|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa
2.3.2009 11:46:55   
christiana21
Ojoj, vidim, da ste bile pridne in na 3. delu naklamfale že ogromno straniuser posted image .
No, da vam povem novosti, za na morebiten seznamuser posted image . Danes imam ginekologinjo, bom vidla kaj bo novega povedala, upam, da je že šla kakšna kilca gor. Reči ji morem tudi za potrdila za na CSD, pa sloh ne vem kaj vse rabim in kaj vse si morem uredit, kot izredna dijakinja. Kaj potrebujem, da si moj uredi očetovski dopust? Imam jaz lahko porodniški dopust, če hodim v šolo, ali dobim samo nek denar?
Včeraj sem imela nenormalne bolečine v trebuhu, sem že mislila, da bom mogla v porodnišnico. Bolelo me je kot pri mesntruaciji in cel dan sem imela trebuh trd kot kamen. Danes je malo boljše, ampak, ko zakašljam, me še vedno zaboli. Je možno, da tako močno boli širjenje vezi?
Obseg bušija je 102 cm (hvalabogu mi je začel malo rastiuser posted image ), ampak kile pa nikamor ne grejo. Mogoče sem se v celi nosečnosti zredila za 3-4 kile.
Opazila sem, da ste imele debato o laseh. Jaz sem imela lase do polovice hrbta, pa sem se ostrigla čisto na kratko, ker so mi ful izpadali in nimam bane, da bi si jih oprala, v tušu je pa bil strop tako nizek, da si jih nisem mogla lepo spenit...in tako sem se odpovedala svojim gostim lasem. Zdaj, ko pa imam kratke, se mi pa ful hitro mastijo, nobena frizura mi ne stoji prav, pa še barva mi ne prime, tako, da imam 2 cm narastka, ostalo pa temno rdečeuser posted image , nikakor ne pridem na svojo barvo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.3.2009 11:47:27   
AKP
Me je kolegica klicala in sva dolgo čvekale. Jaz si ponavadi v petek naredim jedilnik za cel teden in potem vse nakupim. Bo pa ta teden to na jedilniku, samo po dnevih še ni razdeljeno:
- zelje, fižol in prekajena slanina
- enolončnica z mletim mesom
- ohrovt, pire in hrenovke (ali pa ohrovtovi polpeti)
- zelenjavna juha z govedino
- kotleti s kupljeno omako, krompir
Si moram obvezno vse v naprej planirat, ker ima mož 3x tedensko predavanja in pride pozno domov in mi kupi samo kakšno malenkost sproti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.3.2009 11:50:49   
AKP
Christiana21 tudi jaz sem bila pri sinu dijakinja. Takrat nisem dobila nič porodniške user posted image , samo otroški dodatek, pa nek dodatek od vojske ker je bil moj user posted image takrat v vojski. Koliko si pa stara. Mislim, da si na eni temi že povedala pa se mi ne da iskat.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.3.2009 11:55:56   
Anonimen
samo lake rabi dietni, te podlage pa nimamuser posted image žaluser posted image

no ena izgubljena se je že vrnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da se bodo kmalu vse pojavleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
2.3.2009 12:02:43   
AKP
Ups, nisem vedela. Tega pa nimam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
2.3.2009 12:04:33   
AKP
Kaj delaš Cveka. Jaz si samo ogledujem, kaj vse bi mogla naredit, pa kuhat bi mogla začet pa se mi nič ne da. Ne vem, kaj je danes z mano narobe.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 556
2.3.2009 12:04:39   
lake
Ja sej vem da sm edina user posted image . No pa sej nobeni ne prvoščm sladkorne, men se že meša od tega da ne smem nč sladkega.

