Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:50:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela Kako pa' Globinsko ali površinsko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice A še delaš na projektu? O ne, to pa ne . Delam sam je zajeban projekt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela Kako pa' Globinsko ali površinsko vsega po mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:52:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice A še delaš na projektu? O ne, to pa ne . Delam sam je zajeban projekt Men se zdi, da je pol bol zajeban ko ti enkrat rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella kdo pa greste 7.3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:53:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela Kako pa' Globinsko ali površinsko vsega po mal Super Jaz ne bom ničesar deležna, ker že žaga na kavču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:54:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kdo pa greste 7.3 samo za edinaos vem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice A še delaš na projektu? O ne, to pa ne . Delam sam je zajeban projekt Men se zdi, da je pol bol zajeban ko ti enkrat rata Ja to je pa res,men bi blo prov fajn da bi to trajal max 4 mesece
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela Kako pa' Globinsko ali površinsko vsega po mal Super Jaz ne bom ničesar deležna, ker že žaga na kavču Moj tud, sej zato morš pa mal prej , al pa ga zbud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela opa, danes ste pa druge na vrsti za masaž Mah jaz sem obiske imela do 21h pol smo AT skopal in dal spat, je moj bratec zameril, ker so se zmenili z mojo najboljšo prijateljico, da bodo danes imeli žurko pri nas, in valda smo jim mi malo načrte pokvarili, jah res no so se zmenili, da pridejo na obisk okorg 21h in bodo žurali pri nas, nema žurke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:55:49
|
|
|
|
Estrella*
|
nina7: saj bo kamlu minilo Jaz grem tud v horizontalo. Nočko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:56:24
|
|
|
|
Anitka
|
Ahoj! Sem pozna, ker me je popoldan RR-ja jeb.... v glavo in nisem mogla objavljatio postov . Slikanje danes je uspelo, potni list bo v ponedeljek, dopust v Hurghadi rezerviran, Gal je danes zvečer spet pil AM - tokrat kar 120 ml , drugi zobek pa se že malo vidi In kaj je bilo novega danes pri vas? Kaj sem zamudila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kdo pa greste 7.3 samo za edinaos vem. ma luštn se bosta mele. Kam sta pa Mafi pa Tally zdej zginle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice A še delaš na projektu? O ne, to pa ne . Delam sam je zajeban projekt Men se zdi, da je pol bol zajeban ko ti enkrat rata se strinjam, mi smo samo 1x probali in nikad više
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:57:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ahoj! Sem pozna, ker me je popoldan RR-ja jeb.... v glavo in nisem mogla objavljatio postov . Slikanje danes je uspelo, potni list bo v ponedeljek, dopust v Hurghadi rezerviran, Gal je danes zvečer spet pil AM - tokrat kar 120 ml , drugi zobek pa se že malo vidi In kaj je bilo novega danes pri vas? Kaj sem zamudila? za vse
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela opa, danes ste pa druge na vrsti za masaž Mah jaz sem obiske imela do 21h pol smo AT skopal in dal spat, je moj bratec zameril, ker so se zmenili z mojo najboljšo prijateljico, da bodo danes imeli žurko pri nas, in valda smo jim mi malo načrte pokvarili, jah res no so se zmenili, da pridejo na obisk okorg 21h in bodo žurali pri nas, nema žurke a to so se kr brez tebe zmenil? Ja hudooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:58:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kdo pa greste 7.3 samo za edinaos vem. ma luštn se bosta mele. Kam sta pa Mafi pa Tally zdej zginle tukaj razmišljam ali naj grem spat ali ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* nina7: saj bo kamlu minilo Jaz grem tud v horizontalo. Nočko!!! nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:59:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ahoj! Sem pozna, ker me je popoldan RR-ja jeb.... v glavo in nisem mogla objavljatio postov . Slikanje danes je uspelo, potni list bo v ponedeljek, dopust v Hurghadi rezerviran, Gal je danes zvečer spet pil AM - tokrat kar 120 ml , drugi zobek pa se že malo vidi In kaj je bilo novega danes pri vas? Kaj sem zamudila? za vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:59:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kdo pa greste 7.3 samo za edinaos vem. kaj pa maste to če ni skrivnost??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:59:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela opa, danes ste pa druge na vrsti za masaž Mah jaz sem obiske imela do 21h pol smo AT skopal in dal spat, je moj bratec zameril, ker so se zmenili z mojo najboljšo prijateljico, da bodo danes imeli žurko pri nas, in valda smo jim mi malo načrte pokvarili, jah res no so se zmenili, da pridejo na obisk okorg 21h in bodo žurali pri nas, nema žurke a to kr tako kot, da sta vidva sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:59:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kdo pa greste 7.3 samo za edinaos vem. ma luštn se bosta mele. Kam sta pa Mafi pa Tally zdej zginle itak da se bomo fajn imele škoda da ne moreš zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 22:00:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ahoj! Sem pozna, ker me je popoldan RR-ja jeb.... v glavo in nisem mogla objavljatio postov . Slikanje danes je uspelo, potni list bo v ponedeljek, dopust v Hurghadi rezerviran, Gal je danes zvečer spet pil AM - tokrat kar 120 ml , drugi zobek pa se že malo vidi In kaj je bilo novega danes pri vas? Kaj sem zamudila? za vse
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 22:00:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice A še delaš na projektu? O ne, to pa ne . Delam sam je zajeban projekt Men se zdi, da je pol bol zajeban ko ti enkrat rata se strinjam, mi smo samo 1x probali in nikad više Ej stara nikoli ne reci nikoli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 22:00:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Estrella kdo pa greste 7.3 samo za edinaos vem. ma luštn se bosta mele. Kam sta pa Mafi pa Tally zdej zginle tukaj razmišljam ali naj grem spat ali ne jaz sem šla pogledat če v hladilniku dela lučka
|
|
|
učitelji oš jožeta moškričapopiAnketa za vse na oš Jožeta Moškriča.
Sabina Mattersdorfer (
65%)
Marko Popit (
7%)
Damjan Košir (
9%)
Mojca Štangar (
2%)
Klavdija Rudolf Voje (
7%)
Barbara Jordan Fleten (
9%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!