Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:55:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:56:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella za - kg, ko bi se jaz tako spravila bi imela v enem mesecu pravo težo sam kaj ko se mi ne da sva že dve men ne gre več še še tretja javi , men je tud zablokiral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:58:16
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:00:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film ) je bil pa čist zagret za ples , obupa pa tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:01:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla spet jz se javlam od tašče, kjer smo na nočitvi z večerjo in zajtrkom a je cena ugodna vozičkanje je super uspelo in smo bili zunaj skoraj 4 ure za vozičkanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:02:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo tega vam moram pokazat, ker mi je bil tako všeč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:03:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek Joj, ne mi govorit o teh zobih, ker jih ima še natanko 19 in 3/4 za ven zlest Sploh si ne predstavljam, da bodo do 2,5 leta problemi s hrano al kaj Pri Andražu nismo imeli teh problemov, da ni jedel zaradi zob, ampak zaradi tega ne ker je bil precej bolan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:07:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:07:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek Joj, ne mi govorit o teh zobih, ker jih ima še natanko 19 in 3/4 za ven zlest Sploh si ne predstavljam, da bodo do 2,5 leta problemi s hrano al kaj Pri Andražu nismo imeli teh problemov, da ni jedel zaradi zob, ampak zaradi tega ne ker je bil precej bolan. sama dobro veš da so sedaj v tem obdobju in če je sitna jokasta pač vse že mislimo da so zobki - s tem se saj jaz tolažim, da ga mogoče to muči. vem pa da je kriza ko noče jest in se pol še sam živciraš zaradi tega in gruntaš zakaj ne je, ali ne mara, ali se je naveličala.................................... ko bodo stari 3leta in ko bodo vsi zobki vzunaj se bomo mogle vse dobit in zažuta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:09:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat To tud mene razkači. Pa še trudiš se. da bo ja okusno in po njenem okusu, portem pa dobiš po "gobcu"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:10:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat jaz sem tega že navajena , Filip je zaenkrat začel jest in ga sploh ne futram več na 3ure, ko bo lačen bo jedel, mel je pa kar nekaj obdobij ko ni hotel nič spravit vase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:12:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sama dobro veš da so sedaj v tem obdobju in če je sitna jokasta pač vse že mislimo da so zobki - s tem se saj jaz tolažim, da ga mogoče to muči. vem pa da je kriza ko noče jest in se pol še sam živciraš zaradi tega in gruntaš zakaj ne je, ali ne mara, ali se je naveličala.................................... ko bodo stari 3leta in ko bodo vsi zobki vzunaj se bomo mogle vse dobit in zažuta Kje je še to, še dobri 2 leti zajebancij Sedaj imamo hajke s hrano, ko bodo v puberteti, jih pa nasitit ne bomo mogle in bomo poslušale kolk so debeli in oh in sploh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:12:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat jaz sem tega že navajena , Filip je zaenkrat začel jest in ga sploh ne futram več na 3ure, ko bo lačen bo jedel, mel je pa kar nekaj obdobij ko ni hotel nič spravit vase jaz jo tudi ne futram an tri ure, minejo tudi 4 ure, včeraj celo 5 in še zmeraj je pojedla malo par žlic ne morem rečn niti da je lakoto potešila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:13:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat jaz sem tega že navajena , Filip je zaenkrat začel jest in ga sploh ne futram več na 3ure, ko bo lačen bo jedel, mel je pa kar nekaj obdobij ko ni hotel nič spravit vase đ Kako pa veš, da je lačen?? Naša se joka, ampak joka tudi ko je zaspana, ji kaj ni parv. Je pa res, da me ona začne sesat ali pa govori am am ma. Če bi jo poslušala bi jedla mogoče 2x na dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:15:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat jaz sem tega že navajena , Filip je zaenkrat začel jest in ga sploh ne futram več na 3ure, ko bo lačen bo jedel, mel je pa kar nekaj obdobij ko ni hotel nič spravit vase jaz jo tudi ne futram an tri ure, minejo tudi 4 ure, včeraj celo 5 in še zmeraj je pojedla malo par žlic ne morem rečn niti da je lakoto potešila Evo popolnoma isto. Tudi po 4,5 ali 6h poje par žlic z veseljem, potem pa konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:16:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi sama dobro veš da so sedaj v tem obdobju in če je sitna jokasta pač vse že mislimo da so zobki - s tem se saj jaz tolažim, da ga mogoče to muči. vem pa da je kriza ko noče jest in se pol še sam živciraš zaradi tega in gruntaš zakaj ne je, ali ne mara, ali se je naveličala.................................... ko bodo stari 3leta in ko bodo vsi zobki vzunaj se bomo mogle vse dobit in zažuta Kje je še to, še dobri 2 leti zajebancij Sedaj imamo hajke s hrano, ko bodo v puberteti, jih pa nasitit ne bomo mogle in bomo poslušale kolk so debeli in oh in sploh to maš pa čist prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:16:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat jaz sem tega že navajena , Filip je zaenkrat začel jest in ga sploh ne futram več na 3ure, ko bo lačen bo jedel, mel je pa kar nekaj obdobij ko ni hotel nič spravit vase đ Kako pa veš, da je lačen?? Naša se joka, ampak joka tudi ko je zaspana, ji kaj ni parv. Je pa res, da me ona začne sesat ali pa govori am am ma. Če bi jo poslušala bi jedla mogoče 2x na dan jaz sploh ne vem kdaj je naša lačna, joka samo ko je ful zaspana,včeraj je bila 5 ur brez hrane pa ni kazala nobenih znakov lakote
