Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:42:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi od mene lahko noč nočko zdej pa res grem nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:42:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni Nč, zdej grem pa počas v posteljo. NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:43:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi od mene lahko noč nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:43:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tudi od mene lahko noč nočko zdej pa res grem nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:45:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni Nč, zdej grem pa počas v posteljo. NOČKO to se pravi mu gre na bolje . mirno nočko tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:50:12
|
|
|
|
Anitka
|
čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:51:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni Nč, zdej grem pa počas v posteljo. NOČKO Super in očetu želim čimprejšnje okrevanje po operaciji Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:52:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. Luštkano Jana a nisi/ ne boš prišla v naše konce?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:53:05
|
|
|
|
špelin@
|
Nisem šla vsega brat, samo tole res moram skomentirati, preden grem spat IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni Nč, zdej grem pa počas v posteljo. NOČKO Odlična novica! Sem komaj čakala, da nam javiš Kakšno operacijo je oče pravzaprav imel? Potem res ni bilo vse ok s srcem? To je za danes od mene vse. Mirno nočko želim vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:53:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer čer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozabla povedat, da se naša frajla začela kar spuščat in naredi korak ali dva brez opore Čist je naspidirana in bi najraje kar tekla naokoli Se ji pa vidi, da še ni dovolj močna, da bi naredila kaj več Bravo Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:54:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nisem šla vsega brat, samo tole res moram skomentirati, preden grem spat IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja, pozabila sem vam povedat, da se nam je popoldan javil moj oče, da je že na intenzivni negi, ter da gre zvečer v sobo, če bodo dobili prazno posteljo, ker je baje vse polno, drugače bo noč preživel na intenzivni. Več pa ne vem, ker je bil zelo kratek, ker mobilniki na intenzivni baje niso zaželjeni Nč, zdej grem pa počas v posteljo. NOČKO Odlična novica! Sem komaj čakala, da nam javiš Kakšno operacijo je oče pravzaprav imel? Potem res ni bilo vse ok s srcem? To je za danes od mene vse. Mirno nočko želim vsem mirno nočko tudi vam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:54:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držim pesti Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanje Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stran Se splača nekaj denarja "stran" vržt, da imašmesto v vrtcu. Se strinjam, zato se pa nisem nič obotavljala in takoj zagrabila ponujeno Jaz bi tudi. Moram malo poklicat naokrog. V naši občini sredi leta (od aprila do septembra) ne jemljejo otrok. Ti kar mal zavtri telefon, nikoli ne veš kje te kaj čaka. Jaz sem mislila, da v Godoviču do septembra ne bo mesta, pa glej ga zlomka, ravno to se je zgodilo Jana in Estrella huuuuura za vrtec Estrella koliko pa naj bi plačevala to rezervacijo?? Barabe na kak način služjo 80% cene, ki ti jo določijo za plačilo minus hrana za mesta v vrtcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 21:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Men spet nagaja RR. Vsem ki ste sle lahko noc in dober vecer Anitka in Mafi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:01:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer čer Whats up, čveka?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
We are sorry.... in jaz jim jeb*** vse po spisku Edinaos: Moje kuhne ne bos mogla videt na fotkah ker jo se nimam. To tukaj je pa vse najemnisko razen mikrovalovke, ki je moja . In to kar je v tem stanovanju v kuhinji ni se za na odpad kaj sele za na forum...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:01:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Men spet nagaja RR. Vsem ki ste sle lahko noc in dober vecer Anitka in Mafi... men tud nekaj šteka rr , dober večer **** . A je Omar že v globokem spancu glede na to da že tolk šiba na okol??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:01:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Men spet nagaja RR. Vsem ki ste sle lahko noc in dober vecer Anitka in Mafi... Čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer čer Whats up, čveka? Cveka? Tok se matram da bi naklofala vsaj 5000 pa mi ne rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:02:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer čer Whats up, čveka? zgleda da sem danes jaz na večerni straži , večina jih je že v horitontali, sej mogoče bi jaz tud bila sam čakam da prileti iz šihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:03:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** Men spet nagaja RR. Vsem ki ste sle lahko noc in dober vecer Anitka in Mafi... men tud nekaj šteka rr , dober večer **** . A je Omar že v globokem spancu glede na to da že tolk šiba na okol?? Spi... joj da vsaj ene tri ure da mir. Imam roke ko majmun do tal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer čer Whats up, čveka? zgleda da sem danes jaz na večerni straži , večina jih je že v horitontali, sej mogoče bi jaz tud bila sam čakam da prileti iz šihta Tudi jaz mojega cakam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:04:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** We are sorry.... in jaz jim jeb*** vse po spisku Edinaos: Moje kuhne ne bos mogla videt na fotkah ker jo se nimam. To tukaj je pa vse najemnisko razen mikrovalovke, ki je moja . In to kar je v tem stanovanju v kuhinji ni se za na odpad kaj sele za na forum... kolk časa pa si že v Egiptu?? In a se je bilo težko navadit na drugano kulturo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:05:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka čer čer čer čer Whats up, čveka? zgleda da sem danes jaz na večerni straži , večina jih je že v horitontali, sej mogoče bi jaz tud bila sam čakam da prileti iz šihta Tudi jaz mojega cakam. pol sve pa že dve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 22:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Anitka danes sem brala eno temo na RR.. DaJ TI MENI povej a je res normalno in je to faza v razvoju da se otroci grizejo?? Mislim iz izkusenj v vrcu... Ker men se zdi ap to kar hudo no... da ti skoz otrok hod domov ogrizen, poscipan ali pa spraskan?/
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?