, sem pa danes 19t2d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
4.3.2009 16:14:51   
zoga08
še dopišm, sem pozabla: sem že v 24t.

Kolk gre čas hitr. ooooooo kmal bomo zibale.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
4.3.2009 16:20:06   
furlica
Pozdravljene,

Ja res gre hitro čas, jaz sem že 22 t 2 d. user posted image user posted image user posted image

Moj dojenček brca kot veliki, kako lepi občutki, da se kar ustavim in se menim z njim, pole spet zaspi in spet začne dajati šuse.

Res lepo, komaj čakam JULIJ...

Ste kupile vozičke? Jaz še vedno cincam kirga bi. Zdaj se še z možem odpravlajva v Monfalcone v Italijo, da še tam vidimo kaj imajo... in potem se odločim.
Kaj pozna kere Quinny buzz na tri kolesa? Zanima me, če je prednje kolo premajhno za terensko voznjo?

Grem zdej, k moram se malo odpočit.

lep pozdrav,

furlica

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
4.3.2009 17:46:55   
SKORPY
nisem jezna smo bili že prej bolj okrogli tako da to ni tako veliko

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
4.3.2009 18:26:09   
andmoj
UUUFFFF sem videla, da je tema nanesla na sex in obseg bušija.

Jaz sem pa glede obojega kar mal žalostna. 

Kar se tiče sexa - mi je ginekologinja prepovedala, ker ima prenizko posteljico in se mi ni od drugega pregleda še nič popravila, tko da pomojem moj že kar mal s tabelimi gleda, ker ne more. No saj se vsake toliko časa mal zavzamem, pa kakšno drugo taktiko ubereva. Ja user posted image  je to, če smo v preteklosti kar vsak dan, potem pa kar naenkrat nič. Čeprav pa se mi je zgodilo glih to, kr si nisem mislila, da bo tako. Ko sem zanosila, bog ne daj, da bi se me dotaknil, sem kar odpor dobila. Zdaj pa že tolk časa nisva ....., da sem kar že malo ven iz vaje. Ah, bova pa potem vse za nazaj notr prnesla. OOOOOOOOOO to bo žurkaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!user posted image   user posted image  user posted image

Kar se pa tiče obsega trebuha - sem v 19t4d, oseg pa je 81 cm. user posted image  user posted image   je pa res, da sem bila pred nosečnostjo full suhica. Kar nekaj malo se mi zdi, ampak trebuh je pa po mojih pojmih kar velik - vsaj zame. user posted image

Ma važn da moja user posted image  v trebuščku uživa in da je vse ok.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
4.3.2009 18:37:11   
zoga08
Hoj,

ANDMOJ; bodi ponosna na svoj buši, saj ga ni maš velikrat v življenju zarad takega razloga.
Jaz z mojim ful uživam in ga pridno razkazujem v oprijetih majicahuser posted image ; se izogibam tunik, ker sem potem še širšauser posted image .

Me pa zanima za kolk so se vam povečale prsiuser posted image , jaz si bom vrjetn spet mogla kupit večji modrček že 5 do sedaj. Imam že za tri št. večjega. No sej nad dekoltejem se ne pritožujem se pa nad njihovo  težouser posted image . Boge punce z velikimi prsmi. Pa še taki s kostjo ne maram nosti, ker me vse boli potem.

Jutri greva pa naročit vožičekuser posted image , bova Mutsya vzela, že cel teden sanjam o njem.
Za previjalno greva pogledat k kolegu za kolk bi jo naredil, sem jo narisala kakšno bi rada. Če bo predraga jo bova vzela od Lip Poljčane pri Recinku.

Zdej grem mal malcat pol pa na telovadbo.user posted image

Uživajte.

