Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:22:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam ste se pa vse poskrile? Življenjepis bi si rada popravila, pa me nekaj jezi. AJa. Jaz sem že skoraj obupala nad temi službami. Pa tako rada bi imela boljšo. Do maja moram službo najt, pa če grem pucat. Ker doma ne bom. Za pucanje so ponujali službo čisto zraven mene. Drugega pa ni nič pametnega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:22:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Nejc je spal do 20h je pa vmes ful jokal, zdej pa cel nasmejan, pojedel je še cel krožnik polente z banano Ojej. Le kdaj bo šel spat?! Jaz pa Maji sploh ne smem dat banane, ker jo čisto zapre. Ji daš pa kaki al pa sladek sok pa jo bo odprlo. Jst tko nardim pr Vidku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:23:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam ste se pa vse poskrile? Življenjepis bi si rada popravila, pa me nekaj jezi. AJa. Jaz sem že skoraj obupala nad temi službami. Pa tako rada bi imela boljšo. Do maja moram službo najt, pa če grem pucat. Ker doma ne bom. , jaz pa mislim da me bo spet zaneslo v gostinske vode, tam je vsaj urnik fleksibilen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:24:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Nejc je spal do 20h je pa vmes ful jokal, zdej pa cel nasmejan, pojedel je še cel krožnik polente z banano Ojej. Le kdaj bo šel spat?! Jaz pa Maji sploh ne smem dat banane, ker jo čisto zapre. Ji daš pa kaki al pa sladek sok pa jo bo odprlo. Jst tko nardim pr Vidku. Rabim potem ene 3 dni, da jo odprem, tudi če ji dam kaj takega kar odpira zraven. Jih bo potem jedla, ko ne bo imela težav s prebavo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:24:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kam ste se pa vse poskrile? Življenjepis bi si rada popravila, pa me nekaj jezi. AJa. Jaz sem že skoraj obupala nad temi službami. Pa tako rada bi imela boljšo. Do maja moram službo najt, pa če grem pucat. Ker doma ne bom. Za pucanje so ponujali službo čisto zraven mene. Drugega pa ni nič pametnega. Jaz bom sedaj začela zopet na slepo pošiljat, pa malo poklicat. Ene veze so že šle skozi, ampak trenutno mi ne morejo pomagat, s septembrom bo laže, ampak jaz ne morem čakat do septembra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:25:18
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Nič jaz se počasi poslavljam, sem neki probavala za nazaj brat, pa nimam več energije. Naj vam še povem, da je bila moja miškica danes zeeelo pridna pri babi in dediju , lepo jedla, spala, se igrala, pravi moja mami, da sploh ne ve kaj tolk jambram , da ona bi jo takoj vsak dan mela po 24 ur Toliko od mene, ne morem več gledat tako, da grem direkt v posteljo. Lahko noč vam želim Ja ko imaš "tujega" otroka se ti vse zdi lažje, sem veliko pazila nečake, zdaj pa ko imaš svojega pa ti gre energije še pa još.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:27:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Nejc je spal do 20h je pa vmes ful jokal, zdej pa cel nasmejan, pojedel je še cel krožnik polente z banano Ojej. Le kdaj bo šel spat?! Jaz pa Maji sploh ne smem dat banane, ker jo čisto zapre. Ji daš pa kaki al pa sladek sok pa jo bo odprlo. Jst tko nardim pr Vidku. Rabim potem ene 3 dni, da jo odprem, tudi če ji dam kaj takega kar odpira zraven. Jih bo potem jedla, ko ne bo imela težav s prebavo. Jaz sem Nii kupila v lekarni laktozo ko je bila zaprta (en čas nazaj že) in sem jo zmešala z čajem in je res delovalo, zdaj pa je itak 2x na dan pokakana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:29:32
|
|
|
|
nia5
|
