|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
28.2.2009 22:50:25   
Dream
Sem se spomnila, da vam moram povedat še to, kaj sem stuhtala. V LJ moramo it po mleko, pa sem sem nekaj kombinirala, kako in kdaj to izvesti, pa se bom menda kar sama z mojo mami in Maticem podala na izlet. Mami ima pregled v LJ, jaz pa bom nekaj časa prosta in bova šla na sprehod. Edino muči me to, ker bi morala Matica obleč in odnest v avto dosti prej kot se običajno zbudi in dosti prej kot običajno papcamo. pa me zanima, kaj mislite - naj ga nahranim prej, kar pomeni zbujanje še vsaj pol ure prej ali ga skušam potolažit z dudo in bo mogoče v avtu zaspal nazaj, pa ga potem nahranim v LJ??? Zdele bo ktera sigurno rekla, da preveč kompliciram, ampak res ne vem, kako to izvesti user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
28.2.2009 22:51:36   
Dream
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz obvladam namesto PikiceStonoge!!! Gogabojan, bova sedaj midve konkurirali na trgu prvega mesta na novi strani? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
28.2.2009 22:52:22   
gogabojan
seksat
dream seksat pejd
bo prej kak user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
28.2.2009 22:55:51   
gogabojan
dream prehitela si me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede papice
saj najbolje poznaš svojega otroka. Lahko mu daš prej jesti, lahko pa počakaš do ljubljane. Pa se tam parkiraš in daš jesti. Konec koncev, če mu daš ponoči jesti, nev tak lačen bil. Če pa ti prespi celo noč, je pa morda /vsaj zameuser posted image / bolje da mu daš vsaj malo jesti prej.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
28.2.2009 23:10:44   
gogabojan
ufff madona. ste se pa pridno čvekale, ko ste bile nosečke. Mi je prav žal, da nisem nič hodila gor po formih.

Aja glede poroda. Jaz sem šla rojevat brez popadkov. Me je poslala rojevat, čeprav nisem nič čutila krčev. Bila pa sem odprta 4 cm. Od 10h zjutraj sem čakala na porodno sobo, na vrsto pa sem prišla šele ob 15h. Ob 15.30 dali umetne popadke. Ob 17.19 pa rodila sončkauser posted image Roka. Mali je imel 2x ovito popkovnico okoli vratu, in 1x okoli celega telesa. Sreča, da me je dala roditi. Pa da sem hitro rodila, tako da ni prišlo do zadušitve.

tak no, če vas slučajno zanimauser posted image user posted image user posted image saj vem da ne ampak vseeno

aja plodovnice pa sem imela v sebi 4 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4730
28.2.2009 23:13:17   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lankerš je napisala:
Naša pikica ponoči kar dobro spi, tako nekje da se hraniva ob 11.00 in nato šele ob 4.30  . Podnevi je pa druga zgodba. Ona bi se pogovarjala, pa gledala okrog in mamica je najboljši razgledni stolp tako da iz roke v roko se je moj dragi že pohecal da mi jo bo kar s selotejpom nalepil na hrbet pa bova obe srečni.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maš pa res deca lankerš. sem se fulll zarežala, da sem malega skoraj zbudila.

UPAM DA NE ZAMERITE PUNCE, KER BEREM KAJ STE SI PISALE.

Neposredna povezava do sporočila: 4731
28.2.2009 23:24:00   
Dream
Ej, ne morem sama s sabo user posted image , razen če si pomagam s pripomočki user posted image user posted image user posted image  Drugače pa o drugi user posted image  niti slučajno še ne razmišljamo. Raje vidim, da najprej moje telo pride k sebi, potem bomo pa videli...

Drugače pa mi Matic spi do 8h zjutraj, v LJ naj bi šla ob 7h, kar pomeni, da bi moral jesti vsaj ob pol soedmih, če ne prej. Mal velik razmak se mi zdi, no... Ne vem pa, al bo tečkal al ne, ker še nikamor nismo tko daleč hodili skupaj - to bi bilo prvič.

