brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam Pozdravljene vse po zelo dolgem času. Sem zasledila, da se je junonca spomnila na mene, zato vam sedaj pišem. Ja, redno vas berem in spremljam, ste tako pridne za čvekat, ampak jaz nisem nič pisala, ne vem zakaj, sem pa redno z sončkom v stiku, tako, da če je kaj takega mi ona poroča. Vidim, da imamo že 3 dojenčke, super, iskrene čestitke mamicam! Pri nas je vse po starem, pred 14 dnevi mi je umru ati, sem imela kar pestro, imela sem tudi hčero bolano, je imela angino in tako potem ni toliko časa. Pa priprave za novega člana, imam že vse, samo cotke moram se oprati in zlikati pa spraviti v omaro, pa nekaj malenkosti grem drugi teden še kupit. Včeraj sem urejala se papirje na scd v Žalcu in moram povedat da sem bila v 5 min. konec, drugače sem vedno imela probleme s to gospo ko ureja porodniške. sva se enkart tako skregali. No, samo da sem sedaj rešena. Aja, čakam še da začnemo te dni s pripravami na novo sobo za našo hčero, da bo imela svojo sobo,da bo lahko naša Tia ali pa Neli(izbiram med tema imenoma)pri meni v spalnici, pa da potem pospravim celo stanovanje, ko se nabere prah pa vse, potem pa samo še čakam, da gremo v p. Se zna zgodit, če me kaj preseneti, da se vam pridružim v Celju, saj imam napotnico za Celjsko porodnišnico tudi. Narcisa, vse najboljše, sobra za tebe pa držim pesti, da bo vse ok. Vidim, da ste se imele lepo na srečanju, jaz bi tudi , ampak smo imeli smrt v družini in nisem mogla. Sonček, bravo za voziček, končno ga imaš doma. Na seznam pa lahko napišeš, da imam ta petek 6.3. pregled spet. Sem ti pozabila povedat. Punce zlate, držite se, lepo čvekajte, vas spremljam, obljubim, da bom bolj redno čvekala tu gor, sedaj ko vidi da me nekatere niste pozabile. Junonca , jaz pa tebe zasledim na msn-ju pa si vedno odsotna, nikol nimaš časa za čččččvek Vidim pa, da se pridno ušič, pridna si!!!! najprej iskreno sožalje za očeta, lepo da si se oglasila in nam malo javila svoje stanje. Super za sobico v petek pa dobro zrihtaj pri G .