|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
2.3.2009 17:38:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no kako vam rata obrit noge, ker jaz imam problem se brit, mi nagaja trebuhuser posted image sem se včeraj hotela obrit pa si ne vidim noguser posted image  user posted image se bojim da bom kaj se urezalauser posted image  

pa kaj komplicirate jaz se lahko še čist normalno brijem razen tam spodaj...drugače pa se pogledaš v ogledalo al pa mal z roko podrgneš če je še kje kaj...user posted image
no pa tud moj pride mal pomagat če je kaj...user posted image

ja no če sem se pa hotla obrit pa mi ne ratauser posted image nič ne kompliceram sam iščem idejo da se bo lažje obrilauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
2.3.2009 17:39:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ojla moje souser posted image ... Vas nisem nič brala za nazaj, ker nimam niti energije, vi ste pa tako pridne čvekice user posted image user posted image user posted image . No, mi smo še kar bolani oz. zdravimo še posledice. Mali je prvič dobil antibiotike in 6 dan jemanja je postal čisto pikast po celem telesu... ampak res čisto cel, pikica pri pikici. Prav grozno je revček zgledal, kot da bi bil cel v koprivah user posted image user posted image user posted image  Sva ga peljala takoj zdravniku, kjer so ugotovili, da je po vsej verjetnosti alergičen na penicilin... Zdej smo brez antibiotikov, sicer že malo boljše, ampak pikasti smo še kar. Vsaj vročine smo se rešili. Mami ga je preveč nosila in sedaj se mi zdi , da se mi je trebuh res povesil... pa full mi dol tišči, tako da počakam še dan dva, potem grem pa na pregled. Imam na trenutke občutke, da bo zdaj zdaj dan d.. user posted image user posted image user posted image ... me je kar groza in se sedaj res pazim in večinoma kar preležim...

No, tako imamo pri nas, nič kaj vzpodbudno, ampak bo tudi enkrat mimo... Takrat se vam pa spet pogosteje javim...

papa

joj, bogi tale tvoj otročiček, upam da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
2.3.2009 17:43:19   
Dudica1

no kako vam rata obrit noge, ker jaz imam problem se brit, mi nagaja trebuhuser posted image sem se včeraj hotela obrit pa si ne vidim noguser posted image  user posted image se bojim da bom kaj se urezalauser posted image  

pa kaj komplicirate jaz se lahko še čist normalno brijem razen tam spodaj...drugače pa se pogledaš v ogledalo al pa mal z roko podrgneš če je še kje kaj...user posted image

ja no če sem se pa hotla obrit pa mi ne ratauser posted image nič ne kompliceram sam iščem idejo da se bo lažje obrilauser posted image

jah pol pa enostano reč svojmu pa te naj obrije...jaz se lahko sama pa tud prvič sem se skoz sama...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.3.2009 17:52:00   
Anonimen

jah pol pa enostano reč svojmu pa te naj obrije...jaz se lahko sama pa tud prvič sem se skoz sama...user posted image

ja če je doma, saj me je pr prvi nosečnosti obrl, zdaj ga pa skoraj ni nič domauser posted image služi dinarčkeuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
2.3.2009 17:52:54   
lake
Ja sm bla na brazilski, taprvič mal boli, samo ni pa take panike, je pa čist odvisno od voska ki ga uporabljajo, zato je treba izbrat dober salon. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 630
2.3.2009 17:57:28   
Anonimen
no men je zdejle soset razdražu s pico tako da sem že klicala možeka da mi mora pico prnestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
2.3.2009 17:58:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ja sm bla na brazilski, taprvič mal boli, samo ni pa take panike, je pa čist odvisno od voska ki ga uporabljajo, zato je treba izbrat dober salon. 

kam si pa šla to?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
2.3.2009 18:01:34   
lake
Najboljši vosek majo v Sensu, v hotelu zraven WTC-ja v Ljubljani. Drži tud en do dva meseca. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
2.3.2009 18:04:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

ja to se pa strinjam samo pomoje boli kot hudič...user posted image ...nevem če bi se jaz za to odločila...user posted image ...še vztrajam da se sama čeprav vem da ni istega učinka...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 634
2.3.2009 18:12:24   
Dudica1
kam ste pa vse šle zdaj...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 635
2.3.2009 18:30:03   
Dudica1
jaz sem spekla eno pecivo ...bi katera...user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 636
2.3.2009 19:32:29   
majuška10
hojla!
lake, na brazilski si bla! dobra si. Jst kr ne upam. Mora bit pa super pol, imaš vsaj za neki cajta mir. Bo pa  treba res prej poskrbet za "frizuro", - no vsaj jst nebi rada,da me tam brijejo. :-)
Drgač sem pa eno alergijo fasala po stegnih, nevem ali je to zaradi žab, ali kšnega mehčalca. Srbi kot hudič.
Pa zgaga me peče - tega imam že poln kufer.
Drugo pa vse štima.user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 637
2.3.2009 19:42:35   
lake
Jst bi pecivo. A ma manj cukra?user posted image Jst bi zdele celo torto zmazala, če bi jo lahko. 

