Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 14:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito cveka30 in vanilla- čestitke za pregled, še malo pa bo maj. glede banjice, bom imela kar staro. Mi je pa oče naredil masivno previjalno, ki je hkrati lahko stojalo za banjico. Res je super. hvala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 15:10:56
|
|
|
|
petrazg
|
Malo sem za nazaj brala, zdej bom pa pokomentirala, kar se spomnim KatMat - je vi ste se pa res fajn zmenli. Se bo babici in dediju mešalo od sreče Miška82 - Mi gremo na morje junija, mali bo star malo več kot 2 meseca. Imam rezervirano že od januarja, v Šibeniku. Itak , da bo z našimi malčki vse ok, drugače sploh ne more bit, a ne. AKP mislim, da denar od CSD dobiš v roku 14 dni od tega , ko oddaš odločbo. Sej pri meni je bilo tako prvič. OliveOly - midva sva gledala obe predstavi. Ampak so ženske neprimerno boljše... vsaj meni. Se pa tudi tu nasmejiš. Se splača it gledat. S Cavazzami je pa tako, da morš imet srečo, da oba igrata... imata oba zemenjave, če sta zasedena. Ko sva bila midva, ta starejši ni igral... Punce uživajte v ogledu!!! Cveka, Vanila in vse za katerimi so uspešni pregledi Banjico bomo imeli kar staro, je še čist lepa... Je pa fajn tisi vložek za banjico, da lahko daš malega gor... Petra a s ste že ok? Naš mali je skoraj malo boljš... Britje še gre, samo vprašanje kako dolgo še brez problemov Več se pa že ne spomnem, ker je tolkoooo vsega....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 15:29:10
|
|
|
|
Dudica1
|
no mi smo se nažrli... ...zdaj pa mal počivat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 15:47:58
|
|
|
|
lake
|
Petrazg: Ali imate na pediatriji samo testiranje, ali pravokacijo. Če imate samo testiranje, potem vzamejo samo kri, in ti glede na izvide pošljejo domov nadaljna navodila. Kar se britja tiče sem ugotovila da se lažje pobrijem po desni nogi, kot po levi Banjico sva pa dobila, sicer brez postavka, samo mava ogromno povijalno mizo, tko da začetek bova banjico kr gor položila, potem bomo pa vidl.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 17:07:38
|
|
|
|
KatMat
|
ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!! jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 17:31:59
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Petrazg: Ali imate na pediatriji samo testiranje, ali pravokacijo. Če imate samo testiranje, potem vzamejo samo kri, in ti glede na izvide pošljejo domov nadaljna navodila. Zaenkrat mislim, da imamo samo testiranje. V petek sem dobila napotnico, pa moram še poklicat... Hvala!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 17:45:39
|
|
|
|
Dudica1
|
o KATMAT pa ti si čist preveč pridna,zdaj tok delaš da sploh nimaš več časa za rr... no važn da se maš fajn...za inekcijo pa nevem kam jo dobiš...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 17:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!! jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit... a si bila v lenišah pr porodnišnici, ker midva z možem oz. mož je tud eno uro rabu da je dobu parker plac, ga je dobu tam odzat za pekarno na enosmerni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 17:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
me ni blo tle gor ker je mož neki delu na računalniku pa ni nič naredu se pol mu jaz, če ne ne bi bilo še zdaj narejeno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
no kam ste šle vse se spet sama pogovarjam
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:05:57
|
|
|
|
Dudica1
|
ma nisi sama,nisi...samo pisat se nobenmu ne da...je tak čudn dan da je groza...mene tolk brca da ne vem kaj bi še rad...hrane sm mu dost dala... pa še kr skoz se neki bašem...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 3.3.2009 18:06:06 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej vem jaz zraven še SVET poslušam, se še karnaprej kregajo z hrvati
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
no spet sama
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:15:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja sej vem jaz zraven še SVET poslušam, se še karnaprej kregajo z hrvati ma jaz ne maram gledat svet ker se mi zdi da čist preveč napihujejo stvari... glede politike me pa tud nč ne zanima...sm tak človk da me to nč ne interesira...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja sej vem jaz zraven še SVET poslušam, se še karnaprej kregajo z hrvati ma jaz ne maram gledat svet ker se mi zdi da čist preveč napihujejo stvari... glede politike me pa tud nč ne zanima...sm tak človk da me to nč ne interesira... saj mene tud nič ne zanima, sam zanimivi pa so, sploh pa smešni so ko eni otroci v vrtcu, se igrajo, in kregajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:20:11
|
|
|
|
Dudica1
|
ja to je pa res ja... jaz če kej gledam ...pol gledam na pop te filme mehiške...sej vem sm slišat kt stara mama ampak ni druzga za gledat pol morm pa to...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:20:50
|
|
|
|
lake
|
Dudica1: Mogoče si mu pa preveč hrane dala Petrazg: Ja potem bojo zihr samo kri vzel.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:21:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica1: Mogoče si mu pa preveč hrane dala Petrazg: Ja potem bojo zihr samo kri vzel. aja da bi blo to...ne ne sigurno ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:25:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 o KATMAT pa ti si čist preveč pridna,zdaj tok delaš da sploh nimaš več časa za rr... no važn da se maš fajn...za inekcijo pa nevem kam jo dobiš... jap delam k nora...sam je lustn bi se kr navadla tkole iz naslonjaca delat....ves bi mi blo tezko tkole presedlat iz fizicke radnje na sedenje ce nebi bila ze tri mesece v bolniski
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja to je pa res ja... jaz če kej gledam ...pol gledam na pop te filme mehiške...sej vem sm slišat kt stara mama ampak ni druzga za gledat pol morm pa to... men so pa ful blesave te limonade vse so narejene po istem kopitu , gledaš prvi del in potem zadnji pa nisi nič zamudu no ja kuker za koga jaz sem raje tle gor na RR kot pa da imam TV prižgan
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:26:02
|
|
|
|
lake
|
Je pa vseen bolš da fajn brca, vsaj veš da je vse vredu. Mene včasih tko zbrca da me prov zaboli. Jst pravm da je tko k bi mela ab tronic (al kaj je že), samo od znotri. Men so pa zdele bajadere zapasale , a kaj ko jih ne smem, ampak kr vidm jih pred sabo, čeprov jih ni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:26:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!! jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit... a si bila v lenišah pr porodnišnici, ker midva z možem oz. mož je tud eno uro rabu da je dobu parker plac, ga je dobu tam odzat za pekarno na enosmerni jest sem ga pol parkirala na ovinku na plocniku zadi pri tranzfuzijski-in upala da mi ga ne odpajkajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ti saj veš kaj ti paše, men pa neki paše pa ne vem kaj, ampak neki bi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:27:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja sej vem jaz zraven še SVET poslušam, se še karnaprej kregajo z hrvati ma jaz ne maram gledat svet ker se mi zdi da čist preveč napihujejo stvari... glede politike me pa tud nč ne zanima...sm tak človk da me to nč ne interesira... saj mene tud nič ne zanima, sam zanimivi pa so, sploh pa smešni so ko eni otroci v vrtcu, se igrajo, in kregajo jap res so smesni-za piko na i pa se jelinciceve komentarje dajo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 18:29:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ti saj veš kaj ti paše, men pa neki paše pa ne vem kaj, ampak neki bi jaz pa tocno vem kaj moja miska hoce-kej cokoladnega!!pa ji ne dam...pol me pa iz protesta brca
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?