|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.3.2009 17:59:40   
sonček85
tassi:jaZ nebi šla.

rižkoo:seveda se lahko povabiš na kavico ,z veseljem ,te čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
2.3.2009 18:22:29   
malaMravljica
jeeeee Rizkoo in Soncek gresta na kavico. Sem tako vesela user posted image user posted image  Soncek ves zakaj? Sam zato, da bos pol povedala kolk se je nasa Rizkoo ze zredila in jo bomo opravljali user posted image user posted image user posted image   Rizkoo user posted image user posted image user posted image  

Soncek, a  res, a tebi je tudi medvedek Pu tako vsec? Vidis, Maj ga pa ze ima, moj dojencek pa se ne.

Jutri se bom narocila na nuhalno kar v Slovenijo. Ce me bo se kdo vzel seveda.  Najprej bom poskusla v Gorici, pol pa v Ljubljani, bi sla k Pusenjaku, sam sem itak verjetno ze prepozna zanj.
Pa v solo za starse bom tudi sla v Sloveniji, tukaj pa na sport za nosecnice oz nekaj takega. Bom postala ena prav aktivna nosecnica user posted image  

Miniko, ma nic posebnega nisem, ena mala katastrofa v bistvu.

Tassika, kaksne okvirje bos vzela?

Jaz pa ne morem albuma naredit, nimam nekega programa, da bi lahko slike gor dajala. Grrrrr in ta moj racunalnik.

In spet mi je po malem slabo. Sedaj sem pojedla eno velikansko jabolko, bi se kaj, sam ne vem tocno kaj. Zadnjic je Maj razlagala od pastet in sem si hotla vceraj namazat kruh s Kekec pasteto, pa mi jih je zmankalo user posted image user posted image  Po pregledu naslednji teden grem v slo in bi najrajsi najvecji avto vzela, da nakupim slo spezo za naslednjih par mesecev.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
2.3.2009 18:25:48   
pilotina
maj...iiiiiiiii...pikica lepa...user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

malaMravljica...veš, vesela sm, da si to naredila in na živce si grem, ker s tem odlašam...sem hotla že neki let nazaj to narest, ko sm na obala.net spoznala eno gospo, ki je posvojila fantka na daljavo, ki pa je revček umrl user posted image in je takoj nato posvojila drugega fantka...dobila je njegovo slikco, pa enkrat letno so ji pisali o njem...ne vem...zakaj odlašam, ne vem...ampak bravo malaMravljica, ponosna sm nate, res user posted image user posted image user posted image

tassika...razmišljaš že prau...sam ne vem kako lahko nekdo povabi nekoga zaradi darila...kje je tu pristnost in iskrenost...ne vem kje
jst ne verjamem, da bi šla...sam maš pa prau, da se posvetuješ še z dragim in se skupi odločita

Rižkoo...hvala ti, ampak res ti ni treba zdej tega iskati...povem ti, da me je bolj zanimalo kaj je bilo s tabo...in kaj majo čudežnega te tabletke...tko, da res ne išči

malaMravljica...a boš pol dlje časa v SLO, če boš hodila v materinsko

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
2.3.2009 18:35:19   
malaMravljica
Tassika, ma jaz definitivno ne bi sla na poroko nekoga, ki ga bezno poznam. Kaj za boga bi pa delala tam, nekega prisrcnega veselja na tvoji strani itak ne bo. Da bi ap se eno hudo darilo pricakovali, zakaj ze?

Rizkoo, ti se mi tudi smilis s to tvojo poroko na katero tasca vabi ljudi. Spet lahko recem le tasca in no comment.

Pilotina, ja verjetno bom dlje casa dol. Naslednjic se grem pozanimat koliko casa traja ta tecaj, ker sem gledala na rr in imajo po krajih zelo razlicno. Bom sla poleti, da bom se uzivala na soncku.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
2.3.2009 18:49:42   
sonček85
mm:ja tudi jaz sem nora na medvedka puja.Vsa sobica za Aelksa jep olimana z nalepkami od njega,sama tudi še nimam medvedka puja medvedka imam pa k je kupilam oja sestra za novo leto Aleksu lučko in povšterček (njegova bodoča botrca)
glede rižkoo:ne,ne ne bom vam povedala koliko se je zredila ,to  bom vedela samo jazuser posted image user posted image
mm:spodaj sem ti dala link za ginekologe ki imajo koncesijo v SLO in malo bolj spodaj še imaš kateri G to opravljajo

