Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:00:43
|
|
|
|
dini
|
Ma ne vem če ga bom kej, ker bom pol sam v kerem tednu si že?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:03:29
|
|
|
|
toba
|
sedaj sem točno 5 tednov in 3 dni. Še vedno imam občutek, da bom dobila, za vsako ko grem na WC podrobno čekiram vse kar se prime na spodnjice oziroma WC papir.... ..ma sem malo panika, priznam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:05:03
|
|
|
|
dini
|
SEj jst bom na istem ko bom , po čem si pa sklepala da si ?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:09:04
|
|
|
|
toba
|
Pravzaprav se mi je malo zdelo ko sem krče čutila, ker jih nisem imela že 100 let, pol mi je pa še neka hrana malo želodec dvignila...no pa sem se odločila, da test naredim, 4 dni pred nepričakovano...in jupi !!!...no sem pol v naslednjem tednu dno še 5 testov naredila, tko za ziher . Saj ti bi jo že morala dobiti, a ne ??? Se ti nič ne dozdeva, da si morda le
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:12:54
|
|
|
|
dini
|
Ma po pravilih nej bi pršla jutri sam sm februarja klomifen jedla, a imaš cel cajt krče al usake tolk?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:14:00
|
|
|
|
toba
|
vsake toliko. Kaj če klomifen ješ pol se ciklus spremeni?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:15:09
|
|
|
|
Bojana82
|
Toba sem prebrala, da imaš prvi pregled šele sredi aprila??!! Jaz sem tudi noseča dobrih pet tednov, pa me je ginekologinja naročila za prvi pregled že 12.3.09.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:16:33
|
|
|
|
dini
|
Ja sm brala da ti ga prestavi za kak teden, ma dej to je kr neki use. Sm brala da pr 5 tednu- zaspanost, zaprtje, krči,... to te zvije čez cel trebuh al sam pr straneh?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:18:07
|
|
|
|
dini
|
Oj Bojana kako je pa s tabo?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:18:15
|
|
|
|
toba
|
ne sredi aprila, če se to napisala??? sem prava kura oziroma imam zelo dober razlog... sedaj spijem samo eno kavo zjutraj, prej sem dve v roku 2h ur...se pozna. Pregled imam 2.4. ko bom noseča 10 tednov, je sestra rekla, da je to dovolj zgodaj. Je pa res, da se mi zdi do aprila še cela večnost! Bojana82 imaš tudi ti kakšne krče?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:19:57
|
|
|
|
toba
|
Dini ti krči so tako čudni..enkra na desni, enkrat na levi strani, sedaj ko pišem o njih me boli na sredini...mal tudi moja psiha dela, se mi zdi. Ali imaš ti poleg napihnjenosti tudi krče?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:22:10
|
|
|
|
dini
|
Jst se tudi počutm napihnjeno sam se tolažm da nism ker sm mela 4.2. do 7.2. al bi lahk že blo kej?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:25:02
|
|
|
|
toba
|
Če imaš ciklus na 28-30 dni bi ti lahko že kaj pokazalo. Ni pa nujno! Jaz sem imela 24.1., test sem delala 20.2 - pa je že bil rahlo pozitiven.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:25:45
|
|
|
|
Bojana82
|
Ja, imam "krče" , enkrat me špika na desni strani drugič na levi strani ( če se temu sploh lahko reče krči ), še vedno pa imam včasih občutek, da bom dobila ( tisti neprijeten občutek v trebuhu )....pa glavobole imam zadnje tri dni in rahlo slabost čez dan , upam da se slabost nebo stopnjeval....no pa da ne omenjam dežuranja na WC-ju, čist skos hodim lulat... Dini, zate pa močno držim pesti, da zagledaš plusek in da nebo ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:28:33
|
|
|
|
dini
|
Hvala Bojana, jst tudi upam, ful glup filing je ta napihnjenost, kot da sam žreš dokler te ne napihne. Po kolk dni ste ble pa kej zaprte? Sej bom vidla čez čas če je kej, po znakih ne?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:30:22
|
|
|
|
dini
|
A vas zaboli tudi čez cel trebuh? Kolkrat na dan pa greste na wc? Usako uro, dve, tri?
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:33:30
|
|
|
|
Bojana82
|
O dini, jaz hodim na wc vsaj vsake pol ure.....zaprta do sedaj nisem bila nič, čez cel trebuh me je pa parkrat zabolelo samo tisti dan, ko naj bi dobila ... kdaj pa imaš ti namen delati testek?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:34:12
|
|
|
|
toba
|
ja na lulanje sem pa pozabila...mi ni to nič nenavadno ker tako in tako veliko pijem in pol skoz na WC hodim. Dini najbolj sigurna boš, ko boš naredila test in se bo pokazal +. Držim pesti in javi. Aja, kar se pa zaprtja tiče...tudi to se mi je zgodilo, kljub temu da veliko pijem ...koliko dni prej pa ne vem, ampak ne dosti...sorry ti ne morem dati bolj točnega odgovora. Bojana si prvič ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:36:25
|
|
|
|
dini
|
Ma nimam pojma, ker sm februarja klomifen jedla ta pa baje prestavi za kak teden. Bom vidla zdej marca kam to pelje in te znake opazovala čeprav jim ne verjamem kej preveč ker so me že zaj... A mogoče veste po čem sklepat ali si mehur prehladiš al pa da si ? Ker jst sm tudi dostkrat na wcju.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:36:47
|
|
|
|
Bojana82
|
Ne drugič, imam že navihanega petletnika doma, ki gre letos v šolo ....pa ti je tvoja prva nosečnost?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:42:01
|
|
|
|
toba
|
tudi jaz imam skoraj petletno princesko doma!!! Se pa teh krčev iz prve ne spomnim. Bo že! Dini če bi imela prehlajen mehur bi te skoz lulat tiščalo, pol bi pa ob pekoči bolečini samo kakšno kapljico spustila. Če nimaš teh problemom pol sigurno ni mehur kriv...močno upam, da je razlog za obiske na WC-ju
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:45:02
|
|
|
|
dini
|
Joj hvala toba da bi te res bog uslišal, čeprav grem res dostkart- za mojga že prevečkrat ker pravi da to ni več normalno da sm tolkrat na wcju, sam peče me pa ne nč. A pol ni mehur??
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:46:55
|
|
|
|
toba
|
Sigurno ne. naredi test in sporoči!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:50:46
|
|
|
|
dini
|
Bom ja sam se mi zdi da ne bo še nč pokazal.
|
|
RE: II pričakujemo februarja 3.3.2009 9:52:37
|
|
|
|
dini
|
Kaj pa kej jeste? Jst se že zdej trudim bolj zdravo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?