Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:57:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally moj se je primajal domov vam pa želim lahko nočko a more mafi pod mizo? nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:58:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil mal pošnjofam druge teme, pol pa vidim same nočke. ok, pa naj bo lahko noč vsem odhajajočim sam da nisi šla dojit ne, ne, je šla bolj pozno spat, tako da še ni uzbune to se pravi si v pripravljenosti tako nekako. sej se trudim, da ji ne bi več joške dajala, sam kaj ko je tako najbolj hitro mir ponoči. podnevi pa jo že dolgo nima več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:58:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil mal pošnjofam druge teme, pol pa vidim same nočke. ok, pa naj bo lahko noč vsem odhajajočim nočko ej, sej jaz sem pa še tle aja, se vidi da sem blond -ti so lahko noč voščila vsem odhajajočim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:59:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? mogoče pa že kovčke pripravlja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:59:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** oj oj evo sem se dokopala do sem. sem mogla mal pospravit ko je Manca zaspala, smo imeli pravo bombo po stanovanju oj oj glede bombe mi je pa znano ah dej no dej, jz sem pa mislila, da je to samo pri nas kar misli si. A se Manca še tko zgodi zbuja??? a naša? neeeeeeee, naša pa že ne ja, donc je bla auf 4.30 ma ne no , kako pa pol funkcioniraš ali greš z njo pol nazaj v horizontalo. mene Filip zadne čase tako zafrkava, pol pa zjutri hodim k zombi , a spat pa ne grem nazaj ker sem pol še bolj zdrmana, zvečer sem pa ko sova k da bi spila 1L kave jaz sem pa že mislila, da se je pri vas stanje umirilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 21:59:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:00:03
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? mogoče pa že kovčke pripravlja blagor njej, gre v tople kraje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:00:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa kaj je tako lepega v teh službah? tečni šefi, sexi sodelavci al kaj zaboga, da se vam tako mudi nazaj. jaz sem lahko cel life doma z mulci podpišem!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:00:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil mal pošnjofam druge teme, pol pa vidim same nočke. ok, pa naj bo lahko noč vsem odhajajočim sam da nisi šla dojit ne, ne, je šla bolj pozno spat, tako da še ni uzbune to se pravi si v pripravljenosti tako nekako. sej se trudim, da ji ne bi več joške dajala, sam kaj ko je tako najbolj hitro mir ponoči. podnevi pa jo že dolgo nima več ti kar deli tako kokr misliš da je nabolj prav in da je tebi lažje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:01:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:02:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? lepo da si se oglasila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:02:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? oj, lepo da se javiš. konopja? kam pa hiti Erazem? sem vidla tvoj razpis za tajnico. a si jo že dobila kako fanj? sej to da nočemo v službo je pa zato, ker imamo tako smotano (vsaj jaz)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:03:07
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj čeeer kam pa ti odhajaš, da pravijo da že pakiraš???? a greš na lepše?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:03:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj a je Gal v horizontali???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:04:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? Ejjjjjjjjj, tole je bila čista telepatija!!!!!!!! Ravnokar se ful mislila nate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:04:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? oj, lepo da se javiš. konopja? kam pa hiti Erazem? sem vidla tvoj razpis za tajnico. a si jo že dobila kako fanj? sej to da nočemo v službo je pa zato, ker imamo tako smotano (vsaj jaz) ja ravno je začela delat....zaenkrat se je kar izkazala....upam da tako tudi ostane a boš kaj novo službo iskala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:04:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** oj oj evo sem se dokopala do sem. sem mogla mal pospravit ko je Manca zaspala, smo imeli pravo bombo po stanovanju oj oj glede bombe mi je pa znano ah dej no dej, jz sem pa mislila, da je to samo pri nas kar misli si. A se Manca še tko zgodi zbuja??? a naša? neeeeeeee, naša pa že ne ja, donc je bla auf 4.30 ma ne no , kako pa pol funkcioniraš ali greš z njo pol nazaj v horizontalo. mene Filip zadne čase tako zafrkava, pol pa zjutri hodim k zombi , a spat pa ne grem nazaj ker sem pol