Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:57:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. Kako je pa to lahko udobno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:57:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držim pesti Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanje Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stran Se splača nekaj denarja "stran" vržt, da imašmesto v vrtcu. Se strinjam, zato se pa nisem nič obotavljala in takoj zagrabila ponujeno Jaz bi tudi. Moram malo poklicat naokrog. V naši občini sredi leta (od aprila do septembra) ne jemljejo otrok. Ti kar mal zavtri telefon, nikoli ne veš kje te kaj čaka. Jaz sem mislila, da v Godoviču do septembra ne bo mesta, pa glej ga zlomka, ravno to se je zgodilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:58:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. KAKO JE DOBER
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 11:59:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. Kako je pa to lahko udobno? mogoče mi bo povedal ko bo znal govort
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:03:03
|
|
|
|
barbaw
|
Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:03:53
|
|
|
|
barbaw
|
Barve so mi malo nagajale in ni čisto tako kot bi imela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli. Lepo Samo mi pa ni jasno kaj pomeni trenutno stanje???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:06:22
|
|
|
|
barbaw
|
Trenutno stanje je kuhinja zdaj. Tako smo sestavili od prejšnje lastnice in nekaj dodali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:07:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to: me je kar presenetilo in sicer za vstop v vrtec zadnje ceplenje ni več obvezno. ampak pregled pa a ne? če gre prej kot z enim letom v vrtec.. Potrdilo o opravljenem pregledu oz, da je otrok zdrav, pa mora imeti mislim, da v vsakem primeru. Rabiš potrdilo, ki ga dobiš pri P, pa plača se. A to je po novem za plačat? Lani sem v našem vrtcu dobila njihov obrazec, na katerem P izpolni nekaj rubrik, podpiše in udari žig, nič ni bilo nikjer za plačat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:08:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša spi...spet ni hotela niti žličke sadja s piškotom. Sicer ne je več ničesar od GH Ob 8.15h je spila 180AM in sedaj 150AM oz. kolikor sem ji naštimala, GH pa no way. Tore lačna je, je pa ne A so res lahko zobki toliko krivi za to? Nikakor mi ne gre v račun, da bi to lahko bilo res. Vrtec...moram poklicat, da se zmenim kako in kaj. Če ga ne dobim, pa res ne vem kako bomo Če ji rinejo ven pol so krivi zobki, Nia ni jedla skoraj nič, kot praviš tri žličke in konec, tudi najljubšo hrano ne, HB je potem začela pit mleko, drugače ne vem kaj bi delala Ja spodnje dva ji rineta ven. Res si ni nič podobna. Pa tako je navdušena, da bo jedla, kar gode mammamam m potem pa par žlič ali nič Upam, da bo kriza samo pri prvih 4 , ker drugače sem ga oplela Bogica, jedla bi pa ne gre. Probaj ji dat mrzel jogurt ali kaj takega, Nia je še edino kaj mrzlega dol spravla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:08:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to: me je kar presenetilo in sicer za vstop v vrtec zadnje ceplenje ni več obvezno. ampak pregled pa a ne? če gre prej kot z enim letom v vrtec.. Potrdilo o opravljenem pregledu oz, da je otrok zdrav, pa mora imeti mislim, da v vsakem primeru. Rabiš potrdilo, ki ga dobiš pri P, pa plača se. A to je po novem za plačat? Lani sem v našem vrtcu dobila njihov obrazec, na katerem P izpolni nekaj rubrik, podpiše in udari žig, nič ni bilo nikjer za plačat. Očitno imajo vrtci različne pristope.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:08:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:09:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli. Ooooooooooooooo, lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:10:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to: me je kar presenetilo in sicer za vstop v vrtec zadnje ceplenje ni več obvezno. ampak pregled pa a ne? če gre prej kot z enim letom v vrtec.. Potrdilo o opravljenem pregledu oz, da je otrok zdrav, pa mora imeti mislim, da v vsakem primeru. Rabiš potrdilo, ki ga dobiš pri P, pa plača se. Res se plača, kaj se pa danes ne? meni za Nejca ni bilo potrebno plačati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:13:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:14:37
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli. lepo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. Svasta? Pa kar spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:16:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pravkar sem klicala na en vrtec v drugi občini, in so mi rekli da je še en prostor fraj...jutri gremo zjutraj a pogovor, in upam da bo šlo skozi... držim pesti Jaz sem tud klicala in je v Godoviču 1 mesto fraj. Je sicer 1 na čakalni listi, vendar bo ena punčka izpolnila 11.4 pogoj(11m) in sem se z,menila, da mi pošlje pogodbo po pošti in začnem s 1.4 plačevat rezervacijo in s 23.4 na uvajanje Sem tako vesela, kljub temu, da bom vrgla nekaj 100 eu stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:16:31
|
|
|
|
jana81
|
BARBAW lepa kuhinja..tud barva je lepa, samo men je všeč živo rdeča v kombinaciji z rumeno, al pa tako kot imam zdej oranžno-zelena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole je pa izid mojega igračkanja. To je trenutno stanje. Tako bi pa recimo imeli. O.k. to kar je kaj bi imela je full lepo, ampak tud trenutno stanje je zakon... A joj, da vidis ti mojo kuhno Tvoja je super delux.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:17:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 poglejte kak moj otrok spi, vsak dan me preseneča z novim položajem noge bi si dal za vrat. Svasta? Pa kar spi ja , včasih se čist odrije in pol spi na kovtru, in to tak da ima glavo nižje kot trup, se pravi je upognjen, in spi kot top.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbaw: se pa priporocam ko bom jaz koncno v svojem stanovanju...A lahko??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:18:19
|
|
|
|
tally
|
Estrella in jana za vrtec upam, da bom jaz tudi pozitivno presenečena in si bo kdo premislil al pa drugje dobil mesto. barbaw čestitke za zobek pa upam da bo zdej neki časa mir. špelin@ za Gregija.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:18:41
|
|
|
|
Estrella*
|
Meni je žal, da sem se pustila prepričat, da se žive barve naveličas. Tako zgleda moja kuhinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 2.3.2009 12:19:15
|
|
|
|
tally
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?