|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
26.2.2009 19:09:58   
koala
Čer!

Nima kaj pametnega napisat, raze tega kaj sem včerja doživela v Tušu. Grem z Alexom v šoping, zavijem med kašice in vidim user posted image  babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala. Tako da punce če še kupujete kašice, preverjajte kozarčke, meni se še  danes obrača.

martinca hvala za družbo, Patrik pa je v živo še bolj srčkan kot na slikah.

Alfabeta vračam pozdrave, vaši princezi bi pa jaz tudi več kg prisodila.

katee, samo da so zobki vredu!

klaja kako pa tvoj zobobol? Jaz ventaj sploh v ustih nebi pustila kar tako.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 126
26.2.2009 19:16:47   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Drugač sem pa šla danes brat od te punce, ki je umrla v Afriki in je iz naše občine - in sem ugotovila, da sem jo poznala in me je čist zadelouser posted image , taka fejst, nasmejana, pridna, k njej sem 2 leti hodila, ko je učila irski ples tako da...POČIVAJ V MIRU, BARBARAuser posted image

Od sestrinega moža brat je z njo veliko plesal v OŠ, sta takrat vse nagrade pobirala, jaz se je malo spomnim še od prej, drugače je sicer nisem poznala, ampak zelo prijetna in pridna punca je bila....žalostnouser posted image user posted image

Alfabeta Lara je zdaj čisto v redu, že hodi v vrtec. Malo me je sicer strah, da ne bi spet kaj dobila ampak se trudim, da ne razmišljam o tem že vnaprej. Zaenkrat torej okuser posted image , apetit se ji je povrnil, pa končno ji je nehalo iz nosa cureti... hodi pa ful zmatrana iz vrtca in ni šans da jo držim pokonci do npr. osmih zvečer... tako da imamo malo zmeden urnik spanja popoldan.. Kako je pa Ajda? Zdaj sta še doma, ampak kako pa ona hodi spat ko pride iz vrtca?

Zdaj Lara spi in se grem hitro stuširat, da se ne bom pol spet ob polnočiuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 127
26.2.2009 19:17:50   
SuzanaKK

koala ne morem verjeti, kaj si napisala, tako sem zgrožena. Jaz bi tudi varnostnika poklicala.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 128
26.2.2009 19:18:01   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: koala
.....zavijem med kašice in vidim user posted image  babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala.

Ajmeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 129
26.2.2009 19:30:25   
Alfabeta

zavijem med kašice in vidim user posted image  babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala. Tako da punce če še kupujete kašice, preverjajte kozarčke, meni se še  danes obrača.

user posted image user posted image user posted image user posted image  JAO mene kaj vse ne doživiš. Dobro si nareila, ko si varnostniku povedala, upam le, da je ukrepal

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

kako pa ona hodi spat ko pride iz vrtca?

Naša je tudi čist zmatrana, ko pride iz vrtca, sicer pa gre spat dopoldan v vrtcu, popoldan nič več, zvečer je pa ob 18 koma. Ampak jo držim pokonci do 18.50, ko gresta po risanki oba spat. Če jo dam prezgodaj je ob 5 pokonci, sicer pa ob 6. Se pa kar striktno držim ure, to je naložba za naprej, ko so večji

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Alfabeta ne, letos pa menda Pag odpade, bomo šli še nalo bolj južno, nekaj študirava o Murterju, ker je tako fantastična destinacija. Ja no, se boste pa kaj do tja pripeljaliuser posted image . Pa ti bo kaj žal za Rebecco? Eh, kje pa, če boste zdaj imeli še hujšo makinouser posted image . Veš, da sem mislila, da ima Ajda več kilogramov, ker tako rada je. Jih ima naš mulo tam okrog 9500 g, pa se tako mučimo s tem hranjenjem. Ti pa verjamem, da si v gužvi, pa slikaj tortico in nam delaj lušte.