Pa kako ste ve že zrihtale porodniško, če je pa men rekla da ne morem več kot 60 dni prej zrihtat.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.3.2009 12:05:40   
lake
AKP sm jst ista, mogla bi zlikat, pa dat prat, pa se mi tud s kavča ne da vstat.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.3.2009 12:06:12   
Anonimen
jedilnik si boš mogla na žalost kar sama sestavit lakeuser posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
2.3.2009 12:10:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AKP

Kaj delaš Cveka. Jaz si samo ogledujem, kaj vse bi mogla naredit, pa kuhat bi mogla začet pa se mi nič ne da. Ne vem, kaj je danes z mano narobe.

prejle sem bila pri frizerju, zdaj sem pa že kruh dala pečtuser posted image sesanjeuser posted image nekaj se pripravljam, pa ne vem če bomuser posted image kosilo bom pa pol naredila ker pride možek šele ob treh domovuser posted image drugače se men tud nič ne da, se neki slabo počutim, včeraj sem šla na blato in sem zraven še ful bruhalauser posted image pol pa špnoč nisem mogla nič spat, tako da sem danes bolj cujnasta, komaj čakam da bo konec dneva in upam da bo jutri boljše, no ja saj bo ker imam pregleduser posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
2.3.2009 12:12:01   
christiana21

Christiana21 tudi jaz sem bila pri sinu dijakinja. Takrat nisem dobila nič porodniške user posted image , samo otroški dodatek, pa nek dodatek od vojske ker je bil moj user posted image takrat v vojski. Koliko si pa stara. Mislim, da si na eni temi že povedala pa se mi ne da iskat.

Stara oz mlada sem 22user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.3.2009 12:27:15   
AKP
Cveka mogoče je bilo od napenjanja. Zdaj ti maternica že pritiska na trebuh in se to nekaterim pogosto dogaja. Mi je sodelavka razlagala, da je čez celo nosečnost bruhala, je že bila v 9 mesecu in je ležala in gledala tv, pa se ji je naenkrat dvignilo in je komaj do WC prišla. To bruhanje ji je bila taka muka user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.3.2009 12:28:19   
AKP
Cristiana jaz sem bila še mlajša, pri 22 sem že imela drugega otroka.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.3.2009 12:32:07   
Anonimen
danes pa niste klepetave, e vidi da je ponedeljekuser posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
2.3.2009 12:34:29   
Anonimen

Cveka mogoče je bilo od napenjanja. Zdaj ti maternica že pritiska na trebuh in se to nekaterim pogosto dogaja. Mi je sodelavka razlagala, da je čez celo nosečnost bruhala, je že bila v 9 mesecu in je ležala in gledala tv, pa se ji je naenkrat dvignilo in je komaj do WC prišla. To bruhanje ji je bila taka muka user posted image

ja mogoče, ne vem kaj je bilo touser posted image in to se mi je zdaj zgodilo že drugičuser posted image

ma ti si bila pa mlada, katerga pol zdaj pričakuješ? ma sej je prav boš pol na stara leta uživalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
2.3.2009 12:38:19   
Anonimen
nič grem posesat, pol pridem pa nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
2.3.2009 12:42:25   
maja1488
Ojoj, spet je en kup strani za prebrat, jaz pa nimam časa. Sem ravno iz pregleda. Dete tehta 1700g in je vse OK. Moj sladkor pa je 7.9, mejna vrednost pa 7.8. Dal mi je še en test za delat in potem naj bi se videlo ali je to sladkorna. Grem pa v četrtek zjutraj delat tale test.

Naslednji pregled 30.3., zredila pa sem se od zadnjič še za 2 kg, torej skupaj +11.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
2.3.2009 12:43:30   
maja1488
Aja, pa zmenila sva se z G, da bova sprožila porod, če me prej ne prehiti. Juhej!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.3.2009 12:46:24   
Blueeyes
hellow... ne ne, nisem šele zdej ustala... sem bla dons zgodnja... smo pa že peljali našo muco k veterinarju, da ji kremplje postrižemo... uh, to pa so ble borbe... se jo je dr. kr bala k je začela rjovet user posted image  user posted image  zdej se je pa glih malo umirlila, sem jo potolažila z njeno najboljšo hrano, pa malo sem jo crkljala, zdej pa je zaspala....

dons pa kr dež... prov idealno vreme za lenarjenje.. še za kosilo se mi ne da čekirat kaj bi naredila... samo bom neki mogla k sva z user posted image  že lačni... user posted image

KatMat user posted image   user posted image   user posted image  pri vas bo pa pestro user posted image   user posted image   user posted image

