christiana21
|
Od mene je starejša 4 leta...torej je stara 26 let. Njena težava je, da je predebela zaradi operacije hrbtenice v otroštvu ni smela telovaditi nekaj let, jedla je, kile so šle gor, vrstniki so jo zafrkavali, uteho je našla v hrani in se nenormalno zredila. Zaradi debelosti ne more niti sedet, brez da bi težko dihala, kaj šele, da bi kaj dosti pospravljala. Ampak je ne razumem...obnaša se kot razvajena smrklja, če ji kdo kaj reče, ker ji hoče dobro, se ona začne jezit, zmerjat,... Pospravlja slabo, kuha tako tako, zato pogosto z očetom jesta zunaj...pravzaprav sploh ne zna stanovanja vodit in bit gospodinja, z druge strani pa ičetu prepoveduje, da bi si našel novo žensko. Tudi, če tega ne bi hotel, ko bi mogel, ker od sestre nima nobene koristi. Nekja časa sta celo oče in sestra hodila ob vikendih jest k meni in mojemu, da se je vsaj oče enkrat na teden normalno najedel. Poskušali smo ji dopovedati kako naj dela, kaj naj dela in koliko naj dela, pa nič...krizaaaaa. Zaradi tega sem vedno žalostna, ko pridem domov, ker vidim v kakšnem stanju je stanovanje, ki je nekoč bilo moj dom in je bilo lepo, ko je zanj skrbela mami.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|