Gogabojan tale tvoj dečko je bil pa res akrobat, če je bil tolk ovit s popkovnico!!! Pa sem jaz mislila, da imam v trebuhu orkane, vulkane in ne vem kaj še vse... No, važno, da se je vse dobro izteklo in da je Rok zdrav fant! Sicer pa kar beri, boš vsaj videla, da znamo bit tut mal humoristične, včas pa tut pade kakšna kozlarija (brez tega bi blo itak preveč dolgočasno)

Neposredna povezava do sporočila: 4732
28.2.2009 23:25:55   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

tak no, če vas slučajno zanimauser posted image user posted image user posted image saj vem da ne ampak vseeno

aja plodovnice pa sem imela v sebi 4 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda nas zanimauser posted image user posted image
Moje plodovnice pa ni bilo nikjeruser posted image Niti malo.Kam in kdaj je šla,izginila...nimam pojma.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4733
28.2.2009 23:28:30   
gogabojan
PUNCE, JAZ SE OPRAVIČUJEM, KER SEM SE TAKOOOOOOOOOOOO RAZPISALA, AMPAK ME DANES RES IN TO POŠTENO MEČE!!!!!!!!!!!!

Poskušajte me razumetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Dream, potem pa ga nafutraj kar v ljubljani! Da mu nevš budnice pokvarila.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
28.2.2009 23:30:13   
Dream
Moja je pa odtekla ponoči - malo na brisačo, malo v školjko, malo po P user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
28.2.2009 23:33:13   
Dream
Mene nič ne moti, če te malo meče - itak te samo berem, bolj bogi je po mojem tvoj user posted image , ker se skoz sliniš okrog njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
28.2.2009 23:58:03   
Barbara33
Ojla punce,

no končno sem po dolgem času prišla do neta - in vas žal nisem še prebrala - bom takoj, ko tole napišem, drugače bom spet sam brala in ne bom utegnila pisati.

Torej - najprej - Janja pozoruser posted image : 16. 2. je imela naša Zali 6.200 kg in 60 cm.

Drugič spanje - moja/najina nočna mora: že cel mesec nismo spali 2 uri v kosuuser posted image user posted image user posted image (1 in 2. mesec po 10/12h??? - sedaj ... - punce imela sem  občutek, da se mi bo zmešalo - zbujala se je non stop na pol ure ali eno uro - P nama je svetovala riževo kašico, ker je predvidevala, da je lačna (ponoči bi res skos jedla, čez dan pa po 60 ml do 100 ml) - in ji polna upanja, po 14-tih dneh zbujanja in nočnega hranjenja, dava v mleko rižolino in kaj ... pod a) še vedno se je zbujala in pod b) 3 dni smo rabili, da smo ji rito od riževe kašice odmašili - no, potem je rita od kašice k sebi prišla in sva jo en večer v dnevni pustila,  da se je malo "zdrla" k je bila nekaj tečka, pa sem rekla dragemu, da naj jo da v posteljico, da bo mislila, da se vsaj zaradi spanja joka - od tistega večera, sta minili dve prekrasni nočki, v kateri smo se zbudili le 2x - ob 01.00 in 04.00 - upam, da bo danes tretja:)

No toliko na kratko:) moje jamranje, zdaj vas grem pa nazaj brat.

In seveda - miren spanecuser posted image

p.s.1: Jolly vedno ob takihle izpadih se spomnim nate, kaj si mogla dati skozi, ampak, zdaj imaš pa reduser posted image

p.s.2: sprejela sem še nov ukrep pri hranjenju - zdaj ji dajem jesti točno ob uri, ki jo določim - npr. ob 8.00, 12.00, 16.00 in 20.00 in pali, zdaj poje vsakič vsaj 120 - 150 ml (prej sem ji dajala na približno: npr. zjutraj, je pojedla namesto pripravljenih 150ml le 100, pa je minilo nekaj časa (npr. 2h) pa je kazala, da je lačna, pa sem ji pripravila 120 in je pojedla 60ml, .....

