|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
3.3.2009 18:54:49   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: srecka82

Sonček:sem imela CTG in UZ. Dobila 2 slikici user posted image user posted image user posted image . Je sesal prstek in je G rekla, da bo imel dobre sesalne reflekse, ker ga vedno ujamemo ko sesa prstek.

Janja:jaz se kr strinjam s teboj, tudi jaz bi že šla rodit. Želodec me skoz boli, ker mali skoz z nogicam pritiska in se mi kr naprej spahuje, spat ne morem več kot 4 ure v kosu pol pa se premetavam po postelji dokler moj ne gre v službo itd. Meni tudi otrdeva trebuh vsak dan vendar nebi vedela ali sem odprta ali ne, mi G ni naredila vaginalnega pregleda.

srečka mene tudi skos boli želodec, tako da jem zelo male obroke....sem zadnjih nekaj dni celo malo shujšala, saj če jem zvečer mi je pol muka it v posteljo. Spahuje se mi pa po vsemuser posted image , pa na želočku mi kr bula zraste, tko mi nogice gor tišči. Bi šla včasih tudi najraje kr rodit....kaj čemo sej se nam izteka, sam upam da ne bo do konca tako ker sem že pošteno utrujena od vsegauser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 451
3.3.2009 18:57:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Sonček85 unle s čokolado bi bil pa kar za obliznt!user posted image

Js bi spodaj začela lizat, da ne bi slučajno kaka kaplica čokolade po tleh stekla, ker jo je škoda. Samo zaradi tega, nisem mislila nič drugega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam poglej kak so se punce javle,smo kr naenkrat napolnale 2 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

mišk:bravo za obrat bebija,user posted image user posted image user posted image datum pa zabeleženuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 452
3.3.2009 18:59:48   
NinaMM
Ve ste nore, babe. Nore! Še dobro, da mojga ni doma, sicer bi mi še prepovedal čvekat z vami user posted image user posted image

Jutri bom pacala nekaj sladkega. Njam - njam.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 453
3.3.2009 19:00:29   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Hej babnce, vam pa trga sto na uro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem imela pregled, in na moje začudenje je user posted image  že v glavični vstavi! Pa sploh ne vem kdaj se je obrnil!?user posted image  V prvi nosečnosti sem točno čutila... Sem na dobrih +9 kg. Čez 14 dni pa imam odvzem brisa zaradi morebitnega streptokoka B. Torej je moj naslednji pregled: 17.3.2009
Dobila sem še železove tablete, ker je moj hemoglobin na 104-ki. Malo je postal pozoren na moje zatekanje nog, a to je pri meni vsakdanje, pa če sem noseča ali ne.

Bravo za obrat!user posted image user posted image user posted image user posted image
In za kilogramčke - pridna.user posted image user posted image user posted image

Kolk ste pa težki?

Aja... a to ti je G predlagal bris sali si sama rekla?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 454
3.3.2009 19:02:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

evo malo večji v tej oblikiuser posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmm se mi je pa ful čokolade zaluštal, bi jo z veseljem sam kaj ko me po njej zgaga matra pa jo ne smemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 455
3.3.2009 19:03:15   
brigita23

user posted image

junonca tale hodi tudi na braziljsko da so barve tok fajn prijeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
3.3.2009 19:03:54   
*Junona*
Babe, razturamo.user posted image user posted image user posted image user posted image

NinaMM, kaj mi lušte delaš?user posted image

Js sem pa že večerjala. Hrenovke brez ovoja, ajver in vloženo pečeno papriko.

Pa danes popoldan sem si privoščila košček Milke z mousse kremo in višnjami. Ampak samo košček.user posted image
Za kosilo sem pa papala goveji zrezek in motovilec z jajčko.
Za zajtrk pa rženo štručko in brezkofeinsko belo kavo.

Tak, zdej pa veste.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 457
3.3.2009 19:04:35   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Ve ste nore, babe. Nore! Še dobro, da mojga ni doma, sicer bi mi še prepovedal čvekat z vami user posted image user posted image

Jutri bom pacala nekaj sladkega. Njam - njam.
njami njam ti kr peci tko je prav

zdaj k še lahko ,potem nam bo od začetka časa zmankovalo ,potem bo pa čez čas spet  čas za peko,da bomo drage  spet malo razvajaleuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 458
3.3.2009 19:05:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image

junonca tale hodi tudi na braziljsko da so barve tok fajn prijeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pa res, še opazla nisem.

Temu jih bo pa čist na easy za veliko noč pobarvat. Veš kaki lepi pirhi bojo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 459
3.3.2009 19:05:44   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

brigita.sem se že javila malo pred tabo na prejšnji straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

je lep ,a ne ,meni je tko sexiuser posted image user posted image user posted image

a tvoj dragi pa kr tkole,upam ,da ni hudo in da ni veliko šivov

če njega vprašaš je ful hudo.....drugače pa ni tak fejst je pa dobu par šivov. Kaj čemo, sva prišla na urgenco je bil čist rumen, tak da so sestre misle da si je najmanj pol roke udrezu....pol mu pa da sestra vstran tisto brisačo, pa se začne smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image , je rekla pa vi mislte it zraven rodit, ker vam ne predlagam.....tak da smo se pol vsi v sobi smejal. On pač ne prenese krvi, pa rad se carta. Zdej ga bom pa jst mal razvajala, bo pol un meneuser posted image . Aja je rekla pol zdravnica še naj pride povedat ko bom rodila kako je šlo....so ble ful faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deci ,zdaj iščejo pozornost k smo nosečeuser posted image

si predstavljaš da bi mogli it oni rodit????? Pol bi pa res vsi sam po enga otroka mel al pa še to neuser posted image . Največji hec je ko ga moram zdej jst obuvat in mu vezalke vezatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jih še pa seb komiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No uglavnem ful je bogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moram pihat da ne bo tak bubal.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 460
3.3.2009 19:06:15   
sonček85

