ona
|
Tudi jaz sem nekaj podobnega doživela pred leti z sosedi,je bilo res grozno slišat in sem se tako nemočno počutila,da je joj...ne bi rada še enkrat kaj takega poslušala...oni so sicer bili brez otrok,sem pa jaz imela majnhega sina,ki je vse slišal ,samo mi je nekako ga ratalo zamotit.In ko sem se odločila,da pokličem policijo,je tale ženska zbežala ven iz stanovanja in čez cca pol ure sem šla ven na hodnik poslušat,če je vse ok in sem jo najdla na stopnicah,v solzah.Peljala sem jo k meni in ji rekla,da pokličem policijo,pa ni hotela...no naslednji dan sta se že držala za rokice,čez par dni pa spet kažin in sem takoj poklicala policijo,ki so tipa odpeljali stran,menda je bil pridržan en dan,samo kaj potem,ko je samo kazen plačal in čez en teden se je vse ponovilo...skratka groza...no,čez en teden sem spet poklicala policijo in so ga spet odpeljali....saj ne vem,kakšen namen ima to,ker taki tipi se ne ustavijo,tako,da po mojem je v tvojem primeru še kakšno socialo za obvestit! Potem sem se pa jaz kmalu odselila,tako,da nisem bila več priča temu,sem pa slišala,da jo je še pretepal,dokler ga ni ona zapustila in se je baje odselila daleč stran!Vsaj,da je imela korajžo in je šla stran! V takij primerih je res žalostno,ker jim nima kdo pomagat,takim ženskam in otrokom,sem sama doživela,da ni rešitve ne pri policiji,ne drugje,edina rešitev je,da gre ženska stran
|