|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
28.2.2009 19:07:22   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Punce,  katera user posted image bo otvorila marec??Boš ti Pupa, čeprav zdaj bi morala kaka user posted image prijokat na svet, to sta pa jasna ali pa morda julam???user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi naredila otvoritev user posted image user posted image ...kakšen nasvet ?
Mene zadnje dni vse tak boli...zdaj pa še taki glavoboli, da brezveze.

Skratka, jaz si že ful želim spoznati pikeca, ki je v mojem trebuhu...imam občutek, da je bil dovolj dolgo že noter user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.2.2009 19:07:51   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

šiša je bla danes kar pidna s čvekanjem user posted image  aja, a si vidla, ko sem ti dala link do tickerjev?
ma šiša je super mama..ona sfolga vse..2 bauca pa še RR.
Jaz pa eno komaj user posted image user posted image bo mogla mala malo služit it k šiši user posted image

Ne, nisem zasledila user posted image

www.ringaraja.net/ticker.asp
ne gre mi.. Kr piše mi da sem noseča in pika!
Pol pa bom pač noseča še nekaj tednov user posted image user posted image če nejmu paše pol pa mu naj..user posted image

Sem misla nahranit našo tamalo pa je zaspala nazaj..mam spet 5 min. več user posted image user posted image

pa briši ticker pa novega delaj user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.2.2009 19:09:13   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Punce,  katera user posted image bo otvorila marec??Boš ti Pupa, čeprav zdaj bi morala kaka user posted image prijokat na svet, to sta pa jasna ali pa morda julam???user posted image user posted image user posted image user posted image

lolitka, jaz ti z veseljem dam prednost, samo pohiti za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se moji pupi ne mudi, kljub G napovedim.Jutri grem kar k tašči na kosilo, čeprav sva mislili, da me ne bo, mi bo pa sarmo naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image tega pa ne smem zamudituser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 328
28.2.2009 19:09:58   
Pupa7

lolitka, jaz ti z veseljem dam prednost, samo pohiti za vsak slučaj user posted image user posted image user posted image

Mislim, da se moji pupi ne mudi, kljub G napovedim.Jutri grem kar k tašči na kosilo, čeprav sva mislili, da me ne bo, mi bo pa sarmo naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image tega pa ne smem zamudituser posted image user posted image

še posebej dokler še lahko zelje ješ user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.2.2009 19:12:07   
felix7
sem dobila mejl, katerega naslov je bil: VSAJ Z VREMENOM JE IMEL SREČO... user posted image user posted image user posted image

user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.2.2009 19:12:35   
Lolita23

še posebej dokler še lahko zelje ješ user posted image user posted image

ja to je tud ona rekla, da ima ne vem koliko sarme in sagadina skuhanega, pa da morva to pojest, ker je vprašanje kdaj bo prilikauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.2.2009 19:13:43   
Lolita23

sem dobila mejl, katerega naslov je bil: VSAJ Z VREMENOM JE IMEL SREČO... user posted image user posted image user posted image

user posted image

A to je ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.2.2009 19:14:23   
Pupa7
sem pa pogledala, tist velja tud za kompot iz breskev... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.2.2009 19:14:33   
felix7

user posted image

A to je ženskauser posted image user posted image user posted image user posted image

ni nujno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.2.2009 19:14:42   
Pupa7

user posted image

tud jaz sem se to prašala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.2.2009 19:14:56   
tasa_m

user posted image
aaaaaaaaaa ka si ti nor user posted image user posted image

Mi je ratal ticket user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.2.2009 19:15:30   
Lolita23

sem pa pogledala, tist velja tud za kompot iz breskev... user posted image

Bo pa za naslednjo zimouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.2.2009 19:16:24   
felix7
Mi je ratal ticker user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.2.2009 19:16:36   
Lolita23

user posted image

A si predstavljaš poročno noč, kosti so se lomileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi se smili, upam, da pozna kake prijeme, glede na to da je vojakuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.2.2009 19:18:18   
tasa_m
A si predstavljaš poročno noč, kosti so se lomileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi se smili, upam, da pozna kake prijeme, glede na to da je vojakuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.2.2009 19:20:54   
felix7

če je bil pameten, je bil zgoraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.2.2009 19:22:27   
Lolita23

če je bil pameten, je bil zgoraj user posted image user posted image user posted image

