Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:41:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:55:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo tega vam moram pokazat, ker mi je bil tako všeč. res je dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:56:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film ) uaaaa faca mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:56:31
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film ) Kako lepo pleše
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:56:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo tega vam moram pokazat, ker mi je bil tako všeč. res je dober
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:57:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako jaz praznujem z mamico rojstni dan VSE NAJBOLJŠE MAMI - nia5 Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:59:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla evo obroček je vstavljen, superca tudi čutila nisem , ta moja G je res krasna oseba , čez 1 mesec imam kontrolo, da vidmo če je vse OK, potem pa vsakih 6 mescev. Zdaj sta AT in tati šla en krog, jaz se moram pa malo spočiti, saj sem ceeel dan v movingu..... se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 18:59:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla spet jz se javlam od tašče, kjer smo na nočitvi z večerjo in zajtrkom vozičkanje je super uspelo in smo bili zunaj skoraj 4 ure Super , če je bilo pa tako lepo vreme in prav toplo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:01:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako lepe slikice, pa v banji jo kr samo pustiš , jaz moram bit obvezno zraven ko se kopamo, saj ful drsi. ne, ne pustim je same, vedno je vsaj eden v kopalnici z njo. naši pa ne drsi, sam se pa ful plazi po banji in nočem da je sama v kopalnici Jaz sem prav v banji z njo, pa še takrat se mi včasih izmuzne iz rok, same je upam sploh pustit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film ) Kako lepo pleše samo ringaraja je še vedno zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:03:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ojla evo obroček je vstavljen, superca tudi čutila nisem , ta moja G je res krasna oseba , čez 1 mesec imam kontrolo, da vidmo če je vse OK, potem pa vsakih 6 mescev. Zdaj sta AT in tati šla en krog, jaz se moram pa malo spočiti, saj sem ceeel dan v movingu..... se tipkamo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Končno spet mal doma . Dons je bil pa res en tak lep dan kot že dolg ne. Sva ble cel dan uzuni . Gaja je čist naspidirana, sploh noče spat, no spala je v vozičku od pol enih do dveh in to je to. Nazaj nism nč brala,tko da nč ne vem kaj dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako lepe slikice, pa v banji jo kr samo pustiš , jaz moram bit obvezno zraven ko se kopamo, saj ful drsi. ne, ne pustim je same, vedno je vsaj eden v kopalnici z njo. naši pa ne drsi, sam se pa ful plazi po banji in nočem da je sama v kopalnici Jaz sem prav v banji z njo, pa še takrat se mi včasih izmuzne iz rok, same je upam sploh pustit. Jest jo tud pustim v banji,pol pa ona plava pa šprica....jest pa na školki sedim . Grem zdej Gajo zrihtat pa pridm nazaj, če ne bo moj spet pokra igral
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:28:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film ) Kako lepo pleše jz sem paže na FB gledala video ful je simpatiko mali
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:30:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ojla evo obroček je vstavljen, superca tudi čutila nisem , ta moja G je res krasna oseba , čez 1 mesec imam kontrolo, da vidmo če je vse OK, potem pa vsakih 6 mescev. Zdaj sta AT in tati šla en krog, jaz se moram pa malo spočiti, saj sem ceeel dan v movingu..... se tipkamo kasneje za tvojo G sedaj pa daj gumb na OFF in se spočij
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:44:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Moram mal pavze narest...likam namreč . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konec Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahko Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:45:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Končno spet mal doma . Dons je bil pa res en tak lep dan kot že dolg ne. Sva ble cel dan uzuni . Gaja je čist naspidirana, sploh noče spat, no spala je v vozičku od pol enih do dveh in to je to. Nazaj nism nč brala,tko da nč ne vem kaj dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako lepe slikice, pa v banji jo kr samo pustiš , jaz moram bit obvezno zraven ko se kopamo, saj ful drsi. ne, ne pustim je same, vedno je vsaj eden v kopalnici z njo. naši pa ne drsi, sam se pa ful plazi po banji in nočem da je sama v kopalnici Jaz sem prav v banji z njo, pa še takrat se mi včasih izmuzne iz rok, same je upam sploh pustit. Jest jo tud pustim v banji,pol pa ona plava pa šprica....jest pa na školki sedim . Grem zdej Gajo zrihtat pa pridm nazaj, če ne bo moj spet pokra igral lepo imata to zrihtano. Jaz imam še lepše, saj jo kopa ata Kaj je zdaj za 7.3, a greš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:47:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Upam, da