|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
4.3.2009 12:01:27   
janja*
buksi 11.03.2009 je polna luna in zna biti takrat enkratuser posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 976
4.3.2009 12:05:27   
buksi
janja*: moj mož pravi da bom verjetno šla ali 9. al pa 12. ne vem kje mu to ampak je čist prepričan. Tak da sem se morala prav dogovort da bo 9. kdo v bližin da me pelje. Bi bilo pa res zanimiv, da se tam srečave:) Možnoje pa vse. 

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 977
4.3.2009 12:29:16   
janja*
Jaz ciljam pa na 12.03.2009,ker ima moja sestra rojstni dan pa pikico sem izgubila na ta dan pred enim letom.To se pravi,da jaz navijam za 12.03.2009.Juhu se vidimo buksi.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 978
4.3.2009 13:14:05   
Anonimen
no no okoli lune se dogajajo čudne stvari, tako da punci vidve se kar pripravita, da bomo skupaj dihali, sam je treba ganter javit da bo pomagala k se je javila da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
4.3.2009 13:15:05   
Anonimen
a boste 14.3, slučajno še po gregorjevem sejmu skakale pa boste potem šle v P.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
4.3.2009 13:54:41   
arupnik3
ojla
no želim vam en dober dan čeprav je oblačno in deževno
midve sva ble pri zravniku in jo je cepla mala ni nič jokala user posted image user posted image
sem kar presenečena  drugače smo pa zrasli....
edin zdej doma je mal jokcala upam da ne bo hujšega
ja ko bote romale proti rimu vam za popotnico vsem želim  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa grem mal delat lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.3.2009 17:52:56   
Anonimen
ojla, kako kaj?? smo spet na drugo stran padle!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
4.3.2009 18:18:50   
Anonimen
pozdravcek vsem notranjkam!
sem sicer iz okolice cerknice, vendar je mozek cistokrvni logatcan, tako da smo vsaj 1x na mesec v logatcu!user posted image
PDP imam 21.8.
imam ze 2 sina(6 in 8 let)
stara sem 30.
lep pozdravcem vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
4.3.2009 19:00:05   
Dudica1
 miska_mccute pozdravljena med nami...user posted image ...lepo da pričakijete že kar tretjega...fino...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.3.2009 19:01:16   
Dudica1
aja še vprašala bi te kaj imaš to spletno stran...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
4.3.2009 19:01:55   
Neža7
Samo, da vse lepo pozdravim user posted image

Upam, da uživajte koliko se da v tem vremenu user posted image

Mi smo imela slabo noč zato grem danes zgodaj spat user posted image  Možek dela nočno danes user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.3.2009 19:19:17   
Dudica1
NEŽA7 dolgo se že nisi javila...upam da ste dobro...user posted image
lepo noč ti želim

in vsem ostalim

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.3.2009 7:02:13   
Anonimen
dudica, hvala za lep sprejem....zdaj me ne boste frej, hihih
ja, spletno stran imam ja, mal za hobi, pa da se kaj novega naucimuser posted image
kako se pa drugace pocutite?
jaz imam neverjetno energije...pride pa kak dan alpa 2 na teden, ko nisem sposobna niti posode pomituser posted image  no, tak dan je bil vceraj. komaj sem malo stanovanje v red spravila, pa neko zelenjavmno juho na brzino spackala, da moji fantje ne bi od lakote umrliuser posted image !
pa dobro jutro vsem in lep dan!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
5.3.2009 7:15:19   
Dudica1
dobro jutro še od mene

miska_mccute ni za kaj...vsaka je dobrodošla med nami....pa kr fajn če te ne bomo frej ker tukaj se ponavadi bolj malo čveka..no ja...user posted image
počutje je pa spremenljivo...enkrat mam ful energije naredim kar češ drugič bi pa samo spala pa čist nč naredila...user posted image ...ma sej bo že še malo pa bom morala imeti energije za cel dan za dva otroka...user posted image ....in komaj čakam našega drugega user posted image ...že vse neki pripravljam in cunjce gledam pa tko...pa vse že kar nekaj prej odhajajo v P. tako da bom počasi že pol kar jaz na vrsti....user posted image