Pa danes popoldan sem si privoščila košček Milke z mousse kremo in višnjami. Ampak samo košček.user posted image

cel meni,evo če katera ne ve kaj bi jutri kuhala ima tu meni ,ki ga je junonca povedala user posted image

brigita:VSAK IZGOVOR JE DOBER-MISLIM ČOKOLADOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.3.2009 19:08:47   
sonček85
BRIGITA:ti kr pihaj ,boga ti ,vm kako  je to k si sama komaj ,potem še moraš pa njemuuser posted image no pa saj bo,če ni tko hudo bo hitro mimo,tko si je moj zadnjič odrezal na mašini na šihtu kapico na prstuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.3.2009 19:09:50   
*Junona*

cel meni,evo če katera ne ve kaj bi jutri kuhala ima tu meni ,ki ga je junonca povedala user posted image

brigita:VSAK IZGOVOR JE DOBER-MISLIM ČOKOLADOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, sam moj meni je bolj nizkokaloričen.
V štručki bi morale bit klobase in sir.user posted image
Zraven zrezka v omaki testenine.user posted image
Zraven hrenovke pa kruh.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.3.2009 19:11:14   
*Junona*
Joj, te nesreče.
Od moje prijateljice fant si je prejšnji teden prst odrezal na neki mašini. Bogi.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.3.2009 19:11:42   
sonček85

Joj, sam moj meni je bolj nizkokaloričen.
V štručki bi morale bit klobase in sir.user posted image
Zraven zrezka v omaki testenine.user posted image
Zraven hrenovke pa kruh.user posted image

ne je dober tudi brez dodatkov
no jaz sem pa malo nazaj pojedla celo vrečko smojikev-unih tapravih-smoki,smoki

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.3.2009 19:12:21   
*Junona*
Smoki - njamiiiiiiiiii.user posted image user posted image user posted image

Zdej pa dost o hrani.

Grem mal vode spit, sem lačna postala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.3.2009 19:15:25   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)             17.03            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             04.03           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                       LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)            09.03 CTG     user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)                                  user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)            06.03            user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           13.03 CTG         

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)            09.03           user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        17.03CTG       user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                      MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)           17.03            
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image   LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.03             user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           17.03             user posted image KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03             user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image                        user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.03            user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         06.03             user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)         18.03           

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)            09.03               TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.03            user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           19.03CTG       user posted image   CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)          05.03             user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)                                      MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)             17.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              18.03           CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                                LJ
113.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

04.03
miška2006
ninaMM

05.03
NenaLena
duda1

06.03
april09
zupancdam
09.03
mlavla
blančica
simonaa
janja*CTG
10.03
klavdyk

Trenutno imamo:
user posted image :18+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 113nosečk

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.3.2009 19:18:42 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.3.2009 19:15:56   
sonček85

Zdej pa dost o hrani.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja voda odžeja ne odlakotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.3.2009 19:17:55   
*Junona*
Sonček, dej rosim napiši, da imam 18.3. pregled.

Hvala.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.3.2009 19:18:24   
*Junona*

Zdej pa dost o hrani.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja voda odžeja ne odlakotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men pa pomaga, da mam občutek sitosti, ko mam bušija polnega tekočine.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 470
3.3.2009 19:19:01   
*Junona*
Zdej se grem pa za eno urco učit, potem pa pridem pogledat kolk ste kej napisale.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
3.3.2009 19:19:21   
sonček85

Hvala.user posted image

tititi porednica ,redno na rr pa ne sporočiš datuma pregledauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 472
3.3.2009 19:20:10   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. srčki aprilčic 2009
     2. aprilski srčki 2009 (I)
           3. mali kričači aprilčic 2009
    4. vrageci aprilčic 2009
    5. aprilski lumpiji 2009
      6. aprilski cukerčki 2009
         7. aprilski nagajivčki 2009
      8. zakladi aprilk 2009 (I)
        9. aprilski sončki 2009 (I)
                             10. aprilski princi in princeske 2009 (II)
                 11. aprilčki in aprilčice 2009 (II)
               12. metuljčki aprilčic 2009 (III)
     13. aprilski medeki 2009
               14. navihanci aprilčic 2009 (III)
      15. aprilski nagajači 2009
       16. aprilski cvetki 2009 (I)
      17. aprilski svedrčki 2009
                       18. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
                             19. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)
      20. aprilske bunkice 2009
    21. aprilski pocrtki 2009
                        22. aprilske zvončice in zvončki 2009
          23. aprilski čmrleki 2009 (III)
          24. pomladno aprilski čmrleki
                      25. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
               26. pikice in pikci aprilčic 20I09
(I)
                    27. bejbike in bejbiji aprilčic 2009
(I)
    28. aprilski škratki 2009
(I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
3.3.2009 19:20:20   
sonček85

Zdej se grem pa za eno urco učit, potem pa pridem pogledat kolk ste kej napisale.user posted image user posted image user posted image user posted image
bolj malo ker grem tudi jaz malo pod tuš in pred tv

pridne bote in vas pridem še kasneje kaj pokukat tudi sama

da vidmo kolk bote zdaj načvekale ko naju z Junono ne bouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.3.2009 19:20:50   
*Junona*

Hvala.user posted image

tititi porednica ,redno na rr pa ne sporočiš datuma pregledauser posted image

Verjetno sma takrat pozable.
Sem pa zadnjič dopisala, zdej pa vidim, da ga ni.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?