|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
24.2.2009 10:00:21   
Katrin
Ugi: user posted image user posted image user posted image  To pa moraš slikat! Sem full radovedna, please!!!

Nič, ta trenutek sem sama v prazni hiši (malo tišine in miru user posted image ); Kaja je v vrtcu na pustovanju, Anže tudi, mož pa na fizioterapiji user posted image

Lep dan vsem,
papa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
24.2.2009 10:23:53   
NiLe
Dan, dan!!!

Joj, punce, tale čas beži ... en, dva, tri, pa bo pomlad tu! In pa seveda, marec je skorajda tu, ko večina naših sončkov dopolni 4. leta user posted image user posted image .

Dobrodošli nazaj Mala maja in Morska deklica - pa lepo nosečnost ti želim!

Čestike ZOJI za 4. svečke in pa NEJCU za 1. svečkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa mislim, da od Aleži SARA tudi praznuje, a ne??

Ker je danes pustni torek, prilepim fotki naših dveh maškarc, ki sta se šli v soboto pokazat na ljubljanski pustni sprevod! Nik pa ni hotel biti nič user posted image

medo brunda gunda

user posted image

medo in dobra vila

user posted image

Drugače pa je naša Tia ratala prava razbojnica, vsepovsod jo je dovolj, samo stala bi, stalno klepeta ... se mi zdi, da se je v enem tednu čist spremenila ... iz statičnega dojenčka v muvajočega malčka .

... zaenkrat toliko ... več komentiram ob naslednjem javljanju ... šibam pospravljat in kuhat, dokler Tia spi, potem pa na sončka!

Imejte se lepo, bodite zdravi in navihani!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
24.2.2009 10:31:47   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: ugi

Kje ste vse ostale? Uživate na počitnicah. user posted image

Tukaj, nobenih počitnic na vidiku do ....upam na 1. maj - že rezervirano.user posted image

Sicer sem pa danes v službi do večera user posted image  tako da spet ne bo nič od pustne povorke, bosta šla pač sama. Smo bili pa v nedeljo v Kostanjevici, kjer je vsako leto tradicionalna pustna povorka....da malo začutimo pustni utrip. Ko smo prišli nazaj, so bili krofi pečeni, nisem ne vem kakšna ljubiteljica krofov, ampak še malo topel krof pa kar gre.
Danes je naša "vila" vsa vesela odletela v vrtec, da bo vse začarala user posted image user posted image user posted image

Zamujam...ZOJA vse naj, naj, da se izpolnijo vse želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolina to pa je presenečenje user posted image  sem pa sigurna, da vam to prinaša veliko lepega, koristnega....bo pa to verjetno največji šok zate user posted image user posted image  imamo v sorodstvu dve takšni družini, sicer so se eni po nekaj letih odločili, da je dovolj, drugi veselo živijo na Dunaju in prav ti so na začetku hoteli živeti ločeno življenje, ker je tudi ona imela dobro službo, vendar so po nekem času ugotovili, da tako ne. Otroka sta šla v mednarodni vrtec, zdaj sta že oba v šoli, da ne povem, kako ju je zanimivo poslušat, ko opisujeta svoje sošolce z vsega sveta. V glavnem, nič kaj se jim ne mudi nazaj domov.user posted image user posted image

Ugi, madona, ti pa si spretna, kapo dol, občudujem takšne, ker sama imam dve levi roki za takšne stvari.user posted image user posted image

Imejte se lepo, ne se preveč krofov najest

Lp

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
24.2.2009 10:47:23   
mala maja
dan čvekice,

