|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
4.3.2009 7:18:34   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

men je pa G dala predlog 4 tedne bolniške zarad infekcije in bolečin, pa potem amnio, pa me je danes os.zdr. obvestila, da mi niso podaljšal, tako da bi morala it za 7 dni delat, potem grem pa itak na amnio... in zdej je menda edina varianta, da se sama pritožim.. pa nimam nobenih izkušenj s tem.. sem poklicala na ZZZS in so me na hitro in grobo 'odpikal', da nimam kej klicat. še s tem se ubadat... da ne omenjam, kako bo šef pop..k bo bolniška 'padla' na firmo. mi je že v začetku grozil, da nas bo šu tožit, če me misljo poslat za par dni delat, pol bom pa spet doma...
ne mormo bit v miru srečne...

Ne morem verjet... user posted image user posted image user posted image Da si kar tako upajo zavrnit predlog ginekologinje, pa saj vidijo, da si zanosila po IVF/ICSI postopku in tvoja starost? (predvidevam, glede na to da greš na amnio).... Ne se pustit. Kar zdravnica/gin naj podata ponoven predlog oz nestrinjanje z odločbo. Malce dalj boš čakala, ampak boš videla, da boš uredila.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 451
4.3.2009 8:20:18   
mojsonček
Eno deževno dobro jutro vsem!

Najprej malo navijanja za današnje akterke

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ
user posted image user posted image user posted image

No, mi smo dons končno malo več spali, čeprav me gladko zaj... žile na nogah in me včasih tako bolijo, da se mi kr fuzla...
REBY upam, da se tvoja posteljica čim prej premakne kam višje...

Punce, glede morfo... jst sm šla samoplačniško v Dravlje k hčeri od ata... 85 € košta s CD-jko pa mal sem bla razočarana, ker bi mi lahko tut kkšn 3D/4D zapis nardila, pa ni... mislim, da je brez CD-ja 70 €, no v glavnem, jst sm bla s pregledom zelo zadovoljna, vse kar je gledala mi je sproti razlagala, tut izvid sem dobila z vsemi podatki, grafom... men je to čist ql, veliko bolj, kot pa, če mi samo reče, da je vse ok... sej vem, da nisem iz tega foha, kar pa ne pomeni, da me rezultati ne zanimajo in da mi ob vseh teh cifrah ni nč jasno...

ANČI in LUČKA a vajini bebici pa tko prehitevata... jah nč, bomo pa prej dihal, a ne user posted image

OBI jst mislim, da bi se tvoja G in osebna zdravnica morali bolj zavzeti za to, da lahko v miru nadaljuješ nosečnost brez takih pretresov... in tale zdravstvo res j.e.b.e v glavo delodajalce posledice pa itak nosi pol zaposleni... upam, da ti uspe vse zrihtat tko, da boš predvsem zadovoljna ti... v našem sistemu moraš biti očitno še pravnik, da bi lahko uveljavljal kkšno pravico... človek se lahko prvič sreča s tako zadevo pa mora znat že kr pritožbo napisat pa poznat vse haklce in zakonodajo na katero te pol lovijo... krizauser posted image  dons, če nisi k zajedalec, nekje sploh nič ne dosežeš... ti kr mal teži G in osebni zdravnici...

SE* ti pa lepo počivat, če bo buši še trd pa kr lepo Mg pit al pa papcat, da ne boš po nepotrebnem zaskrbljena... meni je zdaj veliko bolje, ko upoštevam oboje user posted image

KRUCE kako ženička? vidva s hčero dobro prenašata nosečniške hormone user posted image ?

LSICA, SEMPRE kako pa vajini bebici? Pridno brcata? Počutje uredu?

GOLDY kdaj gremo pol na porodniško? Men je zadnjič računala, da tam nekje 16.5. pa prej me je hotla še na ves letošnji dopust dat pa sem gladko zavrnila... to bi blo spet v breme delodajalca, jst mam pa tko zlatega šefa, da mi na misel ne pride, da bi mu to delala, če mi pripada bolniška... dopust mi vedno da kadar ga hočem in kolikor ga rabim, samo, da je delo opravljeno pa sva vse zmenjena in sem gladko zavrnila njen predlog... kaj pa punči, ma še disco party user posted image ?
WP velkam tu d čirlider klabuser posted image , sej prideš kmalu na naš seznam, a ne user posted image

evo še kofi, če me že ni katera spet našišala...
user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 452
4.3.2009 8:21:25   
mojsonček
WIIIIIIIIIIII, sam še 100 dniiiiiiiiiiii, brojim sitno user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 453
4.3.2009 8:32:54   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

WIIIIIIIIIIII, sam še 100 dniiiiiiiiiiii, brojim sitno user posted image user posted image

user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 454
4.3.2009 8:58:46   
mismis
še tukaj na hitro, dobro jutro vsem skupaj.

