|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 8.del
28.2.2009 16:45:43   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

Izvolite....................

njami njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem kak bom zdržala brez sadja, no vse za pupo, sam sem fanatik za sadje, ravno danes sem pojedla 7 jabolk, no vsaj zgnile ne bodo, če grem slučajen rodit kmalu.user posted image

Moja pupa je pa danes izredno mirna, no sej jo čutim, sam danes pa res lenobo pase.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 28.2.2009 16:56:50 >

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 251
28.2.2009 16:58:46   
dana
vav, mama_m, tole izgleda zelo okusno.
Jaz zelo rada pečem, ampak zadnjih 14 dni se mi pa kar ne da. Kakšne mafine še spacam, kaj več pa že ne. Se pa pri tašči trenutno peče jabolčni štrudel. Njamsiuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 252
28.2.2009 17:01:42   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

njami njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne vem kak bom zdržala brez sadja, no vse za pupo, sam sem fanatik za sadje, ravno danes sem pojedla 7 jabolk, no vsaj zgnile ne bodo, če grem slučajen rodit kmalu.user posted image

Moja pupa je pa danes izredno mirna, no sej jo čutim, sam danes pa res lenobo pase.user posted image user posted image user posted image

boš pa kompote tolkla user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 253
28.2.2009 17:02:20   
dana
Zdaj pa še eno vprašanje za vas, ki ste že rodile - ali ste imele kakšne znake tisti dan ko ste šle rodit? Ali ste mogoče opazile, da se vam je otrok spustil? Kakšne prebavne motnje mogoče?

Jaz imam občutek, da je naš še vedno nekje visoko zasidran. Res da imam še 14 dni do roka, samo jaz bi šla že rada rooooodiiiit.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 254
28.2.2009 17:04:47   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Ne veš kako zalogo mi delajo, vsi mi jih nosijo.Mislim da imam nekaj čez 100 kozarcev breskovega kompotauser posted image user posted image user posted image tak, da lahk še pošljem kateriuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 255
28.2.2009 17:07:13   
pocka

dobra si,jaz jih v celem letu ne pojem toliko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 256
28.2.2009 17:08:03   
spps

alo!
jaz sem tud prišla iz sprehoda,zdaj sem pa čist zaničuser posted image user posted image user posted image

kje ste ostale?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 257
28.2.2009 17:08:36   
pocka

Ne veš kako zalogo mi delajo, vsi mi jih nosijo.Mislim da imam nekaj čez 100 kozarcev breskovega kompotauser posted image user posted image user posted image tak, da lahk še pošljem kateriuser posted image

se priporočam,mi ga kupujemo, vidiš tega pa jaz lahko na tone pojemuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 258
28.2.2009 17:08:57   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo!
jaz sem tud prišla iz sprehoda,zdaj sem pa čist zaničuser posted image user posted image user posted image

evo nas user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 259
28.2.2009 17:09:41   
pocka
mama_m jaz bi tudi recept, prosiiimuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
28.2.2009 17:10:01   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Jaz pa sem od malega nora na sadje, tak da včasih me prav trebuh boli od nažiranja.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
28.2.2009 17:12:13   
dana
Jaz bi tudi rada jedla jabolka, ampak me po njih ful napenja v trebuhuuser posted image Tako da si lahko "privoščim" kvečjem enega na dan. 

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 262
28.2.2009 17:14:29   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Jaz pa sem od malega nora na sadje, tak da včasih me prav trebuh boli od nažiranja.user posted image

ko bi vsaj tudi jaz bila taka, v celi nosečnosti sem pojedla glih 2 jabolki, 2 banani in par mandarin, saj ni glih za se hvalit, ampak mi enostavno ne greuser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 263
28.2.2009 17:18:30   
lejca
Sprehod odpovedan,ker je moj zaspal ,pa jaz tudi user posted image ...verjetno bova sla jutri zjutraj kam na lepse ,ce me ne bo kej prehitevalo, me tak vse nekam dol tisci,da sem ze prejle mislila hitet z potovalko...zgleda da se spusca user posted image

jaz sem v cetrtek delal strudelj z jabolki,danes bom pa spet sadno kupo naredla ..njami..sam po sladoled mi mora se it,drgac mam pa ze vse pripravljeno na kuhinjskem pultu...zadnje case mi te kupe hodijo po glavi..bi lahk slascicarno odprlauser posted image user posted image user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 264
28.2.2009 17:18:53   
Pupa7

