|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa
3.3.2009 8:15:28   
petra a
petra zg-čuvaj se, ni tole luštn bit doma z bolnim otrokom, tudi sama jo mam skoz v naročju, po enem tednu imam že poln kufr vsega, ne predstavljam si, kako je če si skoz doma, po mojem za ponoret...pa upam da se malčku čimprej izboljša stanje, ti bošček mali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: Majčice 2009 - 3. del
3.3.2009 8:17:01   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Dober večer punce!
Evo, končno mi je uspel se mal usest odkar sem iz službe pršla. Zdej bom pa Razočarane gospodinje gledala, pol moram pa še seminar spisat. Drgač sem pa bla dons na uvodnem predavanju šole za starše. Pa sm mal zamudila, pa me zanima, tiste k hodte v porodnišnico- a zdej bojo predavanja v Babiški šoli? Tam v uni leseni stavbi za staro porodnišnico?

KO sem bila jaz (leta 2005), je bilo eno (dve?) predavanji tam. Mislim, da takrat ko kažejo kaj je v paketu, ker imajo tam tisto robo. je pa prostor manjši.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.3.2009 8:17:25   
Leela
aja dobro jutro. zdaj grem delat.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.3.2009 8:18:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

aja dobro jutro. zdaj grem delat.

no pridna bodi...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.3.2009 8:18:44   
petra a
majuška-če res ne boš 100% popedenana te bodo tudi tam, bodo že našli kajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.3.2009 8:20:56   
petra a
mi2 bova vzela kar denar...tako sva že v prvo naredila, saj sva imela že vse kupljeno prej, pa še zdi se mi, da sva za ta denar dobila več če sva sama kupila, pa še stvari ki so bile nama všeč...kaj pa vem

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.3.2009 8:22:03   
petra a
moj otrok še spi, kakšen mir je to, se sploh ne upam apisat...če je pa razbojnica razgrajala pozno v noč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.3.2009 8:23:24   
Dudica1
s tem se pa strinjam tudi midva sva vzela denar...kupiš kar želiš in še tko da je tebi všeč...men se zdi da je tam notr precej neuporabnih stvari sploh če že imaš od prej kakšnega otroka potem imaš teh stvari itak še polno...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.3.2009 8:35:28   
petra a
neki me je začel bolet, kt slepič...upam da je samo momentalno

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.3.2009 8:36:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

neki me je začel bolet, kt slepič...upam da je samo momentalno

mene pa zgleda da ledvice al kva hudiča je tuki...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.3.2009 8:36:27   
lake
Dobro jutro! Tud midva bova vzela denar, ker sva oblekive večinoma že dobila, voziček tudi, tko da bova pa za ta denar kupila kej druzga. Itak ti vsak neki prnese pol se pa res teh stvari kr precej nabere. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.3.2009 8:41:36   
OliveOyl
Jutro.

Pa dajte no sam jamrat,kaj ni fajn bit noseč..user posted image user posted image
Kaj smo včeraj vse imele dan za britje?To sam pred pregledi menda...
ma jaz se lahko še po hrbtu obrijem,sam nimam kej..user posted image user posted image

Men se zdi da imam vsak dan manjši trebuh,resno..user posted image
dobro da imam jutri pregled.Sem si obseg zmerila..se sam meni zdi,da je manjši..user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.3.2009 8:43:36   
OliveOyl
Tudi jaz bom vzela denar,naša socialna je pa tako fajn,ta rdeča ji pravmo..
je taka zakuhana ke v glavo,pa zmeraj ji je vroče-mena pomoje al pa šnops..user posted image  ne res je fajn...vse pove,svetuje,ma zrihta tik tak

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.3.2009 8:44:40   
Dudica1
OLIVA ja fajn je bit noseč če nimaš težav...user posted image user posted image user posted image
glede britja jaz se tud lahko še kje drugje pa mi zmanka dlak...user posted image user posted image user posted image

mogoče si pa shujšala al kaj če imaš manjši trebuh al se ti je pe drugače obrnil pa se zmanjša obseg...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.3.2009 8:44:55   
lake
Baje ko se otrok z glavico navzdol obrne se tud trebuh spusti, tko da verjetn je zato posledično tud manjši trebuh. 

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.3.2009 8:48:58   
OliveOyl
Ja verjetno se je obrnil,obseg je pa mel večji kot prejšnjič tako da ni panike.Sam občutek je tak.
Danes sem spet tako slabo spala.Mož je ropotal po delavnici skor do polnoči,je vse slišat v spalnico.pol je tamala prišla je spet vsa prehlajena (jutri imamo cepljenje),pol se je Sebi polulal v posteljo- pa je bila tri ura.
Pa na wc,pol se že dojenček zbudi.
Kaj ni lepo biti noseč?

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 3.3.2009 8:49:17 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.3.2009 8:49:52   
petra a
eh, nič se ne dogaja, grem dol...če bo zneslo se še kaj javim čez dan

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.3.2009 8:50:28   
OliveOyl
Zdaj bom  prala za kosilo bo pa kar pica.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.3.2009 8:51:11   
Dudica1
OLIVA kakšno cepljenje imate...?

lepo je biti noseč ja če te nič ne matra...ko te pa enkrat začne neki jeb... je pa konec lepega...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.3.2009 8:51:51   
petra a
SUPER JE BIT NOSEČ!!!sploh če te zraven še peče zgaga, pa grabjo krči, pa če se težko obračaš v postli, pa če otekaš...hmmm, a sem še kaj izpustila...aja, pa jambrate za britje, ja, RES JE SUPER BITR NOSEČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.3.2009 8:52:06   
BarbyD
Halo punce user posted image

No evo mene spet user posted image jooj ste tok pridne da vas komi dohajamuser posted image user posted image

no jaz sem bla pa včeri pridna in sem zrihtala papirje za porodniškouser posted image user posted image pa končno mi je ratal dat slikce od sobice v album (no od previjalne pa slikic okrog user posted image )

Kak ste aj punce? a že kaj težko čakate? js mam še 69 dni user posted image user posted image hehe

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.3.2009 8:52:21   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

OLIVA kakšno cepljenje imate...?

lepo je biti noseč ja če te nič ne matra...ko te pa enkrat začne neki jeb... je pa konec lepega...user posted image

Zdaj imamo drugo dozo za klopni meningitis,sam mislim da ona ne bo cepljena.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.3.2009 8:53:02   
petra a
mi bomo danes jedli zrezke v omaki, pa skutine njoke in solato

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.3.2009 8:55:05   
OliveOyl
Joj Barby kakšne slike...user posted image user posted image  Ta otrok bo tako lep..
Kje sta se pa slikala?

Sobica je pa tudi zelo lepa,imaš že čisto vse spedenano..user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.3.2009 8:57:01   
Dudica1
BARBY D smo super razen tega da se ponoč komaj obračam...samo to mi gre res na živce user posted image ...aja pa joški me spet neki bolijo...
lepe slikice...user posted image user posted image user posted image ...si sama risala?
jaaaaaa komaj čakam na maj da pride ta naš user posted image ...jaz imam pa še samo 59 dni...če ta ticker prav kaže tam gor...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?