christiana21
|
Ojoj, vidim, da ste bile pridne in na 3. delu naklamfale že ogromno strani . No, da vam povem novosti, za na morebiten seznam . Danes imam ginekologinjo, bom vidla kaj bo novega povedala, upam, da je že šla kakšna kilca gor. Reči ji morem tudi za potrdila za na CSD, pa sloh ne vem kaj vse rabim in kaj vse si morem uredit, kot izredna dijakinja. Kaj potrebujem, da si moj uredi očetovski dopust? Imam jaz lahko porodniški dopust, če hodim v šolo, ali dobim samo nek denar? Včeraj sem imela nenormalne bolečine v trebuhu, sem že mislila, da bom mogla v porodnišnico. Bolelo me je kot pri mesntruaciji in cel dan sem imela trebuh trd kot kamen. Danes je malo boljše, ampak, ko zakašljam, me še vedno zaboli. Je možno, da tako močno boli širjenje vezi? Obseg bušija je 102 cm (hvalabogu mi je začel malo rasti ), ampak kile pa nikamor ne grejo. Mogoče sem se v celi nosečnosti zredila za 3-4 kile. Opazila sem, da ste imele debato o laseh. Jaz sem imela lase do polovice hrbta, pa sem se ostrigla čisto na kratko, ker so mi ful izpadali in nimam bane, da bi si jih oprala, v tušu je pa bil strop tako nizek, da si jih nisem mogla lepo spenit...in tako sem se odpovedala svojim gostim lasem. Zdaj, ko pa imam kratke, se mi pa ful hitro mastijo, nobena frizura mi ne stoji prav, pa še barva mi ne prime, tako, da imam 2 cm narastka, ostalo pa temno rdeče , nikakor ne pridem na svojo barvo.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|