Najbolj pogosti povzročitelji alergije so: -          jagode -          breskve -          nektarine -          svinjina in izdelki iz svinjine (vse klobase ipd.) – lahko pa se je vse druge vrste mesa.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 265
28.2.2009 17:20:22   
Najaa
Pupa, si ti ok?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 266
28.2.2009 17:21:34   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: julam

mama M, če si to ti pekla, prosim za recept... user posted image

julam:

Sadni biskvit

testo: 175 gr moke
          100 gr masla
          1 jajce
          50 gr sladkorja
          ščep soli
          1 vanilin sladkor

krema: 250 ml mleka
             1 vanilijev sladkor
             2 rumenjaka
             50 gr sladkorja
             50 gr moke

jaz dam vse krat 2

priprava:
pečico segrejemo na 180 stopinj.

Moko in maslo ugnetemo, dodamo jajce, sladkor, vanilin sladkor in ščepec soli. Testo damo za pol ure v hladilnik počivat.
Okrogel pekač namažemo z maslom in damo noter testo. Jaz dam kr celo kroglico noter in jo pol z rokami razvlečem po pekaču. Testo prebodemo z vilico. Damo v pečico in pečemo 15 minut.
Pripravimo kremo: Mleko segrejemo do vretja. V posodi penasto zamešamo rumenjake in sladkor, dodamo moko in zmešamo ter postopoma vlivamo k mleku. Mešamo počasi da lepo zavreje, pazimo da se ne zažge.

Iz pečice vzamemo testo, ga namažemo s kremo in obložimo s sadjem (lahko svežim al pa s konzerve).

Zamešam žlico marelične marmelade in žlico tople vode ter premažem čez, da je tako lepo sveže.

To je to....

Recept pa mi je enkrat dala prijateljica, ki je drugače kuharica po poklicu in je res super za popapcat. Biskvit je malo trd, zato pa krema full fajn mehka.

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 28.2.2009 17:27:24 >

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 267
28.2.2009 17:23:53   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pupa, si ti ok?

ma heca me spet, na pol ure na 10 minut pa na 1 uro... nevem čakam pa ignoriram dokler bo šlo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 268
28.2.2009 17:24:21   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: julam

mama M, če si to ti pekla, prosim za recept... user posted image

julam:

testo: 175 gr moke
          100 gr masla
          1 jajce
          50 gr sladkorja
          ščep soli

krema: 250 ml mleka
             1 vanilijev sladkor
             2 rumenjaka

jaz bi še koga,ki bi mi to narediluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
28.2.2009 17:27:21   
Najaa

Pupa, si ti ok?

ma heca me spet, na pol ure na 10 minut pa na 1 uro... nevem čakam pa ignoriram dokler bo šlo user posted image

Dobra si. user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 270
28.2.2009 17:27:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo!

tuuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 271
28.2.2009 17:28:45   
tasa_m

user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 272
28.2.2009 17:32:08   
mama_milchy

user posted image

Hvala, ko pa ne smem svežega sadja! user posted image user posted image

jaz sem tukaj dala ananas iz konzerve....ko bomo lahko jedle sveže sadje, bom jaz pripravla pecivo in bomo na kakšni klopci ob obali si ga privoščle user posted image  OK?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
28.2.2009 17:32:14   
mama_milchy

user posted image

kaj lahko pridem na košček dva tri user posted image user posted image user posted image

pridi, pridi....popadke pa doma pusti

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 274
28.2.2009 17:32:21   
mama_milchy

user posted image

jaz tudi ne vem kako bom brez sadja, meni je full dobro...pri Žigcu sem prve tri tedne res pazla da je blo kuhano ampak pol sem pa začela s svežim in je blo OK brez krčev al karkoli, kako bo pa sedaj, boooooooo

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?