|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
3.3.2009 14:52:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

cveka30 in vanilla- čestitke za pregled, še malo pa bo maj.

glede banjice, bom imela kar staro. Mi je pa oče naredil masivno previjalno, ki je hkrati lahko stojalo za banjico. Res je super. user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa
3.3.2009 15:10:56   
petrazg
Malo sem za nazaj brala, zdej bom pa pokomentirala, kar se spomnim user posted image

KatMat - je vi ste se pa res fajn zmenli. Se bo babici in dediju mešalo od sreče user posted image user posted image user posted image

Miška82 - Mi gremo na morje junija, mali bo star malo več kot 2 meseca. Imam rezervirano že od januarja, v Šibeniku. Itak , da bo z našimi malčki vse ok, drugače sploh ne more bit, a ne.

AKP mislim, da denar od CSD dobiš v roku 14 dni od tega , ko oddaš odločbo. Sej pri meni je bilo tako prvič.

OliveOly - midva sva gledala obe predstavi. Ampak so ženske neprimerno boljše... vsaj meni. Se pa tudi tu nasmejiš. Se splača it gledat. S Cavazzami je pa tako, da morš imet srečo, da oba igrata... imata oba zemenjave, če sta zasedena. Ko sva bila midva, ta starejši ni igral... Punce uživajte v ogledu!!!

Cveka, Vanila in vse za katerimi so uspešni pregledi user posted image user posted image user posted image

Banjico bomo imeli kar staro, je še čist lepa... Je pa fajn tisi vložek za banjico, da lahko daš malega gor...

Petra a s ste že ok? Naš mali je skoraj malo boljš...

Britje še gre, samo vprašanje kako dolgo še brez problemov user posted image user posted image user posted image

Več se pa že ne spomnem, ker je tolkoooo vsega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
3.3.2009 15:29:10   
Dudica1
no mi smo se nažrli...user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa mal počivat...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 753
3.3.2009 15:47:58   
lake
Petrazg: Ali imate na pediatriji samo testiranje, ali pravokacijo. Če imate samo testiranje, potem vzamejo samo kri, in ti glede na izvide pošljejo domov nadaljna navodila.

Kar se britja tiče sem ugotovila da se lažje pobrijem po desni nogi, kot po levi user posted image

Banjico sva pa dobila, sicer brez postavka, samo mava ogromno povijalno mizo, tko da začetek bova banjico kr gor položila, potem bomo pa vidl.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 754
3.3.2009 17:07:38   
KatMat
ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!!

jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit...user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 755
3.3.2009 17:31:59   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Petrazg: Ali imate na pediatriji samo testiranje, ali pravokacijo. Če imate samo testiranje, potem vzamejo samo kri, in ti glede na izvide pošljejo domov nadaljna navodila.

Zaenkrat mislim, da imamo samo testiranje. V petek sem dobila napotnico, pa moram še poklicat... Hvala!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 756
3.3.2009 17:45:39   
Dudica1
o KATMAT pa ti si čist preveč pridna,zdaj tok delaš da sploh nimaš več časa za rr...user posted image
no važn da se maš fajn...za inekcijo pa nevem kam jo dobiš...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 757
3.3.2009 17:53:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ooo babnce!!nisem mela nic casa sm gor pridt ker sem sla v pisarno sele ob enajstih...se prej sem pa izgubljala zivce tam pr porodnisnici ko sem iskala eno uro parking!!!pa pop****!!!

jutri grem se po inekcijo za rh neg....upam da je ne dobis v rit...user posted image user posted image

a si bila v lenišah pr porodnišnici, ker midva z možem oz. mož je tud eno uro rabu da je dobu parker plac, ga je dobu tam odzat za pekarno na enosmerni

