womanpolice
|
FARGESIA in AJ.RAD... Čestitke za stopko!!! Mirno roko... če bosta dajali sami... Mesec marec je tu... novi posti, nove novičke... upam, da same dobre... Kaj naj danes napišem? še kar sem na bolniški... Še kar sem brez avta... In res mi je že zmanjkalo idej kaj še naj počnem.... ležim, sedim, sestavljam puzzle, rešujem križanke, berem, gledam tv, mal pišem poste... a kaj ko mi je še vedno dolgčas... V takšnem obdobju opažam kakšen deloholik sem pravzaprav... Kar ne vem kaj bi sama s seboj še počela.. Moj je spet v službi (tekma DOmžale - Maribor) in spet sem sama, kot vsak dan v tednu do štirih... Ponedeljek in torek pa še ima neko usposabljanje v Gotenici, tako da ga bom videla šele v torek pozno zvečer... Kriza... Res komaj čakam, da se te bolečine nehajo, in da se vrnem na delo, pa čeprav za nekaj dni pred punkcijo. Zadnjič sem bila v službi cca. eno uro, da sem predala svoje nerešene zadeve šefu, da jih bo porazdelil drugim. Na srečo jih ni veliko, saj bi drugače sodelavci bili kr malce hudi, saj imajo dovolj svojih stvari za pisati... Za računalnikom sem sedela dobro uro in pol, da sem razsoltirala in napisala kaj je še potrebno nardit, pa me je vrat in hrbtenica ter križni del tko bolel, da sem komaj čakala, da pridem domov. Po mojem se začnemo zavedat kako dragoceno je zdravje šele takrat, ko ti le tega nekoliko primanjkuje... Tako kot tudi drugih stvari... Ponavadi, in žal, je tako, da se določenih stvari začnemo zavedati takrat, ko pridemo v takšno situacijo... Ah, pa sem malce pojamrala tukaj gor. Da se vsaj z nekom "pogovarjam"... No, sej se s katero slišimo po telefonu, vendar že res ne vem več koga naj pokličem in klepetam... Vem, da kolegice ob takšnem lepem vremenu ravno ne sedijo doma in ne vedo kaj bi same s seboj.. Po mojem se potepajo pa kakšni Veliki Planini, Logarski dolini, kakšnem parku se sprehajajo ali pa ob Ljubljanici... ali pa v mojem domačem kraju... Je pa res "hudo", če v kraju, kjer stanuješ ne poznaš nikogar, nimaš nobene družbe... Že dve leti sem tukaj, pa še nisem spoznala nobene družbe... Sosedi so sami starejši (cca. 50 let) in s takimi ravno nimaš iste teme pogovora (generacijska razlika)... Novogradnje, ki jih delajo tukaj ob naši hiši mlade družine, pa še niso končane... MIŠEK73 je na desnem boku... FARGESIA je na potepu... KAJŠICA pa se verjetno uči... Ja, nič.... grem malce spet v vodoravnega, potem pa tole zelo težko Mona Lizo (puzzle) sestavljat... Tako mal mi še manjka, da sestavim, vendar so ostali sami takšni delčki, ki so si zelo podobni in je zelo težka.. en delček pa manjka.. imam občutek, da ko je Mufi (mačkon) enkrat skočil gor, da jo je nekam odnesel in je sedaj ni nikjer... sem že mojmu rekla, da bo tisti delček moral nadomestiti z manjšo umetniško ustvarjenostjo, da ne bo ravno luknja tam, saj jo bova okvirila in jo obesila v dnevno sobo... Naj si bo dovolj za zdajle, pa se kasneje kaj tipkamo... MIŠEK73... Držim pesti, da ugledaš Čavči... P.S. KICSI... Joj, kak si me prestrašila... me veseli, da je sedaj vse v redu...
|