bo delal filmček, drgač je pa tud na FBu, tiste k ste tam. Vid pleše z babico ringaraja (friški film ) Kako lepo pleše Vid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:52:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moram mal pavze narest...likam namreč . Alja spet štrajka s hrano, je nekako polovične obroke, pol pa konec Ker sem jaz na dieti me še toliko bolj jezi, ker jaz ne smem, ona pa noče, ko bi lahko Moje kilce so na - 6,1kg Sem super zadovoljna in komaj čakam torek za kile kaj pa če Aljo kak zobek daje? naša tudi zadnje čase ful manj poje odkar ji zobki ven rinejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Končno spet mal doma . Dons je bil pa res en tak lep dan kot že dolg ne. Sva ble cel dan uzuni . Gaja je čist naspidirana, sploh noče spat, no spala je v vozičku od pol enih do dveh in to je to. Nazaj nism nč brala,tko da nč ne vem kaj dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako lepe slikice, pa v banji jo kr samo pustiš , jaz moram bit obvezno zraven ko se kopamo, saj ful drsi. ne, ne pustim je same, vedno je vsaj eden v kopalnici z njo. naši pa ne drsi, sam se pa ful plazi po banji in nočem da je sama v kopalnici Jaz sem prav v banji z njo, pa še takrat se mi včasih izmuzne iz rok, same je upam sploh pustit. Jest jo tud pustim v banji,pol pa ona plava pa šprica....jest pa na školki sedim . Grem zdej Gajo zrihtat pa pridm nazaj, če ne bo moj spet pokra igral lepo imata to zrihtano. Jaz imam še lepše, saj jo kopa ata Kaj je zdaj za 7.3, a greš? Ata je šele zdele pršu s šihta . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesec ej za - kile, full ti gre dobr. pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 19:56:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Končno spet mal doma . Dons je bil pa res en tak lep dan kot že dolg ne. Sva ble cel dan uzuni . Gaja je čist naspidirana, sploh noče spat, no spala je v vozičku od pol enih do dveh in to je to. Nazaj nism nč brala,tko da nč ne vem kaj dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako lepe slikice, pa v banji jo kr samo pustiš , jaz moram bit obvezno zraven ko se kopamo, saj ful drsi. ne, ne pustim je same, vedno je vsaj eden v kopalnici z njo. naši pa ne drsi, sam se pa ful plazi po banji in nočem da je sama v kopalnici Jaz sem prav v banji z njo, pa še takrat se mi včasih izmuzne iz rok, same je upam sploh pustit. Jest jo tud pustim v banji,pol pa ona plava pa šprica....jest pa na školki sedim . Grem zdej Gajo zrihtat pa pridm nazaj, če ne bo moj spet pokra igral lepo imata to zrihtano. Jaz imam še lepše, saj jo kopa ata Kaj je zdaj za 7.3, a greš? Ata je šele zdele pršu s šihta . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesec ej za - kile, full ti gre dobr. pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da je a Gajo tud zobki dajelo al kako?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Končno spet mal doma . Dons je bil pa res en tak lep dan kot že dolg ne. Sva ble cel dan uzuni . Gaja je čist naspidirana, sploh noče spat, no spala je v vozičku od pol enih do dveh in to je to. Nazaj nism nč brala,tko da nč ne vem kaj dogaja. IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kako lepe slikice, pa v banji jo kr samo pustiš , jaz moram bit obvezno zraven ko se kopamo, saj ful drsi. ne, ne pustim je same, vedno je vsaj eden v kopalnici z njo. naši pa ne drsi, sam se pa ful plazi po banji in nočem da je sama v kopalnici Jaz sem prav v banji z njo, pa še takrat se mi včasih izmuzne iz rok, same je upam sploh pustit. Jest jo tud pustim v banji,pol pa ona plava pa šprica....jest pa na školki sedim . Grem zdej Gajo zrihtat pa pridm nazaj, če ne bo moj spet pokra igral lepo imata to zrihtano. Jaz imam še lepše, saj jo kopa ata Kaj je zdaj za 7.3, a greš? Ata je šele zdele pršu s šihta . žal ne,sm bonus izkoristila za en mesec ej za - kile, full ti gre dobr. pr ns mamo tud polovične obroke, dons sm skor ****is dobla, mi gre že res na živce da jo prosm da je a Gajo tud zobki dajelo al kako? ma ne vem, zdej mamo dva,pa nč ni vidt da bi bil še kšn.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja pikica se je vstala brez opore in obstala za nekaj trenutkov. go Maja, go Maja... Nejc je pa postal ful previden, odkar je padel saj bo kmalu pozabil, da je kaj bilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tilči, nia5, Soncnica Sandra *** in mya26, ful srčkane vse fotke malih zvedavčkov špelin@ kako si kaj ? si se kaj spočila čez dan ? Čisto nič, ker že cel dan nekaj počnemo... Prejle sem s puncama še pacala pizzo - sta si sami naredili vsaka svojo in začuda tudi obe pojedli, kar sta sčarali Saj niti nisem toliko utrujena, bolj sem zaspana, ampak poskušam odmislit. za packanje in da sta pojedli
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 27.2.2009 20:16:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Samo tega vam moram pokazat, ker mi je bil tako všeč. tudi risanka je
|
prva zaposlitevV kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?takoj (
43%)
1- 2 meseca (
12%)
3- 6 mesecev (
10%)
6- 12 mesecev (
8%)
po več kot letu dni (
12%)
po nekaj letih (
15%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!