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
3.3.2009 17:54:58   
Anonimen
me ni blo tle gor ker je mož neki delu na računalnikuuser posted image user posted image user posted image pa ni nič naredu se pol mu jaz, če ne ne bi bilo še zdaj narejenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 759
3.3.2009 18:03:17   
Anonimen
no kam ste šle vseuser posted image user posted image user posted image se spet sama pogovarjamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
3.3.2009 18:05:57   
Dudica1
ma nisi sama,nisi...samo pisat se nobenmu ne da...je tak čudn dan da je groza...mene tolk brca da ne vem kaj bi še rad...hrane sm mu dost dala...user posted image user posted image user posted image pa še kr skoz se neki bašem...user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 3.3.2009 18:06:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
3.3.2009 18:12:01   
Anonimen
ja sej vem jaz zraven še SVET poslušam, se še karnaprej kregajo z hrvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
3.3.2009 18:14:42   
Anonimen
no spet samauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
3.3.2009 18:15:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja sej vem jaz zraven še SVET poslušam, se še karnaprej kregajo z hrvatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jaz ne maram gledat svet ker se mi zdi da čist preveč napihujejo stvari...
glede politike me pa tud nč ne zanima...sm tak človk da me to nč ne interesira...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 764
3.3.2009 18:17:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

glede politike me pa tud nč ne zanima...sm tak človk da me to nč ne interesira...user posted image

saj mene tud nič ne zanima, sam zanimivi pa so, sploh pa smešni so ko eni otroci v vrtcu, se igrajo, in kregajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
3.3.2009 18:20:11   
Dudica1
ja to je pa res ja...user posted image
jaz če kej gledam ...pol gledam na pop te filme mehiške...sej vem sm slišat kt stara mama ampak ni druzga za gledat pol morm pa to...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
3.3.2009 18:20:50   
lake
Dudica1: Mogoče si mu pa preveč hrane dala user posted image

Petrazg: Ja potem bojo zihr samo kri vzel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
3.3.2009 18:21:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica1: Mogoče si mu pa preveč hrane dala user posted image

Petrazg: Ja potem bojo zihr samo kri vzel.

aja da bi blo to...ne ne sigurno ne...user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 768
3.3.2009 18:25:00   
KatMat

o KATMAT pa ti si čist preveč pridna,zdaj tok delaš da sploh nimaš več časa za rr...user posted image
no važn da se maš fajn...za inekcijo pa nevem kam jo dobiš...user posted image

jap delam k nora...sam je lustn bi se kr navadla tkole iz naslonjaca delat....ves bi mi blo tezko tkole presedlat iz fizicke radnje na sedenje ce nebi bila ze tri mesece v bolniskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 769
3.3.2009 18:25:14   
Anonimen

ja to je pa res ja...user posted image
jaz če kej gledam ...pol gledam na pop te filme mehiške...sej vem sm slišat kt stara mama ampak ni druzga za gledat pol morm pa to...user posted image user posted image user posted image

men so pa ful blesave te limonade vse so narejene po istem kopituuser posted image user posted image , gledaš prvi del in potem zadnji pa nisi nič zamuduuser posted image user posted image user posted image no ja kuker za kogauser posted image jaz sem raje tle gor na RR kot pa da imam TV prižganuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
3.3.2009 18:26:02   
lake
Je pa vseen bolš da fajn brca, vsaj veš da je vse vredu. Mene včasih tko zbrca da me prov zaboli. Jst pravm da je tko k bi mela ab tronic (al kaj je že), samo od znotri.user posted image

Men so pa zdele bajadere zapasaleuser posted image , a kaj ko jih ne smem, ampak kr vidm jih pred sabo, čeprov jih ni.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 771
3.3.2009 18:26:19   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a si bila v lenišah pr porodnišnici, ker midva z možem oz. mož je tud eno uro rabu da je dobu parker plac, ga je dobu tam odzat za pekarno na enosmerni

jest sem ga pol parkirala na ovinku na plocniku zadi pri tranzfuzijski-in upala da mi ga ne odpajkajouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
3.3.2009 18:27:36   
Anonimen
ti saj veš kaj ti paše, men pa neki paše pa ne vem kaj, ampak neki biuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
3.3.2009 18:27:43   
KatMat

saj mene tud nič ne zanima, sam zanimivi pa so, sploh pa smešni so ko eni otroci v vrtcu, se igrajo, in kregajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jap res so smesni-za piko na i pa se jelinciceve komentarje dajouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
3.3.2009 18:29:02   
KatMat

ti saj veš kaj ti paše, men pa neki paše pa ne vem kaj, ampak neki biuser posted image user posted image

jaz pa tocno vem kaj moja miska hoce-kej cokoladnega!!pa ji ne dam...pol me pa iz protesta brcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?