Škoda, sem mislila, da se bomo vsaj tam videli.user posted image  No, za Rebecco ne morem rečt, da mi bo ravno žal, ker bo ta že kar oreng mrcina.user posted image  

Ja, naša skriva svoje dekagrame! Še nismo prišli čez 10 kg, sedaj pa sploh ne ko ji je teža padla. Ampak se nikjer ne pozna, edino na cifrah na vagi, drugače pa so lička še vedno kar fajn okoglauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 130
26.2.2009 19:42:00   
Alfabeta
user posted image
evo, ena iz bolnišnice. Tole je čez 2 dni ko je bila že toliko boljša, da je sama sedela

user posted image
tole je pa pred mesecem dni

Je kaj shujšala? Se vam zdi?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   Sončki januarčic 08 - 6.del
26.2.2009 20:20:03   
karatina
Dober večer.

Joj, Koala, kaj ti pišeš user posted image . Jaz bi jo verjetno kar user posted image . Upam, da je varnostnik naredil to, za kar je tam.

Hvala za pohvale moje pikice. Je res že pravi vragec. Sunny, mogoče jo imaš v spominu od prvih slikic, ko je imela tudi polt ful temno. Je user posted image  prva dva meseca kar čudno gledal, po kom je to user posted image .

Klaja, ti pa dobro papcaš user posted image . Moram rečt, da mene ne v prejšnji, ne v tej nosečnosti ne napadajo ravno neki čudni lušti in kombinacije. Se mi pa zgodi, da se česa, kar mi trenutno paše ne morem in ne morem najesti, pol pa želodec boli, ko je prenabasan. Ti nisem nič fauš zobobola, sem jih sama skozi dala, da raje ne opisujem... Najbolje bo itak zobar vedel, kaj bo pomagalo, če sumiš na vnetje dlesni, pa poleg poskusi kombinacijo zobne paste in ustne vodice Odol-med3 Extreme.

Nana, kateri voziček sta s Klemnom tokrat izbrala?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 132
26.2.2009 20:27:33   
martinca
karatina, KArin je pa taka lepa pupikauser posted image ko se tako lepo smejčka. jaz tudi APtrika tako okrog prinesem. mu dam par koščkov na mizo poleg mu še pa jaz kaj dam v uste. potem pa če mu ni všeč pa ven špukne. user posted image

klepetka, user posted image za Lanine mere in cepljenje.

dašabina, vse najboljše tvojemu možu za rojstni dan! slike pa so zelo lepe. ste imeli lepe maškarce. se mi zdi da je Miha čisto tebi podoben. a se mogoče motim?user posted image

klaja, se mi zdi da zdaj ko si noseča ti bolj različni mešani okusi pašejo. kombinacija pa je res dobra.user posted image

koala, hvala za pijačo. a se je že ALex kaj navadil hoje od Patrika?

zdaj pa še imam jaz eno prošnjo za vse vas. se spomnite ko sem vam pravla da grem na en razgovor za službo?no tam me niso izbrali. sem pa imela že skozi eno drugo na gledano. no in zdaj so me iz te službe povabili na razgovor. imam ga v torek ob 13 uri. zdaj pa bi vas prosila če bi držale pesti zame, da bi dobila to službo. jaz vem da bodo vaše pesti pomagale. hvala vam že vnaprej.

lahko noč

< Sporočilo je popravil martinca -- 26.2.2009 20:28:18 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   Sončki januarčic 08 - 6.del
26.2.2009 20:45:22   
karatina
Martinca, seveda bomo držale user posted image . Samo pogumno! Se spomnim, ko sem jaz iskala službo; prošnje, razgovori, prazne obljube, delo brez pogodbe kao poskusno, pol pa bye, bye brez plačila...ti nič ne zavidam.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 134
26.2.2009 20:51:46   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Sunny, tvoja je pa res težkokategornik. 11 kg?

Al sem kar debelo pogledala. Je pa res, da ful malca...nikoli nima dost.

Aja, sem pa zadnjič bila na oddelku skupaj z Andrejo B., no sedaj je S. Veš katero a ne?user posted image  Je bila s tamalim notri.

Sem že na FB videla, da sta se nekaj menili in ker je bilo rečeno, da bi bilo bolje, če se glih ne bi tam srečali sem kar sklepala, da je moralo bit nekaj takega.

