|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. delkaj sa
2.3.2009 9:36:37   
AKP
Se ne moram nekako spraviti k pospravljanju. Na srečo nimam dosti. Zdaj sem še iskala telefon po hiši. Sem hotela poklicat v službo pa ga moram najprej napolnit. Ta moja smrklja me bo ob živce spravila s tem telefonom user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.3.2009 9:39:16   
Dudica1
KATMAT bodi pridna...pa upam da bo današnja noč kaj bolj prijetna...user posted image

AKP tud jaz ko hočem kam poklicat mam prazn telefon...user posted image ...za popiz...res

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.3.2009 9:40:13   
AKP
Katmat nekaj mora biti v zraku. Moje spanje postaja zopet katastrofa in posledično sem slabe volje in premlevam same bedarije. In vremenska prognoza kaže slabo vreme za cel teden. Komaj v soboto bo malce posijal sonček. Za user posted image . Upam, da bo vsaj naslednji teden lepše vreme in se bom lahko martinčkala na terasi. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.3.2009 9:44:11   
AKP
Sem se čudila zakaj me mama včeraj ni klicala. Seveda me je, pa je gospodična imela očitno cel dan telefon v sobi in ga nisem čula, ko je ni bilo doma. Imamo siolovo linijo in potem čveka par ur z sosedo, ki živi v sosednji hiši. Saj če ne bi bili pogovori zastonj med njima bi jo nagnala do nje. Da pa bi telefon potem prinesla dol v dnevno pa je misija nemogoče.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 529
2.3.2009 9:46:00   
lake
Ja očitno smo vsi spal za en d...Počutm se ko slon ko se obračam. No bomo že še zdržale dva meseca. Pol se bomo pa prtoževale zarad drugih problemov user posted image .

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 530
2.3.2009 9:51:05   
AKP
Lake jaz se počutim bolj kot kit. Včasih bi se obrnila na bok, pa moji gospodični ne paše in se tako čudno namesti, da ne moram biti na boku in se moram obrnit na hrbet. Ko se pa iz hrbta dvignem pa se prav vidi obris  njenega telesa. Sem to par dni nazaj opazila. Prav konkretna bula se ven izboči. Je rekla hčera, da tako zgleda, kot da imam malega aliena v trebuhu.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 531
2.3.2009 9:53:57   
zoja10
dobro jutro, še jst mal pojamram pol pa grem..bankrotirat..
spala sem super fajn, za razliko od prejšnjih dni...

sam neki vam predlagam, umivat zobe!!
dans mam zobarja mi zdravi en zob pa neke kanale čisti bla bla, vse to sam da bom pol k rodim kot nova in bom plačala ....reci piši 250 eur user posted image user posted image user posted image user posted image . no če prištejem še dve plombici...smo pa v bankrotu...
še dobr da sm oddala vlogo za uno paket in bom vzela dnar...
tamal/a mi že zdej zobe plačuje pa še rodil se niuser posted image

Lep deževen dan...grem še mal poležat k tko lepo ptički čivkajo me spominja na pomlad...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 532
2.3.2009 9:55:08   
KatMat
HEHEH...men se tud ucasih vid kako izboci ritko...pol jo pa mal potrepljam pa se zravn se stopalcek pojavi...

sem pa tudi jaz mislila da sem edina ki ji obracanje povzroca tezave hehehe

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 533
2.3.2009 9:56:17   
Dudica1
ja tud jaz mam dost pogost obiske zobozdravnika ampak plačevat mi pa ni treba...a si pri privatnikuuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 534
2.3.2009 10:09:44   
AKP
Katmat meni je tudi muka pripogibanje in ker imam probleme z rokami mi tako lepo vse pada iz rok. Sem včeraj perilo obešala in mi pade klupa iz rok. Se komaj pripognem in jo poberem, ko mi že pade naslednja. Pa sem jo lepo pustila na tleh in do konca obesla, potem pa poklicala sina, da jih je vse pobral user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 535
2.3.2009 10:10:46   
AKP
Moj zobozdravnik je privatnik s koncesijo, zato ne rabim nič plačat. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 536
2.3.2009 10:12:22   
KatMat
MEN JE smesn ko kuham pa mal naokol leti(no ja kr dost) pol pride pa moj domov pa gleda po tleh pa se smeje ker ve da se ne morm sklont pa iz tal pobirat...

najvecji iziv mi je pa umivanje las...ojoj...lase mam do sredine hrbtam in glavo si temeljito umijem samo v banji tako da sem naprej nagnjena...to pa traja...uf

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 537
2.3.2009 10:17:27   
lake
Ja mal smo štorasteuser posted image user posted image .
KatMat jst mam iste probleme z uivanjem las, ker mam poleg dolgih še izredno goste, če bi mela dnar bi najraj vsak teden k frizerju hodila, da mi lase opere. Al pa če si drede pustimuser posted image .