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
1.3.2009 1:09:46   
*talcy*
ooooooooo...mi sm o pa že v eleghmentu .. pijem viski s kokakolo ma če vidim črke sem še dobra a me?  proa boji,m se kaj bo jutriouser posted image user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
1.3.2009 6:45:14   
Dream
Dobro jutro!

Mene se en kozarček vinčka ni toliko prijel, kot se verjetno viskiji pri *talcy* user posted image  Ne vem, no, ampak meni se zdi, da črk le ni tako dobro videla kot je napisala user posted image user posted image user posted image

Evo, da vam na hitro skuham nekaj za prebujanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker grem sedaj telovadit, preden se mali gospodič zbudi. Upam, da bo danes spet lepo vreme n bova šla dopoldne ven z vozičkom. Sicer pa: zakaj se že današnjemu dnevu reče NEdelja? Da sem ob tej uri pokonci in študiram, kaj vse moram še narediti, namesto da bi se stiskala v topli postelji???

Aja, pa mimogrede je user posted image  že eno uro zdoma (na poti), včeraj pa ni spil niti kapljice alkohola. Je bilo prvič preveč user posted image user posted image user posted image  Tokrat mi je vsaj lahko kaj povedal, od prejšnjič se spomni samo tistega dela, ko je bil še kolikor toliko OK.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
1.3.2009 7:07:54   
Dream
Barbara33 jaz sem mu kar ves čas nekak skušala določat nek ritem, sicer nikamor ne prideš. PA je sedaj že tako navajen, da sploh ni problema. Edino zvečer bi pojedel vola in pol, pa se nahranimo malce prej, porcija pa je večja kot čez dan.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
1.3.2009 7:59:28   
mbd0411
Jutrouser posted image user posted image
Vam komaj sledim,ko tooooliko pišete.
Danes bo spet sonček...user posted image user posted image user posted image
Nik gode v moji postelji,jaz pa kavico pijem.
Da se zbudim,potem pa grem malo delatuser posted image .
Še malo pa bomo na 200 strani.Dejmo hitro čvekatuser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
1.3.2009 8:09:34   
laknerš
Dobro jutro!
Mi smo spali super noč. Sem naši zaspanki prestavila spanje iz 20.00 na 19.00 pa ful ni blo panike oz je blo še bolje, ker je ponavadi komaj počakala do 20h pol ni pa nič pojedla ker je zaspala takoj ko sem ji dala flašo v usta.

Me pa včeraj ni bilo nič na netu ker smo bili od 9h pa do 18h zunaj. Je bilo tako toplo in sonček cel dan, da smo še kosilo jedli zunaj. Komaj čakam da se ne bo treba več oblačit v vsa ta oblačila, da bomo samo položili naše pikce v voziček in gas.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
1.3.2009 8:10:38   
laknerš
IN kaj boste počele danes s svojimi družinicami. Mi smo ze zadnjič tolk zrajcali z unimi palačinkami na Zbiljah da bomo danes ponovili vajo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
1.3.2009 8:18:16   
gogabojan
Jutro punce.

Pri nas so pa mokre cesteuser posted image user posted image user posted image . Pa tudi nič ne kaže, da bo kaj sončkauser posted image user posted image user posted image . Je full oblačno.

SE OPRAVIČUJEM ZA VČERAJ, AMPAK ME JE POŠTENO METALO. PA SEM SE MORALA NEKJE ZLUFTIRAT.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
1.3.2009 9:22:20   
iraira
Dan punce, kako ste spale?
Pri nas se kaže sonček tako da bo zgleda še en lep dan.
Gogabojan ti si prav ena facauser posted image user posted image user posted image
*talcy* a mamo mucka danes?????

Neposredna povezava do sporočila: 4745
1.3.2009 9:26:24   
iraira
Dream zaradi izleta v Lj. jaz nebi komplicirala. Saj poznaš Matica in boš videla če bo lačen zjutraj mu pač daj prej za jesti drugače pa s sabo vzami pa ga potem nahrani, ker itak bo spal v avtu še do ljubljane.....

Pa mislim da si s tem nebi smel pokvariti reda za hranjenje, saj izlet ni vsak dan in pomoje bo že drugi dan vse isto kot prejuser posted image .