Aja, sem spregledala, da si sunny v službi. Se oproščamuser posted image user posted image user posted image

No, lepo od tebe.user posted image  user posted image  user posted image

zavijem med kašice in vidim user posted image  babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala. Tako da punce če še kupujete kašice, preverjajte kozarčke, meni se še  danes obrača.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mater so eni user posted image .

user posted image  

Čisto drugače zgleda kot sem jo nazadnje vidla. Če ne bi ti objavila fotke, ne bi vedela, da je Ajda.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 26.2.2009 20:56:24 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 135
26.2.2009 20:52:20   
katee

raze tega kaj sem včerja doživela v Tušu. Grem z Alexom v šoping, zavijem med kašice in vidim user posted image  babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala. Tako da punce če še kupujete kašice, preverjajte kozarčke, meni se še  danes obrača.

Pa sej ne moreš verjeti, da so ljudje taki pujsi, bedaki, ..... ne bom uporabljala grših izrazov, da me ne vržejo iz foruma, ampak tole je pa too much. Še na kraj pameti mi ni rpišlo, da bi nekdo to delal! Še dobro, da Žan Luka ne je kašic! Jaz sem čisto zgrožena!

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

zdaj pa še imam jaz eno prošnjo za vse vas. se spomnite ko sem vam pravla da grem na en razgovor za službo?no tam me niso izbrali. sem pa imela že skozi eno drugo na gledano. no in zdaj so me iz te službe povabili na razgovor. imam ga v torek ob 13 uri. zdaj pa bi vas prosila če bi držale pesti zame, da bi dobila to službo. jaz vem da bodo vaše pesti pomagale. hvala vam že vnaprej.

Jaz že sedaj držim pesti!!!!!

Ajda je bila pa res čisto shujšana.- Še sreča, da je tako hitro nazaj prišla.

No, takole, Žan Luka že pridno pančka. Je bil popoldne pri mojih dveh, ker sem jaz imela aerobiko in sta oba rekla, da je bil fuuuuuull priden!  user posted image sem v treh dneh videla morda 2 uri vsega skupaj, torej si lahko mislite, da sem kar pošteno jezna nanj, ker nismo nič skupaj. Potem mi bo pa spet rekel, da smo cele dneve skupaj. Halouser posted image user posted image user posted image user posted image ?????
Jaz sem bila spet pridna in imam za sabo 2 uri aerobike. Me noge tako bolijo, kot že dolgo ne.

Zdaj grem pa še malo TV gledat in spat!

Lep večer vsem.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 136
26.2.2009 20:57:36   
Sunny Morning
martinca že zdaj držim pesti, da bi ti tukaj pa ratalo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 137
26.2.2009 21:01:26   
ursulina
koala, dobro da si poklicala varnostnika, mislim, madona no, to pa si nikol ne bi mislila... FUJ!!! babura zmešana.

Dašabina, dobro da ni bilo hujšega pri padcu, so tasko hitri, ti naši malčki, da si lahko 10 cm stran, pa bo vseeno lahko štala.

Naš mali spleza zdaj že tudi sam na kavč in tudi dol iz njega lepo na nogice v 95%, eno nogico pa je tudi že dvignil na ograjico od posteljice! Zdaj samo upam, da se tega ne bo več spomnil delat, ker mi lahko zleze čez in ga praktično ne morem pustit predolgo samega zbujenega v spalnici user posted image  user posted image

Alfabeta, mogoče niso lička tako zelo napeta, ampak kaj dosti razlike pa vsaj jaz ne vidim, razen v razpoloženju, seveda, bogica mala!

Jaz sem danes gledala marele v BC v BTCju, pa se mi je zdelo tja do 150€ vse tako bogo, da nisem nič vzela... Sem bila res jezna... ampak zaenkrat še ne hodimo in ni nobene krize, ko bo soček bolj topel pa bomo upam že našli eno garo...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 138
26.2.2009 21:13:40   
ursulina
še malo slikic po dolgem času:

user posted image
najljubša zabava zadnje čase :)

user posted image
rad se zviram po kavču...

user posted image
dosti boljše kot mala banjica :)

user posted image
poziram

user posted image
zobki, zobki...

