|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
2.3.2009 20:14:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

omojboguser posted image  ... danes ste prave čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image

detelja kje si našla tega pomočnika user posted image ..... ni slab user posted image  ... samo pazi, da ti ne bo preveč otrdevalo tam spodaj ....
jutri fajn opravi na pregledu ... upam, da ne boš predolgo čakala ... pa javi kako je bilo .... user posted image  ... itak bo vse ok ....
nama morajo najprej dostavit vozovnico za rim pa potem greve ... ok? user posted image

jaz sem pa danes ugotovilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da imam počeno skodelico, ki sva jo leta 200o kupila v rimu .... pa tak rada sem jedla iz nje müslije in podobne zadeve .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... joj sem žalostna ..... pa nimam pojma kdaj je počila (po moje je mogla zletet na tla ....) .... je pa tka otroška, gor so slončki narisani ....
zgleda, da bova spet mogla iti v rim .... (oz. bomo šli) ...

lep večer ...
pa ne čvekajte preveč, ker vas komaj dohajamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj  tudi meni je počila moja najljubša skodelica za musli in čokolinouser posted image user posted image , sem opazila šele ko sem mleko not nalilauser posted image user posted image user posted image , no sem pa zdaj v Ikei kupila nove....sam niso tak fajne kot je bila ona, čustvena navezauser posted image .
Jih danes tudi jst komaj dohajam...naše čveke

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 301
2.3.2009 20:16:06   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

brigita.nekaj me zanima a te nalepke k si jih limala a si jih morala kaj z vlažno krpo podrgnat ali ne,ker jaz sem morala svoje.A imaš malo bolj motne ali une gladke.jAz jih prvo nisem in so se odlimale pol sem si pa prišla gor -moja dolga lajtngauser posted image user posted image

??????????????pojma nimam, jst jih nisem nič z vodouser posted image user posted image user posted image user posted image , so pa take bolj prozorne. Zenkrat fajn držijo. A so ble tvoje tudi take?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 302
2.3.2009 20:19:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Ko že teče beseda spet o CSD. Kdaj pa lahko pričakuješ dinačke, če si že dobil odločbo? Jih je katera že dobila?

15. v mesecu dobiš dinarčke

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 303
2.3.2009 20:41:10   
brigita23
evo naš golaž je kuhan, zdej gre še sam na hladno in jutri bo super....kje ste pa zdej vse?? Si kr sama pišem:))

No nič bom pa mal TV pogledala. Pridne bodite, še tipkam kajuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 304
2.3.2009 20:44:14   
sonček85
BRIGITA.JA domači motovilec je doberuser posted image user posted image user posted image
Aha Za kosilo pa hvala user posted image user posted image

policaji:ne to pa nisem vedela,nisem jasnovidkauser posted image user posted image user posted image sam da nisi plačala

odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa  med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega  v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakompliciralauser posted image
nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 305
2.3.2009 20:45:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo naš golaž je kuhan, zdej gre še sam na hladno in jutri bo super....kje ste pa zdej vse?? Si kr sama pišem:))

jaz gledam  LEPO JE BITI SOSED,so tko smešni,pol so še RAZOČARANE GOSPODINJE, in  ŽAMETNA MAFIJA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 306
2.3.2009 20:48:13   
Nea_teja_
jest sem se pa prejle nabasala  ,zdej gledm isto soseda pol bom pa vidla gospodinje sem že gledala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.3.2009 20:49:32   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

jest sem se pa prejle nabasala  ,zdej gledm isto soseda pol bom pa vidla gospodinje sem že gledala
user posted image user posted image user posted image user posted image   meni so carski k se jim tko presmejiš ,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.3.2009 21:10:58   
Tabletka dOr

odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa  med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega  v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakompliciralauser posted image

Ja fino, pol verjetno dobim 15.3, ker sem oddala 20.2.

By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.3.2009 21:12:23   
sonček85

By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in user posted image
to pa nebi vedela,a ve katera kaj o tem-mamice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 310
2.3.2009 21:14:18   
Miška2006

BRIGITA.JA domači motovilec je doberuser posted image user posted image user posted image
Aha Za kosilo pa hvala user posted image user posted image

policaji:ne to pa nisem vedela,nisem jasnovidkauser posted image user posted image user posted image sam da nisi plačala

Ma jst sem že pozabla kako je z denarčki. Mislim pa, da jih dobiš okrog 15. v mesecu za pretekli mesec.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.3.2009 21:15:42   
Miška2006

