Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:16:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano eh ne booooo se greš stavit? spps a spustiš mene predse, sicer si deliva vrh seznama. ti imaš sicer stotinko prednosti po tickerju sodeč,bi že ti morala rodit nobene ne spustim mim jaz sem že pri prvi čakala čez rok,tk,da si lahk izkusite kak je to kar lepo po vrsti kot so hiše v trsti
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:18:00
|
|
|
|
yania
|
ojla.. jaz sem pa že v službi bila danes, sem malo prej domov prišla...ene papirje sem mogla dostaviti, za napredovanje, da ko pridem konec marca 2010 nazaj, da bo plača večja ...ma ne vem neki novi zakon, morajo vsi zaposleni do 15.marca to urediti...pa kje so mene zdej najdl? in kako ste? se kaj dogaja? Mene je ravno ena kolegica klicala s P, ima drugače maja rok, samo ji tlak nagaja, pa so jo danes spet sprejeli in je na opazovanju....revica...šele 29 tednov....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:19:05
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iskrene čestitke jualm in njeni Karolini pa preostalim članom tudi spps sedaj pa si ti res že prva na seznamu ... sej bo imaš še 2 dni, do takrat se lahko še marsikaj zgodi še jih bo verjetno kar nekaj pred mano eh ne booooo se greš stavit? spps a spustiš mene predse, sicer si deliva vrh seznama. ti imaš sicer stotinko prednosti po tickerju sodeč,bi že ti morala rodit nobene ne spustim mim jaz sem že pri prvi čakala čez rok,tk,da si lahk izkusite kak je to pa ko bi bilo vsaj res. ma kaj jaz vem ne znam ga nastavit ali kaj? sem že probala spreminjat pa mi ne uspe. bom kar tak pustila mogoče bom pa potem res rodila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:19:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla! evo mene - najedena in naspana zdaj pa akcija
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:20:36
|
|
|
|
sončko
|
evo, spet se malo oglašam! spps, me mamo na isti dan rok, pa se tudi nam še nikamor ne mudi! danes sem imela ctg, vse mirno! jutr ga imam spet.... potem pa verjetno v nedeljo! ma kar naprej te ctg-ji, popadka pa nobenega! Prav težko že čakam! Že sedaj sem vsa boga, ne vem kakšna bom šele po roku, od sobote naprej!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:23:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla! evo mene - najedena in naspana zdaj pa akcija go go go
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:25:18
|
|
|
|
Steffi
|
tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:25:25
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla.. jaz sem pa že v službi bila danes, sem malo prej domov prišla...ene papirje sem mogla dostaviti, za napredovanje, da ko pridem konec marca 2010 nazaj, da bo plača večja ...ma ne vem neki novi zakon, morajo vsi zaposleni do 15.marca to urediti...pa kje so mene zdej najdl? in kako ste? se kaj dogaja? Mene je ravno ena kolegica klicala s P, ima drugače maja rok, samo ji tlak nagaja, pa so jo danes spet sprejeli in je na opazovanju....revica...šele 29 tednov.... no, glavno da si uredila in imaš zdaj mir za tvojo kolegico pa da bo vse vredu!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:26:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:29:47
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:31:36
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju. ja mene še zmeri hecajo tko 2x na dan po par ur... razlika je samo v tem da se lažni prenehajo in ne stopnjujejo... nekateri bolijo manj drugi bolj... skratka psiho scena, ki ti počas načne živce...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:35:56
|
|
|
|
NoBady
|
Ej a je res to, da ko greš rodit ne smeš met nohtev namazanih? vem da če prideš naličen, da si morš dol spucat, za lak za nohte pa prvič slišm... glih sm si misnla it mazat ko mi mami reče da ne smem met, da ona si je mogla dol spucat ko je pršla...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:37:13
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju. a ni zanimivo kaj vse iščemo kot razlog da bi že enkrat šle rodit jaz imam še 12 dni do roka, pa bi že kar šla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:37:30
|
|
|
|
yania
|
Ej a je res to, da ko greš rodit ne smeš met nohtev namazanih? vem da če prideš naličen, da si morš dol spucat, za lak za nohte pa prvič slišm... glih sm si misnla it mazat ko mi mami reče da ne smem met, da ona si je mogla dol spucat ko je pršla... _____________________________ ... neučakano pričakovanje... PDP -- 8.3.2009 prvič to slišim?????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:39:18
|
|
|
|
yania
|
grem se mal uležat z mojim sončkom, k ga mam na roki....spi ko top... zdej mam priliko, ko je Naja šla z atom in mamo, moj ima pa ene opravke še..... home alone----
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:39:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju. ja mene še zmeri hecajo tko 2x na dan po par ur... razlika je samo v tem da se lažni prenehajo in ne stopnjujejo... nekateri bolijo manj drugi bolj... skratka psiho scena, ki ti počas načne živce... o boga reva, kak te to zafrkava en da bo kmalu bolje. sicer pa tak strašno dolgo več ne more trajat... kmalu se končajo te težave - pa pridejo druge
