|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
3.3.2009 22:01:34   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Evo danes sem imela pregled pri G...in se je vrtel ob debati o predstavi 5moških.com...ta moja G je res ena pojava...pol mi je še povedala, kako je ona imela probleme z vstajanjem iz postelje, ko je bila noseča...sem se ji kar nasmejala user posted image  user posted image  user posted image

Moji kg kar strmo naraščajo skupaj +15 kg, obseg trebuha 108 cm (mi bo kmalu potegnilo bradavice iz prsi na trebuh od vsega napenjanja kože user posted image )...naslednji pregled 17.3. ..preverila je, če mi voda odteka-pa mi ne, ker sem še zaprta...MV se baje spušča (normalno)...

Glih toliko...zdaj pa grem . Bodite v cvetju...tiste, ki pa se odpravljate na romanje, da bi čimhitreje minilo...

čestitke user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
3.3.2009 22:01:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Vidim, da se kar vse neki pripravljate na spanje, pa grem malo prebrat za nazaj, da vidim kaj je dogajalo! Bom se sama s sabo zmenila, če se mi bo zdelo potrebno kaj pokomentiratuser posted image
saj se bo verjetno katera našla,da  bo ti pomagala poste pisatuser posted image

o, kaj ti že tudi greš spat? user posted image

ne še...mojega še čakam,da iz službe pride....user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
3.3.2009 22:01:53   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Živjo.. samo eno vprašanje bi imela... če dovolite... a ste vi naravno zanosile ali ste bile tudi na umetni? Hvala za odgovor... lp

zakaj pa je to pomembno! Vse smo srečke user posted image , tako ali drugače! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
3.3.2009 22:02:17   
novo

Vidim, da se kar vse neki pripravljate na spanje, pa grem malo prebrat za nazaj, da vidim kaj je dogajalo! Bom se sama s sabo zmenila, če se mi bo zdelo potrebno kaj pokomentiratuser posted image

aja, kaj greš ti po njega?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
3.3.2009 22:02:52   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sicer sem pa rekla, da ne grem nikamor, dokler ne pridelam 5. zvezdice user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

js tudi! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
3.3.2009 22:03:05   
Tulipan12

dober večer!
sm hitra, ampak sm vas brala za nazaj! user posted image

no, dans sm bla na samoplačniškem Uz. Mojauser posted image ima okoli 3000kg, plodovnica je dosti, vse ok, tak da zdaj se tud js boljše počutim.user posted image

user posted image user posted image user posted image za UZ!!! Je pa težka tvoja user posted image  s temi 3000kg-ji - a je to ženski karakter?user posted image user posted image user posted image  Pričakujem, da bodo mojega user posted image  tudi tako neko stehtali v petek. Nazadnje je imel pred 2 tednoma 2313g... tudi jaz komaj čakam na pregled, da vidim kaj dogaja. Verjamem, da si zdaj pomirjena!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
3.3.2009 22:03:32   
spps

njet,danes in do konca tedna mi ne bo treba.
do drug ted pa upam,da mi ne bo treba ob 5ih vstajatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
3.3.2009 22:04:08   
novo

dober večer!

no, dans sm bla na samoplačniškem Uz. Mojauser posted image ima okoli 3000kg, plodovnica je dosti, vse ok, tak da zdaj se tud js boljše počutim.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ste pa že težkiuser posted image  čestitkeuser posted image user posted image user posted image

ja, sam vem da morš uzet 500 +/-, pa vseeno bo dovolj! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
3.3.2009 22:05:31   
novo

njet,danes in do konca tedna mi ne bo treba.
do drug ted pa upam,da mi ne bo treba ob 5ih vstajatuser posted image user posted image user posted image

mogoče boš morala, sam ne zaradi user posted image ampak zaradi user posted image ! user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
3.3.2009 22:05:43   
spps

dober večer!

user posted image user posted image user posted image user posted image ste pa že težkiuser posted image  čestitkeuser posted image user posted image user posted image

vem,vemuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
3.3.2009 22:07:55   
novo

dober večer!

user posted image user posted image user posted image za UZ!!! Je pa težka tvoja user posted image  s temi 3000kg-ji - a je to ženski karakter?user posted image user posted image user posted image  Pričakujem, da bodo mojega user posted image  tudi tako neko stehtali v petek. Nazadnje je imel pred 2 tednoma 2313g... tudi jaz komaj čakam na pregled, da vidim kaj dogaja. Verjamem, da si zdaj pomirjena!user posted image

ja, hvala! Očitno res dobro pridobiva na teži, saj na zadnjem UZ (30 t) je bila težka 1700 g.user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
3.3.2009 22:08:00   
No da se še jaz na hitro javim...vsem čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image ...

Pr nas nč kaj novega mal nas krči dajejo mal smo scartani ampak vse je ok še malo pa gre naš ati delatuser posted image user posted image  je reko da bi bil raje kr doma in bi imel nov poklic gospodinjauser posted image user posted image user posted image ...