evo oba linka

http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/nuhalna-svetlina.html

tu daj samo slovenia

http://www.webs4sme.co.uk/fmf01/get11-14countries.php

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
2.3.2009 18:54:08   
Anonimen
Bejbike moje lepe... user posted image  Sm bla najbolj žalostna na svetu, pa me je zdej moja mami najbolj na svetu spravila v dobro voljo. Mi je rekla, da bi bla zlo vesela, če bi povabila svojega pravega očeta, ki je v Seattlu. Da bi se spodoblo in da bi bil to za njo perfect day. Sam usta sm odprla, ker sm pa to čist iztisnla iz možganov zaradi nje. Da se mi nebi slabo počutla. Ooo , mu bom takoj mail poslala. user posted image  Pa je še rekla, da nama želi kupit prstančke... in če lahko.user posted image  Mami moja, pa nič dnarja nima. Zlate so mamice naše.

Tassi, z dragim se zmeniš... se greš najest, še eno tolažilno nagrado kupiš in... je to to. user posted image No, če bo izrazil željo.
Drugač pa... sm čist srečna, da že končno delata na bebah...., tok si težko čakala. Sej se bo hitr prjel.user posted image

Mravljica..., jst tud obožujem PU-je. Moj Rižko že ma enga od ene tete iz tujine. user posted image  Prjazne tete. Aja, lahko ti dam pa jst kontakt kam grem na nuhalno in greš tja. Sam povej.

Sonček85, pol pa sigurno pridem. Z največjim veseljem. Juupi.. še mal. Čez 8 dni.. boš še prva slikice vidla od Rižkota. 

pilotina, prosim poskusi pit krvomočnico. Jst sm jo... en mesec pa še mal.. škodi nič. Pa nosečka sm... ne vem a od tega ampak... sm pa. Zdej si pa lohk mislim kar hočem. Sam povej ti kupim na tržnici in takoj pošljem.

Neposredna povezava do sporočila: 2781
2.3.2009 18:59:56   
sonček85
rižkoo:o kako lepo od mami.Pa še prstančke bo kupila.Me spominja na mojoj mami ,ki tudi bogih tistih 600e k dobi (če dobi) pa mi vse bi rada kupla .Naše zlate mamiceuser posted image user posted image user posted image

uuuuuuu to bo pa lepa čast zame ,da bom prva videla malega rižka2user posted image user posted image user posted image user posted image A ste čule pupe to,iiiiiiiiiiiiiiiiii sem ponosna,to vam bom pa z veseljem posredovala kako lep malček je

a ti si pa krvomočnico kupila na tržnici,jaz sem jo v Sanolabor lekarni

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
2.3.2009 19:09:56   
malaMravljica
Soncek, hvala ti za link. Sam ni napisano za vse kraje, pa ni panike. Jutri se bom narocila.
Ta link sem ze najdla, ko sem iskala ns v nemciji, sam tam je bilo pol tolk g napisanih, kako naj pol vem kater je v mojem mestu.

Rizkoo, kako lepo. Sedaj se skoncentriraj na to, da bosta na tvoji poroki mama in oce, pa ce hoce naj tasca povabi se samega papeza, tvoji najpomembnejsi bodo pri tebi in to je pomembno. Superca! Pa prstane bo mama kupila. Vidis, to so pa mame. Moja je ista.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
2.3.2009 19:26:20   
sonček85
mm:aha ,potem pa upam ,da boš našla koga super,Rekota vem da zelo hvalijo,pokliči in boš videla ,po mojen isi prepozna saj uni te tko naročijo glede na tedne nosečnosti in ne na to kako bi moral čakat

probaj boš videla kaj ti bodo rekli

jaz pa ne vem kam sem dala un list k so bli napisani k mi jih je dala moja Guser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2784
2.3.2009 19:54:53   
sonček85
kam ste pa sedaj pobegnile vseuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
2.3.2009 20:12:32   
tassika
Evo mene nazaj, očal še nimam, bodo jutri narejene, sem pa vzela take malo bolj športne, bolj zaprte, da lahko ob slabem vremenu z njimi tudi smučam ali pa rolam, kolesarim,... ne piha veter vmes. So pa tko okvirji spredaj kovinski neka siva bron barva, ročaji pa plastični malo na modro potegnejo, nisem lih veliko izbirala, ker mi nikoli ni nič všeč in ker je moj rekel da mi pašejo mu verjamemuser posted image .
Na poroko pa po vsej verjetnosti ne bova šla, je že rekel, da potem pa more najdt nek izgovor, pa sem rekla naj se ne trudi, ker ssem tašči že lepo po pravici povedala zakaj ne bi šla.

