|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.3.2009 19:17:14   
evamaja
lep je tale trikolesnik, ampk jaz se nekako ogrevam za tegale.user posted image
user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
3.3.2009 19:19:46   
nushka
lepo pozdravljene punce,

ne vem sploh, kako naj začnem. v nedeljo zjutraj (22.02.) sem imela prezgodnji porod v 24 tednu. neuspešen. prva deklica se je rodila mrtva (280 g) in druga živa (480 g), vendar ji je po desetih minutah prenehal biti srček. bili sta enojajčni in niso mogli zaustavit poroda. prva je bila že neki časa mrtva in se mi je porod začel sam od sebe. me je pa celo soboto ful bolel križ, ponoči pa je bilo že nevzdržno. sicer še čakam na izvide obdukcije, vendar je skoraj 100 %, da je šlo za TTTS sindrom, saj je imela ta druga zelo preveč plodovnice.

rada bi le opomnila tiste, ki nosite enojajčne dvojčke, na ta sindrom. meni se je začel očitno večati trebuh (vsak dan občutno večji).

lara, prosim, da me zbrišeš iz seznama. upam, da se bom v najkrajšem času znašla spet na njem.

lep večer želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1877
3.3.2009 19:28:47   
Shadow
Nushka, sploh ne vem, kaj naj napišem. Saj ne morem verjeti... Pravijo, da je vse za nekaj dobro, a v tem, kar se je zgodilo vama, žal ne vidim nič dobrega.

Drži se, ljubica, izjoči se, stisni se k tvojemu dragemu in naredita načrte za poletje. Drugega nasveta ti ne znam dati, mi je pa hudo za vaju in za vajini deklici. Upam, da bo čas hitro zacelil rane.

Mislim nate! user posted image

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.3.2009 19:37:53   
lara light
Nushka, zelo mi je žal. Nimam besed, le močno te objemam. Če lahko karkoli pomagam, če rabiš ramo...na zs sem vedno na razpolago. Bodi močna, draga Nushka. Pridi čimprej nazaj med nas. Vse dobro ti želim.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.3.2009 19:46:28   
Snezinka4
Nushka, moje iskreno sožalje!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.3.2009 20:03:29   
pikatara
Taškica hvala, nisi kaj zafrknila. Prvi mejnik pri najinih otrocih je bil, da nočem rodit pred 30. rojstnim dnem. Sem že par let nazaj rekla, da bom rodila pri 30 tih in tudi magistrirala. Si me pa spet nasmejala. Imaš pa prav, da je najbolje čim več stvari dobit. Kupila sem jima samo jaknici in par bodijev, ter dva kompletka pa še to vse različno. Ostalo bomo pa videli sproti. Mi je všeč Noki ker nič ne komplicira.

Rubin hvala za lepo tortico. Letos je nisem dobila, ker ima moj dragi preveč skrbi z babico. Si me pa spomnila, ga bom takoj vprašala kdaj jo dobim? Pa pravi, da kadar čem. Hočem saharco.

Lara sem videla da si napisala, da je tvoj dragi večinoma ponoči v službi. A nam zaupaš kje dela? Na to sem se spomnila danes, ko je klical kolega fa se glih v službo polje in je isto z Gorice kot vidva. Dela pa v Hitu.

Evamaja tale voziček je bil moj favorit, če ne bi videla v Italiji adborja ring duo, bi tega preko neta naročila.

Nusha to je pa tako težko brat. Tega pa nobena mamica ne bi smela dožitev. Sem glih mojmu včeraj rekla, ko je zvedel za babico, da je še huje če se kakšnemu mlademu zgodi, da je ona le doživela svojih 83 lrt. Upam, da boš kmalu spet na seznamu.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.3.2009 20:08:36   
šmarnogorka
Nushka, iskreno sožalje.
Težko je takole razumeti, da občasno pride do teh zapletov.
Da bi le imela čimveč moči in bila kmalu nazaj z nami.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.3.2009 20:13:21   
evamaja
Nushka user posted image , iskreno sožalje. Tudi jaz ti želim, da bi bila čimprej zopet z nami.

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.3.2009 20:20:31   
suncicica
nushka iskrene sozalje. so mi kar solze usle ko sem to prebrala.  sploh ni besed s katerimi bi te lahko kako potolazla.  izjoci se ,in upam da bos kmalu spet na takem seznamu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
3.3.2009 20:38:20   
Rubin.
Nushka iskreno sožalje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1885
3.3.2009 21:12:58   
blanč
Nushka
Življenje kdaj kruto se z nami igra –
nam kdaj kaj podari, pa tisto spet vzame,
s tem nož nam zasaja v sredino srca,
pretežka bremena nam daje na rame!

V teh bridkih trenutkih čustvujem s teboj,
želeč, da usoda bi te ne zlomila.
Morda pa – kdo ve – za duhovni razvoj
preizkušnjo to kruto ti je namenila?!