Cveka30 user posted image   user posted image   user posted image    tudi za vaš družinski naraščaj... men se še ni zgodil da k sem šla srat, da bi mi slabo postalo (zaenkrat)

miška82 čist komot greš na morje... sej boš itak mirkala user posted image  

FLASK_A jz mam tud včasih občutek, da okoli prenašam 500kg.. kaj šele bo k bo bejba zrastla še mal... sploh nočem razmišljat o tem...

ej, a mate vi tud čist prozorno kožo na trebuhu?? men tko grozno zgleda k se pogledam v špeglu in se mi vse žile vidijo.. k da bi bla pretepena - cel trebuh mam moder user posted image

lake na Bledu je vedno gužva, sploh za viknde (ne glede na vreme)... če je pa sonce pa itak.. se tud premikat ne morš po uni potki okoli jezera.. stalno se moraš nekomu umikat

AKP tud jz sm čist za to da rodim že konc aprila... ne bi mela nč proti, moj pa tud najbrž ne... tko bomo mel vsaj kej za delat... k zdej user posted image  še ni glih koristna k je ne morm crkljat.. a je tvoj še zdej v vojski??

majčice 2009 3.del delkaj sa ?? - šele zdejle semopazila k ste to omenile.. user posted image   user posted image   user posted image

zobar... jz mam mojo zobarco s koncesijo, sam ker mi je enkrat delal en zob privatnik, ga morm zdej pri njemu popravt, pol mi bo šele moja kej hotla naprej narest... tko da zdej pa mastno plačujem.. zdej sm dala za en zob že zihr cca 500€, pa še nisem končala... zdej konca marca ga mam spet... user posted image

umivanje las - hvala bogu za tuš kabino, se mi ni treba nikamor sklanjat... vse lepo v stoje naredim user posted image  user posted image  na začetku so mi lasje full izpadali, zdej se je pa stanje full izboljšalo.. mastne mam pa na tko k prej.. si jih nič bolj pogosto ne umivam

mayflower uh tale teta user posted image  user posted image  a mal pretirava?? jz sem pa v petek poslala papirje v službo, upam da mi jih čim prej vrnejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Majčice 2009 - 3. del
2.3.2009 12:51:51   
Blueeyes
user posted image

1.    akp                                        121 cm
2.    mani2                                    114 cm
3.    KatMat, petra a                     111 cm
4.    Leela                                     110 cm
5.    mayflower                             106 cm
6.    cveka30, Chiara, Biba Maja   104 cm
7.    blueeyes                               103 cm
8.    maja1488, christiana21        102 cm
9.    dito                                       100 cm
10.  dudica1                                 98 cm
11.  Oliveoyl, vanilla                     97 cm
12.  copka, u surdi                       96 cm
13.  lake                                      95 cm
14.  BarbyD                                 94 cm
15.  lananai                                 92 cm
16.  Tanja_                                  88 cm
17.  miška 82                               87 cm
18.  masi                                      86 cm

user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.3.2009 12:52:34   
Blueeyes

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

mary12 8.3.
pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
AKP 6.11.
miska 82 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.3.2009 12:53:07   
KatMat
LACNA!!
a bo kera kej proti domzalam hodila...krizna situacija-nosecka lacna!!!

jest drugac vse kar se tice zob delam pri 100% privatniku...najboljse naredi pa najhitreje.sem pa zapravila ze vec kot je bil vreden moj avto ko sem ga kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.3.2009 12:54:33   
Anonimen
no pa je posesano, hvala bogu, zdaj je pa za dva dni spet miruser posted image zdaj bo treba pa samo še cujne speglat, to bom pa konec tednauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
2.3.2009 12:57:55   
AKP
Cveka to bo moj tretji, imam pa že sina  v 22 letu  in hčer v 17 letu. Ta naša tretja princeska bo pa za dušo, ker sta onadva prehitro odrasla. sem zdaj kot stara koka odločila še za enega.
Blueeyes kje so tisti časi ko je bil moj mož v vojski in sva še bila oba takooo mlada. Po eni strani jih niti ne pogrešam. Pogrešam samo mojo postavo in kilažo user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.3.2009 12:59:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Aja, pa zmenila sva se z G, da bova sprožila porod, če me prej ne prehiti. Juhej!

zakaj ti bo sprožil poroduser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?