Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** oj oj evo sem se dokopala do sem. sem mogla mal pospravit ko je Manca zaspala, smo imeli pravo bombo po stanovanju oj oj glede bombe mi je pa znano ah dej no dej, jz sem pa mislila, da je to samo pri nas kar misli si. A se Manca še tko zgodi zbuja??? a naša? neeeeeeee, naša pa že ne ja, donc je bla auf 4.30 ma ne no , kako pa pol funkcioniraš ali greš z njo pol nazaj v horizontalo. mene Filip zadne čase tako zafrkava, pol pa zjutri hodim k zombi , a spat pa ne grem nazaj ker sem pol še bolj zdrmana, zvečer sem pa ko sova k da bi spila 1L kave jaz sem pa že mislila, da se je pri vas stanje umirilo a kako funkcioniram? včasih grem spat nazaj z njo (tako kot naprimer donc ker je šla okrog pol 8ih prvo rundo spat), samo problem je, ker ful težko zaspim, pol se pa samo po postlji al pa po kavču premetujem in še Manco zraven zbudim. pa še potanovem je začela samo 1x na dan spat, tako da zaspi med pol 11 uro in pol 12 uro in potem spi cca.2,5-3ure. takrat si pa nekako ne morem privoščit da grem spat, ker morem kosilo skuhat tudi jaz ponavadi hodim kot izžeta cunja naokoli, pa si vedno rečem: donc grem pa skup z Manco spat. je vrajt, pa nikol ni tako ma en teden je blo malj boljš, sam mislim, da je bla to bolj "motnja" kot pa da bi tako ostalo glede vsega kar si napisala mave pa sedaj kar isto situacijo le da se moj 30min zbudi kasneje a jih dava v eno sobo spat, midve pa v drugo, pa bova midve zjutrej lohka potegnile, ker se bosta onadva lahko sama zabavala ma to si se pa dobr spomnla , vidiš da nisi tolk blont . a bi mela žurke ja, midve pa spaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii se mi zdi da lahko o tem samo sanjave jap: sanja svinja kukuruz a kokuruza nema
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|