|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
28.2.2009 13:54:37   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

v bolnici sta jih imela ker sem se napokala čokolade sedaj jih nimata samo kaj kupčpkov ne podirata

bosta tudi kupčke podirala...a paziš kaj ješ?

To tudi mene zanima. Jaz malo pazim, sam čokolado pa tu in tam kar pojem. user posted image  Riževo, da nimam tak slabe vesti. user posted image  Pa za enkrat ni problemov s krčki. Se ji pa skoraj vedno po hranjenju kolca. user posted image
Persida, a ju dojiš?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 226
28.2.2009 13:58:53   
Najaa
Jaz sem pravkar Niko podojila in je sladko zaspala. user posted image  Najlepše zaspi po dojenju. Kadar je na flaši, jo kar nekaj kolca ali se ji pretaka po trebuhu...

Čisto sem out iz debat. Zasledila sem pogovor o flaškah... Jah, nikoli ne veš. Za vsak slučaj sem imela pripravljeno eno, danes pa sem kupila še eno, ker črpam mleko in rabim več. Dudo pa... imamo jih ene 5,6 user posted image  Je pa niti ne mara. Samo toliko, da malo pocuca, preden zaspi, pol jo pa ven vrže.

Drugače sem pa še kar švoh. V bolnici sem misla, koliko energije že imam, ko sem prišla pa domov, se mi je pa vrtelo, slabo in švoh. Bo treba še veliko počivat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 227
28.2.2009 14:01:31   
julam
KOKICA  user posted image user posted image user posted image čestitam za malega korenjaka. upam, da je bil porod lepa izkušnja in da hitro prideta domov!!!

Evo punce, še mal pa bomo dočakale marec! IN MOJ PDP user posted image ... Še pol dneva! user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so šli k tašči, men je pa tako dolgčas, da sem spet začela gnezdit. Pa itak da lahko skoz neki pucaš, ker ko prideš skoz, je na drugem koncu že spet kaos user posted image . Ampak sem se danes lotila enih skritih kotičkov, za katere raje ne napišem, kakšni in kako pucanja potrebni so bili. No, z eno roko sem drgnila, z drugo pa se držala med nogami - me ves čas špika in tako dol pritiska, da sem se zdej pa kar na kavč preselila. Bom potem nadaljeval. user posted image

MAMICE: a še vse široko povijate? A je treba, mogoče pri zgodenjčkih? Jaz srčno upam, da bodo kolki A1 in da ne bomo rabli vse ttiste navlake. Pri taaprvem v LJ še niso prakticirali UZ in smo morali povijati prve 3m. No, pri drugem je bilo že drugače in razlika je neprimerljiva. Kakorkoli, jaz imam opranih 5 povijalnih plenic, če bo treba, bom pa še ostalih 10 aktivirala.

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 228
28.2.2009 14:04:31   
julam
NAJA, čestitke veliki sestrci, da je tako lepo sprejela bebico. Kaj pa je imela kaj težav, ko te tako dolgo ni bilo?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 229
28.2.2009 14:29:13   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz mam spet neke monologe.

grem zdaj raje kosilo narest do konca, ker že pošteno kruli v želodcu... no sicer - kdaj pa ne user posted image user posted image user posted image user posted image

papa tačas!

kaj pa boš dobrega in finega kuhala?

smo kuhali kar tako klasično kosilo - juha, zrezki v gobovi omaki s testeninami pa solata s krompirjem.... nič kaj zelo posebnega. je pa blo dobro. mmmm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 230
28.2.2009 14:30:05   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

mala čebelica: 13.3. je perfekten datum!!! (moj ma takrat RD). se dobimo v P, he he

ok. zmenjeno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 231
28.2.2009 14:31:01   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

no sej brez veze da vam razlagam kaj se je včer dogajal, je tko že feliša poročala user posted image user posted image user posted image hvala feliša user posted image

ponoči smo spali od 12.30 do 4.00 potem spet popadki na 25 min do šestih, potem mir do pol desetih pa spet na pol ure...

definitivno čakamo marec, kateri pa nimam pojma user posted image

hvala vsem ki ste držale pestke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o pupca. zdaj si pa ok? je zatišje?

ma nekaj še me trga, samo ignoriram, sem pa zdaj bla pridna in sem postlala posteljco za malega, pa kozmetiko lepo zložla, pa tak še zadnje stvari popedenala user posted image za vsak slučaj, popoldan pa se grem sprehajat po sončku user posted image

a ti bi že rada čisto zares šla v P? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 232
28.2.2009 14:32:32   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem pravkar Niko podojila in je sladko zaspala. user posted image  Najlepše zaspi po dojenju. Kadar je na flaši, jo kar nekaj kolca ali se ji pretaka po trebuhu...

Čisto sem out iz debat. Zasledila sem pogovor o flaškah... Jah, nikoli ne veš. Za vsak slučaj sem imela pripravljeno eno, danes pa sem kupila še eno, ker črpam mleko in rabim več. Dudo pa... imamo jih ene 5,6 user posted image  Je pa niti ne mara. Samo toliko, da malo pocuca, preden zaspi, pol jo pa ven vrže.