Vse mamice lepo pančkite vse nosečke pa čim manj obiska WC-jev če pa gre katera v P pa srečno...

Nekdo se oglaša...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
3.3.2009 22:08:34   
novo

dober večer!

vem,vemuser posted image

Kaj pa ti, se še ne daš? user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
3.3.2009 22:09:39   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No da se še jaz na hitro javim...vsem čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image ...

Pr nas nč kaj novega mal nas krči dajejo mal smo scartani ampak vse je ok še malo pa gre naš ati delatuser posted image user posted image  je reko da bi bil raje kr doma in bi imel nov poklic gospodinjauser posted image user posted image user posted image ...

Vse mamice lepo pančkite vse nosečke pa čim manj obiska WC-jev če pa gre katera v P pa srečno...

Nekdo se oglaša...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
3.3.2009 22:10:31   
spps

dober večer!

vem,vemuser posted image

Kaj pa ti, se še ne daš? user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
3.3.2009 22:12:12   

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Nekdo se oglaša...

Mislim da mu bo v službi lažje kot pa doma mene prenašat in vse k rit nosituser posted image user posted image user posted image sam hoče tako...jaz pa se ne branimuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
3.3.2009 22:18:03   
Tulipan12
Zdaj pa je že moj user posted image prišel, pa glih sem se spravila malo brat za nazajuser posted image user posted image

PONDELAK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
3.3.2009 22:20:59   
Tulipan12
Jooooooooj, SPPS, sem ujela, da si jedla gris z benkotom - zdaj bom umrla, če si ga grem naredituser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1743
3.3.2009 22:23:25   
felix7
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

01.03.  
julam (33)               (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 3.3., LJ user posted image +15
 kg, ?
07.03. 
spps
(26)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., CE user posted image
+13,5 kg, 105 cm
Steffi (32)               (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., Izola user posted image +16 kg, ? cm
08.03. 
Lolita23 (23)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., CE user posted image +16 kg ?
NoBady (19)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.3., CE user posted image +23 kg, 107 cm
mihaela01 (27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., Ptuj user posted image +10 kg, 97 cm
09.03.
sahary (29)            (št. user posted image 4, št. user posted image 3) ?, CE user posted image +13 kg, ?
11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., Izola user posted image +13 kg, ?
12.03. 
helimaša (26)         (št. user posted image 3, št. user posted image 1) 4.3., LJ  user posted image +6 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., Ptuj user posted image +22,5 kg, 115 cm
14.03. 
trinity22 (30)         (št. user posted image  1, št. user posted image 0) //, CE user posted image +13 kg, 99 cm
15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 6.3., ITA user posted image +14,5 kg, 110 cm 
kajaka (30)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 10.3., Ptuj user posted image +17,5 kg
16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., LJ user posted image
+12,5 kg, 110 cm
Infinity1 (26)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., NM user posted image +8,3 kg, 114 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
         (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., MB user posted image +14 kg, 103 cm
MalaČebelica (27)   (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., MB user posted image +18 kg, 106 cm
18.03. 
Dali*
(28)                
(št. user posted image 1, št. user posted image 0) 3.3., CE user posted image
+15 kg, 100 cm
- šla v P zaradi zunanjega obrata
buksi (26)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 3.3., PO user posted image +14 kg, ?
19.3.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0)11.3., MB user posted image +10,5 kg, 100 cm
20.03.
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 5.3., Izola user posted image +19 kg, 106 cm 
21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 10.3., TRB user posted image +14,5 kg,136 cm
Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.3., CH  user posted image +19 kg, 122 cm 
jadrnica                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0)16.3., LJ  user posted image +11,5 kg,103cm
čebeica maja (30)     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., NM  user posted image +18 kg, 100 cm
yassy (25)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.2., LJ user posted image -1 kg, ?
pondelak (19)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
- šla v P zaradi krvavitve
sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., LJ  user posted image +14 kg, 107 cm
22.03
Sey (28)                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 9.3., PO user posted image +10 kg
mamica00 (27)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 20.1., CE user posted image +5 kg, ?
23.03.
1hruška (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 106 cm
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
10.3., LJ user posted image +13,5 kg, 100 cm 
25.03.
marec 2009 (31)        (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., LJ user posted image +4 kg, 134 cm
novo (30)                    (št. user posted image 3, št. user posted image 0) 11.3., CE user posted image +15 kg, 102 cm
piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 3.3., LJ user posted image +13 kg
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., CE user posted image +21 kg, 118 cm
sončica* (23)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.2., LJ user posted image +15 kg ?
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., LJ user posted image +13,5 kg, ?