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:41:56
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a je res to, da ko greš rodit ne smeš met nohtev namazanih? vem da če prideš naličen, da si morš dol spucat, za lak za nohte pa prvič slišm... glih sm si misnla it mazat ko mi mami reče da ne smem met, da ona si je mogla dol spucat ko je pršla... _____________________________ ... neučakano pričakovanje... PDP -- 8.3.2009 prvič to slišim????? a je to res????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:42:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej a je res to, da ko greš rodit ne smeš met nohtev namazanih? vem da če prideš naličen, da si morš dol spucat, za lak za nohte pa prvič slišm... glih sm si misnla it mazat ko mi mami reče da ne smem met, da ona si je mogla dol spucat ko je pršla... _____________________________ ... neučakano pričakovanje... PDP -- 8.3.2009 prvič to slišim????? no mogoč je blo to še takrat pred davnimi časi ma js si jih grem kr namazat, sej itak še ne grem u Rim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:42:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Ej a je res to, da ko greš rodit ne smeš met nohtev namazanih? vem da če prideš naličen, da si morš dol spucat, za lak za nohte pa prvič slišm... glih sm si misnla it mazat ko mi mami reče da ne smem met, da ona si je mogla dol spucat ko je pršla... Hm, ne bi vedla. Za ličila je v bistvu tako, da (nekje se mi zdi, da sem prebrala), da je bolje, da si brez, ko si v bolnišnici ali v P, ker je koža pokazatelj raznih stvari in potem zdravnik ne vidi tvoje prave barve, če si naličen. Ampak za nohte pa ne bi vedla, zakaj ne bi smela met namazanih... Sicer pa če protestirajo, pa si jih še vedno lahko tam spucaš... Če je seveda dovolj časa
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:44:01
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Ej a je res to, da ko greš rodit ne smeš met nohtev namazanih? vem da če prideš naličen, da si morš dol spucat, za lak za nohte pa prvič slišm... glih sm si misnla it mazat ko mi mami reče da ne smem met, da ona si je mogla dol spucat ko je pršla... ta pa je bosa ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:44:59
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju. ja mene še zmeri hecajo tko 2x na dan po par ur... razlika je samo v tem da se lažni prenehajo in ne stopnjujejo... nekateri bolijo manj drugi bolj... skratka psiho scena, ki ti počas načne živce... o boga reva, kak te to zafrkava en da bo kmalu bolje. sicer pa tak strašno dolgo več ne more trajat... kmalu se končajo te težave - pa pridejo druge hvala čebelca, sej probam že ignorirat, sam zmer pa ne gre
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:45:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania grem se mal uležat z mojim sončkom, k ga mam na roki....spi ko top... zdej mam priliko, ko je Naja šla z atom in mamo, moj ima pa ene opravke še..... home alone---- a, zdaj pa v bistvu ne več
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:47:03
|
|
|
|
sončko
|
ja, baje res ne smeš met namazanih nohtov! ker jih med porodom gledajo, če slučajno kaj pomodrijo! da nimaš dost kisika, al kaj! dovoljen je le prozoren lak....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:48:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju. ja mene še zmeri hecajo tko 2x na dan po par ur... razlika je samo v tem da se lažni prenehajo in ne stopnjujejo... nekateri bolijo manj drugi bolj... skratka psiho scena, ki ti počas načne živce... o boga reva, kak te to zafrkava en da bo kmalu bolje. sicer pa tak strašno dolgo več ne more trajat... kmalu se končajo te težave - pa pridejo druge hvala čebelca, sej probam že ignorirat, sam zmer pa ne gre sam da ne boš ti to kje še na koncu preveč ignorirala pa te bo kaj doma presenetilo
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 4.3.2009 17:51:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Steffi tiste, ki ste že rodile, a se vas je malo pred porodom lotila kakšna kronična utrujenost. ponoči sem spala od 11 do 7, sem vstala zajtrkovala in nazaj zaspala od 8 do 10 in spet utrujena. Iščem vse mogoče indice, da zadaj pa res gremo v P. jaz jih ne rabim iskat, mam vse indice, pa mi nič ne pomagajo pupa a ti imaš še vedno popadke? Kakšna je razlika med parvimi in lažnimi popadki, razen da se parvi pojavljajo v doloćenem zaporedju. ja mene še zmeri hecajo tko 2x na dan po par ur... razlika je samo v tem da se lažni prenehajo in ne stopnjujejo... nekateri bolijo manj drugi bolj... skratka psiho scena, ki ti počas načne živce... o boga reva, kak te to zafrkava en da bo kmalu bolje. sicer pa tak strašno dolgo več ne more trajat... kmalu se končajo te težave - pa pridejo druge hvala čebelca, sej probam že ignorirat, sam zmer pa ne gre sam da ne boš ti to kje še na koncu preveč ignorirala pa te bo kaj doma presenetilo hahaha, to se pa ni za bat, ko bo redno bolelo bom nehala ignorirat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?