Jap, sešteješ vajine prihodke in potem deliš s 3 pa še z 12. meseci. Kar dobiš pogledaš v tabelo in vidiš kakšen znesek ti pripada oz. v kakšen razred spadaš.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.3.2009 21:21:53   
brigita23

jaz gledam  LEPO JE BITI SOSED,so tko smešni,pol so še RAZOČARANE GOSPODINJE, in  ŽAMETNA MAFIJA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jst to gledam, hvala glede pojasnil za CSD ti javim ko dobim odločbouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.3.2009 21:25:03   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jst to gledam, hvala glede pojasnil za CSD ti javim ko dobim odločbouser posted image
so dobre a ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 314
2.3.2009 21:33:40   
Tabletka dOr
hvala miška za odgovor

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.3.2009 21:42:33   
Nea_teja_
evo punce da bote točno vedle kdaj bote dobivale dinarčke

http://csd-mb.si/asset/media/e872ee7e-14a7-102b-91c5-001111964f8c.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 316
2.3.2009 21:49:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

evo punce da bote točno vedle kdaj bote dobivale dinarčke

http://csd-mb.si/asset/media/e872ee7e-14a7-102b-91c5-001111964f8c.pdf

Hvala.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.3.2009 21:49:26   
*Junona*

cvetka:ja ovni ja ,vem sem samauser posted image user posted image user posted image user posted image

aha tak je potem ta kruh,za probat bi bil ,samo ni po mojem okusu tko dam mislim ,da mi nebi šel po grlu.

Men je pa čebulni kruh ful dober, njami.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.3.2009 21:50:00   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js grem pa v sredo na CSD nest papirje. Dejte mi prosim povedat, da ne bom pol ko kura letala okol - kaj morem vse nest tja?user posted image

junonca- jst sem bla danes v petih minutah fertik sem mela vse zraven...rabiš obrazec S-1/1 si ga kr sprinti in izpolni pa un tadrugi obrazec katerega moraš dat v firmo izpolnit v primeru če si zaposlena, pa rabiš orginal od G za pričetek porodniške. Jst sem si vse to doma pripravila in sem bla res še prej ko za pet min fertikuser posted image

Hvala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 319
2.3.2009 21:50:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Vem, katero misliš.user posted image Je na kratke rokave in V izrez. Katero si pa vzela - sivo belo ali vijoličasto belo?user posted image

Ta, ki sem jo vzela ima rokave do komolca, je pa sivo-rdeča, oziroma bolj sivo-roza. Črtasta. Na lutki je tudi visela.user posted image

Te pa nisem videla. A pa je tudi za dojenje?
Bo treba spet v izvidnico.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.3.2009 21:51:39   
*Junona*
A zdej mam pa spet js monologe?user posted image

Nič, stuširana sem, laske imam tudi umite, zdaj se grem pa še majčken učit, mi ne bo škodilo.

Nočko.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.3.2009 22:03:42   
*Junona*
Še nekaj me zanima - kdaj pa moj dragi ureja očetovski dopust? Po rojstvu otroka nese papirje na CSD in vslužbo ali kako?
In katere obrezce?

Hvala.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 322
3.3.2009 5:29:06   
brigita23
morning lepotičke

Še vse spite a ne? No sej jst bi tudi pa me je moja pikica zbudila z brcanjem in nikakor ne morem več. Drugače pa sem spala super ponoči.
So že res veliki naši malčki, men se kr cel trebuh premika ko se obrača in brcauser posted image .

SONČEK-ja ponedeljkovi večeri so najboljši, kar se serij tiče zvečer, škoda da ni več grde račke....telim sosedom se pa jst tudi ful nasmejimuser posted image user posted image user posted image  ZELOOOOuser posted image

JUNONA-očetovski dopust se ureja po rojstvu otroka, nič prej. Vse potrebne papirje pa boš dobila na CSD.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 323
3.3.2009 5:34:43   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Jap, sešteješ vajine prihodke in potem deliš s 3 pa še z 12. meseci. Kar dobiš pogledaš v tabelo in vidiš kakšen znesek ti pripada oz. v kakšen razred spadaš.

Miška kje pa najdem to tabelo, pa še nekja kdaj se odda vloga za doklade?
Še nisem tako daleč....user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 324
3.3.2009 5:39:44   
brigita23
No pa da ne boste rekle da sem sebična, ko sem tako zgodaj vstala in da vam nisem zajtrka prpravla........

pa dober tek

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Nik, Nick, Nicholas?
Jaka RR

Všeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?

Nik (58%)

Nick (4%)

Nicholas (6%)

Nobeno mi ni všeč (32%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!