|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
27.2.2009 20:16:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc si je očitno naredu nek svoj ritem...dopoldan spanje med 12 in 13h, popoldan pa ob 17h... in nočno spanje ob 21-22h.

Trenutno še spi, jst sem si pa že glavo oprala, pa cote obesla, mal pospravla, jezna sem ker še vedno nimam zmontirane nove tuš kabine, in se morem tuširat v banji, ker moj dragi dans že cel dan enmu kolegu montira musko v avtouser posted image .. na konc bova še na RD zamudila.

tilči vedn te pozabim vprašat...ker cucelj imaš ti, ker si pisala da daješ keksolino zraven v AM...me zanima če normalno teče ? jst mam TT 3, pa se mi zdi majhna luknjica.
Pa luškanga pozerčka imaš doma.

O, super, gresta na fešto? user posted image  Tudi moj user posted image  jo je popihal - s kolegom na pijačo.

ja na rojstni dan od skupne prijateljice..pa morem do 21h skočit še v spar  k Dobniku po torto, Nejca bo pa mami popazla..upam da bo spal kot je treba .

Zveni odlično user posted image user posted image user posted image  Uživajta!!! user posted image
Ej, a ni res super tale modro-zelena kombinacija? user posted image

bombastičnauser posted image

Si prav oči spočijem user posted image

ta prava odtenka sta

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
27.2.2009 20:16:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moram mal pavze narest...likam namrečuser posted image . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konecuser posted image  Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Moje kilce so na - 6,1kguser posted image Sem super zadovoljna in komaj čakam torekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za minus kile in likanje

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
27.2.2009 20:16:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Moram mal pavze narest...likam namrečuser posted image . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konecuser posted image  Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Moje kilce so na - 6,1kguser posted image Sem super zadovoljna in komaj čakam torekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kile

kaj pa če Aljo kak zobek daje?
naša tudi zadnje čase ful manj poje odkar ji zobki ven rinejo

naša še nima zobek zunaj in je danes min pojedla

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
27.2.2009 20:16:55   
tally
čer user posted image

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za - kg, ko bi se jaz tako spravila bi imela v enem mesecu pravo težo sam kaj ko se mi ne da

o lej jo še nina se je javila user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
27.2.2009 20:17:56   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za - kg, ko bi se jaz tako spravila bi imela v enem mesecu pravo težo sam kaj ko se mi ne da

sva že dve user posted image  men ne gre več

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.2.2009 20:20:06   
tally
aha vidim da je govora o hrani user posted image . jaz ne vam vač kak jo nahranit, poje par žlic vse ostalo je pa prošenje za vsako žlico, danes sem ji mogla pustit, da je šla z roko v krožnik, edino tako je odprla usta user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.2.2009 20:20:36   
Anonimen

Gaja še kr ne spi,je čist naspidirana,eno uro nazaj je bla že full zaspana,zdej je pa vsa u luftu,pojma nimam od kje ma tolk energijeuser posted image

Ja Tally evo meneuser posted image

Barbaw a pr vs še kr ni zobek uzuni? Matr jo pa matra zdej že full časa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.2.2009 20:23:16   
Anonimen

aha vidim da je govora o hrani user posted image . jaz ne vam vač kak jo nahranit, poje par žlic vse ostalo je pa prošenje za vsako žlico, danes sem ji mogla pustit, da je šla z roko v krožnik, edino tako je odprla usta user posted image

aha, tako nekako, sam da pri nas tud par žlic noče. Glavo sm tja,roke v usta,usta ne odpret,k da bi mela zalimana. Sej kšn dan je ok,pol pa spet par dni ne.....user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
27.2.2009 20:24:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
27.2.2009 20:25:43   
Estrella*

Ata je šele zdele pršu s šihtauser posted image . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesecuser posted image

ejuser posted image user posted image user posted image  za - kile, full ti gre dobr.
pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da jeuser posted image

