|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
3.3.2009 14:56:53   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Jutro čvekice!

Naj vam pvem da grem dans zopet na pregled ker včeraj nekaj ni bilo okuser posted image user posted image user posted image

Baje naj bi mala zaostajala v rasti, tako da grem danes prou tukaj v porodnišnico, pa bomo videli kaj bo rekel G. Pa nekaj mi je včeraj ta Španc govoru da ni več tok plodovnice in da bomo vrjetno morali sprožit poroduser posted image .
Pol mi pa po drugi strani reče ne sekiraj se pa mirno.Kako nej bom mirnauser posted image
Celo noč nisem spala, samo razmišljam o tem...(spremenit pa itak nimam kaj).

No vseen upam na najbolše in da mala lahko počaka vsaj še 1 tedn al pa 2.

sobra upam da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me smo s tabo.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.3.2009 15:00:23   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Pozdravljene vse po zelo dolgem času. Sem zasledila, da se je junonca spomnila na mene, zato vam sedaj pišem.
Ja, redno vas berem in spremljam, ste tako pridne za čvekat, ampak jaz nisem nič pisala, ne vem zakaj, sem pa redno z sončkom v stiku, tako, da če je kaj takega mi ona poroča.
Vidim, da imamo že 3 dojenčke, super, iskrene čestitke mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je vse po starem, pred 14 dnevi mi je umru ati, sem imela kar pestro, imela sem tudi hčero bolano, je imela angino in tako potem ni toliko časa. Pa priprave  za novega člana, imam že vse, samo cotke moram se oprati in zlikati pa spraviti v omaro, pa nekaj malenkosti grem drugi teden še kupit.
Včeraj sem urejala se papirje na scd v Žalcu in moram povedat da sem bila v 5 min. konec, drugače sem vedno imela probleme s to gospo ko ureja porodniške. sva se enkart tako skregali. No, samo da sem sedaj rešena.
Aja, čakam še da začnemo te dni s pripravami na novo sobo za našo hčero, da bo imela svojo sobo,da bo lahko naša Tia ali pa Neli(izbiram med tema imenoma)pri meni v spalnici, pa da potem pospravim celo stanovanje, ko se nabere prah pa vse, potem pa samo še čakam, da gremo v p.
Se zna zgodit, če me kaj preseneti, da se vam pridružim v Celju, saj imam napotnico za Celjsko porodnišnico tudi.
Narcisa, vse najboljše, sobra za tebe pa držim pesti, da bo vse ok.
Vidim, da ste se imele lepo na srečanju, jaz bi tudi , ampak smo imeli smrt v družini in nisem mogla.
Sonček, bravo za voziček, končno ga imaš doma. Na seznam pa lahko napišeš, da imam ta petek 6.3. pregled spet. Sem ti pozabila povedat.
Punce zlate, držite se, lepo čvekajte, vas spremljam, obljubim, da bom bolj redno čvekala tu gor, sedaj ko vidi da me nekatere niste pozabile.
Junonca , jaz pa tebe zasledim na msn-ju pa si vedno odsotna, nikol nimaš časa za čččččvekuser posted image user posted image  Vidim pa, da se pridno ušič, pridna si!!!!

najprej iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za očeta, lepo da si se oglasila in nam malo javila svoje stanje. Super za sobico v petek pa dobro zrihtaj pri Guser posted image .

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.3.2009 15:06:06   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Pozdravljene vse po zelo dolgem času. Sem zasledila, da se je junonca spomnila na mene, zato vam sedaj pišem.
Ja, redno vas berem in spremljam, ste tako pridne za čvekat, ampak jaz nisem nič pisala, ne vem zakaj, sem pa redno z sončkom v stiku, tako, da če je kaj takega mi ona poroča.
Vidim, da imamo že 3 dojenčke, super, iskrene čestitke mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je vse po starem, pred 14 dnevi mi je umru ati, sem imela kar pestro, imela sem tudi hčero bolano, je imela angino in tako potem ni toliko časa. Pa priprave  za novega člana, imam že vse, samo cotke moram se oprati in zlikati pa spraviti v omaro, pa nekaj malenkosti grem drugi teden še kupit.
Včeraj sem urejala se papirje na scd v Žalcu in moram povedat da sem bila v 5 min. konec, drugače sem vedno imela probleme s to gospo ko ureja porodniške. sva se enkart tako skregali. No, samo da sem sedaj rešena.
Aja, čakam še da začnemo te dni s pripravami na novo sobo za našo hčero, da bo imela svojo sobo,da bo lahko naša Tia ali pa Neli(izbiram med tema imenoma)pri meni v spalnici, pa da potem pospravim celo stanovanje, ko se nabere prah pa vse, potem pa samo še čakam, da gremo v p.
Se zna zgodit, če me kaj preseneti, da se vam pridružim v Celju, saj imam napotnico za Celjsko porodnišnico tudi.
Narcisa, vse najboljše, sobra za tebe pa držim pesti, da bo vse ok.
Vidim, da ste se imele lepo na srečanju, jaz bi tudi , ampak smo imeli smrt v družini in nisem mogla.
Sonček, bravo za voziček, končno ga imaš doma. Na seznam pa lahko napišeš, da imam ta petek 6.3. pregled spet. Sem ti pozabila povedat.
Punce zlate, držite se, lepo čvekajte, vas spremljam, obljubim, da bom bolj redno čvekala tu gor, sedaj ko vidi da me nekatere niste pozabile.
Junonca , jaz pa tebe zasledim na msn-ju pa si vedno odsotna, nikol nimaš časa za čččččvekuser posted image user posted image  Vidim pa, da se pridno ušič, pridna si!!!!