Preberem vas kasneje, ko pridem s sestanka.

mojsonček, sitno brojim, ne mogu da stojim user posted image user posted image user posted image  Zdele bo šlo pa res hitro, ko ne bo več 3-mestna številka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 455
4.3.2009 9:40:33   
mojsonček
Uuuuuuuu BLANČICA, rožice zame... kolk lepoooo

MIŠMIŠ bemu sunac user posted image , sm se narežala....

Ajdi, pičim, je treba mal na luft...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 456
4.3.2009 10:07:08   
T1979
Špelček samo objemček ti pošiljam. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 457
4.3.2009 11:12:11   
Lsica

....
LSICA, SEMPRE kako pa vajini bebici? Pridno brcata? Počutje uredu?
....

user posted image user posted image user posted image  
Midva z user posted image sva tako fajn...hvala za vprašanje.  Na levi bok pa laptop zraven, pa kaj če človek še več... Sam da delat ni nč treba...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 458
4.3.2009 12:26:02   
Serendipity
Hey prinčipese!

jaz sem danes kar doma ostala. So me še celo noč krči matrali, pa kasneje ko moja G začne delat jo pokličem.
Sicer vem, da je vse OK, ampak mi je na NS omenila nizko ležečo posteljico in potem si mislim, da me mogoče zaradi tega tile krči stalno štihajo... Ke ko se pogovarjma s kero od nosečk oz bivših nosečk nobena nič ne ve o kakšnih krčih. Pa sem si kar nek logičen razlog našla, kaj bi lahko bilo...

Ok - fajn bodite pa spet sem vaaas komaj našla na drugi strani. Slabo klepetate user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.3.2009 12:30:01 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
4.3.2009 13:37:26   
mismis
user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Serendipity (18.08.2009)
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (09.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček ( 12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Kicsi  user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica
mandreja-pregled
efika - UZ 

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

Ponedeljek, 09.03.
Reby - pregled

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Sempervivum - morfologija
Lučka25 - pregled

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled

Petek, 13.03.
Se* - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled
Obayifo - amniocenteza

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana O8,
Miska 73, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 460
4.3.2009 13:46:13   
obayifo
mismis hvala za seznamček, samo malo te bom popravla. amnio imam 19.3.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 461
4.3.2009 13:50:02   
obayifo
kruce in deklice, hvala za predloge, pritožba je že sestavljena, sam poštarja ni še od nikjer.. ne vem kako je moja zdravnica dobila že včeraj, jaz pa še zdaj ne... prejšnjič me je iz postle vrgu že ob 9.h user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 462
4.3.2009 14:04:26   
lučka 25
ojla user posted image

Da najprej poročam kako je bilo v posvetovalnici. Končno sem doživela, da sta in kri in voda v redu in mi ni treba ponovno hodit. Tudi maternični vrat je kot se šika. Vse bp. Je bil G zadovoljen, samo baje se prehitro redim (v 4 tednih sem dobila 0,4kg gor) user posted image  Je rekel, da mam preveč zaloge, dqa je ne rabim še dodatno delat. Pa pokaže na šlafkem pod bušijem,pa reče tega pa ne bi bilo treba. Jaz pa njemu nazaj, da je bil ta šlaufek pred nosečnostjo še večji, zadj se pa lahko mal skrije in zakamuflira za nosečniškim trebuhom. Pa se je samo smejat začel in rekel, da naj ga nikar ne hecam.user posted image
No, naslednjo posvetovalnico imam 8.4., kar pa mi ni prav všeč. Najprej sem dobila datum 1.4. in sem si rekla, da bo ravno prav za podaljšanje bolniške. Zdaj so me pa klicali in rekli, da zaradi dopusta G, da imam šele 8.4. Zdaj bodo pa spet borbe za bolniško. Ma nekaj bomo probal uredit.

obi, ampak res ne vem, zakaj ti ne podaljšajo bolniške. Pa saj to ni res. A od G predloga niso upošteval. To je pa res čudno. Ti probaj dobiti še enkrat papirje oz. predlog od G pa od osebne zdravnice in ponovno vloži za podaljšanje bolniške.
Pošto pa zdravniki ponavadi dobijo en dan prej kot me.