Če je bil pameten jo je napiluser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.2.2009 19:23:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

bom kar jaz malo pokomentirala, čeprav še nisem mamica user posted image

tukaj v MB majo spet neko čisto svojo teorijo, vsaj v MŠ so nam tak razlagali. in sicer, da je na začetku v bistvu to povijanje, da daš pleničko za enkratno uporabo pa meni se zdi eno bombažno pa enega zmajčka zložiš iz ene bombažne pa še povijalno na koncu, navadno povijanje... kao da to sploh ni široko. če pa moreš široko povijat, potem pa moreš dat več onih bombažnih med noge še za povrh...

nam je pa kar takoj sestra, ki je to povijanje kazala, rekla, da se ful zadeve razlikujejo od P do P in da če gremo kam drugam rodit, potem nam bojo čisto nekaj drugega pokazali...

tak da si potem v končni fazi spet prepuščen sam sebi in svoji pameti...

ja, vem, da je praksa različna user posted image ...
v LJ: široko: plenička, bombažna, povijalna
      navadno: samo plenička
o zmajčkih in podobnih rečeh jaz prvič slišim user posted image user posted image user posted image user posted image

to je navadna bombažna plenica zložena v trikotnik. se pa več ne spomnim čist točno iz MŠ, kako se zloži. tak da morem pozorno gledat, korodim, kak bojo to izvedle sestre v P user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.2.2009 19:23:46   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

Izvolite....................

joj, ne mi tega kazat, ker se mi dobesedno začnejo cedit sline in potem me kar nese proti hladilniku user posted image

ne se sekirat...sej pol od tu se selimo na forum: čvekamo o naših otrocih.....in potem na forum: Hujšamo skupaj user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.2.2009 19:23:58   
mama_milchy

Mi je ratal ticket user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.2.2009 19:24:03   
mama_milchy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.2.2009 19:24:19   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Najaa helou!!!! Vesela sem za vaju da sta doma, in da je sestrica lepo sprejela malo Niko...mi smo na Aptamilu user posted image , kaj čmo, ni šlo drugače, pa saj vse veš...zdej samo da še jaz preguram en teden z zdravili., ker sem totalno švoh, ma ti povem, da mi tudi do sprehodov ni, čeprav gremo ven, pa kar napol spim....ne vem, kaj je to normalno da imam srčni utrip 60? Pa nekaj me danes na desni strani pri rebrih špika, mogoče ledvica...ah, da ne rečem prebava, ko je že tri dni na stop, potem pa piše v stranskih učinkih zdravil, da bodi pozoren na barvo blata, a odkar jem zdravila ga še nisem videlauser posted image ....
Sej  pravim, teden dni, pa upam, da bom kaj boljša, in da končno zaživimo, ker tile 16 dni je šlo kar tk mimo....

Ej, počivaj, res, naberi si moči, bo tudi mlekec boljši za tvojo nikico...lepo se cartejta, in pusti se razvajati...

Ostale ste pa na sončku, a?...sej prav..izkoristite in kot je Persida rekla: ko pridejo naši sončki je to misija nemogoče.....

boga revica. čim več počivaj, pa bo bolje. zgleduj se po Timončku in oba postanita mala zaspanca user posted image pol ko pa nabereta moči, bojo pa tudi sprehodi za oba večji užitek

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.2.2009 19:25:32   
MalaČebelica

no sej brez veze da vam razlagam kaj se je včer dogajal, je tko že feliša poročala user posted image user posted image user posted image hvala feliša user posted image

ponoči smo spali od 12.30 do 4.00 potem spet popadki na 25 min do šestih, potem mir do pol desetih pa spet na pol ure...

definitivno čakamo marec, kateri pa nimam pojma user posted image

hvala vsem ki ste držale pestke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o pupca. zdaj si pa ok? je zatišje?

ma nekaj še me trga, samo ignoriram, sem pa zdaj bla pridna in sem postlala posteljco za malega, pa kozmetiko lepo zložla, pa tak še zadnje stvari popedenala user posted image za vsak slučaj, popoldan pa se grem sprehajat po sončku user posted image

a ti bi že rada čisto zares šla v P? user posted image user posted image user posted image

mah, naj se zgodi kar se hoče, na sprehod še nisem šla (zgleda da tud ne bom šla, ker mojga ni doma), sem pa lepo preživela popoldan na sončku na balkonu, mal štrikala, malo brala, skratka uživala user posted image

važno je, da si uživala. ostala pa pol tudi vse pride samo od sebe...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.2.2009 19:26:20   
MalaČebelica

user posted image

vaaaau. to pa res ful njami zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.2.2009 19:28:44   
mama_milchy

user posted image

vaaaau. to pa res ful njami zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image

a prideš tudi ti na kos ali dva......

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?