user posted image user posted image user posted image iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.3.2009 15:07:27   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Jutro čvekice!

Naj vam pvem da grem dans zopet na pregled ker včeraj nekaj ni bilo okuser posted image user posted image user posted image

Baje naj bi mala zaostajala v rasti, tako da grem danes prou tukaj v porodnišnico, pa bomo videli kaj bo rekel G. Pa nekaj mi je včeraj ta Španc govoru da ni več tok plodovnice in da bomo vrjetno morali sprožit poroduser posted image .
Pol mi pa po drugi strani reče ne sekiraj se pa mirno.Kako nej bom mirnauser posted image
Celo noč nisem spala, samo razmišljam o tem...(spremenit pa itak nimam kaj).

No vseen upam na najbolše in da mala lahko počaka vsaj še 1 tedn al pa 2.

user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.3.2009 15:07:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo sem nazaj...beba ima 2,5 kg...imamo zadosti plodovnice...MV se je malo skrajšal ampak je še dovolj dolg in še vedno je trduser posted image se še ni zmehčal...moram pa še naprej počivat, jemat spasmex in pit magnesol...user posted image user posted image user posted image  sem ful srečna, da je vse ok....user posted image user posted image

naslednji pregled 17.3.09 glih na rd ga imam, tako, da če bo vse super bo super darilouser posted image

glede onih rdečih flekov...rekla je, da je verjetno kaka alergija, mogoče sem kaj takega pojedla ali pa je kriva krema/tuš gel...mi je pa predlagala, da si kupin eucerinovo kremo za suho kožo...sem si jo že nabavila...

drugače pa je zunaj tak čuden deževen dan...ampak meni je danes tako lepo pri srčku, ker je vse ok...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidiš kok je tp lepo čut, super sam da sta ti in tvoj sonček mali vesela in zdrava. Torej slončkanje po 37 t pride v poštevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 3.3.2009 15:08:23 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.3.2009 15:18:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene čvekice!

Že kar nekaj časa se nisem oglasila in imam zato slabo vestJ

Nekaj časa sem bila brez interneta, odkar sem pa zaključila s službo, pa kar naprej letam sem ter tja, od CSD, zavoda za zaposlovanje in zavoda za  zavarovanje …, kr neki in polno papirologijeL

18. sem imela pregled, z babyom vse ok, pridno raste, MV zaprt, kile +12J
Dobila sem tudi papirje in napotnico za porodnišnico. Morala sem pa h kardiologu, ker moj izvid ekg ni bil čist ok. In sem bila včeraj tam in bom morala še na neko 24 urno snemanje srca. Kaj naj bi bilo, pa nič ne povejo, pravijo da možno da nič niL včasih mi srce tko čudno razbija.
Naslednji pregled imam 18. 3.

Sem videla, da je zmenek na Trojanah uspel in da niste šle lačne domov. Same luštne nosečke na slikah J

Vidim tudi, da so slike bušijev že gor, jst ga tu ne znam dat, ga bom dala pa v album.

Če bo katera od celjskih nosečk te dni po Celju hodila, naj sporoči, pa gremo kaj spit!

Lp.

Pozdravljena.user posted image

Sem se že spraševala, kje se skrivaš.user posted image

Naslednji teden imava z Brigitko materinsko šolo v Celju in bi se lahko dobile na kaki pijački.user posted image

Srčeka pa le porihtaj, veš.

