|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
4.3.2009 15:37:39   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ojla ,

RAPORT IZ MOJGA PREGLEDA: Danes sem bla na pregledu. Zmerli so mi pritist ... povečan, naredili CTG.... tamala dremala ko ubita. Šla sem k zdravnici, pa je rekla, da ji to ni nič všeč. Pa sem ji odvrnila, da imam zmeraj pritisk, ko pridem k njej pa se je samo režala. Pa sem mogla dat kri, ki je bila BP, pa še enkrat pritist in še enkrat CTG....pa še prej počepe.....joj kako sem se zmatrala....res sem se. No, končno se je tamala zbudila in začela brcat in delat norčije. No, čakal me je še UZ, pri katerem je G ugotovila, je ima malenkosten zaostanek v rasti. Drgač pa da se tamali nič slabega ne godi. Pa še enkrat sem mogla h G, da me je vaginalno pogledala, pa mi reče, da sem še en prst odprta....me je kar vrglo....pa še pika na i.....da sem itak odprta že od decembra....hallllooooooo....tega mi pa nihče ni povedal. Zdaj si moram doma meriti 3x na dan pritisk, pa štet gibe in nič slanga. Seveda, če ne bo kaj štimalo pa takoj v P.
Kontrolo mam čez teden dni 11.3.2009, porod bodo pa sprožili 18.3.2009 tako, da sem zdaj gvišno marčevka.

Hvala vsem, ki ste držale pesti zame.

A zdaj nam boš pa ušla?user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo, da bo vse ok. Ampak ti si in boš aprilčica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poročaj nam, kako se počutiš.

Vam že uhajam od decembrauser posted image user posted image ,, ko mi je grozil prezgodnji porod, a sem bila vseeno optimist, da bom aprilčica, no saj po duši bom zmerajuser posted image user posted image user posted image , a ne? Kljub temu držim pesti, da bo zmagal moj predlog za čvek aprilske mačice in mački user posted image user posted image . Vsaj nekaj bo mojegauser posted image user posted image user posted image ...v aprilu.

veš da boš na aprilskem seznamu....je tvojemu user posted image preveč všeč superior all inclusive *****, da bi prišel pred aprilom, ko bo že bolj toplouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 626
4.3.2009 15:38:24   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

sicer se mi je danes tale javil za pomoč.....

user posted image

pa mi nekak ni potegnuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da boš prej ti temu pomagala kot pa on tebiuser posted image user posted image user posted image  ta je še manj gibčen kot meuser posted image user posted image user posted image si sploh ne predstavljam kako izgleda kaj spredaj, če bi rekla, da mi ga naj pokaže bi verjetno sam špeh vidlauser posted image joj, sem nesramna...

JOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJ TEMULE POSTU SEM SE PA ZDLE TAK NASMEJALA KO ŽE DOLGO NEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Etapa je 200 straniuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 627
4.3.2009 15:38:54   
detelja
punce ta tip je bil glih na razgovoru, če ga katera želi naj samo reče, da na napotim k njej....

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 628
4.3.2009 15:41:00   
brigita23
Ja sej ti pravim Detelja da pri nas ni takih fajnih kot pr vasuser posted image user posted image , sej računu pa nebi velikuser posted image user posted image , sam nisem mela niti prave lojtre za njega. Pa ko sma skup stopla sem se jst supermodel zraven njega počutilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No zej pa res šibam k dragemu

Neposredna povezava do sporočila: 629
4.3.2009 15:42:50   
brigita23

punce ta tip je bil glih na razgovoru, če ga katera želi naj samo reče, da na napotim k njej....

user posted image

Pa si ti prepričana da je to TIP, mater ma dojko večjo ko jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......drugač pa mi frizurca ne potegneuser posted image user posted image user posted image user posted image , so mi bolj temni všečuser posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 630
4.3.2009 15:43:40   
sonček85
ja mmm čokoladni

meni tudi paše šunka in potica skp  za velikonoč

a potem bo zdle akcija k te tvoj klice,joj nesmem it v CE  k bo potresuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja:ja k bi bil moj dragi doma tko pa dela popoldanuser posted image

po temle decu me je pa do vsega miniluser posted image

jaz pa  se grem počas zrihtat me je Junonca klicala kje sem če sem se zgubla ,da greva na čajčkauser posted image user posted image mogoč pa po kak krof skočm v trg.user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo potem ve pa ta čas ima da napišete 5 strani minimalnouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 631
4.3.2009 15:45:44   
Nalini

user posted image

a to ma rit naprej ? ali ka? user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 632
4.3.2009 15:48:08   
detelja
jooooj, kako ste nesramneuser posted image  jaz vam ponujam tako sexy tipa ve pa meni take nizke vračate....user posted image  ja zize ima res 2-3x večje kot jazuser posted image  spodaj pa nevem če ima lulo, ali rit...ali pa je noseč pa se mu tako nateguje popekuser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 633
4.3.2009 15:48:46   
brigita23
user posted image