Najprej VSE NAJBOLJŠE  user posted image user posted image user posted image vsem malčkom ki so že praznovali ali pa še bpodo v prihodnjih parih dneh.user posted image user posted image user posted image

naši so se že ob 6h zjutraj oblačili v mačkarceuser posted image user posted image user posted image . Nik je nase vlekel enega pajacka, ki sem ga že pred petimi leti za Lukca naredila in trdi da je Nodi ter ves vesel skače po stanovanjuuser posted image , Lukec se je pa čudežno naveličal Batmana in se je oblekel v Pikačuja. Še dobr da mam celo goro maškar v omari. Kadar koli so kakšni nastopi v šoli, mami šiva kostime in potlej jih veselo ponucamo za maškareuser posted image ., pa še cel kup znancev oblečemouser posted image  Ta večji pa sploh ne vem če bo kaj. Pravi da mu ni za maškare. Sej veste zdej pr 12-ih ga že mal puberteta mečeuser posted image  edino razmišlja kako fino bi bilo nafehtat po hišah kakšen evro.user posted image

Kaj drugače dajete pri vas. Jaz nikoli denarja vedno kakšne bonbončke, pa lizike..... Mi je kar mimo tole dejanje denarja. Krofa pa čudežno letos še nisem za pusta jedla. Mi je še vedno slabouser posted image user posted image . Očitno imam čisto uničen želodec.

Punce uživejte, pa najejte se še zame krofovuser posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
25.2.2009 11:32:00   
fipi
Ojla!

Čisto na kratko se vam oglasim. Najprej vsem malčkom, ki so praznovali VSE NAJBOLJŠE.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo v gužvi. Izpita mi žal ni uspelo narediti. Bo drugič več sreče, saj upam, da mi bo enkrat uspelo. Žal moram končati. Drugič kaj več.

Fajn bodite

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
26.2.2009 20:39:13   
Dolina
Fipi user posted image user posted image user posted image  seveda ga boš naredila, že kar naslednjič. A prav?user posted image user posted image

No, mi smo tud v gužvi, kaj takega? user posted image user posted image
Neža ima kar hude norice, mi je šlo kar na jok, ker je čist povsod mehurčkasta, pa tako malo ji lahko pomagam. Sploh ponoči se pozna, da jo srbi. Prav hudo se joka. Mažem jo s tisto novo hladilno peno, vsake toliko jo stušuram in pa pol dneva jo imam brez plenic, ker ima tako ritko in ta malo, da se mi srce trga. Sploh ne pusti, da bi ji dala plenico gor. Že včeraj je dobila vročino, danes celo čez 39. Ah upam, da je bil danes ta ta hud dan. Da bo jutri bolje.
Zoja ima še kar nekaj hrast. Drugače je pa itak da že zdrava (vsaj po jezikavosti se poznauser posted image user posted image ).

Punce, še vas vprašam, čeprav vsak mi drugače pove. A lahko Zoja (ima že en teden suhe čist vse mehurče, se pravi ima hraste) prenese norice k spodnjim (od Neže), če gre tja na obisk (ker imajo teden dni starega fantka in res ne želim, da bi jih dobil od nas)? En dohrat mi je zagotovil, da to ni mogoče, en pa pravi, da lahko tretja oseba prenaša norice. Zdej pa res ne vem več. Mah, za vsak slučaj ji ne bom dovolila, da gre še tja, dokler ne bo Neža ok.

Tako, zdej pa grem pod vrooooč tuš in spat, ker ne vem, kaj me čaka ponoči.

Lep petek vam želim.
Čau čau

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
27.2.2009 19:04:05   
rainbow
Ojlaaaaaaaaaa!

vidim, da skoraj nič novega, medtem ko me ni bilouser posted image user posted image

Dolina, kolikor sem jaz brala, so norice nalezljive nekje tri dni, preden se prikažejo in dokler se ne začnejo sušit. Ampak za vsak slučaj...že ni fajn, če bi jih novorojenček dobil, a ne.
Mi smo uživaliuser posted image , no, lahko bi še malo bolj, ampak se še vrnemouser posted image user posted image  punci v glavnem sta resnično uživali, na igralih in v bazenuuser posted image user posted image user posted image , vreme nam je služilo za sprehode, samo pihalo je grdo; uspeli smo tudi priti do Zadra in do orglicuser posted image in sta bili čisto paf, od kod zvokiuser posted image ; edino jaz se nisem mogla rešiti prehlada, pa spala sem bolj slabo; drugače pa hotel (Falkensteiner) super, njihov wellness je res krasen; edino bazen je malo hladen. No, punc to ni motilo in sta se zadnji dan sami kopali, jaz pa sem zunaj bazena sedela. A ni to finouser posted image .

