Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:14:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini omojbog ... danes ste prave čveke detelja kje si našla tega pomočnika ..... ni slab ... samo pazi, da ti ne bo preveč otrdevalo tam spodaj .... jutri fajn opravi na pregledu ... upam, da ne boš predolgo čakala ... pa javi kako je bilo .... ... itak bo vse ok .... nama morajo najprej dostavit vozovnico za rim pa potem greve ... ok? jaz sem pa danes ugotovila , da imam počeno skodelico, ki sva jo leta 200o kupila v rimu .... pa tak rada sem jedla iz nje müslije in podobne zadeve .... .... joj sem žalostna ..... pa nimam pojma kdaj je počila (po moje je mogla zletet na tla ....) .... je pa tka otroška, gor so slončki narisani .... zgleda, da bova spet mogla iti v rim .... (oz. bomo šli) ... lep večer ... pa ne čvekajte preveč, ker vas komaj dohajam joj tudi meni je počila moja najljubša skodelica za musli in čokolino , sem opazila šele ko sem mleko not nalila , no sem pa zdaj v Ikei kupila nove....sam niso tak fajne kot je bila ona, čustvena naveza . Jih danes tudi jst komaj dohajam...naše čveke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:16:06
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.nekaj me zanima a te nalepke k si jih limala a si jih morala kaj z vlažno krpo podrgnat ali ne,ker jaz sem morala svoje.A imaš malo bolj motne ali une gladke.jAz jih prvo nisem in so se odlimale pol sem si pa prišla gor -moja dolga lajtnga ??????????????pojma nimam, jst jih nisem nič z vodo , so pa take bolj prozorne. Zenkrat fajn držijo. A so ble tvoje tudi take?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:19:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ko že teče beseda spet o CSD. Kdaj pa lahko pričakuješ dinačke, če si že dobil odločbo? Jih je katera že dobila? 15. v mesecu dobiš dinarčke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:41:10
|
|
|
|
brigita23
|
evo naš golaž je kuhan, zdej gre še sam na hladno in jutri bo super....kje ste pa zdej vse?? Si kr sama pišem:)) No nič bom pa mal TV pogledala. Pridne bodite, še tipkam kaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:44:14
|
|
|
|
sonček85
|
BRIGITA.JA domači motovilec je dober Aha Za kosilo pa hvala policaji:ne to pa nisem vedela,nisem jasnovidka sam da nisi plačala odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakomplicirala nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:45:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo naš golaž je kuhan, zdej gre še sam na hladno in jutri bo super....kje ste pa zdej vse?? Si kr sama pišem:)) No nič bom pa mal TV pogledala. Pridne bodite, še tipkam kaj jaz gledam LEPO JE BITI SOSED,so tko smešni,pol so še RAZOČARANE GOSPODINJE, in ŽAMETNA MAFIJA
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:48:13
|
|
|
|
Nea_teja_
|
jest sem se pa prejle nabasala ,zdej gledm isto soseda pol bom pa vidla gospodinje sem že gledala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 20:49:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ jest sem se pa prejle nabasala ,zdej gledm isto soseda pol bom pa vidla gospodinje sem že gledala meni so carski k se jim tko presmejiš ,
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:10:58
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakomplicirala nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo Ja fino, pol verjetno dobim 15.3, ker sem oddala 20.2. By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:12:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakomplicirala nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo Ja fino, pol verjetno dobim 15.3, ker sem oddala 20.2. By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in to pa nebi vedela,a ve katera kaj o tem-mamice
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:14:18
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 BRIGITA.JA domači motovilec je dober Aha Za kosilo pa hvala policaji:ne to pa nisem vedela,nisem jasnovidka sam da nisi plačala odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakomplicirala nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo Ma jst sem že pozabla kako je z denarčki. Mislim pa, da jih dobiš okrog 15. v mesecu za pretekli mesec.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:15:42
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakomplicirala nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo Ja fino, pol verjetno dobim 15.3, ker sem oddala 20.2. By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in to pa nebi vedela,a ve katera kaj o tem-mamice Jap, sešteješ vajine prihodke in potem deliš s 3 pa še z 12. meseci. Kar dobiš pogledaš v tabelo in vidiš kakšen znesek ti pripada oz. v kakšen razred spadaš.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:21:53
