tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela opa, danes ste pa druge na vrsti za masaž Mah jaz sem obiske imela do 21h pol smo AT skopal in dal spat, je moj bratec zameril, ker so se zmenili z mojo najboljšo prijateljico, da bodo danes imeli žurko pri nas, in valda smo jim mi malo načrte pokvarili, jah res no so se zmenili, da pridejo na obisk okorg 21h in bodo žurali pri nas, nema žurke a to so se kr brez tebe zmenil? Ja hudooooooooo ja kao da bomo spoznali novo punco od mojega burazerja, in to ob tej uri , sem čisto brez slabe vesti rekla vsem sodelujočim, obiske sprejemamo do 18h, no sicer je ta kolegica prišla z fantom ob 20h al naj bo, ker sta me klicala ko sta bila že na parkirišču, drugač še njih ne bi gor spustila mah eni ljudje so prav čudni in ne vem kako ne zastopijo, da pač otrok mora met en red in svoj mir. pri nas vsi vejo, da po 20 uri ni več obiskov al pa telefonov in se tega moram reči kr držijo mah ta folk je res čuden, en dan cel dan drgnem pa obisk zaje , drugič pa kar žurko pri nama organizirajo , kao sej AT data spat in to je to ah ti se drži svojih pravil in to je to, oni pa bodo verjetno razumeli ko bodo imeli svoje otroke, kako to zgleda