Še dobro, da imam še vikend, da se malo prizemljimuser posted image  pred službo in običajnim ritmom.

Zaenkrat toliko, se javljamuser posted image  vi pa uživajte v vikendu, toplo bo, juhejuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
28.2.2009 6:49:22   
aleži
NiLe user posted image user posted image user posted image user posted image ker si se spominla.Ja, včeraj je pihnila 1 svečkicouser posted image user posted image

Pa krasni maškari user posted image user posted image

Drugače vas kar berem, ampak časa za kaj več napisat ni bilo. Se nam dogaja... bom se potrudilauser posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
28.2.2009 17:03:52   
Dolina
Vse najboljše SARA! Bodi še naprej zlati sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, rainbow, prav lepo ste se imeli. user posted image user posted image user posted image  In fajn, da je bilo lepo vreme. Pa hitro se pozdravi.
Ja, to vem, koliko časa si kužen, ko imeš norice. Vprašanje je bolj, ali se lahko prenašajo preko tretjih oseb. Z Nežo definitivni nisva bili dol na obisku, Zoja pa ni kužna že dobrih 10 dni. Ne vem pa, ker je toliko različnih informacij, ali lahko Zoja prenese od Neže norice?user posted image  

Drugače so se pa Neži te norice na ritki in povod tam, kjer je plenica vnele, so gnojne. Tako, da jo kopam v kamilicah sto na uro in v tisti vijolični zadevi. Očitno smo s kopanjem tudi vročino uspeli zbit. Zdej upam, da bo šlo samo še na bolje.

Zdej pa grem zbudit moja dva polha (neža+user posted image ), da ne bo zvečer problemov. user posted image

Lep vikend.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
28.2.2009 21:48:32   
Katrin
Dolina: upam, da bo kmalu konec noric pri vas user posted image , si pravzaprav sploh ne predstavljam user posted image

rainbow: user posted image za oddih

Jaz sem pa hotela le povedati, da Anže že dva dni veselo koraka user posted image

In seveda, Sara, Vse najboljše za prvo svečko user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
28.2.2009 22:35:16   
rainbow
Sara, tudi od mene vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa Anžetu tudi hura za prve korakeuser posted image

Dolina, jaz vam tudi želim, da čim prej minejo te vražje zadeve.

Mene pa čaka likanje, pa raje ležim za rač in surfam, medtem ko možek v akciji za parcelo. Vse že znam na pametuser posted image , ampak baje da se bo zdaj odprla sezon prodaje in nakupov.

lepo nedeljo vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
2.3.2009 8:13:55   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Joj, nimam čisto nobenega časa, da bi se oglašala tukaj gor, pa še moj zvečer zasede računalnik in je to, to.

Da se pohvalim. V petek so nam montirali kuhinjo. Izgleda ful lepo, edino eno omarco so nama naredili premajhno, pa bodo popravili, ni panike, pa za kuhati nimamo še nič - so nam iz Nemčije poslali narobnega, ker sva naročila indukcijo (dimenzije 72, oni pa so poslali manjšega). Hladilnik pa upam, da tudi dobili čim hitreje.

SVa imela ta teden namen iti v Ikeo po mizo in stole, pa spet napovedujejo dež user posted image user posted image user posted image user posted image . Morava počakati en lep sončen dan, ker v dežju voziti pohištvo, to, pa ne.