še bolj zdrmana, zvečer sem pa ko sova k da bi spila 1L kave jaz sem pa že mislila, da se je pri vas stanje umirilo a kako funkcioniram? včasih grem spat nazaj z njo (tako kot naprimer donc ker je šla okrog pol 8ih prvo rundo spat), samo problem je, ker ful težko zaspim, pol se pa samo po postlji al pa po kavču premetujem in še Manco zraven zbudim. pa še potanovem je začela samo 1x na dan spat, tako da zaspi med pol 11 uro in pol 12 uro in potem spi cca.2,5-3ure. takrat si pa nekako ne morem privoščit da grem spat, ker morem kosilo skuhat tudi jaz ponavadi hodim kot izžeta cunja naokoli, pa si vedno rečem: donc grem pa skup z Manco spat. je vrajt, pa nikol ni tako ma en teden je blo malj boljš, sam mislim, da je bla to bolj "motnja" kot pa da bi tako ostalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:05:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj čeeer kam pa ti odhajaš, da pravijo da že pakiraš???? a greš na lepše? Gremo v nedeljo v Egipt
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:05:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? Ejjjjjjjjj, tole je bila čista telepatija!!!!!!!! Ravnokar se ful mislila nate a reeeees? to je pa prav lepo slišat oz. prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:05:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? oj, lepo da se javiš. konopja? kam pa hiti Erazem? sem vidla tvoj razpis za tajnico. a si jo že dobila kako fanj? sej to da nočemo v službo je pa zato, ker imamo tako smotano (vsaj jaz) ja ravno je začela delat....zaenkrat se je kar izkazala....upam da tako tudi ostane a boš kaj novo službo iskala? ja, že gledam razpise, ma ni nič za moj profil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:05:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj a je Gal v horizontali??? Aha . Sva sama in ni bilo časa prej za RR-jo, Pa še potepala sva se malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:05:57
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj čeeer kam pa ti odhajaš, da pravijo da že pakiraš???? a greš na lepše? Gremo v nedeljo v Egipt ooooo, blagor vam....a greš kaj k **** na obisk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:06:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** oj oj evo sem se dokopala do sem. sem mogla mal pospravit ko je Manca zaspala, smo imeli pravo bombo po stanovanju oj oj glede bombe mi je pa znano ah dej no dej, jz sem pa mislila, da je to samo pri nas kar misli si. A se Manca še tko zgodi zbuja??? a naša? neeeeeeee, naša pa že ne ja, donc je bla auf 4.30 ma ne no , kako pa pol funkcioniraš ali greš z njo pol nazaj v horizontalo. mene Filip zadne čase tako zafrkava, pol pa zjutri hodim k zombi , a spat pa ne grem nazaj ker sem pol še bolj zdrmana, zvečer sem pa ko sova k da bi spila 1L kave jaz sem pa že mislila, da se je pri vas stanje umirilo a kako funkcioniram? včasih grem spat nazaj z njo (tako kot naprimer donc ker je šla okrog pol 8ih prvo rundo spat), samo problem je, ker ful težko zaspim, pol se pa samo po postlji al pa po kavču premetujem in še Manco zraven zbudim. pa še potanovem je začela samo 1x na dan spat, tako da zaspi med pol 11 uro in pol 12 uro in potem spi cca.2,5-3ure. takrat si pa nekako ne morem privoščit da grem spat, ker morem kosilo skuhat tudi jaz ponavadi hodim kot izžeta cunja naokoli, pa si vedno rečem: donc grem pa skup z Manco spat. je vrajt, pa nikol ni tako ma en teden je blo malj boljš, sam mislim, da je bla to bolj "motnja" kot pa da bi tako ostalo glede vsega kar si napisala mave pa sedaj kar isto situacijo le da se moj 30min zbudi kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:06:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Heeeej, bejbe....kako ste kaj??? Upam da me niste že zabrisale ven iz seznama, ker se res redko javim, ampak mi kaj več ne znese. Ampak to načrtujem popravit takoj ko bom ven iz ta hujše gužve. Mi smo ok, Erazem raste kot konoplja in se razvija....bo treba mal po nakupih za novo garderobo, ker se je zadnje čase kar potegnil. Sem opazila da ste se pogovarjale o službah....ene že komaj čakate ....druge pa ravno obratno...pa vam povem, da je prov fajn...delati nekaj drugega kot stalno pedenati otroka, delati nekaj kar ti je všeč (če ti je seveda), delati nekaj zase, za svoj razvoj....no vsaj jaz delam z veseljem in delam Kaj pa kakšen čvek, srečanje.....a bo kaj??? ojla izgubljena duša madonca Erazem tudi raste kot konoplja praviš? lepo da uživaš v službi!!!! baje se neki govori za en čvek v petek z Naty? nisem pa ziher
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 22:06:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Kje je pa Anitka?? Tukaj a je Gal v horizontali??? Aha . Sva sama in ni bilo časa prej za RR-jo, Pa še potepala sva se malo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?