Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:38:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kako vam rata obrit noge, ker jaz imam problem se brit, mi nagaja trebuh sem se včeraj hotela obrit pa si ne vidim nog se bojim da bom kaj se urezala pa kaj komplicirate jaz se lahko še čist normalno brijem razen tam spodaj...drugače pa se pogledaš v ogledalo al pa mal z roko podrgneš če je še kje kaj... no pa tud moj pride mal pomagat če je kaj... ja no če sem se pa hotla obrit pa mi ne rata nič ne kompliceram sam iščem idejo da se bo lažje obrila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ojla moje so ... Vas nisem nič brala za nazaj, ker nimam niti energije, vi ste pa tako pridne čvekice . No, mi smo še kar bolani oz. zdravimo še posledice. Mali je prvič dobil antibiotike in 6 dan jemanja je postal čisto pikast po celem telesu... ampak res čisto cel, pikica pri pikici. Prav grozno je revček zgledal, kot da bi bil cel v koprivah Sva ga peljala takoj zdravniku, kjer so ugotovili, da je po vsej verjetnosti alergičen na penicilin... Zdej smo brez antibiotikov, sicer že malo boljše, ampak pikasti smo še kar. Vsaj vročine smo se rešili. Mami ga je preveč nosila in sedaj se mi zdi , da se mi je trebuh res povesil... pa full mi dol tišči, tako da počakam še dan dva, potem grem pa na pregled. Imam na trenutke občutke, da bo zdaj zdaj dan d.. ... me je kar groza in se sedaj res pazim in večinoma kar preležim... No, tako imamo pri nas, nič kaj vzpodbudno, ampak bo tudi enkrat mimo... Takrat se vam pa spet pogosteje javim... papa joj, bogi tale tvoj otročiček, upam da se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:43:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kako vam rata obrit noge, ker jaz imam problem se brit, mi nagaja trebuh sem se včeraj hotela obrit pa si ne vidim nog se bojim da bom kaj se urezala pa kaj komplicirate jaz se lahko še čist normalno brijem razen tam spodaj...drugače pa se pogledaš v ogledalo al pa mal z roko podrgneš če je še kje kaj... no pa tud moj pride mal pomagat če je kaj... ja no če sem se pa hotla obrit pa mi ne rata nič ne kompliceram sam iščem idejo da se bo lažje obrila jah pol pa enostano reč svojmu pa te naj obrije...jaz se lahko sama pa tud prvič sem se skoz sama...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kako vam rata obrit noge, ker jaz imam problem se brit, mi nagaja trebuh sem se včeraj hotela obrit pa si ne vidim nog se bojim da bom kaj se urezala pa kaj komplicirate jaz se lahko še čist normalno brijem razen tam spodaj...drugače pa se pogledaš v ogledalo al pa mal z roko podrgneš če je še kje kaj... no pa tud moj pride mal pomagat če je kaj... ja no če sem se pa hotla obrit pa mi ne rata nič ne kompliceram sam iščem idejo da se bo lažje obrila jah pol pa enostano reč svojmu pa te naj obrije...jaz se lahko sama pa tud prvič sem se skoz sama... ja če je doma, saj me je pr prvi nosečnosti obrl, zdaj ga pa skoraj ni nič doma služi dinarčke
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:52:54
|
|
|
|
lake
|
Ja sm bla na brazilski, taprvič mal boli, samo ni pa take panike, je pa čist odvisno od voska ki ga uporabljajo, zato je treba izbrat dober salon.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
no men je zdejle soset razdražu s pico tako da sem že klicala možeka da mi mora pico prnest
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 17:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja sm bla na brazilski, taprvič mal boli, samo ni pa take panike, je pa čist odvisno od voska ki ga uporabljajo, zato je treba izbrat dober salon. kam si pa šla to?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 18:01:34
|
|
|
|
lake
|
Najboljši vosek majo v Sensu, v hotelu zraven WTC-ja v Ljubljani. Drži tud en do dva meseca.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 18:04:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja sm bla na brazilski, taprvič mal boli, samo ni pa take panike, je pa čist odvisno od voska ki ga uporabljajo, zato je treba izbrat dober salon. ja to se pa strinjam samo pomoje boli kot hudič... ...nevem če bi se jaz za to odločila... ...še vztrajam da se sama čeprav vem da ni istega učinka...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 18:12:24
|
|
|
|
Dudica1
|
kam ste pa vse šle zdaj...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 18:30:03
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz sem spekla eno pecivo ...bi katera...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 19:32:29
|
|
|
|
majuška10
|
hojla! lake, na brazilski si bla! dobra si. Jst kr ne upam. Mora bit pa super pol, imaš vsaj za neki cajta mir. Bo pa treba res prej poskrbet za "frizuro", - no vsaj jst nebi rada,da me tam brijejo. :-) Drgač sem pa eno alergijo fasala po stegnih, nevem ali je to zaradi žab, ali kšnega mehčalca. Srbi kot hudič. Pa zgaga me peče - tega imam že poln kufer. Drugo pa vse štima.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 19:42:35
|
|
|
|
lake
|
Jst bi pecivo. A ma manj cukra? Jst bi zdele celo torto zmazala, če bi jo lahko.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 20:11:44
|
|
|
|
christiana21
|
Bila sem na pregledu. Ker me je včeraj tako močno bolelo in sem imela trd trebuh so mi delali CTG, ampak ni pokazal popadkov. Maternični vrat je zaprt, je pa nekaj lijakasto, pa ne vem kaj. Predpisano imam strogo mirovanje. Zaradi mojega stanja in bolečin imam pregled 16.3. Aja, pa dve kile sta šle gor.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 20:34:20
|
|
|
|
Leela
|
oj, danes sem imela pregled in je vse ok. Naročila sem se pa tudi pri splošni zdravnici zaradi holesterola in ostalih zadevščin. G je rekel, da ginekološko to nič ne vpliva. naslednji pregled imam 19.3., bo pa je rekel. petrazg tudi moj je alergičen na penicilin, je pa takoj dobil reakcijo na ospen. Cel je bil pikast in zelo ga je srbelo.
