Barbara33
|
Ojla punce, no končno sem po dolgem času prišla do neta - in vas žal nisem še prebrala - bom takoj, ko tole napišem, drugače bom spet sam brala in ne bom utegnila pisati. Torej - najprej - Janja pozor : 16. 2. je imela naša Zali 6.200 kg in 60 cm. Drugič spanje - moja/najina nočna mora: že cel mesec nismo spali 2 uri v kosu (1 in 2. mesec po 10/12h??? - sedaj ... - punce imela sem občutek, da se mi bo zmešalo - zbujala se je non stop na pol ure ali eno uro - P nama je svetovala riževo kašico, ker je predvidevala, da je lačna (ponoči bi res skos jedla, čez dan pa po 60 ml do 100 ml) - in ji polna upanja, po 14-tih dneh zbujanja in nočnega hranjenja, dava v mleko rižolino in kaj ... pod a) še vedno se je zbujala in pod b) 3 dni smo rabili, da smo ji rito od riževe kašice odmašili - no, potem je rita od kašice k sebi prišla in sva jo en večer v dnevni pustila, da se je malo "zdrla" k je bila nekaj tečka, pa sem rekla dragemu, da naj jo da v posteljico, da bo mislila, da se vsaj zaradi spanja joka - od tistega večera, sta minili dve prekrasni nočki, v kateri smo se zbudili le 2x - ob 01.00 in 04.00 - upam, da bo danes tretja:) No toliko na kratko:) moje jamranje, zdaj vas grem pa nazaj brat. In seveda - miren spanec p.s.1: Jolly vedno ob takihle izpadih se spomnim nate, kaj si mogla dati skozi, ampak, zdaj imaš pa red p.s.2: sprejela sem še nov ukrep pri hranjenju - zdaj ji dajem jesti točno ob uri, ki jo določim - npr. ob 8.00, 12.00, 16.00 in 20.00 in pali, zdaj poje vsakič vsaj 120 - 150 ml (prej sem ji dajala na približno: npr. zjutraj, je pojedla namesto pripravljenih 150ml le 100, pa je minilo nekaj časa (npr. 2h) pa je kazala, da je lačna, pa sem ji pripravila 120 in je pojedla 60ml, .....
|