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
1.3.2009 9:27:39   
iraira
Laknerš a vi pa kar na Zbilje? A ni ob nedeljah tam fullllllllllllllllll gužva če je lepo vreme?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
1.3.2009 10:02:32   
timnala
Ojoj..ve ste pa cist divje tule gor!!! user posted image user posted image user posted image

No, jst zdejle dva dni nisem uspela nic napisat, ker sm mela skoz guzvo..delala skripte, s tamalmu sva bla ful velik zunaj - kak krasen soncek je..juhuhu..ti kr da energije!!! Vceraj sm pospravila vse, k je kolega od mojga pri nama prespal..pa itak da za vikend mi je vsec, da je ustimano..jutri gremo pa v toplice do petka..user posted image user posted image user posted image  Komi cakam, da malo ubezim vsakdanjiku..da se spocijem, da ne bo treba kuhat, da bo user posted image  skoz "doma", da se naplavam in da vidim nasga user posted image  kako bo cofotal..jupiiiiiiii! user posted image

Sm se pa vceraj cist slucajno srecala s .stonogo v baby centru..so se nekaj kupovali preden so sli na Roglo.

Srecanje zadnjic je blo lustno..kr takoj smo zacele cvekat, kot bi se poznale ze ohoho casa..upam, da nam pridejo srecanja v navado..sploh zdej, k bo tako lepo vreme. Je pa od Tejcike user posted image  res se micena, Zala pa Nace sta pa prava korenjaka..pa mamo kr pridne otrocicke morm rect..
Tejcika29, ona oktobrka je imela pa user posted image  Vala. Skratka upam, da nas bo naslednjic se vec user posted image

Jolly, upam, da se Tajko hitro pozdravi!!! user posted image

Gogabojan..ti si pa posrecena! user posted image

Moski in ukvarjanje z user posted image ..pri mojmu je problem samo v tem, da ful velik dela pa dezurstva itd..ampak ko pride domov pa taprvo Naceka vzame v roke in se igra z njim..pa popoldan ga velikokrat on previja..pa skup gresta mal panckat popoldan..je cist nor nanjga. Zadnjic pride zvecer k men pa rece..a ves da sm sel zdejle ze 2x sedet zraven njegove zibke in ga gledal, k je tak sladek user posted image  Mi je blo kr toplo pri srcu.. Pa ce par dni ful velik dela in res ne more bit tolk z njim, pol vcasih med sihtom prileti, da ga mal pocarta in gre naprej.. Moti me sam vcasih, k sta skup pa pol on zraven dela kaj drugega, namesto, da bi se res posvecal user posted image  ..al bere, al dremucka, tamal pa zacne vcasih kej godrnjat pa sploh ne registrira user posted image
Sva pa ta vikend spet sama, ker ma obadva dni seminar..zato se bolj cakam toplice!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
1.3.2009 10:06:58   
timnala
Valla. user posted image user posted image user posted image  za zadnjic za hranjenje 1x ponoci.. Sm bla prav vesela, k sm prebrala! user posted image

Skiljenje..jst pri nasmu ne opazim..na zacetku ja, zdaj pa ne vec.

Janja27..upam, da boste kmal cist zdravi! user posted image

Irma78..dobrodosla!!! user posted image

Evo..se vidimo na 2. delu naslednji vikend!

Punce uzivajte, cimbolj mirne in soncne dni vam zelim in pridne user posted image !

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
1.3.2009 10:11:39   
evelin
Dobro jutro,

no pri nas je tut sonček, pa še ptički pojejo, kk lepo user posted image .
user posted image  je že bolje glede kašlja, bom vidla kako pa kaj bo v torek, ker v sredo mama namreč ceplenje pa morm javit P če je o.k. al naj mi da drug datum user posted image .
Našauser posted image  je pa dans ponoč podrla record, zaspala je ob 21 in spala do 7.30 brez zbujanjauser posted image user posted image . Zdle se je pa najedla po 12 urah in spet spi - taprava je.

Gogabojan ti pa kr tako naprej, faca siuser posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?