JANJA IN OSTALE dobro jutro

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.3.2009 7:16:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.3.2009 7:22:23   
Anonimen
dudica, kdaj pa imas rok, in kolico je star starejsi brat/sestrica?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
5.3.2009 7:32:15   
janja*
miska_mccute dobrodošla med nami.
Dudica1 dobro jutro. Danes je bilo spanje okej.No zvečer pa sem že mislila,da bo treba spet v porodnišnico,ampak se je umirilo.Tokrat sem rekla,da ne grem nikamor dokler ne bo hudo pa ,če rodim doma.Spet sem imela lažne popadke,ampak tokrat z bolečinami in se je spet vse ustavlo.Ne vem več kaj naj si mislim.Očitno se vse skupaj pripravlja na trenutek,ko bo treba rodit.A prideš na kavo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.3.2009 7:48:43   
Anonimen
dobro jutro

miska_mucute:
no najprej dobrodošla med Notranjkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo je da je še kakšna za čvekat user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj spale jaz kar vreduuser posted image user posted image , sem imela pa danes problem fantiča v vrtec spravt, je dedi avto sedež sabo na hrvaško peljal, je šel službeno, in je zdaj svakinja mogla sinka peš peljat v vrtecuser posted image no zdaj bo pa malo moker, no ja se bosta vsaj sprehodilauser posted image user posted image

kaj boste danes kuhale, jaz bom kar makarone s tuno naredila, in redečo peso, njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
5.3.2009 7:52:04   
Anonimen
hvala cveka in janja.
uf, kuhanje....vecna dilema. jst sem vcer skuhala ogromen lonec zelenjavne juhe, z namenom, da se za danes resim kuhanja. pa se palacinke s cokolado nardim zravn, in po mojem bo to to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 993
5.3.2009 8:02:02   
Anonimen
u palačinke, njami!!

jaz sem pa včeraj spekla skutin štrudelj pa je treba še tisto pojestuser posted image user posted image
saj men se tud ne da nič kuhat, ker idej zmanjkauser posted image user posted image pol se pa zmišljujem ob skrinji kaj bom skuhalauser posted image user posted image

iz kje praviš točno da si iz Cerknice? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
5.3.2009 8:04:23   
Anonimen
naprej od cerknice sem. lož. ti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
5.3.2009 8:06:11   
Anonimen
aja

jaz sem iz Logatca, vsaj zdaj, prej sem bila pa na Petkovcu, pa me je dec prženu v Logatecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
5.3.2009 8:06:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

dudica, kdaj pa imas rok, in kolico je star starejsi brat/sestrica?

rok mam 1 maja,doma pa imamo že enega fantka ki je star 2,5 letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
5.3.2009 8:07:21   
Anonimen
CVEKA:
kje pa u logatcu? ker moj dragi je iz gornjega logatca, pa smo dostikrat pri tasci in tastu, pa lahko skocive na kako kavo:D

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 5.3.2009 8:14:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
5.3.2009 8:07:37   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

miska_mccute dobrodošla med nami.
Dudica1 dobro jutro. Danes je bilo spanje okej.No zvečer pa sem že mislila,da bo treba spet v porodnišnico,ampak se je umirilo.Tokrat sem rekla,da ne grem nikamor dokler ne bo hudo pa ,če rodim doma.Spet sem imela lažne popadke,ampak tokrat z bolečinami in se je spet vse ustavlo.Ne vem več kaj naj si mislim.Očitno se vse skupaj pripravlja na trenutek,ko bo treba rodit.A prideš na kavo?

ej sm pa pršla glih z vrtca...poklicala bi me ...user posted image ...a boš jutri doma pa prletim?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
5.3.2009 8:08:08   
Anonimen
user posted image dudica!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.