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 139
26.2.2009 21:56:55   
lutiropan

Držim pesti!!!!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 140
26.2.2009 22:51:02   
nana35
dašabina,seveda lepe slikice in tvojemu možeku vse najboljše!!
Pa da Mihcova modrica kmalu izgine.

Lunca user posted image za Pinino drsanje!

Klaja,dober tek..user posted image Kaj hočeš,nosečnost dela čudežeuser posted image

Alfabeta,vse najboljše tvojemu možeku za rojstni dan in seveda tudi vse naj...naj...Filipu!
Mala princeska pa je lepotička...lepa slikica,seveda tista zdrava,tale bolana pa je res,kakor da ni tvoja Ajda.Samo vem,da je zdaj spet taka kakor prej..

sunny m.,Klemen ima že skoraj 12 kg tako da je še bolj težek...samo da je fant,pša je jasno da mora biti debelejši od puncuser posted image .

ursalara,čestitke za vozniški izpit!!Za tisto za kar smo stiskale pesti...jaz si kar mislim.

suzana,saj tvoj fantiček ne more imet več kg,če pa je njegova mamica tako drobcenauser posted image .Je pač po mami.

koala,hvala da si povedala za kašice...mogoče je ta baba bila malo motena.No,fejst.Po moje no...ker normalen človek česa takega ne počne.

karatina,nisva izbrala nič posebnega (voziček),vzela sva rdečega Haucka takega bolj ki se lepo fino zloži.Je res lep in seveda rdečuser posted image .

martinca,držim pesti za službo.

Klemen tudi sam spleza na kavč,če je seveda dovolj nizek ali pa se kje gor potegne,pa tudi dol spleza brez težav.Hodi že ful in mu je zelo všeč.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 141
27.2.2009 7:05:12   
lutiropan
Jutro!

Vse slikice so lepe....

Katee
vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dašabina
bo še ena pošiljka poslana (znamke in razglednice)

koala,hvala da si povedala za kašice...mogoče je ta baba bila malo motena.No,fejst.Po moje no...ker normalen človek česa takega ne počne.

Se podpišem pod tole.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 142
27.2.2009 7:41:47   
TRIŠ
Alfabeta  evo zate da ne pozabim recept je na kulinariki ker mi je Jana rekla da dela po njem  user posted image pa naj ti rata  KINDER PINGVIN.Server pa nam dela tako da poskusi če ne bo šlo pa mi prinesi na cd-ju in ti bom jaz poslala od meneuser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za zgodnje spanje,paše kajneuser posted image user posted image user posted image .Ajda pa je res skoraj neprepoznavna,kje so tista lepa lička.

FILIP VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image ,prav tako želim tudi tvojemu atijuuser posted image

Ursalara mogoče sem malo čarovnice ampak slutim kaj se je zgodila.Jaz sicer tega ne odobravam ampak če ni šlo drugače je tudi ta pot prava.Misli pa samo na Laro in nase.Sedaj pa sem zafilozofirala kot da bi vedela ,mogoče se pa motimuser posted image

Dašabina kaj pa se je zgodilo s to puncouser posted image

Koala ubogi otrok ki ima mamo tako pujsouser posted image

martinca a ne delate vi na dojenčku.Za službo pa bom držala pesti,čeprav mislim da jo boš dobila,ker si tako pozitivna osebauser posted image

Ursulina lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Naš Žan pa je boljši in nima več vročine.Hvala za vse pestke in pikapoke so pomagaleuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.2.2009 7:42:58 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 143
27.2.2009 8:20:22   
klaja
Alfabeta se pa na slikici lepo vidi, da je bila čisto zdelana, uboga Ajda, samo da je sedaj boljše. Pa čestitke Filipu za rojstni dan!!!

Koala eni si pa res privoščijo marsikaj!

Martinca veš da bomo držale pesti, da ti uspe dobit službo!

Ursullina lepe slikice!!