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo naš golaž je kuhan, zdej gre še sam na hladno in jutri bo super....kje ste pa zdej vse?? Si kr sama pišem:)) No nič bom pa mal TV pogledala. Pridne bodite, še tipkam kaj jaz gledam LEPO JE BITI SOSED,so tko smešni,pol so še RAZOČARANE GOSPODINJE, in ŽAMETNA MAFIJA tudi jst to gledam, hvala glede pojasnil za CSD ti javim ko dobim odločbo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:25:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo naš golaž je kuhan, zdej gre še sam na hladno in jutri bo super....kje ste pa zdej vse?? Si kr sama pišem:)) No nič bom pa mal TV pogledala. Pridne bodite, še tipkam kaj jaz gledam LEPO JE BITI SOSED,so tko smešni,pol so še RAZOČARANE GOSPODINJE, in ŽAMETNA MAFIJA tudi jst to gledam, hvala glede pojasnil za CSD ti javim ko dobim odločbo so dobre a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:33:40
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
hvala miška za odgovor
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:49:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 cvetka:ja ovni ja ,vem sem sama aha tak je potem ta kruh,za probat bi bil ,samo ni po mojem okusu tko dam mislim ,da mi nebi šel po grlu. Men je pa čebulni kruh ful dober, njami.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:50:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js grem pa v sredo na CSD nest papirje. Dejte mi prosim povedat, da ne bom pol ko kura letala okol - kaj morem vse nest tja? junonca- jst sem bla danes v petih minutah fertik sem mela vse zraven...rabiš obrazec S-1/1 si ga kr sprinti in izpolni pa un tadrugi obrazec katerega moraš dat v firmo izpolnit v primeru če si zaposlena, pa rabiš orginal od G za pričetek porodniške. Jst sem si vse to doma pripravila in sem bla res še prej ko za pet min fertik Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:50:30
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Vem, katero misliš. Je na kratke rokave in V izrez. Katero si pa vzela - sivo belo ali vijoličasto belo? Ta, ki sem jo vzela ima rokave do komolca, je pa sivo-rdeča, oziroma bolj sivo-roza. Črtasta. Na lutki je tudi visela. Te pa nisem videla. A pa je tudi za dojenje? Bo treba spet v izvidnico.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 21:51:39
|
|
|
|
*Junona*
|
A zdej mam pa spet js monologe? Nič, stuširana sem, laske imam tudi umite, zdaj se grem pa še majčken učit, mi ne bo škodilo. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 2.3.2009 22:03:42
|
|
|
|
*Junona*
|
Še nekaj me zanima - kdaj pa moj dragi ureja očetovski dopust? Po rojstvu otroka nese papirje na CSD in vslužbo ali kako? In katere obrezce? Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 5:29:06
|
|
|
|
brigita23
|
morning lepotičke Še vse spite a ne? No sej jst bi tudi pa me je moja pikica zbudila z brcanjem in nikakor ne morem več. Drugače pa sem spala super ponoči. So že res veliki naši malčki, men se kr cel trebuh premika ko se obrača in brca . SONČEK-ja ponedeljkovi večeri so najboljši, kar se serij tiče zvečer, škoda da ni več grde račke....telim sosedom se pa jst tudi ful nasmejim ZELOOOO JUNONA-očetovski dopust se ureja po rojstvu otroka, nič prej. Vse potrebne papirje pa boš dobila na CSD.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 5:34:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 odločba :ja baje dobiš odločbo v tednu ali 3 del.dneh ,dinarčke pa med 11-15 v mesecu k so otroški tudi.Upam,da jih že ta mesec dobita ,čene pa naslednji mesec,ker mislim da moraš oddat do 31 ali zadnjega v mesecu da dobiš potem naslednji mesec pri otroških.Jjoj zdaj sem pa zakomplicirala nalepke:moje so bile bolj motne zato sem pa vprašala.Super da ti držijo Ja fino, pol verjetno dobim 15.3, ker sem oddala 20.2. By the way, kako se pa za te otroške zračuna. A to se delijo dohodki familije na 3 osebe. Midva in to pa nebi vedela,a ve katera kaj o tem-mamice Jap, sešteješ vajine prihodke in potem deliš s 3 pa še z 12. meseci. Kar dobiš pogledaš v tabelo in vidiš kakšen znesek ti pripada oz. v kakšen razred spadaš. Miška kje pa najdem to tabelo, pa še nekja kdaj se odda vloga za doklade? Še nisem tako daleč....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 3.3.2009 5:39:44
|
|
|
|
brigita23
|
No pa da ne boste rekle da sem sebična, ko sem tako zgodaj vstala in da vam nisem zajtrka prpravla........ pa dober tek
|
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!