zverinca
|
Otika za roke svetujem eucerin, dobiš v lekarni. Sicer je ful dobra tudi od l'occtaina, sam je 3x dražja, tale eucerinova pa res pomaga. u Skorpika, pridna si, ma ja, kaj če se bunit, nima kej jaz v konexu še nisem bila, hodila sem pa v športsiti... pa komaj čakam da se jim bom lahko spet pridružila... Jaz sem pa razočarana nad mustelo, je imel mali en lišaj na ličkih in po ramenih, pa mi je v lekarni dala od mustele hidratantno in bodylotion, ma ni bilo nič bolje. Pa sem probala doma z eno buebchen sensitive, pa se je izboljšanje poznalo že čez noč! Pa tudi tale šampon proti temencam, ok, očitno pri nas niso bile temence ampak izjemo suha koža. No šampon je to vse poslabšal in le olje od buebchena in prej omenjena kremica je sta enem dnevu izboljšala kožo lasišča. Tako da ne menjam kozmetike. No edino krema za rito Buebchen pa mu ne paše, mažem kar z bepanten mazilom. Pa še nekaj, danes mi je na misel prišlo da je mali žejen (kurjava v bloku), da se zato hoče dojiti na 2h in sem mu danes dala čajčka po dveh urah in je zdržal skoraj 3h, bomo videli kako bo pa ponoči. Saj konec koncev sem jaz tudi žejna ponoči, on pa poteši žejo s predmlekom... ali narobe razmišljam? kaj mislite? Čajček mu dam jaz kar blagi janež+kumina, vse kupljeno se mi zdi še prekmalu, bo že še čas tudi zanj za instant, zdej pa naj tole, tudi namesto vetrovnih kapljic, bo lažje kakal in prdel Ste videle vreme za drugi teden? tako da Otika vozičkanje odpade, mogoče se pa zmenive za čaj/kapučin? tako,sedaj pa večerja zame, otroci spijo, pa še film se mi bo kmalu zapekel, si bova z možekom pogledala Seven pounds.... Lep večer in mirno noč!