No včeraj mi zobozdravnik ni delal ničesar, ker mi je ta zob pred pol leta zdravil in mi je napisal samo antibiotike, pa še za te mi je rekel, da ni siguren če jih lahko jem, naj ne bi bilo sicer nič narobe, samo naj se še pozanimam. Tudi v lekarni mi je rekla, da bi jih lahko jedla, ampak tveganje vseeno ostaja, tako da mi je dragi potem kupil žajbljev čaj in si sedaj izpiram usta, malo je sicer že boljše, za naprej pa bom videla. Enostavno jih ne upam jest, tudi v prvi nosečnosti sem jedla tablete za alergijo, za katere je bilo rečeno, da naj ne bi škodovale. Saj vem, da verjetno niso bile krive tablete (ali pa tudi) ampak ne bom več tvegala, razen če se stanje ne izboljša.

Katee vse lepo ob tvojem prazniku in lepo praznuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 144
27.2.2009 8:20:55   
Alfabeta
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 145
27.2.2009 8:29:59   
TRIŠ
KATEE VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 146
27.2.2009 8:32:24   
Sunny v službi
FILIP
user posted image

mamica KATEE
user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 147
27.2.2009 8:44:24   
Lunca1
Jutro.

No včeraj sva šle s Pino spet drsat. najprej sem morala sicer po nove pižame za Luka, ker so bile te že močno napete. Potem se mi ni v bistvu prav nič dalo na led, ampak me je mala miss prepričala. user posted image

Čer!

Nima kaj pametnega napisat, raze tega kaj sem včerja doživela v Tušu. Grem z Alexom v šoping, zavijem med kašice in vidim user posted image  babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala. Tako da punce če še kupujete kašice, preverjajte kozarčke, meni se še  danes obrača.

pa saj to ne more biti res user posted image user posted image user posted image

Martinca držim pesti.

Katee vse naj naj.

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 148
27.2.2009 8:52:10   
koala
klaja, upam da se stanje čimprej poboljša.

Katee vse naj naj

user posted image
Filip vse naj naj..
user posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 27.2.2009 9:01:16 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 149
27.2.2009 10:43:21   
SuzanaKK

Evo mali spi, imam par minutk, da kaj napišem.

alfabeta uboga Ajda v bolnišnici, res na tej slikci si pa čisto nič ni podobna. Ja Pag pa menda res odpade. Glede na stanje med H. in S. ti pa povem, da me bo letos prav strah iti dol. FILIPU in F. pa iskrene čestitke za rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image

Katee moja draga, evo še tukaj, VSE NAJBOLJŠE in dobrodošla v klubu 30user posted image . Drugače sem ji pa danes že zapela po telefonuuser posted image .

Lunca mogoče bo pa moj drugi otrok tudi bolj ješčuser posted image . Pina bravo bravo za drsanje!!!!

nana jaz verjamem, da si kupila super voziček, če mislim pravega, je ful lepe rdeče barve, take bolj žive in ima spodaj veliko nakupovalno košaro. Veš, samo jaz zelo rada in veliko jem, ne pa naš mulc, ko je vsak obrok prava muka.

ŽAN user posted image user posted image user posted image , da si že bolje.

martinca jaz bom že zdaj držala pesti, vem, kako je težko najti službo, ker sem na istem kot ti.

ursulina Lenart je pa tako lep fantek, res. Za marele ti jaz priporočam, da še malo pogledaš na e-bayu in v spletni trgovini Baby centra, imajo včasih kakšno akcijo, da te kap. Lahko bi se pa zmenile, da če katera opazi kako ugodno marelo, da tukaj javi.

VPRAŠANJE: Če greste v trgovino, date malčke v voziček sedet? Naš mali tako uživa, ga že zdaj navajam na šopinguser posted image . Najprej kot panična mama vse lepo razkužim, potem pa gremo našiuser posted image .

klaja jaz dvomim, da bi bile tablete lahko krive za gensko okvaro, je pa verjetno bolje, da se izogibaš zdravil (če ne gre drugače), vsaj v prvem 3-mesečju. Itek ti dajo zdravniki v nosečnosti samo antibiotike, ne.

Nič, toliko zaenkrat, grem še malo pospravljat, potem pa ven, na sončka.

Pogrešam: sani, mml, limmo, malo pikico pa še katero bi lahko naštela. Kje ste punce???? V službi najverjetneje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Lubenička

Vam je všeč ime Arian?

Da (24%)

Ne (76%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!