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:17:18
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, Gregija viroza (ali prehlad ali nahod ali kaj jaz vem kaj ) daje na rahlo že 2 tedna. Zdaj mu je pa spet začelo piskat pri dihanju + nabrale so se mu ogromne količine sluzi, ki jih je prej izbruhal. Popoldne sem ga po navodilih Estrelle* in tilči krepko "potolkla" po hrbtu. Zanimivo, da mu je bilo celo všeč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:18:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, Gregija viroza (ali prehlad ali nahod ali kaj jaz vem kaj ) daje na rahlo že 2 tedna. Zdaj mu je pa spet začelo piskat pri dihanju + nabrale so se mu ogromne količine sluzi, ki jih je prej izbruhal. Popoldne sem ga po navodilih Estrelle* in tilči krepko "potolkla" po hrbtu. Zanimivo, da mu je bilo celo všeč. mogoče je pa lažje dihal ko si ga potolkla
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:19:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, Gregija viroza (ali prehlad ali nahod ali kaj jaz vem kaj ) daje na rahlo že 2 tedna. Zdaj mu je pa spet začelo piskat pri dihanju + nabrale so se mu ogromne količine sluzi, ki jih je prej izbruhal. Popoldne sem ga po navodilih Estrelle* in tilči krepko "potolkla" po hrbtu. Zanimivo, da mu je bilo celo všeč. mogoče je pa lažje dihal ko si ga potolkla Upam, da mu je vsaj malo pomagalo. A si ti pri Jaku tudi uporabljata te prijeme?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:20:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, Gregija viroza (ali prehlad ali nahod ali kaj jaz vem kaj ) daje na rahlo že 2 tedna. Zdaj mu je pa spet začelo piskat pri dihanju + nabrale so se mu ogromne količine sluzi, ki jih je prej izbruhal. Popoldne sem ga po navodilih Estrelle* in tilči krepko "potolkla" po hrbtu. Zanimivo, da mu je bilo celo všeč. A zato je bruhal. Potem je pa to vredu, , ker naš gospodič je sluz kar pomalical Je pa Andražu tudi prijalo tolčenje po hrbtu. KO je bila malo večji je zraven še spuščal zvoke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:20:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo popolnoma isto. Tudi po 4,5 ali 6h poje par žlic z veseljem, potem pa konec naša še ko vidi stolček začne ploskat in požirat slino in jaz vsa vesela mislim bo jedla potem mi pa da hladen tuš . skos se obrača stran, gleda pod stolček če je kaj na tleh, mislim res mi ni jasno, prej ko je bila manj aktivna je lepše jedla kot zdej ko je skos v muvingu. danes mi je tehtnico uničila , sem jo imela v predsobi pred ogledalom in se je šla gledat v ogledalo in jo je po moj dvigna al kaj naredila z njo sam je neki zaropotalo, tehtnica pa ne deal več oz display je crknu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:21:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, Gregija viroza (ali prehlad ali nahod ali kaj jaz vem kaj ) daje na rahlo že 2 tedna. Zdaj mu je pa spet začelo piskat pri dihanju + nabrale so se mu ogromne količine sluzi, ki jih je prej izbruhal. Popoldne sem ga po navodilih Estrelle* in tilči krepko "potolkla" po hrbtu. Zanimivo, da mu je bilo celo všeč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:23:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano ne vem kaj ji je, en teden mi zavrača kosilo, sadja tut poje tko tko, edino kar poje zajtrk in zvečer skutko jogurt ko bi vedel kaj jih točno muči bi bilo življenje dosti lažje, upam da se stanje izbolša, mogoče ma pa obdobje da ne rabi toliko ali pa jo matra kaki novi zobek mah kaj pa vem, mogoče je samo obdobje in bo minilo, najbolj me moti to ko moram hrano stran metat jaz sem tega že navajena , Filip je zaenkrat začel jest in ga sploh ne futram več na 3ure, ko bo lačen bo jedel, mel je pa kar nekaj obdobij ko ni hotel nič spravit vase đ Kako pa veš, da je lačen?? Naša se joka, ampak joka tudi ko je zaspana, ji kaj ni parv. Je pa res, da me ona začne sesat ali pa govori am am ma. Če bi jo poslušala bi jedla mogoče 2x na dan na svojmu opazim tako da rata ves nervozern, kar ignoriram, priplazi se do mene se dvigne in bi dal cel kolen v usta če bi lahko in ko ga vzamem sebi me napade v obraz in odpira usta- ko kaka riba na suhem . druga varianta je ta da mu nastavim na tla kako plastično žličko, če jo vidi se spomni da mu mogoče orenk kruli in gas na žličko in v usta in k skonta da ni nič na nje jok da ga komi umiriš, drugač pa če ni lačen žliko prime pogrize in leti naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 21:23:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo popolnoma isto. Tudi po 4,5 ali 6h poje par žlic z veseljem, potem pa konec naša še ko vidi stolček začne ploskat in požirat slino in jaz vsa vesela mislim bo jedla potem mi pa da hladen tuš . skos se obrača stran, gleda pod stolček če je kaj na tleh, mislim res mi ni jasno, prej ko je bila manj aktivna je lepše jedla kot zdej ko je skos v muvingu. danes mi je tehtnico uničila , sem jo imela v predsobi pred ogledalom in se je šla gledat v ogledalo in jo je po moj dvigna al kaj naredila z njo sam je neki zaropotalo, tehtnica pa ne deal več oz display je crknu Opis naše srake v stolčku Zgleda, da so vsi taki , no po večini. Saj bo minilo in bo kak teden spet jedla ogromne količine, potem pa spet mrk in tako se ponavlja..... Le zakaj je uničila tehtnico? Mogoče si ji šla na jetra, ker si se preveč tehtala
|
|
|
način porodabellamiakako ste rodile svoje otroke?naravno, brez protibolečinskih sredstev (
76%)
s carskim rezom (
18%)
z ultivo (
6%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!