Goldy, saj lahko bolniško z 8.4. prekineš in koristiš dopust. Tako bo naredila tudi moja sodelavka, pa baje ne bo težav.

anci banci, ja saj ta PDP je bolj za orentacijo. No, kot kaže se nama pa obema obeta 9. julij za srečni dogodek.user posted image

mojsonček, upam da se to s tvojimi žilami na nogah umiri. Hvala za info o ceni za morfologijo. Ja, saj midva greva zato, ker tu v Kr nisva nič videla, pa nič ni sproti razlagal. Bolj na hitro je bilo vse skupaj, pa samo rekel je, da je vse v redu, da pa je za 2 tedna večji oz. prehiteva. Pa če ne bi rekla za slikco, je sploh ne bi dobila. Na njej je pa glava, pa še to od zgoraj. Vse skupaj nič. Moj je bil tako razočaran, da je takoj rekel, da greva še enkrat v Dravlje, da bova vsaj kaj videla.
Pa bravo za samo še 100 dni. user posted image  user posted image  user posted image

blanč, kako kaj tvoja zaklada. Sta pridna in lepo uživata pri mamici. Si zadnjič napisala, da so se krvavitve ustavile. Upam, da še drži to in če, naj kar tako ostane do konca.

Lisica, vidim da uživaš na levem boku. Kar tako naprej.

Se*, upam da dobro urediš pri G in, da se ti krči nehajo. Vse dobro ti želim.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 463
4.3.2009 14:47:22   
Sempervivum

evo še kofi, če me že ni katera spet našišala...

Sonček, danes ti je pa uspelo s kavico user posted image  ampak tale današnja nekako ni najbolj okusna user posted image  Toje posebej za nosečke user posted image , ane, da jih čimmanj spijemo, kaj?

Super za morfologijo, škoda sicer, da nimaš 3D/4D slikic/filmčka, ampak glavno je, da je detece OK user posted image  

Moje dete se noče nič kobacat po mojem trebuhu, jest sem pa zato nesrečna user posted image . Sem že v 20 tednu, ko sem res mislila, da ga bom že čutila. Je še tok težje, ker že toooooooook dolgo časa čakam na pregled (imela bom tudi M, ampak kar pri svoji G). Je en cel mesec od prejšnjega, se mi vleče kot le kaj. No, še 5 dni moram pretrpet.

Čestitke seveda tudi vsem ostalim, ki ste uspešno opravile preglede user posted image ! user posted image   user posted image   user posted image

In seveda navijamo naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 464
4.3.2009 15:39:29   
obayifo
lučka čestitke za vse bp. tile šlaufki pa itak... men se zdi da mam itak od popka dol en sam šlauf user posted image  . upam, da boš tut zrihtala glede datumov in bolniške.

sempervivum jaz mislim, da maš še kakšen teden dva časa, da te začne brcat, kar mirno, sicer boš pa kmal na pregledu vidla, kako brca, a ne

no, k nam je pa končno prišel poštar in prinesel tisto odločbo o zavrnitvi. pa sej ne morem verjet, kaj je ženska napisala... k da me zaj.... 'BRUHA? FIZIOLOŠKI POJAV!' pa sploh nikol ni blo govora o kakšnem bruhanju, G je dala predlog zaradi infekcije in amniocenteze, tega pa sploh ne omenja.. pol da smo šele zdej dal predlog za stalež daljši od 30 dni.. kar spet ni res, sej mi velja do danes prejšnja odločba in gre zdaj za podaljšanje... sm ratala čist penasta. nč jasn.
no ja, bom mela tolk več za napisat user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 465
4.3.2009 16:27:56   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

lučka čestitke za vse bp. tile šlaufki pa itak... men se zdi da mam itak od popka dol en sam šlauf user posted image  . upam, da boš tut zrihtala glede datumov in bolniške.

sempervivum jaz mislim, da maš še kakšen teden dva časa, da te začne brcat, kar mirno, sicer boš pa kmal na pregledu vidla, kako brca, a ne

no, k nam je pa končno prišel poštar in prinesel tisto odločbo o zavrnitvi. pa sej ne morem verjet, kaj je ženska napisala... k da me zaj.... 'BRUHA? FIZIOLOŠKI POJAV!' pa sploh nikol ni blo govora o kakšnem bruhanju, G je dala predlog zaradi infekcije in amniocenteze, tega pa sploh ne omenja.. pol da smo šele zdej dal predlog za stalež daljši od 30 dni.. kar spet ni res, sej mi velja do danes prejšnja odločba in gre zdaj za podaljšanje... sm ratala čist penasta. nč jasn.
no ja, bom mela tolk več za napisat user posted image

????????????????? A če bruhaš, je to normalen fiziološki pojav, al kako? Torej lahko greš mirno v službo ... user posted image  Pa tvoja G ni nič pisala o bruhanju? Tole je pa res zelo čudno user posted image  No, uspešno pisanje user posted image  Kaj si se sicer odločila? Pritožba ali prošnja za ponovno presojo? Ker pritožbe obravnavajo tudi kakšen mesec ...

