Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla , RAPORT IZ MOJGA PREGLEDA: Danes sem bla na pregledu. Zmerli so mi pritist ... povečan, naredili CTG.... tamala dremala ko ubita. Šla sem k zdravnici, pa je rekla, da ji to ni nič všeč. Pa sem ji odvrnila, da imam zmeraj pritisk, ko pridem k njej pa se je samo režala. Pa sem mogla dat kri, ki je bila BP, pa še enkrat pritist in še enkrat CTG....pa še prej počepe.....joj kako sem se zmatrala....res sem se. No, končno se je tamala zbudila in začela brcat in delat norčije. No, čakal me je še UZ, pri katerem je G ugotovila, je ima malenkosten zaostanek v rasti. Drgač pa da se tamali nič slabega ne godi. Pa še enkrat sem mogla h G, da me je vaginalno pogledala, pa mi reče, da sem še en prst odprta....me je kar vrglo....pa še pika na i.....da sem itak odprta že od decembra....hallllooooooo....tega mi pa nihče ni povedal. Zdaj si moram doma meriti 3x na dan pritisk, pa štet gibe in nič slanga. Seveda, če ne bo kaj štimalo pa takoj v P. Kontrolo mam čez teden dni 11.3.2009, porod bodo pa sprožili 18.3.2009 tako, da sem zdaj gvišno marčevka. Hvala vsem, ki ste držale pesti zame. A zdaj nam boš pa ušla? Samo, da bo vse ok. Ampak ti si in boš aprilčica. Poročaj nam, kako se počutiš. Vam že uhajam od decembra ,, ko mi je grozil prezgodnji porod, a sem bila vseeno optimist, da bom aprilčica, no saj po duši bom zmeraj , a ne? Kljub temu držim pesti, da bo zmagal moj predlog za čvek aprilske mačice in mački . Vsaj nekaj bo mojega ...v aprilu. veš da boš na aprilskem seznamu....je tvojemu preveč všeč superior all inclusive *****, da bi prišel pred aprilom, ko bo že bolj toplo