Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc si je očitno naredu nek svoj ritem...dopoldan spanje med 12 in 13h, popoldan pa ob 17h... in nočno spanje ob 21-22h. Trenutno še spi, jst sem si pa že glavo oprala, pa cote obesla, mal pospravla, jezna sem ker še vedno nimam zmontirane nove tuš kabine, in se morem tuširat v banji, ker moj dragi dans že cel dan enmu kolegu montira musko v avto .. na konc bova še na RD zamudila. tilči vedn te pozabim vprašat...ker cucelj imaš ti, ker si pisala da daješ keksolino zraven v AM...me zanima če normalno teče ? jst mam TT 3, pa se mi zdi majhna luknjica. Pa luškanga pozerčka imaš doma. O, super, gresta na fešto? Tudi moj jo je popihal - s kolegom na pijačo. ja na rojstni dan od skupne prijateljice..pa morem do 21h skočit še v spar k Dobniku po torto, Nejca bo pa mami popazla..upam da bo spal kot je treba . Zveni odlično Uživajta!!! Ej, a ni res super tale modro-zelena kombinacija? bombastična Si prav oči spočijem ta prava odtenka sta
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram mal pavze narest...likam namreč . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konec Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahko Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek za minus kile in likanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram mal pavze narest...likam namreč . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konec Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahko Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek za kile kaj pa če Aljo kak zobek daje? naša tudi zadnje čase ful manj poje odkar ji zobki ven rinejo naša še nima zobek zunaj in je danes min pojedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:55
|
|
|
|
tally
|
čer Estrella za - kg, ko bi se jaz tako spravila bi imela v enem mesecu pravo težo sam kaj ko se mi ne da o lej jo še nina se je javila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:17:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella za - kg, ko bi se jaz tako spravila bi imela v enem mesecu pravo težo sam kaj ko se mi ne da sva že dve men ne gre več
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:20:06
|
|
|
|
tally
|
aha vidim da je govora o hrani . jaz ne vam vač kak jo nahranit, poje par žlic vse ostalo je pa prošenje za vsako žlico, danes sem ji mogla pustit, da je šla z roko v krožnik, edino tako je odprla usta
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:20:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Gaja še kr ne spi,je čist naspidirana,eno uro nazaj je bla že full zaspana,zdej je pa vsa u luftu,pojma nimam od kje ma tolk energije Ja Tally evo mene Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:23:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aha vidim da je govora o hrani . jaz ne vam vač kak jo nahranit, poje par žlic vse ostalo je pa prošenje za vsako žlico, danes sem ji mogla pustit, da je šla z roko v krožnik, edino tako je odprla usta aha, tako nekako, sam da pri nas tud par žlic noče. Glavo sm tja,roke v usta,usta ne odpret,k da bi mela zalimana. Sej kšn dan je ok,pol pa spet par dni ne.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:24:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa. Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:25:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ata je šele zdele pršu s šihta . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesec ej za - kile, full ti gre dobr. pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da je A bonus je že pokurjen Ta je pa dobra. Škoda, pa drugič. Ko bom skinila 20kg, bomo pa šle zapit S hrano smo kar na istem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:25:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram mal pavze narest...likam namreč . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konec Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahko Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek za kile kaj pa če Aljo kak zobek daje? naša tudi zadnje čase ful manj poje odkar ji zobki ven rinejo verjetno so zobki+ prehlad in smo tam kjer ni muh A Manca tud manj je'?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:27:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa. Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet. revček mali,upam da bojo kmal uzuni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ata je šele zdele pršu s šihta . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesec ej za - kile, full ti gre dobr. pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da je A bonus je že pokurjen Ta je pa dobra. Škoda, pa drugič. Ko bom skinila 20kg, bomo pa šle zapit S hrano smo kar na istem . Ma ja,kva čm. Ja to pa obvezno, da bomo šle
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:36:01
|
|
|
|
tally
|
Edina za mere, težo mamo pa copy-paste Nia, SS, tilči lepe slikice
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:40:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa. Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet. Maja je pa res revca ka se zob tiče
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:41:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa. Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet. Maja je pa res revca ka se zob tiče pa čisto nič ne morem, kot da ji lajšam bolečine
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:46:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:46:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ojla evo obroček je vstavljen, superca tudi čutila nisem , ta moja G je res krasna oseba , čez 1 mesec imam kontrolo, da vidmo če je vse OK, potem pa vsakih 6 mescev. Zdaj sta AT in tati šla en krog, jaz se moram pa malo spočiti, saj sem ceeel dan v movingu..... se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:49:35
|
|
|
|
špelin@
|
Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:51:15
|
|
|
|
mafi
|
čer evo mene na raport danes je bil pa res super super vreme ,a smo se navozičkal. dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrknil , sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži. Estrella: za -kg Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hrano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:51:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... Kaj mu pa je, da bruha? Si imela pa pester večer.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:52:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... Kaj pa Gregija muči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:53:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... hudir kaj je pa z Gregijem da je tolkrat bruhal da ni kaka viroza , upam da čimprej mine deci ko jih rabiš jih pa ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:53:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... ja kaj pa je GRegiju da bruha
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:54:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa. Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet. Maja je pa res revca ka se zob tiče pa čisto nič ne morem, kot da ji lajšam bolečine da ji čimprej zbijejo ven in da tud tebe reši muk, ki jih preživljaš z njo
|
|
|
AdminSe ob nakupu igrač ozirate na znamko?da (
18%)
ne (
33%)
odvisno od vrste igrače (
35%)
odvisno od cene (
13%)
Število vseh glasov: 296Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!