tej_a
|
Dobro jutro punce, da se vam pridružim pri kavici... no ja, bl dobr dan - se mi miška zbuja ob 7h, pol se pa do 10h ukvarjam z njo, zdej sm jo pa že v vrtec odpeljala in imam še kako urco, da grem v službo. Hanuši, jest sm tko k ti, k grem rajš delat, kot pa da doma vedrim, pa čeprav se mi včasih ne da, ampak vem, da če sm doma, postanem tečna, mojmu še 100x bl težim zakaj ga ni ipd. Pa že tko si pol na porodniški tako odrezan od sveta, da se mi zdi bolje, da vztarajam, dokler se bo dalo. Dreamhorse, ti si pa kr zrihtej - če te služba izčrpava, je pa sigurn boljš, da si doma! Če tam mal pojamraš, se ponavadi da zmenit. Toleg lede službe je pa katastrofa, da se dogaja - če si itak skos na boniški, te plača država in ne ona in da ti v tem ne pomaga je sramota!!! A ta ženska ima otroke? To se ji bo sigurno kdaj kje vrnilo! Naj vam povem primer prijateljce (zaposlena za nedoločen čas) - šef jo je klical v pisarno in ji dobesedno rekel (sicer prijazno), da verjetno že kej načrtuje otroka in da je v tej recesiji naslednje leto idealno za take stvari, še najlepše, če ima rizično! Direkt ji je torej namignil, naj zanosi in zrihta rizično, da se jo za dve leti znebi! No, sej to ni nujno slabo - prijazen predlog, s katerim delno rešuje obstoj delovnih mest - prisilit je pa itak ne more. Ampak svašta, kaj se zdej dogaja! Nč punce, naj vam danes vreme ne uniči razpoloženja, sončka bo vedno več!
|