Matic je pa prava mala "pokora". Ne posluša nič, je pa priden kar se tiče stranišča, ker po novem on lula na stranišče. No, povedati ne zna, ampak kadar ga dam gor, lula user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče govorjenja, je mogoče postal malo bolj zgovoren, edino pol stvari ga ne zastopimo. Manco po novem kliče Jaja, ona pa ful jezno nazaj: Manca sem, ne jaja.

Smo bili v soboto dopoldan na Zbiljah in je bilo super. Sta labodom metala koruzo, pa Matic jim je vrgel kapo, ki jo je imel na glavi, pa sem jo ulovila (bravo jaz user posted image user posted image user posted image ). Je pa tudi na vsak način vztrajal, da jim vrže svoje čevlje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce, ne boste verjele, ampak naša Manca bo čez en teden stara že 4 leta. Joj, kako čas beži. Sploh več ne dojemam.

Za nazaj vas pokomentiram kasneje, ko vas bom prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
2.3.2009 10:44:25   
ugi
Sara: Vse najboljše. še od nas. user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi skoz gužvo, tako da sem še doma čez vikend mogla za službo delat. user posted image Sva pa z user posted image končno prišraufala zgornje omarice za kuhinjo in sem že vso lepo notr zložila.

/Users/matejaz/Desktop/Luka Tomazek za PUSTA2 small.jpg takole je pa zgledal naš Luka za pusta. Upam, da se kaj vidi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Smo bili v soboto dopoldan na Zbiljah in je bilo super. Sta labodom metala koruzo, pa Matic jim je vrgel kapo, ki jo je imel na glavi, pa sem jo ulovila (bravo jaz user posted image user posted image user posted image ). Je pa tudi na vsak način vztrajal, da jim vrže svoje čevlje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Posrečen, tale Matic. user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
2.3.2009 10:46:27   
ugi
Ne dela user posted image ma na macu ne znam, moram na PCu to narest. Bom doma probala.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
2.3.2009 10:59:30   
ugi
Zgleda, da na MAC-ih to ne dela - ne morm niti albuma narest, sploh mi noče fotk naložit. user posted image

Nič, moram delat.

Pa-pa

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
2.3.2009 12:39:29   
mojčca
No, približno sem vas uspela prebrati za nazaj.

ZOJA, NEJC in SARA z zamudo ampak iz srca. Vse najboljše za rojstni dan, bodi bodite pridni, ubogajte mamice in atije (samo ne pretiravati v pridnosti, malo morate pa tudi ponagajati).

user posted image

user posted image

Dolina, ja dobri ste, da se boste kar preselili. A to za stalno ali samo začasno???? Na začetku bo sigurno malo krize, potem pa se boste navadili, ni panike. Upam, da je Neža že boljše, kar se tiče noric. Bogica.

Mala maja, vi imate tudi doma enega velikega fantiča, po merah sodeč. Naša Manca je bila pred dobrim mesecem velika 110, ampak je očitno spet prav po hitrem postopku pridobila par centimetrov, ker so ji vse hlače premajhne, spet.

Morska deklica, je ti si bila pa prav boga. A ne, koliko smo mamice pripravljene potrpeti, samo da otroček (v tvojem primeru v trebuščku) ne bi slučajno dobili kakšne anastezije. Se spomnim, ko sem pred približno 10 leti na morju porezala nogo (zataknila sem se v zarjaveto bodečo žico) in so me šivali na živo.

Špacka, če ni skrivnost, kam pa greste za prvega maja?? Mi gremo v Pulo oz. v Verudelo.

Katrin, čestitke Anžetu za prve korake user posted image user posted image user posted image . Sedaj bo pa pestro. Vam ne bo nič dolgčas.

Rainbow, vi ste pa uživali na dopustu. Sedaj pa ste spočiti in polni energije user posted image .