Grem nekaj pojest, pa Nio dat spat (oh bože daj da bo zaspala), pol pa če ne druga se pridem upam da vsaj poslovit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:30:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ojla.... evo Manca spi od 8ih, ampak je bila od 6ih naprej taka sitnca, da jo sploh ne prepoznam, sploh si ni podobna, zgleda da bo končno al pa tudi ne pogledal ven 6.zobek. dobesedno se ga vidi skozi dlesen, ampak ven pa noče pogledati. drugače pa smo pri naši hiši vsi ostriženi in mami je tudi pobarvana . Tudi Manca je dala skozi prvo striženje v profesionalnih rokah . Sej drugače jo je samo spredej ostrigla, tako da ni bilo hud veliko dela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:30:19
|
|
|
|
barbaw
|
Vidim, da danes ne bom prigurala do zastavljenega cilja. Pa jutri!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:32:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk se igra, danes sigurno ne bo ob 20 spal, ker se mu je popoldansko spanje zavleklo in sem ga zbudila ob 18, on bi še pa kr spal. Grda mama. Nejc je spal do 20h je pa vmes ful jokal, zdej pa cel nasmejan, pojedel je še cel krožnik polente z banano Ojej. Le kdaj bo šel spat?! Jaz pa Maji sploh ne smem dat banane, ker jo čisto zapre. Ji daš pa kaki al pa sladek sok pa jo bo odprlo. Jst tko nardim pr Vidku. Rabim potem ene 3 dni, da jo odprem, tudi če ji dam kaj takega kar odpira zraven. Jih bo potem jedla, ko ne bo imela težav s prebavo. Jaz sem Nii kupila v lekarni laktozo ko je bila zaprta (en čas nazaj že) in sem jo zmešala z čajem in je res delovalo, zdaj pa je itak 2x na dan pokakana. tudi jaz sem kupila laktozo ko je bila še mala in ni mogla kakat. ampak mislim, da sem jo samo 1x al pa 2x rabila, zdej mi pa v posodici stoji
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:32:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo Manca spi od 8ih, ampak je bila od 6ih naprej taka sitnca, da jo sploh ne prepoznam, sploh si ni podobna, zgleda da bo končno al pa tudi ne pogledal ven 6.zobek. dobesedno se ga vidi skozi dlesen, ampak ven pa noče pogledati. drugače pa smo pri naši hiši vsi ostriženi in mami je tudi pobarvana . Tudi Manca je dala skozi prvo striženje v profesionalnih rokah . Sej drugače jo je samo spredej ostrigla, tako da ni bilo hud veliko dela za fizure
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:33:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? zgleda da nobena bomo mogle kar na 15.delu vztrajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:33:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Katera se javi za odprtje 16 dela???? zgleda da nobena bomo mogle kar na 15.delu vztrajat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:33:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo Manca spi od 8ih, ampak je bila od 6ih naprej taka sitnca, da jo sploh ne prepoznam, sploh si ni podobna, zgleda da bo končno al pa tudi ne pogledal ven 6.zobek. dobesedno se ga vidi skozi dlesen, ampak ven pa noče pogledati. drugače pa smo pri naši hiši vsi ostriženi in mami je tudi pobarvana . Tudi Manca je dala skozi prvo striženje v profesionalnih rokah . Sej drugače jo je samo spredej ostrigla, tako da ni bilo hud veliko dela za fizure hvala barbaw tudi vi ste imeli pestro popoldne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:34:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo Manca spi od 8ih, ampak je bila od 6ih naprej taka sitnca, da jo sploh ne prepoznam, sploh si ni podobna, zgleda da bo končno al pa tudi ne pogledal ven 6.zobek. dobesedno se ga vidi skozi dlesen, ampak ven pa noče pogledati. drugače pa smo pri naši hiši vsi ostriženi in mami je tudi pobarvana . Tudi Manca je dala skozi prvo striženje v profesionalnih rokah . Sej drugače jo je samo spredej ostrigla, tako da ni bilo hud veliko dela za fizure hvala barbaw tudi vi ste imeli pestro popoldne? jok in stok, ......
