|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
1.3.2009 22:17:08   
janja 27
dream kdaj pa misliš začet z uvajanjem GH?????...
pri nas tud slinček ne pride v poštev ga niti ne dajem ker potem se mi zdi da je koža še bolj vneta.....jaz ji ne dam nič okoli glave....kadar polije polije ponavadi po sebi in jo grem preoblečt če je full mokra če ni panike pač pobrišem največkrat pa sem jaz mokra..,,no sej pravim pri nas je stanje sedaj bolje k sem začela uvajat gh....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
1.3.2009 22:17:51   
janja 27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po dolgem času pa jaz z novo stanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da ne bom tekmovale sedaj v odpiranju straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
1.3.2009 22:35:59   
iraira
Jaz sem vse flaške zdrgnila pa sterilizirala pa sebe stuširala, pa kuhinjo celo pospravilauser posted image user posted image user posted image  zdaj pa v mižule počas.

Dobro se nasmrčajte, user posted image  pa lupčke da bodo lepo prespančali celo noč (pobožne željeuser posted image )      

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
1.3.2009 22:36:27   
Dream
Jaz sem mu že dajala GH, pa sem potem zaradi driske prekinila. In bog ne daj, da jutri to sliši naša P, ker je strogo proti temu, da se kaj daje pred 6. mesecem. Ampak se glih ne oziram nanjo. Jutri bova še počakala, potem pa greva v napad nad zelenjavo, verjetno - ne vem. Nisem se še čisto odločila, s čim začet. Korenčkovo mleko mu je šlo kar dobro po grlu in predvidevam, da bo tudi korenčke OK.

No, grem sedaj tudi jaz spat. Lepo nočko vam želim!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
1.3.2009 22:44:47   
gogabojan
čer čer.

JANJA27 danes ne bo nič cigu miguuser posted image user posted image user posted image . Vsaj nič ne kaže na to. Čeprav jaz bi kar svojega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede polivanja - a vam otroci tak močno polivajo al kaj???? Moj po dojenju pošteno rigne kot odrasuuser posted image user posted image user posted image , to pa je tudi vse. Redkokdaj mu mlekec priteče ven.

GOSTA HRANA - prebiram da jim dajate rižev zvarek??? Kakšen?? S čim?? Madona sem vse pozabila od prvega otroka. Nimam pojma, ko bomo začeli mi GH kaj mu bom dala prvo za jesti. Najbolje kar vampeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Hecam se.
Moj pediater je reku, da če bo Rok normalno napredoval (ker mam fulll velike joške, in mleka na izvozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), da naj ga nebi uvajala z GH.

Punce, jaz ga samo dojim. Se mi zdi to za zdaj še full dobr. Mam vse pripravljeno v sekundi. Sam vn jo fliknem, in malega priključim na 220user posted image user posted image . Sem pa zasledila, da jim nekatere dodajate AM al pa novalac? Zakaj??

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
1.3.2009 22:45:39   
*talcy*
ojla punce... pa je prišel čas za nino nano ... KONČNO!!!!!!!

MIRNO NOČ VSEM user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
1.3.2009 23:04:59   
gogabojan
talcy je to tvoj angelček???

''cop cop po tleh'' kako si prilimala toto slikico gor. Men nikakor ne rata. Ne in ne.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
1.3.2009 23:27:24   
timnala
Gogabojan..pripet slikco gre tkole..

Odpres www.shrani.si in tam pod Browse najdes svojo slikco in potem kliknes SHRANI. Odpre se ti okno in potem kopiras kodo v svoj post - ponavadi je fajn, da pripnes kodo s predogledom, da ni prevelika slika na forumu.

Nocko user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
1.3.2009 23:52:33   
gogabojan
hvala za razlago. bom probala

janja27 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še hujše je bilo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAHKO NOČKO VSEM SKUPAJ.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
2.3.2009 0:09:42   
gogabojan
Test. Moja dva sončka.
user posted image

Upam da je uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 4835
2.3.2009 0:10:47   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za potrpljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA, HVALA, HVALA za obrazložitev

Neposredna povezava do sporočila: 4836
2.3.2009 6:52:11   
jolly123
Jutro! Mi smo že od petih pokonci bi ziher še kaj spali, če ne bi Taja driska zbudila, mislim koliko časa pa trajajo tele driske pri otrocih? No ob šestih je pa še mene prijelo, da sem samo laufala na wc user posted image

Je pa ponoči spil 130 mleka, pa zdaj ko se je zbudil 100 ml, tko da če bo tako naprej bo kar priden. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4837
2.3.2009 7:01:17   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Tukaj sem pa čisto s tabo gogabojan. Naj ga ima on samo en dan do 17h potem se pa lahko pogovarja o tem koliko ni dela z user posted image  in s pospravljanjem in s kuhanjem ter še z enim šolarjem.