A bonus je že pokurjenuser posted image user posted image Ta je pa dobra. Škoda, pa drugič. Ko bom skinila 20kg, bomo pa šle zapituser posted image
S hrano smo kar na istemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
27.2.2009 20:25:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kile

kaj pa če Aljo kak zobek daje?
naša tudi zadnje čase ful manj poje odkar ji zobki ven rinejo

verjetno so zobki+ prehlad in smo tam kjer ni muhuser posted image  A Manca tud manj je'?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
27.2.2009 20:27:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Njo matra neskončno dolgo, ker ima debele dlesni. Saj zato pa mene to izmuči, ker ne spimo xx časa. Danes je bilo ok in upam, da bo spet.

revček mali,upam da bojo kmal uzuni

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.2.2009 20:27:39   
Anonimen

Ata je šele zdele pršu s šihtauser posted image . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesecuser posted image

ejuser posted image user posted image user posted image  za - kile, full ti gre dobr.
pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da jeuser posted image

A bonus je že pokurjenuser posted image user posted image Ta je pa dobra. Škoda, pa drugič. Ko bom skinila 20kg, bomo pa šle zapituser posted image
S hrano smo kar na istemuser posted image .

Ma ja,kva čm. Ja to pa obvezno, da bomo šleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
27.2.2009 20:36:01   
tally
Edina user posted image user posted image user posted image za mere, težo  mamo pa copy-paste user posted image user posted image

Nia, SS, tilči lepe slikice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
27.2.2009 20:40:09   
tally

Maja je pa res revca ka se zob tiče user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
27.2.2009 20:41:26   
barbaw

pa čisto nič ne morem, kot da ji lajšam bolečine user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
27.2.2009 20:46:11   
špelin@

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1817
27.2.2009 20:46:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ojlauser posted image

evo obroček je vstavljen, superca tudi čutila nisem user posted image user posted image user posted image , ta moja G je res krasna osebauser posted image user posted image , čez 1 mesec imam kontrolo, da vidmo če je vse OK, potem pa vsakih 6 mescev.

Zdaj sta AT in tati šla en krog, jaz se moram pa malo spočiti, saj sem ceeel dan v movingu.....

se tipkamo kasnejeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
27.2.2009 20:49:35   
špelin@
Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke user posted image  Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi user posted image  In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
27.2.2009 20:51:15   
mafi
čeruser posted image

evo mene na raportuser posted image
danes je bil pa res super super vremeuser posted image user posted image user posted image ,a smo se navozičkal.
dopoldne spal 1uro popoldne pa od 12.30do 13.00, in je mal prej mrkniluser posted image ,
sploh mi ni jasno kako lahko tako dolgo zdrži.

Estrella:user posted image user posted image user posted image user posted image za -kg

Tally: ja kaj je začela pa Emilija zdej zafrkavat z hranouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
27.2.2009 20:51:20   
Estrella*

Jezus, jaz sem od malo čez šesto do zdajle samo preoblačila, umivala,... otroke user posted image  Gregi je 4x bruhal in to ogroooomno, četrtič pa je celo pobruhal malo piko po glavi user posted image  In sem na koncu morala še njej glavo prat. Na srečo smo uspele vmes narediti tudi ena krilca, ki sta si jih punci želeli, možu se je pa ena ura pijače s kolegom itak zavlekla... user posted image

Kaj mu pa je, da bruha? Si imela pa pester večer.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
27.2.2009 20:52:39   
barbaw

Kaj pa Gregija muči? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
27.2.2009 20:53:05   
mafi

hudir kaj je pa z Gregijem da je tolkrat bruhal da ni kaka virozauser posted image , upam da čimprej mineuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image deci ko jih rabiš jih pa ni

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
27.2.2009 20:53:39   
tally

ja kaj pa je GRegiju da bruha user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
27.2.2009 20:54:36   
mafi

pa čisto nič ne morem, kot da ji lajšam bolečine user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da ji čimprej zbijejo ven in da tud tebe reši muk, ki jih preživljaš z njouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Admin

Se ob nakupu igrač ozirate na znamko?

da (18%)

ne (33%)

odvisno od vrste igrače (35%)

odvisno od cene (13%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!