|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
3.3.2009 6:23:21   
detelja
narcisa

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 326
3.3.2009 6:24:06   
detelja
jutro...jaz sem že tako nervozna zaradi pregleda...mi je vse slabo...lepo se imejte...ko se vrnem poročam..

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 327
3.3.2009 7:24:03   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa  med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega  v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakompliciralauser posted image
nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo

Ja fino, pol verjetno dobim 15.3, ker sem oddala 20.2.

By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in user posted image
to pa nebi vedela,a ve katera kaj o tem-mamice

Jap, sešteješ vajine prihodke in potem deliš s 3 pa še z 12. meseci. Kar dobiš pogledaš v tabelo in vidiš kakšen znesek ti pripada oz. v kakšen razred spadaš.

Miška kje pa najdem to tabelo, pa še nekja kdaj se odda vloga za doklade?
Še nisem tako daleč....user posted image

Tukaj dobiš vse odgovore:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

Če imaš potrdilo za digitalno podpisovanje sigen-ca lahko to narediš kar preko spleta.user posted image

Vloga se odda takoj, ko dobiš izpisek iz rojstne matične knjige. Takrat pa tudi urediš obvezno zavarovanje za otroka, pa prosiš na občino (če tvoja občina ima sklad za novorojenčke) za nakazilo.....

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 3.3.2009 7:25:00 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 328
3.3.2009 7:29:23   
Miška2006
user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 329
3.3.2009 7:31:34   
Miška2006
Narcisa, vse naj naj
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 330
3.3.2009 7:32:51   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jutro...jaz sem že tako nervozna zaradi pregleda...mi je vse slabo...lepo se imejte...ko se vrnem poročam..

user posted image

Dobro odpravi....držim pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 331
3.3.2009 8:22:53   
Pat74
Narcisa vse najboljše!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 332
3.3.2009 8:37:05   
Nea_teja_
Jutro čvekice.Kako ste preživele noč?

Narcisa vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 333
3.3.2009 8:38:41   
sobra
Jutro čvekice!

Naj vam pvem da grem dans zopet na pregled ker včeraj nekaj ni bilo okuser posted image user posted image user posted image

Baje naj bi mala zaostajala v rasti, tako da grem danes prou tukaj v porodnišnico, pa bomo videli kaj bo rekel G. Pa nekaj mi je včeraj ta Španc govoru da ni več tok plodovnice in da bomo vrjetno morali sprožit poroduser posted image .
Pol mi pa po drugi strani reče ne sekiraj se pa mirno.Kako nej bom mirnauser posted image
Celo noč nisem spala, samo razmišljam o tem...(spremenit pa itak nimam kaj).

No vseen upam na najbolše in da mala lahko počaka vsaj še 1 tedn al pa 2.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 334
3.3.2009 8:42:03   
Pat74
Sobra ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image in vem, da bo vse ok.