Se strinjam, moj je bil včeraj celo doma in je videl kako se zaj*bavam z njim cel dan, pa je rekel da je to verjetno najin zadnji otrok, da tole je pa res rahlo tu mač in čist prenaporen otrok. Prej je namreč vedno navijal za tri otroke user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jaz sem mu že dajala GH, pa sem potem zaradi driske prekinila. In bog ne daj, da jutri to sliši naša P, ker je strogo proti temu, da se kaj daje pred 6. mesecem. Ampak se glih ne oziram nanjo. Jutri bova še počakala, potem pa greva v napad nad zelenjavo, verjetno - ne vem. Nisem se še čisto odločila, s čim začet. Korenčkovo mleko mu je šlo kar dobro po grlu in predvidevam, da bo tudi korenčke OK.

Vidiš kako so si različni, meni je pa sama rekla, da naj mu kar začnem kaj dajat, ker poliva, tko da sva potem začela najprej zvečer z riževo kašico, da vsaj nisem mela skrbi da mi ne bo ponoči kej butnil ven.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
2.3.2009 7:02:55   
jolly123
Aja včeraj sva gledala The curious case of Benjamin Button ful dober film, če ga bo katera gledala, je pa dolg tri ure  user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
2.3.2009 7:39:27   
jolly123
A ste videle tole temo?

http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 7:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4841
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 8:08:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4842
2.3.2009 8:42:35   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A ste videle tole temo?

http://www.ringaraja.net/forum/m_1097836/tm.htm

Jutro!
Sem videla ja samo ne vem koliko je pametno to?Jaz ji nebi dala kvasa no.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
2.3.2009 8:48:55   
iraira
Danes se bova šli pokazat P., ker ima tamala pikice po luliki.....sem mislila da bo izginilo pa nič ne kaža na to...drug teden pa cepljenjeuser posted image . Zdaj me je pa sestrična prestrašla da so lahko gljivice?????? Gljivice mislimuser posted image , od česa že???

A ima kakšna izkušnje, kaj podobnega? Drugače nič ne zgleda da bi jo peklo ali srbelo....pa ne more biti od brisačk, ker se umivava, brisačke so samo če kam greva na obisk ali k P., pleničke imava skoz enake...pampers(vijoličaste).

Help!!! Aja, P. pa dela popoldan se morem potem naročiti...upam da nas vzame

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
2.3.2009 9:06:08   
evelin
Dobro jutro vsem,

no za nami je že druga zaporedna polno prespana noč, od 21 do 7 user posted image user posted image user posted image . Zdej pa gre moj user posted image  se menit za cigle, ker bomo letos začeli graditi naš novi domek-jupiiiiiiiiiiiiiii, js grem pa likatuser posted image .

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
2.3.2009 9:19:52   
čebelka77
kok sem besna na tale računalnik,glih k mam kej časa zablokirauser posted image user posted image ................. punce ne morem v am sledit,take čveke ste....................

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
2.3.2009 9:23:38   
čebelka77
kar se pauser posted image  tiče pa zgleda da so več al manj vsi isti, ampak roko na srce mi tud a ne......................user posted image user posted image

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
2.3.2009 9:25:31   
Tejčika29
Hoj,

pa je vikend mimo, sestanek za krst je bil krasna zabava, do pol devetih zvečer. Smeha, heca... saj botra bo moj najboljša kolegica in moj v.d. svak. Luštno res.

Timnala - tebi se pa ne da v toplice user posted image  vidim da si še tu!

Ojej glas Aline na pomoč, se javim kasneje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
2.3.2009 9:54:44   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek
Smo imeli danes spet en doooooolg sprehod. Bežigrad -> Šiška -> Bežigrad. Tko fuuuuul naokrog.

Želim vam mirno noč pa lepe sanje.

pšemek - a si za Bežigradom - kje pa? mi tudi stanujemo tu? Pediatra mamo v ZD Bežigrad - a ti tudi?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
2.3.2009 9:58:15   
*talcy*
OJLA ... dobro jutro ...

gogabojan...ne ne to ni moj škrat res da je debelčkan pa ne tolko user posted image  ....

jolly ...sem vidla že na facebooku da is dala tale link gor o kvasu pa jaz ga bom definitivno probala .... dobro saj se zbudi 2x za jest ni panike sam danes pa po 2h je skoz neki joku sem mislila da ga kar na balkon dam user posted image user posted image  

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?