Rižko superca, da imaš tako mami, pa ne zato ker bi vama prstančke kupla, ampak zato, ker ve da ti oči veliko pomeni in je pripravljena biti z njim skupaj tam, da boš ti strečna. Jaz cenim take ljudi.

Aja pa še nekaj, ne delava na bebah, ampak samo user posted image , se nisva nič zmenila, mi je bil pa smešen, ker sem ga v soboto mogla kar napadt (ker je bil plan za punčko v koledarju) danes zjutraj, ko so pa že fantki mu pa ni blo težko me zjutraj zbudit. Ah moškiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
2.3.2009 20:31:31   
pilotina
Rižkoo...brezpogojna ljubezen mamic ...vesela sem, da boš mela očeta zraven user posted image

sm prašala dragega, če bi pil z mano...in je reku, da ja...tko, da sam še počakam na odgovor sončka, pa ti bom povedala, če rabim, da mi ti pošlješ al ne...hvala

sonček...tu sem...sam tudi grem...mam vročino in se ne počutim čisto dobro...tko, da se pišemo jutri

malaMravljica...pa si že odločla kateremu greš na NS

tassika...očala mi bojo sigurno všeč...že samo zaradi barv user posted image ...zdej pa še bolj komaj čakam 15.03. da sporočiš pluska, pa da vidimo čigava bo obveljala...punčka ali fantek user posted image user posted image user posted image

no, lepo nočko vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
2.3.2009 20:38:28   
sonček85
PILOTINA:POZDRAVI SE user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
2.3.2009 20:41:31   
tassika
Vam jih bnom jutri poslikala, zdaj si grem pa lase umit, ne morem več taka okoli hodt, so me v službi malo čudno gledaluser posted image .

Pilotina pozdravi se
user posted image

tale ja pa za sončka in malega aleksa

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
2.3.2009 20:48:30   
sonček85
ii tassi:hvala ,kako si prijaznauser posted image user posted image user posted image Čaki a si ti zadnjič spraševala za likalnik ,a ne?A si ga že kupilauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
2.3.2009 21:03:40   
tassika
nope ne še, še ogledujem, to plačo so pojedla nova očalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
2.3.2009 21:13:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

nope ne še, še ogledujem, to plačo so pojedla nova očalauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa druga user posted image user posted image user posted image
morraš pokazat se z očaliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
2.3.2009 21:15:49   
tassika
veš da bom, zdaj pa šibam vodoravno, sem zjutraj zgodaj vstala pa mi mal manjka.

nočko vsem

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
2.3.2009 21:29:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

veš da bom, zdaj pa šibam vodoravno, sem zjutraj zgodaj vstala pa mi mal manjka.

nočko vsem

user posted image
tudi tebi nočko s prelepim medvedkom pujem in dragimuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.3.2009 7:47:39   
tassika
Jutro punce, jaz sem že v službi in imamo krasno vreme - dežuser posted image . Pa še nekaj me špika v trebuhu, je prav nadležna bolečina pri levem jajčniku, upam da bo kmalu nehalo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.3.2009 8:04:03   
maj2009
dobro jutro tassika!

dons sm pa že ful naspidirana, sm pokonc od 4ih ker nism mogla več spat. sm šla učer na 1urni sprehod in sm ob 9h dol padla, sm bla od vsega tok zmatrana.user posted image
si me ti sprašvala kega g. imam? msm lomškovo v Domžalah in sm zaenkrat z njo zelo zadovolna. je bla učer tud ona zlo vesela, ko je vidla da je vse ok.
ja očala so pa res ful draga ratala. moj si je mogu samo nove šibce nabavt in je dau 250e.user posted image

lep dan ti želim in ostalim, ko se bodo zbudileuser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.3.2009 8:33:36   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Miniko, ma nic posebnega nisem, ena mala katastrofa v bistvu.

Ne bodi bescheiden!!! user posted image   user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.3.2009 8:40:34   
Anonimen
Iiiii punce, dobro jutro! Tassi, vreme ubija... sam zeham in zeham.. sm šla pa ob 22 spat. Veš, da mene tud dol špika.. user posted image  Kr neki močno.. pa spet se mi je butast izcedek ulil ven. No, ni krvav.
A vam lahko poročne prstančke pokažem, plisssss.... user posted image

Lupčka vsem.. pa objemčka, ker mene zebe..

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.3.2009 8:42:53   
Anonimen
Prstančka pod št. 11. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.3.2009 8:43:51   
pilotina
dobro jutro

hvala punce, danes sm že boljša

tassika...nadležna bolečina ja, ampak zraven je še O user posted image ...mislim, da bo kr od tega user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.