Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:45:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi POzdravček, Vidim, da se seznam še ni nič spremenil pod rubriko rodile so. Me pa zanima ali ima tudi katera izmed vas občutek, da vam srce ful razbija. kar tako naenkrat začne. Pa če si zmerim pritisk mam lih tapravga. Ne vem kaj bi to bilo. Sicer moram pa jutr vprašat na pregledu. Upam, da ni kaj narobe palpitacije vsake tolko so normalne, tud men se to dogaja, če bi ble preveč dolgotrajne in prepogoste, pa je treba povedat G
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:45:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene?
< Sporočilo je popravil novo -- 2.3.2009 11:46:51 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:46:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:46:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: buksi POzdravček, Vidim, da se seznam še ni nič spremenil pod rubriko rodile so. Me pa zanima ali ima tudi katera izmed vas občutek, da vam srce ful razbija. kar tako naenkrat začne. Pa če si zmerim pritisk mam lih tapravga. Ne vem kaj bi to bilo. Sicer moram pa jutr vprašat na pregledu. Upam, da ni kaj narobe palpitacije vsake tolko so normalne, tud men se to dogaja, če bi ble preveč dolgotrajne in prepogoste, pa je treba povedat G tudi meni se to dogaja. Sam v meji normale.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:47:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa na hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? ti bi pa rada celo plažo zase mela al kako
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:47:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke sej ti lahko greš tudi zraven! Še imaš fore do PDP-ja! Maš kopalke?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:48:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tako, moja miss je pojedla in nazaj zaspala. Zdaj imam pa spet malo časa. je pa pridna tvoja Nika! Sej prvi mesec so vsi pridni. Pol se pa začne...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:49:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke sej ti lahko greš tudi zraven! Še imaš fore do PDP-ja! Maš kopalke? veš da grem zravn, pridem lih ta pravi cajt nazaj potem kopalke pa ene še clo oblečem (itak bikinke oranžne)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:49:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? Ma men ni trebal kupovat, so lanske navdne letos postale bikinke.Mogoč jih bom sam mal preuredila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:50:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa na hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? ti bi pa rada celo plažo zase mela al kako Sama ne, z vami, ker itak zasedemo veliko prostor! nasedli kiti ! Pri nas je že eden (slov. primorje), tak da bo treba iti nekam južneje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:51:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa na hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? ti bi pa rada celo plažo zase mela al kako Sama ne, z vami, ker itak zasedemo veliko prostor! nasedli kiti ! Pri nas je že eden (slov. primorje), tak da bo treba iti nekam južneje! pol rabmo cel otok madonca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:54:28
|
|
|
|
Steffi
|
Hi, punce jaz sem vas bolj pasivno spremljala, upam da bo sedaj več časa in bom bolj aktivna. PDP 7.3.2009, starost 32 let, 1 , , porodnišnica Izola, naslednji pregled 9.3.2009 (če ne rodim prej). Imela bi eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile. Kako veš, da ti je odtekla voda? A je možno, da ti odteka počasi med vsakim obiskom WC-ja ali odteče naenkrat ter kakšna količina? A je to samo mali madež, ki ga opazižna hlačkah? Prej sem mislila, da bom vse te znake takoj prepoznala, zdaj me pa vedno bolj panika grabi.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:54:29
|
|
|
|
Irena83
|
Hej! Evo jaz sem imela danes prvič ctg. Novi podatki: + 20 kg, obseg 103, PDP 31.3., punčka, naslednji pregled 9.3. Jaz sem mislila, da me bo G danes vseeno malo potipala pa ni nič, samo ctg sem imela, je to normalno. Kako potem oni vejo, če je otrok pravilno obrnjen? Drugače pa je s ctg vse ok, je rekla da je vse tako kot mora biti. Ponoči še vedno ne spim :( po moje da tudi do konca ne bom več, noge mi pa tako zatekajo, jao jao... A je mogoče katera od vas astmatik in ali ima kaj napadov med nosečnostjo? Aha še to, starost je sedaj že dva meseca 26 let :)
< Sporočilo je popravil Irena83 -- 2.3.2009 11:56:38 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:55:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa na hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? ti bi pa rada celo plažo zase mela al kako Sama ne, z vami, ker itak zasedemo veliko prostor! nasedli kiti ! Pri nas je že eden (slov. primorje), tak da bo treba iti nekam južneje! pol rabmo cel otok madonca otok nosečnic!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:56:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 andreja in tulipan, pošljita mi telefonsko na ZS (ali pa feliši) pa vama pošljeva svojo nazaj Jaz sem ti jo poslala, upam, da si dobila... če ne, povej!! sem ti že poslala svojo Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kje najdem dobljeno ZS??? tam ko piše MOJA RINGARAJA,ti poleg piše ena številka v oklepaju Našla, HVALA, joj kak sem smotana
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:57:05