Tulipan12 (34)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.3., MB user posted image +11,5 kg, ?  
SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 100 cm
suncicica (29)       (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 6.3., Ptuj user posted image user posted image +26 kg, 113 cm
29.03.
drevozivljenja (22)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 4.3., MS user posted image +18 kg, 103 cm
30.03.
janaja
(25)                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 11.3., KR user posted image
+11,2 kg, 118 cm
31.03.
dolči (29)                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.2., ? user posted image +12 kg, 100 cm
Irena83 (26)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 9.3., LJ user posted image +20 kg, 103 cm
01.04
Piruri (30)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 17.3., PO user posted image +15 kg, 108 cm
Miška2006                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 4.3., GO/LJ user posted image +7 kg

- 16 fantkov user posted image
- 15 punčk user posted image
     - 18 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 48 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

MARČEVSKI ZVONČKI IN TROBENTICE 2009

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840 g   43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550 g    41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000 g    44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260 g    46 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image      3510 g    54 cm

22.2.2009    JANJAP (26)      20.3.   Raphaël  user posted image      3110 g    50 cm

26.2.2009    GRAHEC (30)       6.3.     Lucija    user posted image      3840 g    53 cm

28.2.2009    KOKICA32 (33)  20.3.   Valentin  user posted image     2990 g    50 cm

2.3.2009      =JASNA= (27)     3.3.       Katja    user posted image             ? g    50 cm

3.3.2009       ADA2 (30)           3.3.       Miha     user posted image       4000 g    53 cm

TRENUTNO VODIJO user posted image   8:6!!!

user posted image

user posted image

PUNCE, DAJTE PROSIM PODATKE JAVLJAT VSAJ BARVNO, DA JIH BO LAŽJE NAJTI V TEKSTU, DA NE BO POTEM PRITOŽEVANJA, DA KAKŠNIH PODATKOV NI VPISANIH OZ. POPRAVLJENIH!

user posted image    

< Sporočilo je popravil felix7 -- 3.3.2009 22:35:18 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
3.3.2009 22:23:42   
felix7
BEBIJI MARČEVK 2009
user posted image    

user posted image   ANŽE in TOMAŽ - Persida 

user posted image   LOVRO - Tejči H 

user posted image  LIA - cita

user posted image    TIMON - Yania 

user posted image    LIJA - Tasa_M

user posted image    LEON - Jjasna85 

user posted image  TAJA - Dushka

user posted image   LUCIJA - Grahec

user posted image   NIKA - Najaa

user posted image   KATJA - =jasna=

user posted image  VALENTIN -Kokica32

user posted image     

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
3.3.2009 22:23:52   
felix7
BUŠIJI MARČEVK 2009 
user posted image   trezika - 32. teden 
user posted image   Pupa7 - 35. teden 
user posted image   spps - 39. teden 
user posted image Piruri - 32. teden 
user posted image  lejca - 37. teden 
user posted image Dali* - 31. teden 
user posted image Lolita23 - 37. teden 
user posted image   čebeica maja - 36. teden 
user posted image   felix7 - 36. teden 
user posted image   Mala Čebelica - 36 tednov
user posted image   mama_milchy - 39. teden 
user posted image  trinity22 - 36. teden
user posted image   drevozivljenja - 30. teden 
user posted image  novo - 34 tednov  
user posted image pocka - 30 tednov 
user posted image   Lorencia - 35. teden 
user posted image    Nobady - 39. teden
user posted image  kajaka - 31 tednov
user posted image  pondelak - 32. teden 
user posted image  suncicica - 32. teden
user posted image Infinity1 - 38. teden

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
3.3.2009 22:24:00   
felix7
Nove podatke za seznam bi morale javiti:
user posted image

zadnji pregled:

- yassy          6.2.  !!!!!!!!!
- mamica00  20.1. !!!!!!!!!
- dolči            11.2. !!!!!!!!!! 
- sončica*     18.2.
- PetrcaK       24.2.
- Marec2009 24.2.
- 1hruška       26.2. 
SRCCEK       26.2.
 user posted image
Punce, prosim za nove podatke.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
3.3.2009 22:24:02   
MalaČebelica
jaz sem se pa zdaj taaaaak najedla. mmmmm user posted image user posted image user posted image

zdaj mi je pa že začelo oči skup vlečt.

Neposredna povezava do sporočila: 1748
3.3.2009 22:24:04   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz grem pa v vodoravo. Sem ful razočarana, ker ni več Housa. user posted image  Zadnje dele sem zamudila, ko sem bila v P. Grem pogledat, če je kaj pametnega, drugače pa kar spat.
Lahko noč.

a ni ga več??? Ja, zdej sem pa še jest razočarana user posted image  Mislim, da ga vrtijo tudi na Fox Life

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
3.3.2009 22:26:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz grem pa v vodoravo. Sem ful razočarana, ker ni več Housa. user posted image  Zadnje dele sem zamudila, ko sem bila v P. Grem pogledat, če je kaj pametnega, drugače pa kar spat.
Lahko noč.

a ni ga več??? Ja, zdej sem pa še jest razočarana user posted image  Mislim, da ga vrtijo tudi na Fox Life

Pa neka druga serija je user posted image user posted image user posted image škoda

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?