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 335
3.3.2009 8:46:12   
mišk
Sobra:user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo mala še malo počakala na toplem!user posted image  Če pa bi te že res tako rada spoznala, pa naj bo to brez kakršnihkoli zapletov! Mislimo na tebe...user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.3.2009 8:55:16   
zupancdam
Pozdravljene vse po zelo dolgem času. Sem zasledila, da se je junonca spomnila na mene, zato vam sedaj pišem.
Ja, redno vas berem in spremljam, ste tako pridne za čvekat, ampak jaz nisem nič pisala, ne vem zakaj, sem pa redno z sončkom v stiku, tako, da če je kaj takega mi ona poroča.
Vidim, da imamo že 3 dojenčke, super, iskrene čestitke mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je vse po starem, pred 14 dnevi mi je umru ati, sem imela kar pestro, imela sem tudi hčero bolano, je imela angino in tako potem ni toliko časa. Pa priprave  za novega člana, imam že vse, samo cotke moram se oprati in zlikati pa spraviti v omaro, pa nekaj malenkosti grem drugi teden še kupit.
Včeraj sem urejala se papirje na scd v Žalcu in moram povedat da sem bila v 5 min. konec, drugače sem vedno imela probleme s to gospo ko ureja porodniške. sva se enkart tako skregali. No, samo da sem sedaj rešena.
Aja, čakam še da začnemo te dni s pripravami na novo sobo za našo hčero, da bo imela svojo sobo,da bo lahko naša Tia ali pa Neli(izbiram med tema imenoma)pri meni v spalnici, pa da potem pospravim celo stanovanje, ko se nabere prah pa vse, potem pa samo še čakam, da gremo v p.
Se zna zgodit, če me kaj preseneti, da se vam pridružim v Celju, saj imam napotnico za Celjsko porodnišnico tudi.
Narcisa, vse najboljše, sobra za tebe pa držim pesti, da bo vse ok.
Vidim, da ste se imele lepo na srečanju, jaz bi tudi , ampak smo imeli smrt v družini in nisem mogla.
Sonček, bravo za voziček, končno ga imaš doma. Na seznam pa lahko napišeš, da imam ta petek 6.3. pregled spet. Sem ti pozabila povedat.
Punce zlate, držite se, lepo čvekajte, vas spremljam, obljubim, da bom bolj redno čvekala tu gor, sedaj ko vidi da me nekatere niste pozabile.
Junonca , jaz pa tebe zasledim na msn-ju pa si vedno odsotna, nikol nimaš časa za čččččvekuser posted image user posted image  Vidim pa, da se pridno ušič, pridna si!!!!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 337
3.3.2009 9:28:48   
janja*
zupancdam najprej moje sožalje.Lepo da si se javla in da si okej.
sobra držim pesti,da se bo vse dobro izteklo.Tudi ,če boš zdaj rodila nič hudega,ker je otrok že dovolj razvit.Boš videla vse bo okej.
Detelja držim pesti.Lepo opravi.Jaz pa imam pregled popoldan in me je tudi malo strah.
Narcisa vse naj. naj. ti želim.user posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 338
3.3.2009 9:31:18   
L & L
Dobro jutro.
Narcisa vse naj najuser posted image user posted image
Tebi sobra pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam in držim pesti da bo vse ok.
Zupancdam moje sožalje user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 339
3.3.2009 10:04:47   
detelja
evo sem nazaj...beba ima 2,5 kg...imamo zadosti plodovnice...MV se je malo skrajšal ampak je še dovolj dolg in še vedno je trduser posted image se še ni zmehčal...moram pa še naprej počivat, jemat spasmex in pit magnesol...user posted image user posted image user posted image  sem ful srečna, da je vse ok....user posted image user posted image

naslednji pregled 17.3.09 glih na rd ga imam, tako, da če bo vse super bo super darilouser posted image

glede onih rdečih flekov...rekla je, da je verjetno kaka alergija, mogoče sem kaj takega pojedla ali pa je kriva krema/tuš gel...mi je pa predlagala, da si kupin eucerinovo kremo za suho kožo...sem si jo že nabavila...

drugače pa je zunaj tak čuden deževen dan...ampak meni je danes tako lepo pri srčku, ker je vse ok...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.3.2009 10:05:37   
Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

A ti ga že imaš,sta se za tega sedaj odločila?

Nisva ga še kupila. Jaz za, da se kupi. Mi je všeč in ne zavzame preveč prostora. 

Moj pa nekaj jamra, da nima dovolj močnih koles za se vozit po makadamu ali gozdu. Sam taki z večjimi kolesi grejo pa še težje v avto. Na primer, saj mi je všeč tudi voziček od Chicca, ampak misilm, da tega še v dvigalo ne spravimo. Pa high treck ...sam ful prostora zavzamejo.

A sploh obstaja kakšen voziček z močnimi gumami, ki pa ne zavzame veliko prostora in se ga spravi v clio brez podiranja sedežev?

Imam high treka pa samo gume dol vzamem in mi gre čisto lepo v clio-ta (prva verzija)

Hvala. Drgač pa moj možiček pravi, da je več znamk high treca. Katerega pa imaš ti? 

Bebe Confort - krem barva. Kupila sem ga v Italiji, ker je bil za skoraj 200€ cenejši kot pri nas. Vzela sva košaro, športni del z dežno prevleko, torbo za potrebščine ter zimsko vrečo. Za vse skupaj sva dala 600€. Lupinice nisva jemala, ker sva jo dobila od kodrovega bratranca.
Lej tule je še web naslov: http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/prom_poussette_high_trek_coloris.htm