Drugače sem pa še kar švoh. V bolnici sem misla, koliko energije že imam, ko sem prišla pa domov, se mi je pa vrtelo, slabo in švoh. Bo treba še veliko počivat.

Najaa kar počivaj. brezveze, da se zdaj nekaj matraš in se ti potem samo vleče še dalje to obdobje slabega počutja. čim več počivaj da dobiš dosti energije in potem bo hitro bolje...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
28.2.2009 14:37:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: julam

MAMICE: a še vse široko povijate? A je treba, mogoče pri zgodenjčkih? Jaz srčno upam, da bodo kolki A1 in da ne bomo rabli vse ttiste navlake. Pri taaprvem v LJ še niso prakticirali UZ in smo morali povijati prve 3m. No, pri drugem je bilo že drugače in razlika je neprimerljiva. Kakorkoli, jaz imam opranih 5 povijalnih plenic, če bo treba, bom pa še ostalih 10 aktivirala.

bom kar jaz malo pokomentirala, čeprav še nisem mamica user posted image

tukaj v MB majo spet neko čisto svojo teorijo, vsaj v MŠ so nam tak razlagali. in sicer, da je na začetku v bistvu to povijanje, da daš pleničko za enkratno uporabo pa meni se zdi eno bombažno pa enega zmajčka zložiš iz ene bombažne pa še povijalno na koncu, navadno povijanje... kao da to sploh ni široko. če pa moreš široko povijat, potem pa moreš dat več onih bombažnih med noge še za povrh...

nam je pa kar takoj sestra, ki je to povijanje kazala, rekla, da se ful zadeve razlikujejo od P do P in da če gremo kam drugam rodit, potem nam bojo čisto nekaj drugega pokazali...

tak da si potem v končni fazi spet prepuščen sam sebi in svoji pameti...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 234
28.2.2009 14:38:35   
MalaČebelica
tak, zdaj pa grem jaz malo dat noge v luft - saj jih še skupaj tiščim samo na kavč se bom malo vlegla user posted image user posted image user posted image

čao

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
28.2.2009 14:42:58   
julam

bom kar jaz malo pokomentirala, čeprav še nisem mamica user posted image

tukaj v MB majo spet neko čisto svojo teorijo, vsaj v MŠ so nam tak razlagali. in sicer, da je na začetku v bistvu to povijanje, da daš pleničko za enkratno uporabo pa meni se zdi eno bombažno pa enega zmajčka zložiš iz ene bombažne pa še povijalno na koncu, navadno povijanje... kao da to sploh ni široko. če pa moreš široko povijat, potem pa moreš dat več onih bombažnih med noge še za povrh...

nam je pa kar takoj sestra, ki je to povijanje kazala, rekla, da se ful zadeve razlikujejo od P do P in da če gremo kam drugam rodit, potem nam bojo čisto nekaj drugega pokazali...

tak da si potem v končni fazi spet prepuščen sam sebi in svoji pameti...

ja, vem, da je praksa različna user posted image ...
v LJ: široko: plenička, bombažna, povijalna
       navadno: samo plenička
o zmajčkih in podobnih rečeh jaz prvič slišim user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
28.2.2009 14:51:35   
yania
Najaa helou!!!! Vesela sem za vaju da sta doma, in da je sestrica lepo sprejela malo Niko...mi smo na Aptamilu user posted image , kaj čmo, ni šlo drugače, pa saj vse veš...zdej samo da še jaz preguram en teden z zdravili., ker sem totalno švoh, ma ti povem, da mi tudi do sprehodov ni, čeprav gremo ven, pa kar napol spim....ne vem, kaj je to normalno da imam srčni utrip 60? Pa nekaj me danes na desni strani pri rebrih špika, mogoče ledvica...ah, da ne rečem prebava, ko je že tri dni na stop, potem pa piše v stranskih učinkih zdravil, da bodi pozoren na barvo blata, a odkar jem zdravila ga še nisem videlauser posted image ....
Sej  pravim, teden dni, pa upam, da bom kaj boljša, in da končno zaživimo, ker tile 16 dni je šlo kar tk mimo....

Ej, počivaj, res, naberi si moči, bo tudi mlekec boljši za tvojo nikico...lepo se cartejta, in pusti se razvajati...

Ostale ste pa na sončku, a?...sej prav..izkoristite in kot je Persida rekla: ko pridejo naši sončki je to misija nemogoče.....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 237
28.2.2009 15:04:01   
julam
yania, dobr si jo pokasirala, madonca. Upam, da hitro mine terapija. zakaj pa se ne odpoveš sprehodom, če si tako boga, saj sončka bo še, in raje počivaš?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 238
28.2.2009 15:18:21   
dana
Hojla punce!
Najprej čestitke Kokici user posted image user posted image

Persida ma tebe pa prav občudujem. Dva otročička za pedenat, potem pa še berem da že kuhaš pa pospravljaš. Moraš met pa res veliko energije. Bravo !!!

Yania saj bo bolje, boš videlauser posted image . Zdaj počivaj, da daš to kuro s tableti čez. Saj bo potem še veliko lepega vremena, da boš lahko hodila na sprehode.