Jutri greva pa z mojim v Avstrijo, v Ikeo, da si izbereva novo mizo in stole. Sva mislila, da bi šla z prikolico, pa sedaj ne veve, ker je napovedan dež. Drugače bova pa jutri samo izbrala, potem pa bo šel moj enkrat sam po robo.

Sedaj pa grem nazaj delati.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.3.2009 12:42:47   
mojčca
Ugi, super, za novo kuhinjo. Sedaj pa čakamo samo še na fotke.  Pa komaj čakam na slikce vašega lokomotivčka Tomaža.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.3.2009 16:13:32   
Špacka

ATENA in ANŽEJ  vse najboljšeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   želimo vama veliko zdravja, veselih dni, dosti otroških iger in dosti lepih otroških sanj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.3.2009 18:03:43   
mojčca
Ojoj, sem čisto pozabila user posted image  (no, sem se spomnila, samo ne takoj dopoldan)

Draga ATENA

Ko za sedmimi gorami sončece zaide,
k tvoji mali posteljici veveriček pride
in ti čisto na uho tiho zašepeče,
drago malo bitjece
mnogo, mnogo sreče.

user posted image

Dragi ANŽEJ
Vse najboljše tudi tebi, bodi priden fant še naprej.

user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.3.2009 18:34:05   
fipi
Ojla!

Joj kako sem jaz smotana. Berem naš forum in gledam kaj je to zdaj za enih čestitk, saj pa še ni marec in po daljšem premišljevanju mi kapne, da je to naš mesec sončkov in da smo že v marcu...... eh za luno sem.user posted image

Mojčca: Ta vaš Matic je res dober, do solz sem se nasmejala. user posted image

ATENA IN ANŽEJ iz srca vama želimo vse naj, naj, naj,........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čao

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.3.2009 21:07:03   
rainbow
Joj, že spet sem vzadaj z rojstnimi dneviuser posted image

menda še nisem čestitala Ateni in Anžeju, torej, vidvauser posted image  vse lepo, zdravo, radovedno, pobalinsko, superfinokrasnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, da ne bi jaz slušajno bp šla v službo, se je Enji včeraj alergija ( na klor, po moje, smo vsi imeli rahlo reakcijo) ful razbohotila, in sva danes bile skoraj dve uri v zdr.domuuser posted image , nakar je dobila neko tabletko, sirup proti alergiji in dovoljenje, da gre v vrtecuser posted image user posted image  še sreča. Upam, da bo hitro mimo.

Ugi, super za finish kuhinjeuser posted image

Mojčca, kako si lepo napisala, res je, da sem se kar polenila, se bo treba malo pognat v zagonuser posted image  
čestitam tudi za vašo kuhinjo. ja, za prevoz pohištva moraš imet lep danuser posted image

upam, da mi danes uspe it prej spat, lepo noč vsemuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.3.2009 21:53:58   
Skaana
user posted image

Joj, hvaaalaaa za čestitke. 

Buser posted image m ju3 pokazala Ateni, danes je revica dobila vročino, jaz pa cel teden delam dvojno službo :(

Lepo bodite.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.3.2009 22:41:14   
NiLe
VSE NAJBOLJŠE ATENA IN ANŽEJ ....
BODITA ŠE NAPREJ SONČKA, ZDRAVA, VESELA, RAZIGRANA, SREČNA ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.3.2009 6:46:56   
mojčca
Jutro

user posted image

LINA, vse najboljše za tvoj četrti rojstni dan, bodi pridna, zdrava vesela in nasmejana deklica še naprej.

user posted image

Sedaj pa hitro oblečem otročka, Manco peljem v vrtec, Matica v Kranj k babici in nato v Avstrijo.

Uživajte punceeeeeeeeee

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.3.2009 9:28:39   
ugi
Jutro

Najprej, ATENA in ANŽEJ VSEEEEEEEEE najboljšeeeeeee. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LINA: Tudi tebi želim vse najlepše in najboljše za 4. rojstni dan. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?