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
4.3.2009 18:59:17   
rina22
Pozdravljene, souser posted image
Spet se po dolgem času javljam.. Je dosti dela s faxom user posted image Nisem utegnila kaj veliko prebrat, bom zdaj šlauser posted image Sem pa zaskrbljena, ker še nič brcik ne čutimuser posted image Pa sem že v 20. tednu, oz 19t6d. Baje pri prvi user posted image tam okrog 20 do 22 tedna začutiš, ampak mene že vseeno malo skrbiuser posted image

LPuser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
4.3.2009 19:01:37   
rina22
Aja, pa še to - prsi so se mi povečale do zdaj za 1 številko, berem pa, da si bo zoga08 mogla kupit že 5. modrc.. Trebuh mi sicer raste, ampak.. Se opravičujem, vem da kompliciram ampak oba komaj čakava, da bom kaj začutila....

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
4.3.2009 19:25:59   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

sex...men tud paše....moj pa je dal izjavo leta, da mi je piška otekla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da je on to vidu pr kravici, ko je bla breja in se je pripravljala na poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....da te kap....

Tole sm pa prej spregledala... user posted image user posted image user posted image  Ah, ti naši moški! Ampak v bistvu je pa prov prisrčna izjava! user posted image  

katrinka generalka je pa prestavljena na ponedeljek, ker je župnik zbolel... Pa nič hudega, samo mal sva se "natuširala" na poti od avta do cerkve, ker moj ljubi bodoči možek nima dežnika v avtu! user posted image user posted image

Punce hvala za komplimente mojemu srčku...jst se itak topim...matka smotana! user posted image
smile30 res je blo 2007. ful fantkov. Anžej je pa star dobrih 19 mesecev (drugo dete pričakujemo tam okrog njegovega 2. rojstnega dneva, natančneje 2 dni prej user posted image ).

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
groza, delam v gradbeništvu pa niti enga metra nimamo - obupuser posted image , bom se zmerla k dam pridmuser posted image

Saj veš kaj pravijo - domača kobila... user posted image  Se bom tud jst ob priliki zmerla!

rina22 brezskrbi, je še vedno čas za brcike! user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 4.3.2009 19:26:53 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
4.3.2009 19:27:04   
Anonimen
Moje prsi so se povečale za eno cifro do sedaj, mam pa drug problem. Občasno v njih čutim tako napetost kot pred dojenjem, kr vre mi notuser posted image

(odgovor članu rina22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
4.3.2009 19:29:54   
_ella_

user posted image

< Sporočilo je popravil _ella_ -- 4.3.2009 19:37:55 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
4.3.2009 19:37:02   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

rina22- nič ne skrbi, jaz sem točno 19t in 6 dni prvič čutila brcike v trebuščku. Sem tudi prvič noseča in boš vidla, da boš tudi ti kmalu kaj čutila. danes sem nastopila 23 teden in sem mi je zdelo da sem včeraj tudi prvič lahko čutila na zunaj trebuha , torej z roko brcike moje male. Seveda mojega ni bilo doma, da bi ga priklicala , da bi čutil kakšen rok koncert je dala naša mala. Ampak če bo tko pokonc kot je zdaj, bom tudi po porodu dobro spala, se namreč vedno za mano zbudi in pred mano zaspi. Tko da verjamem , da bo pridna punca. Se čist po mamiuser posted image user posted image

Sicer pa za seznam moj obseg trebuha je 94cm in to je skoraj 20 cm plusa od zanositve. Ni kaj raste mala, no saj tudi jaz nisem majhna.

Kar se pa moderca oz. prsi tiče sem šla pa iz 80A na 90C tko, da me ne tišči nič.

Če je pa tema sex tu pa moram rečt, da sva ta teden spet enkrat, pa ne me vprašat kdaj je blo zadnjič, ker se ne spomnim več. Sploh ne vem komu ni,meni ali njemu, nekako nama obema ni.  Ampak ko pa sva je blo pa user posted image  in se sprašujem kdaj bo drugič, pa najbrž ne bo spet do juhuhuuser posted image  

Včerijšne suhe slive  so mi pa danes dan pokvarle, me tko šravfa že celi dan, da je kar groza.