Kar pa se brc tiče, nisem nič panična al kaj takega, samo nestrpna - bi tako rada čutila našega malega ... sej vem, da pridejo. Do pregleda je pa še kar dolga ...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 466
4.3.2009 17:26:10   
efika
Pozdravljene.

Moj prvi pregled je za mano. Od dveh vstavljenih zarodkov se je prijel eden. Velik je 5,4 mm, noseča sem 6t 2/7, RM (kaj za vraga je to?!) meri 2,4 mm. Srček se že vidi. Vse je ok. Naslednji pregled imam čez 14 dni, torej 17.3.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 467
4.3.2009 18:21:09   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: efika

Pozdravljene.

Moj prvi pregled je za mano. Od dveh vstavljenih zarodkov se je prijel eden. Velik je 5,4 mm, noseča sem 6t 2/7, RM (kaj za vraga je to?!) meri 2,4 mm. Srček se že vidi. Vse je ok. Naslednji pregled imam čez 14 dni, torej 17.3.

ČESTITKE! user posted image

RM - je rumenjakova vrečka/mehurček. Kolikor vem, gre za nek nadomestek posteljice - iz nje črpa tvoja pikica hrano, tam nekje po prvih tednih RM se začne se oblikovat posteljica in vloga RM izginja. No, ASFAIK user posted image

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 468
4.3.2009 18:30:54   
efika
Se* , hvala za odgovor oz. pojasnilo user posted image Sem čisto nova in je polno nekih neznanih izrazov...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 469
4.3.2009 18:39:37   
Serendipity

Se* , hvala za odgovor oz. pojasnilo user posted image Sem čisto nova in je polno nekih neznanih izrazov...

No problemo.

Naj bo vse BP in tale toja pikica zraste v nasmejanega sončka.

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.3.2009 19:26:49   
miska73

Pozdravljene.

user posted image user posted image user posted image Kak je pa tole lepo prebrat.
Zdaj boš pa lahko počasi začela verjet, da si res noseča.

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.3.2009 21:14:27   
mismis
user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Serendipity (18.08.2009)
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (09.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček ( 12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Kicsi  user posted image user posted image
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

Ponedeljek, 09.03.
Reby - pregled

Torek, 10.03.
Bumo - pregled
Sempervivum - morfologija
Lučka25 - pregled

Sreda, 11.03.
pupa_b - pregled

Petek, 13.03.
Se* - pregled
Torek, 17.03.
efika - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled
Obayifo - amniocenteza

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana O8,
Miska 73, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image  

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 472
4.3.2009 21:17:40   
mismis
Večer, ekola pa vas je mismis na hitro uredil, da ne boste tako neurejene.

Obi, ma bemti, za kojga vraga te zdaj zafrkavajo z bolniško. Upam, da ti uspe tole zrihtati

Lučka, user posted image user posted image user posted image  za uspešno posvetovalnico in kri in vodo,...Je prav fino a ne, da ti ni treba trepetati, kaj bodo stric zdravnik rekli

Efika, super za pregled in srčka. To je pa res lepa novička user posted image user posted image

SE* kako je s tabo, kaj ti je rekla zdravnica glede krčev?

seveda pa tudi vsem ostalim prav lep pozdravček...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.3.2009 21:26:59   
Sempervivum

Pozdravljene.

BRAVO! Novih članic smo vedno veseli!!!! user posted image  Iz rumenjakove vrečke tvoj mali dobiva vse potrebne snovi za svoj razvoj, dokler se ne razvije posteljica.

Čestitke in veselo ter mirno nosečnost ti želim!

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 474
4.3.2009 22:18:39   
Lsica
efika bravouser posted image user posted image user posted image , čestitam. A ni to najlepše, kar se ti lahko zgodi, ko vidiš tisti utripajoči srček...Zdaj se ti bo malo vleklo do naslednjega pregleda, potem pa čas kar steče... Vsaj pri meni je bilo tako. Lepo nosečnost ti želim.

Obayifo, saj ne veš al bi se smeju al jokal , pa kaj delajo tam na komisijah, po tekočem traku? Sem ravno (sicer na drugi temi ) brala o primeru, ko so poslali odločbo namesto k pacientki pa kar k njeni sestri v službouser posted image čudno...

Lučka,sam da je vse OK, za naše postave bo še čas...

Sempervivum, zdaj zdaj bo, boš videla...Jaz še zdaj v 23t čutim premike le zvečer, ko se čisto umirim.

lahko nočko vsem... več se beremo še jutri...

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?