< Sporočilo je popravil Leela -- 2.3.2009 20:42:29 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 20:47:06
|
|
|
|
Masi
|
tut jest sm s pregleda Je vse okej. je primerna za svoje tedne. Velikost in teža ustreza. Kri pa voda okej. Spet čakanje en mesec do naslednjič. Zdej grem pa k lubiju k mi pod prste gleda k me že komi čaka v topli postelci. Nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 20:49:43
|
|
|
|
Tanja_
|
Dober večer punce! Evo, končno mi je uspel se mal usest odkar sem iz službe pršla. Zdej bom pa Razočarane gospodinje gledala, pol moram pa še seminar spisat. Drgač sem pa bla dons na uvodnem predavanju šole za starše. Pa sm mal zamudila, pa me zanima, tiste k hodte v porodnišnico- a zdej bojo predavanja v Babiški šoli? Tam v uni leseni stavbi za staro porodnišnico?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 2.3.2009 20:57:26
|
|
|
|
lake
|
Zakaj bi blo pa v babiški, mi smo mel skoz v tej isti predavalnici.Edin če so ta mesec prestavl. Sej tisti stoli so res neudobni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 7:47:57
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa še eno vprašanje, če morda katera ve - a moram obrazce za porodniško oddat na CSD točno 60 dni pred PDP ali lahko kasneje? ker bi rada, da se mi šteje še marčevska plača, ki je višja kot lani marca Ne vem, če ti je katera že odgovorila, ker berem za nazaj... Jst sem bila ravno včeraj na CSD in mi je rekla, da papirje lahko dam šefu tudi kasneje, če bi se mi boljše izšlo z letošnjo plačo kot z lansko. Papirje torej lahko prinesem na CSD šele 60 dni pred PDP, lahko pa tudi kasneje. Ne vem pa, kdaj je zadnji možni datum.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 8:07:34
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MOJ BRATEC BO NARASCAJ DOBIL APRILA,JAZ MAJA SEDAJ SEM PA IZVEDELA DA JE NOSECA TUDI MOJA SESTRICA KI BO TUDI ZIBALA ŠE LETOS!!! trije vnuki naenkrat Bravo KatMat, fajn ste to zrihtal!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 8:08:08
|
|
|
|
Dudica1
|
kako ste kaj? mi smo spali odlično...me pa spet nekaj bolijo joški,v enem obdobju prej so me že ampak zdaj me pa spet,a še katero? no drugače je pa oblačno in megleno in zato se mi tud nč ne da kej dost...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 8:10:14
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: miška 82 Punce,eno zelo pomembno vprašanje imam za vas oz.bi cenila,če mi podate še vaše mnenje. Zanima me,kaj si mislite o tem,da bi šli letos z našo malo pikico začetek julija(stara bo nekje 2 meseca)na morje v Makarsko??? Moji starši in moj se nekaj dogovarjajo glede tega,pa sem jaz malo skeptična.Makarska je ful lepa,veliko sprehajalnih poti in ogromno sence na plažah. Kaj menite????? Jst mislim, da če bo vse OK, če bo mali priden, ni panike. Ne bi pa šla že vnaprej rezervirat morja, ampak bi sproti vidla. Vsaj tko bova midva naredila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 8:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste spale, jaz enkratno no sem se vam samo na kratko javila ker grem na pregled, končno, potem pa še dvakrat in rodit no samo toliko glih ne bo pa res kmal zdaj imamo že vse samo še dva meseca ali manj lep dopoldne samo ne preveč klepetat, da potem jaz ne bom imela preveč dela aja končno mi je ratalo obrit noge ampak samo do kolen višje bom pa drugič za vse ki ste imele preglede samo da je vse vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 3.3.2009 8:12:38
|
|
|
|
petra a
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa 3.3.2009 8:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: KatMat MOJ BRATEC BO NARASCAJ DOBIL APRILA,JAZ MAJA SEDAJ SEM PA IZVEDELA DA JE NOSECA TUDI MOJA SESTRICA KI BO TUDI ZIBALA ŠE LETOS!!! trije vnuki naenkrat Bravo KatMat, fajn ste to zrihtal!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?