Jutri pa morfologija, komi čakam da vidim malo razgrajačico.

Pozdravljene souser posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
4.3.2009 19:57:59   
nana
Pozdravljene punce,spet vas malo pozdravim!
Glede user posted image ,midva user posted image  skoraj vsak dan,tako normalno kot sva pred nosečnostjo,čeprav je vse skupaj bolj umirjeno.
Naš mali pa brca tako,da danes ponoči ene dve uri nisem mogla spat,ob dveh sem se zbudila za lulanje in potem je bla pa prava fešta tako je delal,ko pa sem atija zbudila,da bi tudi on čutil kaka žurka je v mojem trebuhu pol pa mir in ni več niti enkrat brcniluser posted image ,drugače pa nevem kaj dela,ali se res tako obrača ali kaj včasih imam full trdo in ven napihnjen trebuh čisto nizko spodaj nad sramno kostjo,pa se mi zdi kot da je prenizko spodaj pa boli mu kot user posted image  ko se celi obrača,joj,komaj čakam pregled,tak se mi že vleče ko čakam en mesec da vidim malegauser posted image
                                              lepo bodite punce in božajte svoje trebuščke 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
4.3.2009 21:00:43   
katrinka
cešnca - aha, no bos pa v ponedeljek poročalauser posted image

obseg buhija - 90cmuser posted image

prsi - moj je nad njimi naudušen...k pijavka jeuser posted image prej sem bila 80-85b, zdej pa ....niti nočm pomislt...pa vse večje in večje souser posted image

(odgovor članu nana)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
4.3.2009 21:16:01   
Sempervivum

... rina22- nič ne skrbi, jaz sem točno 19t in 6 dni prvič čutila brcike v trebuščku. ...

... Kar se pa moderca oz. prsi tiče sem šla pa iz 80A na 90C tko, da me ne tišči nič. ...

No, zdej si pa tudi mene potolažila user posted image  Do ponedeljka torej čakam, pol je pa itak že morfologija ... pa upam, da bo vse OK.

?????? Iz košarice A na C si presedlala??????? Pa sem mislila, da so meni ful zrasle, hehe user posted image  Jaz sem imela tudi košarico A, zdej sem pa samo blazinice iz modrcev vzela in je super. Si rajši ne kupujem novih, bom pol nesrečna, ko se vrnejo v prejšnje stanje in bodo praznine nastale user posted image

Sicer pa srečno na morfologiji!!!! user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
4.3.2009 21:16:22   
Sempervivum

... rina22- nič ne skrbi, jaz sem točno 19t in 6 dni prvič čutila brcike v trebuščku. ...

... Kar se pa moderca oz. prsi tiče sem šla pa iz 80A na 90C tko, da me ne tišči nič. ...

No, zdej si pa tudi mene potolažila user posted image  Do ponedeljka torej čakam, pol je pa itak že morfologija ... pa upam, da bo vse OK.

?????? Iz košarice A na C si presedlala??????? Pa sem mislila, da so meni ful zrasle, hehe user posted image  Jaz sem imela tudi košarico A, zdej sem pa samo blazinice iz modrcev vzela in je super. Si rajši ne kupujem novih, bom pol nesrečna, ko se vrnejo v prejšnje stanje in bodo praznine nastale user posted image

Sicer pa srečno na morfologiji!!!! user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
4.3.2009 21:40:58   
Sempervivum
Sori za dva posta, ne vem, zakaj se je to zgodilo user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
5.3.2009 7:50:55   
Anonimen
Dobro jutro!

Evo, spet v službi. Doooolgcajt. Komi čakam vikend!

Zmerla se nisem, ker se nimam s čim! user posted image user posted image  Bi pa res rada vedela, kolk cm merim.

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Moje prsi so se povečale za eno cifro do sedaj, mam pa drug problem. Občasno v njih čutim tako napetost kot pred dojenjem, kr vre mi notuser posted image

Evo - js se čisto najdem v tem postu. Taka napetost, da je noro. Kot neki mravljinci...

