yania
|
Najaa helou!!!! Vesela sem za vaju da sta doma, in da je sestrica lepo sprejela malo Niko...mi smo na Aptamilu , kaj čmo, ni šlo drugače, pa saj vse veš...zdej samo da še jaz preguram en teden z zdravili., ker sem totalno švoh, ma ti povem, da mi tudi do sprehodov ni, čeprav gremo ven, pa kar napol spim....ne vem, kaj je to normalno da imam srčni utrip 60? Pa nekaj me danes na desni strani pri rebrih špika, mogoče ledvica...ah, da ne rečem prebava, ko je že tri dni na stop, potem pa piše v stranskih učinkih zdravil, da bodi pozoren na barvo blata, a odkar jem zdravila ga še nisem videla .... Sej pravim, teden dni, pa upam, da bom kaj boljša, in da končno zaživimo, ker tile 16 dni je šlo kar tk mimo.... Ej, počivaj, res, naberi si moči, bo tudi mlekec boljši za tvojo nikico...lepo se cartejta, in pusti se razvajati... Ostale ste pa na sončku, a?...sej prav..izkoristite in kot je Persida rekla: ko pridejo naši sončki je to misija nemogoče.....