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:34:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
a ste brala tole: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:37:25
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc spi že od 17h..se je vmes zbudil in baje ful jokal (me ni bilo doma), pa mu je ati dal čaj in spet spi... le kaj ga muči ? Jst sem klicala to nadomestno G. in pravi da s tem nima izkušenj (namreč da bi imela zaščito in krvavela), je rekla naj grem po test nosečnosti...halo zdej me je čist zmedla in sem res šla v lekarno, zdej me je pa strah nardit ...moja G pride pa šele v pon. hodiš peterneljevi, ne? nadomešča jo benčičeva?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:37:26
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem pred Tv. Nočko!!!!!! Pa mirno spite brez vstajanja!!!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:37:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jana81: nadomestna lenoba, ne pa G Kje ste vse? Tuki Uspel obisk? Odlično uspel Sva se fino načvekali, celo otroci so bili zelo pridni super. Tudi jaz čakam na kak čvek Jaz sem hotela že prejšnji teden napisat nekaj pa vsakič pozabim. A BOMO IMELE KAKŠNO SREČANJE PREDEN ŠTRATAMO S SLUŽBO?????? pa ja, derem se Pa bi lahko enkrat za spremembo malo na štajerski konec prišle!!! Navijam za Celje jst tudi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:37:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla.... evo Manca spi od 8ih, ampak je bila od 6ih naprej taka sitnca, da jo sploh ne prepoznam, sploh si ni podobna, zgleda da bo končno al pa tudi ne pogledal ven 6.zobek. dobesedno se ga vidi skozi dlesen, ampak ven pa noče pogledati. drugače pa smo pri naši hiši vsi ostriženi in mami je tudi pobarvana . Tudi Manca je dala skozi prvo striženje v profesionalnih rokah . Sej drugače jo je samo spredej ostrigla, tako da ni bilo hud veliko dela za fizure hvala barbaw tudi vi ste imeli pestro popoldne? jok in stok, ...... joj kdaj bojo vsi ti zobje prišli ven.... pri prvih dveh sploh nismo vedeli, zdej pa taka štala noč in dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:38:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst tud navijam za Celje... Drgač pa kolk vas je ZA, da nardimo drug teden čvek pri Nejcu ? sem takoj zraven, sam se boste verjetno dopoldan doble in padem ven!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:38:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem pred Tv. Nočko!!!!!! Pa mirno spite brez vstajanja!!!!!!! Nočko tudi tebi pa da bo Maja pridno pančala, prav tako pa tudi jaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:39:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč grem jz pod tuš pa pridem nazaj, če ne bo že alarm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 4.3.2009 20:39:26
|
|
|
|
suzy85
|
Dva moška gresta na bencinsko črpalko, na kateri poteka natečaj - možnost, da zadeneš zastonj seks, če napolniš tank avtomobila z bencinom. In tako natankata avto, gresta k črpalkarju plačat bencin in vprašata, kako je možno priti do zadetka. »Jaz pomislim na številko med 1 in10,« pravi črpalkar« in, če jo uganeš, zadeneš zastonj seks.« »O.K.«, pravi prvi od obeh in reče: «Jaz ugibam, da misliš na 7.« »Žal, sem mislil na 8,« odgovori črpalkar. Naslednji teden ponovno poskusita srečo. In ko gresta plačat, jima črpalkar reče, naj si izbereta številko. Tokrat ugiba drugi in reče:«2.«. »Žal ne, 3 je,« pravi črpalkar in še doda:«Pa pridita drugič in ponovno poskusita.« Ko se vračata k avtu, eden od obeh moških pravi: »Veš kaj, meni se zdi, da je vse to samo prazna reklamna finta.« »Niti slučajno!« pravi drugi,« moja žena je prejšnji teden dva krat zadela.«
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?