Drugače sem pred nosečnostjo imela 75B oz. tudi kakšen A, odvisno od modrca. Zdej imam 90C, tako kot ela. Nosim modrce, ki sem jih nosila na koncu nosečnosti z Alenom. user posted image   Me pa nič ne moti - ne veličina, ne teža. Mojega pa še manj! user posted image

No, se še javim kaj! Lep, deževen dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2995
5.3.2009 8:45:28   
dd77
Dobro jutro user posted image .....

To s službo zdej pa katastrofa jaz nevem kako lahko tako se človeku ne da...
Ko da sem zgubila voljo totalno in čakam samo da pride ta petek.

Trebušček se mi zdi full majhen jutri bom v 21 t obseg 86 cm...sicer so mi že rekli da za te mesce sem majhna...booo upam da jeuser posted image  primerne velikosti.MF mam v pondeljek...

Prsi- mogoče do zdaj so se povečale samo za eno številko...upam da se v bodoče bojo več!?  Vedno več sklepam da sem POBRALA PRSI NA OČETA NE NA MAMO.

jasna81 in česnca- jaz v vašem albumu nemorem pogledat nič ker kao člam ne želi razkriti svojega profilauser posted image .....ali mogoče mate samo te majhne slikice ki se vidijo tle?
Uglavnem presrčkani otroci.....prav bi jim poščipala obrazčke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
5.3.2009 8:51:08   
Anonimen
dd77, moraš it spodaj na album ne na nick, pa boš vidla slikce

(odgovor članu dd77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2997
5.3.2009 9:06:34   
smile30
jutro,

glede jošk je pri meni tako kot pri Semprevivum, iz najmanjšega sem ven vzela blazinice. No, mogoče bi lahko nadela za eno številko večjega, ampak potem ne bi imela zavidljiv dekolte user posted image . Njami....
Tudi v mojih prsih so se občasno že naselile mravljince in vrnil se je občutek, kako bo spet to zgledalo. Za tiste, ki še te prakse nimate naj vas obvestim, da ko bodo mravljice v zizikah, bo mleko teklo kar v potokih samo od sebe user posted image .  Ja, brez lazinic ne bo šlo.
Ti depresivni deževni dnevi mi pa zdaj že načenjajo živce. Sploh nimam nobene volje za nič. Katastrofa pa taka. Kdaj bo konec....saj smo že aprila. Če se spomnim na marec v letu 2007 (ko sem začela porodniško) je bilo že tako toplo, da sem nosila samo bluzico. No ja, če se boljše spomnim pa je na dan ko sem šla rodit (21.3.) spet fajn zahladilo.
Čirulečarule sonce bo zdaj vsak čas tu.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
5.3.2009 9:07:36   
zaspančka
Jupi, dons mam pa MF!!!! user posted image user posted image user posted image  Komi čakam, sem že misnla, da sploh ne bom dočakala. user posted image  Edin, kar me je strah, je k bo treba it na vago. user posted image  Se bojim, da sem še kakšno kg več pridela od pre 14 dni, ko sem bla nazadnje pri G. Pa že itak sem 7 kg v plusu. user posted image  Obsega trebuha si še nisem merila, bolš da ne, kr bi me po moje kap. user posted image  Sem kr lepo konkurenca žogi, sam da sem jst šele 20t user posted image . Moj user posted image  je zadnjič, ko me je gledal v trebuh, reku, da me bo še razneslo, če se bom tko širila. user posted image

Nč, držite pesti za MF. Pa se slišimo jutri s poročilom iz pregleda. Pa pa, souser posted image !

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
5.3.2009 9:27:44   
katrinka
zaspančka - drzim pesti za MFuser posted image , glede tehtnice te razumem...pregled sm mela prejšn petek, v sredo mam pa MF, k bi bla vsaj enaka cifra +6kguser posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?