Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:40:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku aha a tako dolžnost
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:41:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala A se ne masiraš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:41:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:42:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" ooooooo to bo pa tud treba , da tam dol kej ne zarjavi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:42:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:43:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" ooooooo to bo pa tud treba , da tam dol kej ne zarjavi To pa le pazi, da boš fajn podmazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:44:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala super da si se nasmejala , men je bilo tudi smešno, par dni se plazi pa že uničuje zgleda da bom mogla začet umikat stvari na varno. sam pol ji je bilo super ko sem umaknila tehtnico se je na ogledalo zalepila in se sama sebi smajala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:44:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima sej jaz se tud čudim od kje mu tolk , sploh pa ene 5m nazaj nobenemu ni bilo jasno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:44:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" jaz tudi Oh, you noughty girl!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:45:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" jaz tudi Oh, you noughty girl!! aaaaaaaaaa jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:45:34
|
|
|
|
mafi
|
Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:45:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima sej jaz se tud čudim od kje mu tolk , sploh pa ene 5m nazaj nobenemu ni bilo jasno A je tolk AM donkal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:46:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:46:52
|
|
|
|
nia5
|
Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:47:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" jaz tudi Oh, you noughty girl!! aaaaaaaaaa jaz Ti ja, kdo neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:48:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:48:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima sej jaz se tud čudim od kje mu tolk , sploh pa ene 5m nazaj nobenemu ni bilo jasno A je tolk AM donkal? donkal donkal ampak vse zbruhal , stem da je imel HIPP pol sem prešaltala pa na aptamil pa je bilo malo bolje , Mark je imel pa HIPP pa mu je odgovarjal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:49:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mater je gužva danes na majčicah Bo treba kar pred TV o tem tud jaz marmišljam sam čakam da opavi svojo dolžnost in katera je to? mene tud zanima branje knjige Marku Sem mislila, da na "zakonsko dolžnost" jaz tudi Oh, you noughty girl!! aaaaaaaaaa jaz Ti ja, kdo neki quilty , škoda samo, da moj spi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:49:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. ma sej lahko pčaka sej se ne bo pokvarl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko Nočko in uživaj v masaži nočko, jest sm jo pa že mela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:49:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:50:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri??? Imam na pol zlikano, ostalo Morgen Sem mogla na kraju zločina gledat. jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice A še delaš na projektu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:50:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam. Nočko uživaj v masaži in mirno nočko
|
|
|
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!