Čeprav preizkušnja neznosno boli,
usoda obliže že zate pripravlja.
Ko tema odide, nov dan se rodi,
in spet nova sreča se zate najavlja.

Čeprav ti težko je, zdaj sredi poti
ne oziraj nazaj se! Pogum in moči
usmeri v prihodnost, ki čaka te že,
saj skupaj s partnerjem ti uspelo bo vse!

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.3.2009 21:59:26   
taškica
Težko je take zadeve brat in težko si je predstavljati. Želim ti vse dobro Nushka.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.3.2009 22:04:10   
mucka25
Nushka iskreno sožalje. Naj tebi in možu čas hitro zaceli rane ob izgubi vajinih zakladkov. user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se in ko bo čas se boš  veselila novih sončkov pod tvojim srčkom. 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.3.2009 22:07:43   
ona23
Hej

Draga Nushka, tudi z  moje strani, iskreno sožalje. Tudi meni so se solze ulile, ko sem brala tvoj post. Ne vem, zakaj je dobro, ampak  narava resnično poskrbi za slabotne in uboge. Tukaj ne vem zakaj se je poigrala s teboj in s tvojima sončkoma, ampak upaj na najbolje, veliko bodi v družbi, ki te ima rada.
Me smo s teboj, drži se in te veselo pričakujemo na forumu! user posted image user posted image

Vreme je tudi mene zdelalo, zdaj pa počasi spat, ampak se kar bojim noči. a se tudi ve težko in okorno obračate, kot bi imele cement na trebuhu? Vsakič ko se obrnem, je ista pesem, tako težko se prekotalim, da je joj. Jao jao, pa šele 28 teden je.

Lara light, ko boš delala seznam, jaz imam dvojajčna fantka.

Kaj pravite na to, ker nekateri pravijo, da nosečka ne sme na pogreb oz v bližino mrliča? Da je tam zelo slaba energija, da vpliva na plod? Kaj mislite o tem? Mi imamo jutri enega v družini, in sicer mož od moževe sestrične je umrl. Pa res ne bi rada škodovala mojima sončkoma.

Lepo nočko

pa pa

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.3.2009 22:11:23   
mucka25
Ma sem tud že mal sklerozna danes. Sem morala it po inekcijo za plučka v porodnišnico in tam so bli vsi zmedeni kot bi prvič slišali za kaj takega. Po uri in pol so končno ugotovili kje naj bi mi jo dali. No najprej me pošlejo na CTG, kjer ne najdejo obeh in so zagnali paniko (jaz sem jim govorila, da čutim obe), pol me pošlejo na UZ, da vidijo če bijeta oba srčka. No bilo je vse OK, sem se že od vsega čakanja mal pohecala z G, da sta še obe v trebuhu, ni še nobena ven ušlauser posted image . No potlej so pa skor še inekcijo pozabl. Jutri pa druga doza, upam da brez zapletov.

No pazite na svoje trebuščke in jih lepo božajte.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.3.2009 22:32:39   
ona23
Kaj pa mislite o tem vozičku?

Bumbleride Indie Twin Stroller

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
3.3.2009 22:41:25   
darjau
Nushka iskreno sožalje.

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
3.3.2009 22:58:55   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image     

Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, enojajčna user posted image  user posted image LJ
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image ?  user posted image ?
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image DANE 1600g, ?cm

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
3.3.2009 23:00:43   
lara light
Pika, vse najlepše in najboljše!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1894
3.3.2009 23:31:30   
darjau
Mi smo pa danes imeli nuhalno, vse OK, slikca

user posted image

Lahko noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.3.2009 7:45:54   
emaa
Nushka iskreno sožalje

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.3.2009 7:54:46   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image
user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.3.2009 8:27:33   
blanč
malo z zamudo ampak vseeno od srca:
Pika
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.3.2009 9:57:56   
suncicica
tudi lep vozicek evamajauser posted image user posted image user posted image . mi smo imeli tudi v zacetku decembra pogreb,pa sma bile takrat dve nosecki na pogrebu. v bistvu prvic slisim da naj ne bi sle. sta pa bila user posted image user posted image ves cas zelo mirna,ko pa smo se sli poslovit,pa sta cisto ponorela,kot da se tudi onadva poslavljata od pradedija,ki ju je tezko in z veseljem pricakoval.

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.3.2009 10:31:45   
evamaja
ona23 zelo lepi vozički so tole, no skoraj takšni kot tisti haukov roadster duo, le da tukaj imaš ful veliko barv na razpolago. Me pa zanima vreče se pa verjetno posamezno naročijo?!! Pa še to, malo me je strah zaradi naročevanja iz tujine, ne vem sem tak jajčko, kar se tega tiče.

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka
genovefa

Katero ime vam je najbolj všeč?

Lovro (21%)

Žiga (29%)

Miha (19%)

Filip (31%)

Število vseh glasov: 493

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!