kakega takega bi jst melauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
4.3.2009 15:52:22   
detelja
da vam pokažem še mojega novega pomočnika...upam, da lubi ne bo ugotovil, da sva mal z tem novim pomočnikom "pospravila" najino posteljouser posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 635
4.3.2009 15:55:20   
Nalini
mislin ka je čas ka mislimo na ...
user posted image

ja pohotnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vam pa samo neki seksi tipi hodijo po glaviuser posted image  .... jojmene ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 636
4.3.2009 16:02:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

ja pohotnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tile lepi tipčki nam bodo samo v pomoč, da bomo lažje rodileuser posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 637
4.3.2009 16:11:26   
brigita23
ČUJ DETELJA DA NIMAŠ ISTEGA KO JSTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a tak vidva kr posteljo pospravljata, jst bi ga za depilacijo potrebovalauser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.3.2009 16:15:46   
brigita23
user posted image

ta je baje mojster depilacije.....sfrizira u nulouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
4.3.2009 16:17:33   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image

user posted image to je moja prva misel zjutraj in zadnja ko grem spat........tile user posted image  so pa da se mal razvedrimo in nasmejimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.3.2009 16:32:20   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: Junona

Jaz bom pa zdle počasi šla se zrihtat za na CSD, še prej moram it pa na DURS po eno potrdilo.

Punce, js mam probleme z zaprtostjo, nič mi ne pomaga, tudi Donat ne. Sem šla zdle na WC po parih dneh in sem misla, da mi bo rit razparalo. Mi kr kri teče, tak mam trdo blato. Groza. Pa peče me kot bi me pedri dobil. S čim še naj poskusim

Jest se v takem primeru klistiram s toplo vodo, pa ni treba nič čakat, da ti zadeva prime, olajšanje je kar takoj.

Miška2006 bomo držali pesti za 18. 3., da bo čim prej konec in da čim hitreje cartaš.

Neposredna povezava do sporočila: 641
4.3.2009 16:34:19   
Pat74
Tistga debeluha bi morale dat gor pa na začetku user posted image , da ne bi potem tolko na sladkarije misnle!user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 642
4.3.2009 16:44:08   
Miška2006

user posted image

Sm se že ustrašla, da bo samo uni  "ta suhi" gor.........hvala, da si nas s tem lepim razgledom rešilauser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 643
4.3.2009 16:44:48   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: Junona

Jaz bom pa zdle počasi šla se zrihtat za na CSD, še prej moram it pa na DURS po eno potrdilo.

Punce, js mam probleme z zaprtostjo, nič mi ne pomaga, tudi Donat ne. Sem šla zdle na WC po parih dneh in sem misla, da mi bo rit razparalo. Mi kr kri teče, tak mam trdo blato. Groza. Pa peče me kot bi me pedri dobil. S čim še naj poskusim

Jest se v takem primeru klistiram s toplo vodo, pa ni treba nič čakat, da ti zadeva prime, olajšanje je kar takoj.

Miška2006 bomo držali pesti za 18. 3., da bo čim prej konec in da čim hitreje cartaš.

Najlepša hvala Pat74.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 644
4.3.2009 16:48:25   
Tabletka dOr
A še keri drugi dons ta stran ful nagaja. Mene je že 30 krat vrglo ven user posted image

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 645
4.3.2009 16:50:38   
jernejav
 Evo še moj buši v 36 tednu.

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 646
4.3.2009 16:51:23   
jernejav

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 647
4.3.2009 16:51:51   
sonček85
evo me sem se napila čajčka metinga in seveda sem šla v trg.po krof-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,s kakim užitkom sem ga pojedlauser posted image user posted image user posted image
brigita.tudi meni je všeč tale tvoj ,a mi ga malo possodiš če bo potreba po njemu k bom moj šel nazaj delat po 14 dnevnem očetovskem dopustu-no sej ne za druga k zato da mi bo malo po stanovanju počistiluser posted image user posted image user posted image
detelja taleuser posted image je pa preveč mišičast me še prelomi napol ,čeprav imam 84kguser posted image user posted image user posted image

user posted image to je pa najlepši pomočnik ,kar jih obstaja.Sem si ga kar hranila k je tko lep in cartkan-tko nedolžno zgledauser posted image

vidm ,da ste bile pridne medtem k me ni bilouser posted image user posted image user posted image le tko naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 648
4.3.2009 16:52:14   
jernejav
ne vem zakaj ne pokaže slikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 649
4.3.2009 16:53:23   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Punce, js mam probleme z zaprtostjo, nič mi ne pomaga, tudi Donat ne. Sem šla zdle na WC po parih dneh in sem misla, da mi bo rit razparalo. Mi kr kri teče, tak mam trdo blato. Groza. Pa peče me kot bi me pedri dobil. S čim še naj poskusim?

junona čimveč tekočine spij, v lekarni se dobi slivov sok, ki tudi pospeši prebavo in zdej maš možnost preverit, če je tisto, kar babca Ina Maz Gaskin v knjigi o Modrosti rojevanja v poglavju o zakonu sfinktrov pravi, da moraš sprostit čeljusti in grlo, pri tem spuščaš nizke glasove ( to menda pomaga za lažje odpiranje, če imaš tako zapeko in glih tako pri porodu). probaj, nimaš kaj zgubit.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?