Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 12:01:27
|
|
|
|
janja*
|
buksi 11.03.2009 je polna luna in zna biti takrat enkrat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 12:05:27
|
|
|
|
buksi
|
janja*: moj mož pravi da bom verjetno šla ali 9. al pa 12. ne vem kje mu to ampak je čist prepričan. Tak da sem se morala prav dogovort da bo 9. kdo v bližin da me pelje. Bi bilo pa res zanimiv, da se tam srečave:) Možnoje pa vse.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 12:29:16
|
|
|
|
janja*
|
Jaz ciljam pa na 12.03.2009,ker ima moja sestra rojstni dan pa pikico sem izgubila na ta dan pred enim letom.To se pravi,da jaz navijam za 12.03.2009.Juhu se vidimo buksi.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 13:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
no no okoli lune se dogajajo čudne stvari, tako da punci vidve se kar pripravita, da bomo skupaj dihali, sam je treba ganter javit da bo pomagala k se je javila da bo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 13:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
a boste 14.3, slučajno še po gregorjevem sejmu skakale pa boste potem šle v P.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 13:54:41
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla no želim vam en dober dan čeprav je oblačno in deževno midve sva ble pri zravniku in jo je cepla mala ni nič jokala sem kar presenečena drugače smo pa zrasli.... edin zdej doma je mal jokcala upam da ne bo hujšega ja ko bote romale proti rimu vam za popotnico vsem želim zdej pa grem mal delat lep dan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 17:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla, kako kaj?? smo spet na drugo stran padle!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 18:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravcek vsem notranjkam! sem sicer iz okolice cerknice, vendar je mozek cistokrvni logatcan, tako da smo vsaj 1x na mesec v logatcu! PDP imam 21.8. imam ze 2 sina(6 in 8 let) stara sem 30. lep pozdravcem vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 19:00:05
|
|
|
|
Dudica1
|
miska_mccute pozdravljena med nami... ...lepo da pričakijete že kar tretjega...fino...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 19:01:16
|
|
|
|
Dudica1
|
aja še vprašala bi te kaj imaš to spletno stran...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 19:01:55
|
|
|
|
Neža7
|
Samo, da vse lepo pozdravim Upam, da uživajte koliko se da v tem vremenu Mi smo imela slabo noč zato grem danes zgodaj spat Možek dela nočno danes
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 4.3.2009 19:19:17
|
|
|
|
Dudica1
|
NEŽA7 dolgo se že nisi javila...upam da ste dobro... lepo noč ti želim in vsem ostalim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 7:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, hvala za lep sprejem....zdaj me ne boste frej, hihih ja, spletno stran imam ja, mal za hobi, pa da se kaj novega naucim kako se pa drugace pocutite? jaz imam neverjetno energije...pride pa kak dan alpa 2 na teden, ko nisem sposobna niti posode pomit no, tak dan je bil vceraj. komaj sem malo stanovanje v red spravila, pa neko zelenjavmno juho na brzino spackala, da moji fantje ne bi od lakote umrli ! pa dobro jutro vsem in lep dan!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 7:15:19
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro še od mene miska_mccute ni za kaj...vsaka je dobrodošla med nami....pa kr fajn če te ne bomo frej ker tukaj se ponavadi bolj malo čveka..no ja... počutje je pa spremenljivo...enkrat mam ful energije naredim kar češ drugič bi pa samo spala pa čist nč naredila... ...ma sej bo že še malo pa bom morala imeti energije za cel dan za dva otroka... ....in komaj čakam našega drugega ...že vse neki pripravljam in cunjce gledam pa tko...pa vse že kar nekaj prej odhajajo v P. tako da bom počasi že pol kar jaz na vrsti.... JANJA IN OSTALE dobro jutro
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.3.2009 7:16:29 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 7:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, kdaj pa imas rok, in kolico je star starejsi brat/sestrica?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 7:32:15
|
|
|
|
janja*
|
miska_mccute dobrodošla med nami. Dudica1 dobro jutro. Danes je bilo spanje okej.No zvečer pa sem že mislila,da bo treba spet v porodnišnico,ampak se je umirilo.Tokrat sem rekla,da ne grem nikamor dokler ne bo hudo pa ,če rodim doma.Spet sem imela lažne popadke,ampak tokrat z bolečinami in se je spet vse ustavlo.Ne vem več kaj naj si mislim.Očitno se vse skupaj pripravlja na trenutek,ko bo treba rodit.A prideš na kavo?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 7:48:43
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro miska_mucute: no najprej dobrodošla med Notranjkami lepo je da je še kakšna za čvekat kako ste kaj spale jaz kar vredu , sem imela pa danes problem fantiča v vrtec spravt, je dedi avto sedež sabo na hrvaško peljal, je šel službeno, in je zdaj svakinja mogla sinka peš peljat v vrtec no zdaj bo pa malo moker, no ja se bosta vsaj sprehodila kaj boste danes kuhale, jaz bom kar makarone s tuno naredila, in redečo peso, njami
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 7:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala cveka in janja. uf, kuhanje....vecna dilema. jst sem vcer skuhala ogromen lonec zelenjavne juhe, z namenom, da se za danes resim kuhanja. pa se palacinke s cokolado nardim zravn, in po mojem bo to to.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
u palačinke, njami!! jaz sem pa včeraj spekla skutin štrudelj pa je treba še tisto pojest saj men se tud ne da nič kuhat, ker idej zmanjka pol se pa zmišljujem ob skrinji kaj bom skuhala iz kje praviš točno da si iz Cerknice?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
naprej od cerknice sem. lož. ti?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
aja jaz sem iz Logatca, vsaj zdaj, prej sem bila pa na Petkovcu, pa me je dec prženu v Logatec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:06:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dudica, kdaj pa imas rok, in kolico je star starejsi brat/sestrica? rok mam 1 maja,doma pa imamo že enega fantka ki je star 2,5 let
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
CVEKA: kje pa u logatcu? ker moj dragi je iz gornjega logatca, pa smo dostikrat pri tasci in tastu, pa lahko skocive na kako kavo:D
< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 5.3.2009 8:14:28 >
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:07:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* miska_mccute dobrodošla med nami. Dudica1 dobro jutro. Danes je bilo spanje okej.No zvečer pa sem že mislila,da bo treba spet v porodnišnico,ampak se je umirilo.Tokrat sem rekla,da ne grem nikamor dokler ne bo hudo pa ,če rodim doma.Spet sem imela lažne popadke,ampak tokrat z bolečinami in se je spet vse ustavlo.Ne vem več kaj naj si mislim.Očitno se vse skupaj pripravlja na trenutek,ko bo treba rodit.A prideš na kavo? ej sm pa pršla glih z vrtca...poklicala bi me ... ...a boš jutri doma pa prletim?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 5.3.2009 8:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.