Kako je pa kej s kolcanjem pri vaših user posted image , mensezdi da mi vsak dan kolca vsaj po trikrat do štirikrat na dan.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 538
2.3.2009 10:23:22   
Dudica1
štoraste pa ja ja ...user posted image user posted image user posted image
kolcanje pa tud čutim ja skor vsak dan...je smešno...user posted image
ma lase si pa še kar lahko operem ker nimam tolk dolgig...perem jih pa glih tko kot katmat nagnjena čez banjo...al pa kr ko sm pod tušem...
zobozdravnika mam pa tud jaz privatnika s koncesijo in ne plačujem nič...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 539
2.3.2009 10:34:56   
KatMat
JOJ,jest bi dala miljone ce bi jih imela...sam da bi mi vsak dan nekdo pedenu frizuro...

kako so kej vasi lasje...jaz odkar sem noseca mam cist druge,skoz se mi mastijo,bolj mi izpadajo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
2.3.2009 10:44:24   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kako so kej vasi lasje...jaz odkar sem noseca mam cist druge,skoz se mi mastijo,bolj mi izpadajo...

jaz mam ravno obratno...lepše kot prej...kasneje se mi zmastijo in bolj so sijoči...nevem od kaj bi blo to odvisno...tud izpadal mi jih je prej več kot zdaj...redko zdaj vidim k si jih umivam da mi jih gre kej dol...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 541
2.3.2009 10:46:07   
KatMat
LUCKY U

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
2.3.2009 10:46:48   
KatMat
jest iz kadi vn poberem za enga macka sestavit las

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 543
2.3.2009 10:49:46   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest iz kadi vn poberem za enga macka sestavit las

ja sej prej sm jih tud jaz pa res velik...user posted image ...zdaj je pa ravno obratno...ne vem sej bo minil pa boš že čez dva meseca imela spet take lepe kot prej...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 544
2.3.2009 11:09:15   
mayflower
Danes mi je moja teta izjavla- tebe je pa cel kup, prvič te ni bilo tolk.user posted image user posted image user posted image OK. Priznam, da imam ene 4 kile več kot prvič, ampak meni se pa ne zdi, da me je tolk večuser posted image user posted image user posted image Sem se mogla izjokat.
Drugače sem pa danes v službo poslala papirje za porodniško, da mi izpolnijo. Si nisem mogla pomagat, pa sem še v Hofer skočila in sem tamalemu kupla ene kavbojke. Je bilo pa tolk ljudi- vsi so kupovali to opremo za kolesarjenjeuser posted image Sedaj pa se bom morala počasi spravit pripravljat oblekice se ža tamalega tamalega.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 545
2.3.2009 11:15:38   
lake
Men se tud zdi da mi lasje zdej manj odpadajo.

Kaj naj kuham za kosilo? Vsak dan mam manj idej. Sej če bi mi en naredu jedilnik za cel teden, mi sploh ne bi bil problem sluhat, samo ideje rabmuser posted image .

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 546
2.3.2009 11:16:51   
Anonimen
no evo me od frizerja zdaj sem pa lepa primadonauser posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz moram tud mal še pospravit pa se mi ne dauser posted image
trebuh je pa ratal tako velik da sem k en slon sprehajam po hišiuser posted image user posted image user posted image me je pa zaenkrat manj kot me je bilo v prvi nosečnosti vsaj mislim, okoli mene so vsi tiho, nič ne rečejo da sem se zredilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa če bi mi kaj rekli bi jim vberjetno kaj nazaj reklauser posted image

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
2.3.2009 11:19:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Men se tud zdi da mi lasje zdej manj odpadajo.

Kaj naj kuham za kosilo? Vsak dan mam manj idej. Sej če bi mi en naredu jedilnik za cel teden, mi sploh ne bi bil problem sluhat, samo ideje rabmuser posted image .

• zelje in krvavico
  • pire krompir, solata, zrezke v omaki
  • pica
  • makaroni, mleto meso, solata
  • pasulj, ali kakšna druga enolončnica
  • pohane ribe, krompirjeva solata
  • goveja juhica, pražen krompir, piščanec po dunajsko, solata
7 idej za 7 dniuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
2.3.2009 11:33:53   
Anonimen
ja kam ste pa vse zginleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
2.3.2009 11:41:24   
lake
Jedilnik mi je sicer všeč, samo pozabla sm oment da more bit dietni, ker mam sladkornouser posted image , torej neki zelenjavnega prosm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?