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 3.3.2009 15:19:10 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.3.2009 15:19:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

haj!
Da se še jaz javi, kako bilo na pregledu. Kar pestro, imela sem CTG user posted image .
Potem pa mi je malo ponagajal pritisk, tako da izgubila zavest in so me morali k sebi spravljat. Seveda sem potem morala it v labaratorij kri dat, mene pa so poslali domov, kjer moram več pčivati, izvide pa dobim po pošti.
user posted image  tehta že 2750, tako da že kr krepki pikec. Srček lepo in pravilno bije, tako da sedaj bo treba več počivati, če ne bom morala v bolnico.

Nasledni pregled 17.3-ctg

Samo da si v redu in pikec tudi.

Pazi nase.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.3.2009 15:22:32   
*Junona*
Js sem bila pa zdle v Mullerju v Velenju in sem kupila tri potiskane tetra pleničke v kompletu ter fiziološke ampulce za noseka. Potem pa sem zavila še v Pikapolonico in še tam kupila 2 Disneyjevi potiskani tetra plenički.

Koliko tetra pleničk približno potrebujem? Vem, da če bi bilo treba na široko povijat jih potrebujem več, ampak recimo, da mi ne bo treba. Koliko? Za široko povijanje jih še vedno lahko dokupim.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.3.2009 15:26:11   
*Junona*
Frutolinca, lepi buši.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček,
bravo za voziček.user posted image user posted image user posted image Je oranžna zelo lepa, veš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.3.2009 15:30:49   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. srčki aprilčic 2009
2. aprilski srčki 2009
           3. mali kričači aprilčic 2009
    4. vrageci aprilčic 2009
    5. aprilski lumpiji 2009
      6. aprilski cukerčki 2009
         7. aprilski nagajivčki 2009
      8. zakladi aprilk 2009 (I)
   9. aprilski sončki 2009
                            10. aprilski princi in princeske 2009 (I)
                 11. aprilčki in aprilčice 2009 (II)
               12. metuljčki aprilčic 2009 (III)
     13. aprilski medeki 2009
            14. navihanci aprilčic 2009 (I)
      15. aprilski nagajači 2009
       16. aprilski cvetki 2009 (I)
      17. aprilski svedrčki 2009
                       18. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
                             19. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)
      20. aprilske bunkice 2009
    21. aprilski pocrtki 2009
                        22. aprilske zvončice in zvončki 2009
          23. aprilski čmrleki 2009 (III)
          24. pomladno aprilski čmrleki
                      25. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
                26. pikice in pikci aprilčic 20I09
(I)
                    27. bejbike in bejbiji aprilčic 2009
(I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.3.2009 15:31:28   
*Junona*
Punce, dejte glasovat, ker mislim, da se bo nova tema kmalu odprla...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.3.2009 15:37:49   
Tabletka dOr
Junona, meni je so ful všeč:

aprilski sončki 2009,

aprilski srčki 2009,

aprilski princi in princeske 2009 ali pa

navihanci aprilčic 2009.

Očitno tud jaz ne znam glasovat sam za en naslovuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.3.2009 15:47:16   
NinaMM
Joj, babe! Porabim vsak dan eno uro, da vas preberem user posted image  Vsem, ki ste uspešno opravile preglede, čestitke! user posted image  Tistim pa, ki ne gre vse po planih ... user posted image Upem, da bo vse ok in držim pesti za vse.

Jaz sem bila pa včeraj na masaži! Joj, kako je pasalo ... In danes se že cel dan full dobro počutim, spala sem tudi ko polhek. Ima pa ta ženska prav masažo za nosečnice na enem posebnem stolu. In res obvlada ... Potem ti pa še na mizi zmasira roke in noge, eno uro vse skupaj traja. Grem drug teden spet user posted image

Spet sem se regrata nabasala za kosilo ... Zdaj se mi pa lušta delat panacoto, a ima katera kak dober recept preverjen? Ker obstaja milijon različnih ...

Pomlad vas pa fajn razganja user posted image  No, pa saj pravijo, da so user posted image  bolj dojemljive za  user posted image ... Pri nas kar drži ... user posted image user posted image

Včeraj sem kupila še kozmetiko in en zavoj plenic za začetek. Uredila na CSD za paket, tako da zdaj samo še to čakam. user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.3.2009 15:53:00   
klavdyk
hoj
glede širokega povijanja- ko je kolegica rodila oz. še ko je bila noseča, ji je ena v trgovini svetovala, da ne rabi kupovat tetra plenic za široko povijanje, naj raje vzame kako racmanko in da bebiju gr plenico in nad njo racmanko. kolegica ma zdaj staro dete 3m in že od vsega začetka povija tk. js sm pr Gregorju dobla za darilo 7 racmank pa nekot nisem bla navdušena nad povijanjem v same racmanke. je kr vse premočlo. zdaj pa ne vem če ne bom tk povijala-spodaj plenička pamperska za široko povijanje pa racmanka čez.
drugače pa vsem želim uspešne preglede-še posebej tistim, ki imajo pregled ponovno, da bo vse ok in da zdržimo do aprila

lp

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.3.2009 16:04:00   
m..tina
Alo!

