Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala zavijem med kašice in vidim babjega kako odpre kašico pomoči prst noter, porst polizne pa še enkrat hop v kašico, jo mirno zapre in postavi nazaj na polico, pa to ni naredila samo z enim kozarčkom, meni se je kar rolalo, sem ji rekla naj tega ne počne in da naj kupi to kašico, pa mi je zabrusila da naj se zase brigam. Ker mene ni hotela poslušat sem ji pa varnostnika na glavo nakopala. Tako da punce če še kupujete kašice, preverjajte kozarčke, meni se še danes obrača. JAO mene kaj vse ne doživiš. Dobro si nareila, ko si varnostniku povedala, upam le, da je ukrepal IZVIRNO SPOROČILO: katarinas kako pa ona hodi spat ko pride iz vrtca? Naša je tudi čist zmatrana, ko pride iz vrtca, sicer pa gre spat dopoldan v vrtcu, popoldan nič več, zvečer je pa ob 18 koma. Ampak jo držim pokonci do 18.50, ko gresta po risanki oba spat. Če jo dam prezgodaj je ob 5 pokonci, sicer pa ob 6. Se pa kar striktno držim ure, to je naložba za naprej, ko so večji IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Alfabeta ne, letos pa menda Pag odpade, bomo šli še nalo bolj južno, nekaj študirava o Murterju, ker je tako fantastična destinacija. Ja no, se boste pa kaj do tja pripeljali . Pa ti bo kaj žal za Rebecco? Eh, kje pa, če boste zdaj imeli še hujšo makino . Veš, da sem mislila, da ima Ajda več kilogramov, ker tako rada je. Jih ima naš mulo tam okrog 9500 g, pa se tako mučimo s tem hranjenjem. Ti pa verjamem, da si v gužvi, pa slikaj tortico in nam delaj lušte. Škoda, sem mislila, da se bomo vsaj tam videli. No, za Rebecco ne morem rečt, da mi bo ravno žal, ker bo ta že kar oreng mrcina. Ja, naša skriva svoje dekagrame! Še nismo prišli čez 10 kg, sedaj pa sploh ne ko ji je teža padla. Ampak se nikjer ne pozna, edino na cifrah na vagi, drugače pa so lička še vedno kar fajn okogla
|