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 638
2.3.2009 20:11:44   
christiana21
Bila sem na pregledu. Ker me je včeraj tako močno bolelo in sem imela trd trebuh so mi delali CTG, ampak ni pokazal popadkov. Maternični vrat je zaprt, je pa nekaj lijakasto, pa ne vem kaj. Predpisano imam strogo mirovanje. Zaradi mojega stanja in bolečin imam pregled 16.3.
Aja, pa dve kile sta šle gor.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 639
2.3.2009 20:34:20   
Leela
oj,

danes sem imela pregled in je vse ok. Naročila sem se pa tudi pri splošni zdravnici zaradi holesterola in ostalih zadevščin. G je rekel, da ginekološko to nič ne vpliva.

naslednji pregled imam 19.3., bo pa user posted image  je rekel.

petrazg tudi moj je alergičen na penicilin, je pa takoj dobil reakcijo na ospen. Cel je bil pikast in zelo ga je srbelo.

< Sporočilo je popravil Leela -- 2.3.2009 20:42:29 >

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 640
2.3.2009 20:47:06   
Masi
tut jest sm s pregleda
Je vse okej. user posted image  je primerna za svoje tedne. Velikost in teža ustreza. Kri pa voda okej. Spet čakanje en mesec do naslednjič.
Zdej grem pa k lubiju k mi pod prste gleda k me že komi čaka v topli postelci. Nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 641
2.3.2009 20:49:43   
Tanja_
Dober večer punce!
Evo, končno mi je uspel se mal usest odkar sem iz službe pršla. Zdej bom pa Razočarane gospodinje gledala, pol moram pa še seminar spisat. Drgač sem pa bla dons na uvodnem predavanju šole za starše. Pa sm mal zamudila, pa me zanima, tiste k hodte v porodnišnico- a zdej bojo predavanja v Babiški šoli? Tam v uni leseni stavbi za staro porodnišnico?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 642
2.3.2009 20:57:26   
lake
Zakaj bi blo pa v babiški, mi smo mel skoz v tej isti predavalnici.Edin če so ta mesec prestavl. Sej tisti stoli so res neudobni.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.3.2009 7:47:57   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pa še eno vprašanje, če morda katera ve - a moram obrazce za porodniško oddat na CSD točno 60 dni pred PDP ali lahko kasneje? ker bi rada, da se mi šteje še marčevska plača, ki je višja kot lani marca user posted image  

Ne vem, če ti je katera že odgovorila, ker berem za nazaj...
Jst sem bila ravno včeraj na CSD in mi je rekla, da papirje lahko dam šefu tudi kasneje, če bi se mi boljše izšlo z letošnjo plačo kot z lansko. Papirje torej lahko prinesem na CSD šele 60 dni pred PDP, lahko pa tudi kasneje. Ne vem pa, kdaj je zadnji možni datum.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa
3.3.2009 8:07:34   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

MOJ BRATEC BO NARASCAJ DOBIL APRILA,JAZ MAJA   SEDAJ SEM PA IZVEDELA DA JE NOSECA TUDI MOJA SESTRICA KI BO TUDI ZIBALA ŠE LETOS!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

trije vnuki naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo KatMat, fajn ste to zrihtal! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.3.2009 8:08:08   
Dudica1
user posted image

kako ste kaj?
mi smo spali odlično...me pa spet nekaj bolijo joški,v enem obdobju prej so me že ampak zdaj me pa spet,a še katero?
no drugače je pa oblačno in megleno in zato se mi tud nč ne da kej dost...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 646
3.3.2009 8:10:14   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82

Punce,eno zelo pomembno vprašanje imam za vas oz.bi cenila,če mi podate še vaše mnenje.
Zanima me,kaj si mislite o tem,da bi šli letos z našo malo pikico začetek julija(stara bo nekje 2 meseca)na morje v Makarsko???
Moji starši in moj se nekaj dogovarjajo glede tega,pa sem jaz malo skeptična.Makarska je ful lepa,veliko sprehajalnih poti in ogromno sence na plažah.

Kaj menite?????

Jst mislim, da če bo vse OK, če bo mali priden, ni panike. Ne bi pa šla že vnaprej rezervirat morja, ampak bi sproti vidla. Vsaj tko bova midva naredila.

(odgovor članu miška 82)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.3.2009 8:11:33   
Anonimen
dobro jutro

kako ste spale, jaz enkratnouser posted image user posted image user posted image

no sem se vam samo na kratko javila ker grem na pregled, končno, potem pa še dvakrat in rodituser posted image user posted image user posted image user posted image no samo toliko glih ne bo pa res kmal zdaj imamo že vse samo še dva meseca ali manjuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dopoldne samo ne preveč klepetat, da potem jaz ne bom imela preveč delauser posted image user posted image user posted image

aja končno mi je ratalo obrit nogeuser posted image user posted image user posted image ampak samo do kolen višje bom pa drugičuser posted image user posted image user posted image

za vse ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
3.3.2009 8:12:38   
petra a
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.3.2009 8:12:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

MOJ BRATEC BO NARASCAJ DOBIL APRILA,JAZ MAJA   SEDAJ SEM PA IZVEDELA DA JE NOSECA TUDI MOJA SESTRICA KI BO TUDI ZIBALA ŠE LETOS!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

trije vnuki naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo KatMat, fajn ste to zrihtal! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?