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa na hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? ti bi pa rada celo plažo zase mela al kako Sama ne, z vami, ker itak zasedemo veliko prostor! nasedli kiti ! Pri nas je že eden (slov. primorje), tak da bo treba iti nekam južneje! pol rabmo cel otok madonca otok nosečnic! al pa otok premalih kopalk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:57:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, punce jaz sem vas bolj pasivno spremljala, upam da bo sedaj več časa in bom bolj aktivna. PDP 7.3.2009, starost 32 let, 1 , , porodnišnica Izola, naslednji pregled 9.3.2009 (če ne rodim prej). Imela bi eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile. Kako veš, da ti je odtekla voda? A je možno, da ti odteka počasi med vsakim obiskom WC-ja ali odteče naenkrat ter kakšna količina? A je to samo mali madež, ki ga opazižna hlačkah? Prej sem mislila, da bom vse te znake takoj prepoznala, zdaj me pa vedno bolj panika grabi. Hej! Evo jaz sem imela danes prvič ctg. Novi podatki: + 20 kg, obseg 103, PDP 31.3., punčka Jaz sem mislila, da me bo G danes vseeno malo potipala pa ni nič, samo ctg sem imela, je to normalno. Kako potem oni vejo, če je otrok pravilno obrnjen? Drugače pa je s ctg vse ok, je rekla da je vse tako kot mora biti. Ponoči še vedno ne spim :( po moje da tudi do konca ne bom več, noge mi pa tako zatekajo, jao jao... A je mogoče katera od vas astmatik in ali ima kaj napadov med nosečnostjo? Aha še to, starost je sedaj že dva meseca 26 let :) obema za pregled!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:57:41
|
|
|
|
Steffi
|
Pozabila še težo + 16 kg, obseg trebuha pa ne vem si ga nisem že karnekaj časa merila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 11:58:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke ja, pa na hlačke na tanga! So take lepe pinki barve z zelenimi pikami! Kaj ti jih že imaš pripravljene? ti bi pa rada celo plažo zase mela al kako Sama ne, z vami, ker itak zasedemo veliko prostor! nasedli kiti ! Pri nas je že eden (slov. primorje), tak da bo treba iti nekam južneje! pol rabmo cel otok madonca otok nosečnic! al pa otok premalih kopalk ja, te bi pa skor bilo boljše, da je JFK!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:01:32
|
|
|
|
buksi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: buksi POzdravček, Vidim, da se seznam še ni nič spremenil pod rubriko rodile so. Me pa zanima ali ima tudi katera izmed vas občutek, da vam srce ful razbija. kar tako naenkrat začne. Pa če si zmerim pritisk mam lih tapravga. Ne vem kaj bi to bilo. Sicer moram pa jutr vprašat na pregledu. Upam, da ni kaj narobe palpitacije vsake tolko so normalne, tud men se to dogaja, če bi ble preveč dolgotrajne in prepogoste, pa je treba povedat G tudi meni se to dogaja. Sam v meji normale. No men se to zadnji teden dogaja. sej pol se počasi umiri. A pol to ni tok nevarno za otročka? Jaz bom jutri to povedala moji G. Ampak je kar čudno to. Ok, res pa je, da me je kar malo strah, sam mene je strah kako bo pred porodom kako se bo začel itd...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:01:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Hi, punce jaz sem vas bolj pasivno spremljala, upam da bo sedaj več časa in bom bolj aktivna. PDP 7.3.2009, starost 32 let, 1 , , porodnišnica Izola, naslednji pregled 9.3.2009 (če ne rodim prej). Imela bi eno vprašanje za tiste, ki ste že rodile. Kako veš, da ti je odtekla voda? A je možno, da ti odteka počasi med vsakim obiskom WC-ja ali odteče naenkrat ter kakšna količina? A je to samo mali madež, ki ga opazižna hlačkah? Prej sem mislila, da bom vse te znake takoj prepoznala, zdaj me pa vedno bolj panika grabi. meni je g. rekla, da najlažje vidiš, ker urin lahko zadržiš, plodovnica pa ti odteka nenadzorovano! je pa plodovnica različnih barv, tak da na hlačkah je težje prepoznavno, Pomoje je potrebno bit pozorn na vsako odstopanje od prejšnjega, normalnega stanja. Upam, da nisem preveč pametovala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:01:41
|
|
|
|
dana
|
Hojla punce! Vidim da ste ble kar priden s pisanjem tekom nedelje Jaz imam danes pregled pa CTG pa bomo videli če se kaj dogaja. Me zadnje dni kar nekaj v križu muči. Pa včeraj in danes je bil mali ful miren. Sem ga mogla kar mal ruknit da mi je vrnil brco. Spps srečno na izpitu!! Najaa ko sem brala tvojo zgodbo, sem si pa rekla, no lepo da se je vse končalo tako kot se je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:03:45
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi No men se to zadnji teden dogaja. sej pol se počasi umiri. A pol to ni tok nevarno za otročka? Jaz bom jutri to povedala moji G. Ampak je kar čudno to. Ok, res pa je, da me je kar malo strah, sam mene je strah kako bo pred porodom kako se bo začel itd... ni panike buksi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:03:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo sem že nazaj! Sem si šla kupit kopalke! Kake si pa iskala???Pa menda ne bikinke sej ti lahko greš tudi zraven! Še imaš fore do PDP-ja! Maš kopalke? veš da grem zravn, pridem lih ta pravi cajt nazaj potem kopalke pa ene še clo oblečem (itak bikinke oranžne) men jih pa mora Pupa naredit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 8.del 2.3.2009 12:04:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: buksi POzdravček, Vidim, da se seznam še ni nič spremenil pod rubriko rodile so. Me pa zanima ali ima tudi katera izmed vas občutek, da vam srce ful razbija. kar tako naenkrat začne. Pa če si zmerim pritisk mam lih tapravga. Ne vem kaj bi to bilo. Sicer moram pa jutr vprašat na pregledu. Upam, da ni kaj narobe palpitacije vsake tolko so normalne, tud men se to dogaja, če bi ble preveč dolgotrajne in prepogoste, pa je treba povedat G tudi meni se to dogaja. Sam v meji normale. No men se to zadnji teden dogaja. sej pol se počasi umiri. A pol to ni tok nevarno za otročka? Jaz bom jutri to povedala moji G. Ampak je kar čudno to. Ok, res pa je, da me je kar malo strah, sam mene je strah kako bo pred porodom kako se bo začel itd... sam panična ne bit! Se mi zdi, da bolj gre proti koncu, smo vse veliko bolj pozorne na male spremembe! Čakamo, čakamo,...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?