Najaa ti pa tudi kar počivaj. Jaz sem pri prvem tud mislila da moram vse pedenat, potem so se mi pa šivi vneli in sem lahko ležala.

V glavnem, vse ta frišne mamice, lepo vas je brati. Otročki so pa itak cukriuser posted image

Jaz sem danes tud mela pravo generalko pri pospravljanju. Sploh ne vem od kje mi energija. Sem tudi po takih kotih lezla, da se mogla prav gledat, da se nisem zakajlalauser posted image s tem trebuhom.  

Zdaj bom šla pa mal počivatuser posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 239
28.2.2009 15:47:06   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Hojla punce!

Persida ma tebe pa prav občudujem. Dva otročička za pedenat, potem pa še berem da že kuhaš pa pospravljaš. Moraš met pa res veliko energije. Bravo !!!

Yania saj bo bolje, boš videlauser posted image . Zdaj počivaj, da daš to kuro s tableti čez. Saj bo potem še veliko lepega vremena, da boš lahko hodila na sprehode.

Najaa ti pa tudi kar počivaj. Jaz sem pri prvem tud mislila da moram vse pedenat, potem so se mi pa šivi vneli in sem lahko ležala.

V glavnem, vse ta frišne mamice, lepo vas je brati. Otročki so pa itak cukriuser posted image

Jaz sem danes tud mela pravo generalko pri pospravljanju. Sploh ne vem od kje mi energija. Sem tudi po takih kotih lezla, da se mogla prav gledat, da se nisem zakajlalauser posted image s tem trebuhom.  

sva že dve; mene moja mama kr gleda....a vam že kaj diši iz moje pečice user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 240
28.2.2009 15:47:31   
Pupa7

no sej brez veze da vam razlagam kaj se je včer dogajal, je tko že feliša poročala user posted image user posted image user posted image hvala feliša user posted image

ponoči smo spali od 12.30 do 4.00 potem spet popadki na 25 min do šestih, potem mir do pol desetih pa spet na pol ure...

definitivno čakamo marec, kateri pa nimam pojma user posted image

hvala vsem ki ste držale pestke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o pupca. zdaj si pa ok? je zatišje?

ma nekaj še me trga, samo ignoriram, sem pa zdaj bla pridna in sem postlala posteljco za malega, pa kozmetiko lepo zložla, pa tak še zadnje stvari popedenala user posted image za vsak slučaj, popoldan pa se grem sprehajat po sončku user posted image

a ti bi že rada čisto zares šla v P? user posted image user posted image user posted image

mah, naj se zgodi kar se hoče, na sprehod še nisem šla (zgleda da tud ne bom šla, ker mojga ni doma), sem pa lepo preživela popoldan na sončku na balkonu, mal štrikala, malo brala, skratka uživala user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 241
28.2.2009 15:48:05   
Pupa7

Hojla punce!

sva že dve; mene moja mama kr gleda....a vam že kaj diši iz moje pečice user posted image

mamaM si spet v elementu vidim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 242
28.2.2009 16:30:31   
mama_milchy

Hojla punce!

ja, hormoni, me mečejo user posted image  čakajte slikice......

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 243
28.2.2009 16:31:55   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo, evo, punce moje nestrpne user posted image :

MAMICI NEVENKI V VESELJE IN OČKU DOMINIKU V PONOS NA SVET SEM PRIKUKAL BREZ ZOBKOV IN BOS, DNE 28.2. OB 1.28, VELIK 48,5 CM IN TEŽAK 2990 G. VALENTIN

DRAGA KOKICA32, ISKRENE ČESTITKE ZA NOVEGA ČLANA DRUŽINE, NAJBRŽ JE VALENTIN ŠE ZADNJI OTROČIČEK, KI NI MOGEL ČAKATI DO MARCA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 244
28.2.2009 16:34:12   
mama_milchy
user posted image

Izvolite....................

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 245
28.2.2009 16:38:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Nika ima kolke 1a in nam ni treba široko povijat. Je pa res, kakor je ena rekla, da čemur oni pravijo široko povijanje, to sploh ni. Ker široko povijanje ni samo ena plenica, ampak 2 ali celo tri, da so noge res na široko.
Plenic pa jaz tudi brez širokega povijanja veliko rabim. user posted image  Že sam v lupinco jih je treba 5-6 dat, ker je tako majhna in jo je treba podložit.

Tija pa ni imela težav brez mene. Zdaj se pa ko muha vrti okol mene user posted image  Vse je mami mami in nihče ni dober, samo jaz. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 246
28.2.2009 16:39:04   
julam
mama M, če si to ti pekla, prosim za recept... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 247
28.2.2009 16:39:22   
Najaa

user posted image

Hvala, ko pa ne smem svežega sadja! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 248
28.2.2009 16:43:22   
Pupa7

Hojla punce!

ja, hormoni, me mečejo user posted image  čakajte slikice......

kaj si dobrega pekla user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 249
28.2.2009 16:44:05   
Pupa7

user posted image

kaj lahko pridem na košček dva tri user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?