Klavdyk, evo meee!
Evo, js sem tud bla včeri na pregledu, pa je vse ok. Naše dete ma menda okol 2200 g in 40 cm. Drugač pa še vedno sedi na ritki in se noče obrnit. Se je sodelavka delala norca, da bo ziher tajnica al pa računalničar, ko že zdej tak v ekran buli. user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 390
3.3.2009 16:08:55   
klavdyk
m..tina
kk dolgo še v službi? počasi že odštevaš aluser posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 391
3.3.2009 16:13:31   
Joob
Bejbe, danes sem imela pregled in z našo piki je vse ok, tako, da se vam iz srca zahvaljujem za iskrene in tople besede!user posted image

Pozdravček in vse lepo,
Joob

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 392
3.3.2009 16:27:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Bejbe, danes sem imela pregled in z našo piki je vse ok, tako, da se vam iz srca zahvaljujem za iskrene in tople besede!user posted image

Pozdravček in vse lepo,
Joob

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.3.2009 16:28:54   
*Junona*

PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

1. srčki aprilčic 2009
     2. aprilski srčki 2009 (I)
           3. mali kričači aprilčic 2009
    4. vrageci aprilčic 2009
    5. aprilski lumpiji 2009
      6. aprilski cukerčki 2009
         7. aprilski nagajivčki 2009
      8. zakladi aprilk 2009 (I)
        9. aprilski sončki 2009 (I)
                             10. aprilski princi in princeske 2009 (II)
                 11. aprilčki in aprilčice 2009 (II)
               12. metuljčki aprilčic 2009 (III)
     13. aprilski medeki 2009
             14. navihanci aprilčic 2009 (II)
      15. aprilski nagajači 2009
       16. aprilski cvetki 2009 (I)
      17. aprilski svedrčki 2009
                       18. aprilsko pomladni cvetki 2009 (I)
                             19. aprilske mačice in mački 2009 (IIIII)
      20. aprilske bunkice 2009
    21. aprilski pocrtki 2009
                        22. aprilske zvončice in zvončki 2009
          23. aprilski čmrleki 2009 (III)
          24. pomladno aprilski čmrleki
                     25. malčki in malčice aprilčic 2009 (II)
               26. pikice in pikci aprilčic 20I09
(I)
                   27. bejbike in bejbiji aprilčic 2009
(I)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.3.2009 16:29:02   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Junona, meni je so ful všeč:

aprilski sončki 2009,

aprilski srčki 2009,

aprilski princi in princeske 2009 ali pa

navihanci aprilčic 2009.

Očitno tud jaz ne znam glasovat sam za en naslovuser posted image

Urejeno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.3.2009 16:30:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Še nekaj me zanima - kdaj pa moj dragi ureja očetovski dopust? Po rojstvu otroka nese papirje na CSD in vslužbo ali kako?
In katere obrezce?

Hvala.user posted image

un lahko nese papirje zadnji mesec pred PDP da tudi njemu vpišejo zadnjih 12 plač ,potem pa k rodiš samo nese na CSD  in že koristi dopust tisti dan

brigita:ja ponedeljov večer je najboljšiuser posted image user posted image mmmmmmmmmmmmm tale zajtrk zgleda pa božanskiuser posted image user posted image
detelja.srečno na pregleduuser posted image user posted image user posted image evo predno jaz preberem in odpišem si že nazaj,iii super da je vse ok in bp in da imaš naslednji predled na rduser posted image user posted image
sobra.boga revca ,pa ne bodi žalostna ,vem da je hudo samo otroček je že toliko velik da tudi če rodiš bo vse ok,me smo s tabo in ti želimo vse naj najuser posted image user posted image

narcisa.vse naj naj za tvoj rojstni dan in vse kar si želiš naj se ti izpolniuser posted image
zupi:lepo da si se javila ,glede tvojega očeta pa nisem hotela jaz nič pisati ,ker je bolje da to sama poveš.user posted image
krfjolca:tvoja pupa je tudi že kar lepo pri kguser posted image user posted image