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 341
3.3.2009 10:19:04   
Miška2006

evo sem nazaj...beba ima 2,5 kg...imamo zadosti plodovnice...MV se je malo skrajšal ampak je še dovolj dolg in še vedno je trduser posted image se še ni zmehčal...moram pa še naprej počivat, jemat spasmex in pit magnesol...user posted image user posted image user posted image  sem ful srečna, da je vse ok....user posted image user posted image

naslednji pregled 17.3.09 glih na rd ga imam, tako, da če bo vse super bo super darilouser posted image

glede onih rdečih flekov...rekla je, da je verjetno kaka alergija, mogoče sem kaj takega pojedla ali pa je kriva krema/tuš gel...mi je pa predlagala, da si kupin eucerinovo kremo za suho kožo...sem si jo že nabavila...

drugače pa je zunaj tak čuden deževen dan...ampak meni je danes tako lepo pri srčku, ker je vse ok...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled. Res se ti obeta super darilo za RDuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 342
3.3.2009 10:28:52   
krfjolca
Tudi jaz voščim vse najboljše user posted image !

Sem imela včeraj UZ, lulčka še kar ni videti, tako da bom zdaj že mogoče upala kakšen lušten punčkast kompletek nabavit user posted image . Imam sicer že ful cunjic, komoda se kar šibi pod težo, ampak sigurno me bo še kaj med police zaneslo. Moram kaj lepega za iz porodnišnice. Saj aprila bo verjetno še kar kak plišast kompletek prišel v poštev, kaj menite? user posted image  Ali naj raje kaj tanjšega pa spodaj še en sloj user posted image

Sicer je pa babnica kar konkretna - ocenil jo je na 2800 g user posted image ! Tako da pomojem št. 56 ne bo kaj dosti v poštev prišla. Anže je imel ob rojstvu 3580, samo so me zadnja dva meseca ful strašili, kako je majhen in da bo zahiranček user posted image . Bomo videli, kaj bo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 343
3.3.2009 10:50:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Še nekaj me zanima - kdaj pa moj dragi ureja očetovski dopust? Po rojstvu otroka nese papirje na CSD in vslužbo ali kako?
In katere obrezce?

Hvala.user posted image

un lahko nese papirje zadnji mesec pred PDP da tudi njemu vpišejo zadnjih 12 plač ,potem pa k rodiš samo nese na CSD  in že koristi dopust tisti dan

brigita:ja ponedeljov večer je najboljšiuser posted image user posted image mmmmmmmmmmmmm tale zajtrk zgleda pa božanskiuser posted image user posted image
detelja.srečno na pregleduuser posted image user posted image user posted image evo predno jaz preberem in odpišem si že nazaj,iii super da je vse ok in bp in da imaš naslednji predled na rduser posted image user posted image
sobra.boga revca ,pa ne bodi žalostna ,vem da je hudo samo otroček je že toliko velik da tudi če rodiš bo vse ok,me smo s tabo in ti želimo vse naj najuser posted image user posted image

narcisa.vse naj naj za tvoj rojstni dan in vse kar si želiš naj se ti izpolniuser posted image
zupi:lepo da si se javila ,glede tvojega očeta pa nisem hotela jaz nič pisati ,ker je bolje da to sama poveš.user posted image
krfjolca:tvoja pupa je tudi že kar lepo pri kguser posted image user posted image

no in sedaj da vam pojamram s štorijo mojega vozička.Včeraj sem vam že malo pojamrala a ni nobena komentiralauser posted image user posted image
no in potem k jst to sestavljam še ugotovim da je košara po šivu razparanauser posted image user posted image
tko sem danes šla nazaj in vzela drugo barvo ,čeprav je bil moder tko lep,no in vzela sem oranžuser posted image user posted image ,vse šive pregledala,vse vse vse ,sestavila in odpeljala ,sedaj ga ima Aleks že v sobici.Tekom dneva ga slikam in dam v album.Tko sem vesela sedaj je vse za novega člana urejeno,mami mora samo še papirje uredituser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
3.3.2009 10:53:25   
Nalini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni še najin čas ... user posted image  ....
ka pa če bi šle za tvoj rojstni dan rodit? user posted image  ....
najprej na tortico, pa na eksotikuser posted image  .... te še pa po male zvončke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 345
3.3.2009 10:54:42   
sonček85
user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             03.03CTG     user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)             04.03           user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                       LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                    user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             03.03           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)                                  user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)            06.03            user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           13.03 CTG         

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)            09.03           user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)         03.03CTG       user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)          13.03,24.3CTG     KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                      MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            12.03                  LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)           17.03            
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image   LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                    user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)                                    user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)                                   user posted image LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.03              user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

