Intruder24
|
Dober večer, sem rekla, da se morem malo javit, da naju ne pozabite Sem začela brati na 4 strani in bom pač sproti pisala Najprej vse maškare so zelo lepe in očitno so kr pregnale zimo, ker je vreme zelo fajn! mala pikica kar se malce tiče, ti ne morem kaj dosti pomagati, saj sem zdaj glede tega v totalnem , ker je Vid kr na nekaj alergičen. Je jedel marelico Hipp..piše gor, da je malo alergena, pa prej res ni bil na njih alergičen, zdaj pa kr nekaj....dobil polno pikic po obrazu, pa tako kakanje, da je mel celo ritko vneto. Bošček zdaj je samo hruške, HIPP kašice, ker je v njih vsaj malo vitaminov, prekuhano sadje je itak mimo, surovo pa mu zdaj sploh ne paše. Kar se pa koščkov tiče pa bo že začel, Vid se meni tudi drgne zraven, je pa zdaj že bolje! Pa lepo se to Gašper pripravlja na pomlad Suzana KK sem prepričana, da bo Aljaž kmalu lepo papal tudi koške in vse kar je v njihovi obliki . Če sem s svojim vozičkom je kar v njem, če pa ne pa tudi razkužim voziček in gremo. Ne bodi žalostna, ker Aljaž še ne hodi, kaj ga serješ? Vid je tudi čisto srečen na vseh štirih, še celo življenje bodo obremenjveali noge , pa pusti še malo naj počivajo klaja super to, da so vsi lepo sprejeli 3 člana družine . Kar se pa tašče tiče pa fajn, da se je tvoj postavil za tebe....tudi moj se vedno in si ne znam predstavljat, da se nebi!!! Super zajterk sem se nasmejala...meni v nosečnosti niso nobene kombinacije pasale, sem prve 4 mesece stradala (zdaj mi je smešno ja). Kako je kaj z vnetjem zob? Jaz nebi jedla A, razen če bi bilo ful nujno! karatina super lepe slikice tvoje princeske . Tudi Vid najraje je sam, če so koščki, pa je potem vse naokrog, ker na koncu morejo vse drobtinice iz mize na tla, ker na mizi pa nič ne sme bit . In ti si tudi iz MB? klepetka super, da si se imela lepo za šeme . Pa fajn mere ima Lana...samo kakšno imaš ti P, da ona o lubenicah sredi zime nana ja super voz si to zrihtala, upam, da se kmalu skupaj kam peljemo. Meni je tudi všeč rdeča barva, samo ko tega voza ni v rdeči oz. takrat ga ni bilo mi smo ga pa rabli . Vid tudi spleza gor, dol pa na glavo...sploh ne vem kdaj bo skapiral, ker on se kr smeji Super, da je v službi OK in da hitro mine dašabina super lepe slikice tvojih dedcev in seveda punc . Vsi malčki so že popadali iz postelj, če pa še niso pa še bodo...mi smo tudi. Glavno, da ni kaj hujšega!!!Pa medijo drugič hitro medeka gor in bo bolje...dokazano (hvala mml ) Triš jao kako je to grozno brat ko so otroci tolko bolani v teh vrtcih O že berem, da je Žan bolje. sunny m. meni pa se 11kg ne zdi tolko, veš kaka lička ima Vid, kot hrček ko se naje Lunca1 bravo Pina za drsanje! Alfabeta tvojemu možu (za nazaj) in Filipu vse najlepše za rojstni dan ! So pa na kupu ne? Ja sem res grda, samo ko čez da imam ziro časa, zvečer se mi pa ne da več! Včasih preberem, včasih pa še to ne...pa niti nimam kaj za napisat (sej vidiš ). Kar se spanja čez dan tiče, je isto pri nas, samo okoli 10 še pol pa nič več...V bolnici pa je taka boščika, me kr zaboli, ko vidim te male sončke tako boge....pa ta infuzija mml kako je kaj Matic? katee super, da ni bilo vrtanja . Kar se pa tvojega dragega tiče, pa pač, če ima takšno delo pač tako je.. Pa vse najlepše za rojstni dan koala adijo pamet kaj je s folkom narobe? V glavnem jaz zdaj kupujem kašice, samo vedno probam pokrovček, ne sme se stisnit noter na sredini, pa počit more ko odpreš... katarinas super, da je Lara bolje in da že hodi v vrtec. Kar se pa spanja tiče, meni Vid že 3 dni ne spi več popoldan, samo okoli 10 zaspi za kakšno uro do uro in pol in to je to...pa je tak bogi pol, samo mu ne pustim spat, ker mi potem ob 19 nebi! Berem o novi buški...ja meni je moja mami zadnjič razlagala, da sem jaz tudi pikirala vedno ven iz pojstljice...predlagam, da daš odeje na tla... martinca jaz vsekakor držim pesti za službo!! ursulina super slikice malega čupkota! limma si kr mislim, kako se počutiš konec tedna...spočij si zdaj za vikend...pa nacartajete se! Upam, da sem zdaj malo opravičila svoj izostanek in da nisem kaj pomembnega spustila!!!!!
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 27.2.2009 23:02:41 >