no in sedaj da vam pojamram s štorijo mojega vozička.Včeraj sem vam že malo pojamrala a ni nobena komentiralauser posted image user posted image
no in potem k jst to sestavljam še ugotovim da je košara po šivu razparanauser posted image user posted image
tko sem danes šla nazaj in vzela drugo barvo ,čeprav je bil moder tko lep,no in vzela sem oranžuser posted image user posted image ,vse šive pregledala,vse vse vse ,sestavila in odpeljala ,sedaj ga ima Aleks že v sobici.Tekom dneva ga slikam in dam v album.Tko sem vesela sedaj je vse za novega člana urejeno,mami mora samo še papirje uredituser posted image user posted image

Ja super Sonček da ste uredili zadevico z vozičkom...meni je tudi oranžen ful všeč tak da bo vaš Aleks pravi frajerček v njemuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ti  imaš že vse pripravljeno???? Cotke oprane, zlikane, torb za v P.....mi še nismo tak dalečuser posted image , papirji so pa urejeni po večini.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.3.2009 16:30:53   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

Joj, babe! Porabim vsak dan eno uro, da vas preberem user posted image  Vsem, ki ste uspešno opravile preglede, čestitke! user posted image  Tistim pa, ki ne gre vse po planih ... user posted image Upem, da bo vse ok in držim pesti za vse.

Jaz sem bila pa včeraj na masaži! Joj, kako je pasalo ... In danes se že cel dan full dobro počutim, spala sem tudi ko polhek. Ima pa ta ženska prav masažo za nosečnice na enem posebnem stolu. In res obvlada ... Potem ti pa še na mizi zmasira roke in noge, eno uro vse skupaj traja. Grem drug teden spet user posted image

Spet sem se regrata nabasala za kosilo ... Zdaj se mi pa lušta delat panacoto, a ima katera kak dober recept preverjen? Ker obstaja milijon različnih ...

Pomlad vas pa fajn razganja user posted image  No, pa saj pravijo, da so user posted image  bolj dojemljive za  user posted image ... Pri nas kar drži ... user posted image user posted image

Včeraj sem kupila še kozmetiko in en zavoj plenic za začetek. Uredila na CSD za paket, tako da zdaj samo še to čakam. user posted image

Super za masažo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je pa kaj angelito? Nič se ne javi.

Aja, Nina, ne pozabi na normo...user posted image user posted image user posted image user posted image - najmanj 5 postov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.3.2009 16:42:52   
m..tina
klavdyk: v službi bom še ta in naslednji tedn po 4 urce, tk da kr fajn mine. Delam pa od 11-15, tak da se lahko zjuto naspim!!! user posted image

Aja, pozabla sem prej dopisat: naslednji pregled imam 25.03., ko se mi tudi uradno začne porodniška!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.3.2009 16:46:54   
NinaMM
Jaz sem našo angelco nazadnje videla v četrtek ... Ampak ona je bolj leteče sorte, gotovo ji ni nič hudega user posted image

Čveke ste hude, jaz ne dohajam! Nimam kaj toliko povedat ...

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.3.2009 16:53:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Glede slikice ja greš pa na shrani .si  in daš uno drugo kodo ali pa ga lahko daš v album in ga bom potem jaz daal sem med naše bušijeuser posted image user posted image user posted image

Slikca je v albumu user posted image  
Uživaj v MŠ!
ok,že imam ,hvala lepa .

Evo me nazaj in bilo je kar dobro naslednjič imamo predavanje potem pa še po predavanju fizioterapijo(dihanje med popadki in sproščanje)user posted image Aleks je pa tko veselo skoz migal da sem se morala ves čas za bušija držat k se je kr premikaluser posted image user posted image

neateja:ja tudi meni je super,sem tko vesela da ga že imamuser posted image user posted image user posted image hvala
jernejav:super za pregled ,smao pazi sedaj nase  in na mlega bebija ,ki je že kr težkiuser posted image user posted image
junona:je lep ,a neuser posted image user posted image user posted image user posted image
nina:mmmmm spet delaš lušte z regratom,jaz sem ga v nedeljo jedla ,zdaj pa spet malo počakam da ga naberemouser posted image user posted image
joob.bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
m...tina:tudi tebi bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.ja sobica ,cotke,voziček to je vse urejeno,
torba ,papirji pa še ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Izguba zaposlitve
FORZA

Ste zaradi nosečnosti izgubile zaposlitev in se znašle na socialni pomoči?

DA (25%)

NE (75%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!