61.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)           17.03             user posted image KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03             user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?)user posted image user posted image                        user posted image user posted image LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.03            user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         06.03             user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                              user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)                    

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)            09.03               TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.03            user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          02.03
24.0
88.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           19.03CTG       user posted image   CE
89.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)          05.03             user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             02.03              MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              12.03          user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)             12.03        NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             16.03            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)              03.03          BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                                  CE
 1.5.                     
108.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
109.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
110.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
111.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image   LJ
112.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)                                LJ
113.Rmmaja                        (št. ?, št. ?) user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

04.03
miška2006
ninaMM

05.03
NenaLena
duda1

06.03
april09
zupancdam
09.03
mlavla
blančica
simonaa
10.03
klavdyk

Trenutno imamo:
user posted image :18+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 113nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 346
3.3.2009 10:54:45   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image  Detelja/34t3d
user posted image Cveta28/32t6d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 31t2d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /34t1d
user posted image janja*/ 35t
user posted image Sonček85 /31t3d
user posted image   Junona/31t1d
user posted image Blančica /32t3d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 347
3.3.2009 11:09:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni še najin čas ... user posted image  ....
ka pa če bi šle za tvoj rojstni dan rodit? user posted image  ....
najprej na tortico, pa na eksotikuser posted image  .... te še pa po male zvončke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz moram še tisti teden, ko imam pregled zdržat, ker šele v petek dopolnim 37 t...sicer pa bo marec lep sončen mesec pa bomo zunaj tako, da je aprila čas, da rodimouser posted image user posted image  pa ne morem še rodit-nimam še napotnice za Puser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 348
3.3.2009 11:56:26   
*Junona*
Dan.user posted image

Kako smo čvekice? Izpolnjujete normo?user posted image

Js sem se potepala po Celju, zdaj se bo treba pa začet učit.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 349
3.3.2009 11:57:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

Pozdravljene vse po zelo dolgem času. Sem zasledila, da se je junonca spomnila na mene, zato vam sedaj pišem.
Ja, redno vas berem in spremljam, ste tako pridne za čvekat, ampak jaz nisem nič pisala, ne vem zakaj, sem pa redno z sončkom v stiku, tako, da če je kaj takega mi ona poroča.
Vidim, da imamo že 3 dojenčke, super, iskrene čestitke mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je vse po starem, pred 14 dnevi mi je umru ati, sem imela kar pestro, imela sem tudi hčero bolano, je imela angino in tako potem ni toliko časa. Pa priprave  za novega člana, imam že vse, samo cotke moram se oprati in zlikati pa spraviti v omaro, pa nekaj malenkosti grem drugi teden še kupit.
Včeraj sem urejala se papirje na scd v Žalcu in moram povedat da sem bila v 5 min. konec, drugače sem vedno imela probleme s to gospo ko ureja porodniške. sva se enkart tako skregali. No, samo da sem sedaj rešena.
Aja, čakam še da začnemo te dni s pripravami na novo sobo za našo hčero, da bo imela svojo sobo,da bo lahko naša Tia ali pa Neli(izbiram med tema imenoma)pri meni v spalnici, pa da potem pospravim celo stanovanje, ko se nabere prah pa vse, potem pa samo še čakam, da gremo v p.
Se zna zgodit, če me kaj preseneti, da se vam pridružim v Celju, saj imam napotnico za Celjsko porodnišnico tudi.
Narcisa, vse najboljše, sobra za tebe pa držim pesti, da bo vse ok.
Vidim, da ste se imele lepo na srečanju, jaz bi tudi , ampak smo imeli smrt v družini in nisem mogla.
Sonček, bravo za voziček, končno ga imaš doma. Na seznam pa lahko napišeš, da imam ta petek 6.3. pregled spet. Sem ti pozabila povedat.
Punce zlate, držite se, lepo čvekajte, vas spremljam, obljubim, da bom bolj redno čvekala tu gor, sedaj ko vidi da me nekatere niste pozabile.
Junonca , jaz pa tebe zasledim na msn-ju pa si vedno odsotna, nikol nimaš časa za čččččvekuser posted image user posted image  Vidim pa, da se pridno ušič, pridna si!!!!

Zupancdam, moje sožalje. Drži se.user posted image user posted image user posted image

Boma res mogle eno čveka partijo užgat.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Folna kislina
aygo

Ste uživale folno kislino?

že pred nosečnostjo in vso nosečnost (25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (31%)

je sploh nisem uživala (18%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!