malagala
|
Mojsonček-dobrodošla JanciF - vse naj, naj, naj za osebni praznik GANTAR - mislim nate, držite se! July08- Jaz sem se odločila, da bom za baby sitter kupila najnovejši Angelcare, s senzorjem dihanja, gibanja in zvoka. Zdi se mi najbolj ziher in dobra zadeva, ki se jo najde na tržišču. Sicer res malo več stane, a se splača...Sploh za vse nas, ki živimo v hiši in ne bomo non stop pozorne na dojenčkovo spanje... Drugače vstopam v 28. teden - no ja, 27. teden in 1 dan. Nimam občutka, da moj trebušček fejst raste, a čutim, da imam vse stlačeno okoli želodca, saj komaj kaj pojem, če pojem preveč, me vse tišči in sem napeta kot balon...Po grižljajih...Upam, da bo ta faza mimo... V zadnjih dveh tednih se nisem nič zredila (do sedaj imam 4,5 kg plusa), črte negre nimam, popek se lepo noter tišči, strij in celulitita tudi zaenkrat ni. Mažem se z Eucerinovo kremo že od 12.tedna naprej, ampak po moje je keč v dednosti...Spim kar dobro, le bolečine v nogah me mučijo - posledica ne - gibanja in prisilnega ležanja Drugače brca, se kotali in obrača...Ker sem na bolniški s priporočenim ležanjem sem toliko bolj pozorna na gibanje - vsak 2 uri, včasih se oglasi vsako uro...Ponoči pa je bolj miren...Res je tudi, da se veliko bolj obremenjujem sama s sabo, odkar ne hodim več v službo...Ne vem, če je to dobro, ampak ko imaš čas pač razmišljaš, bereš in več veš, bolj paničen si...No, moj 2. mejnik je 28. teden, nato pa 32. teden...Držim pesti, da bo moj MV zdržal do takrat in da bo vse OK... Pozdravček vsem Lepo vas je brat
|