|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
25.2.2009 19:19:51   
matcar
Hay,sem končno uspela domov prit. Porihtala sem vse,še kazen za parkiranje sem dobila skoraj,pa je bil redar full prijazen in me je samo opozoril. Ste vedele,da redari delajo tudi ob 18.30 popoldan oz. zvečer?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
25.2.2009 20:10:08   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

klaja vem ja da bo težko, samo če delam dopoldan do 15, pa v Vošnjakovi sem že bila in nosečk ne jemljejo.

Močno upam, da ti uspe koga najt. Kaj pa če bi na Ptuj poklicala (saj vem, da je malo daleč - predlog pač), kaj že je oni ginekolog v termah, baje je ful dober.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
25.2.2009 20:14:37   
elevitka
klaja... eh na Ptuj se pa res nem vozla na preglede... saj imam svojo G v MB samo iščem boljšo če bo kje v bližini za najt user posted image

matcar... redarji po 18 uri ? v MB? tega pa nisem vedela, sem mislila da samo do 17 ure... dokler so plave cone plačljive

punce grem se jaz lepo parkirat na kavč pred TV... itak me bo vsakčas sfalilo... že čutim težke veke

NOČKO !!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
25.2.2009 20:18:29   
matcar
Lahko noč! Lepe sanje vsem!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
26.2.2009 7:02:36   
matcar
Dobro jutro!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
26.2.2009 7:03:55   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

matcar... redarji po 18 uri ? v MB? tega pa nisem vedela, sem mislila da samo do 17 ure... dokler so plave cone plačljive

Jap.S tem,da pri UKC-ju ni plavih con.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
26.2.2009 7:54:10   
klaja
Elevitka jaz sem tudi najprej mislila, da bi hodla na Ptuj na preglede, pa sem si potem premislila, se mi tudi ni bilo za vozit "tako daleč"user posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
26.2.2009 8:03:46   
elevitka
matcar... nimajo pametnejšega dela kot UKC stražit ... hec

klaja... ma jaz sem prelena zato... pa tak nimam nič časa, pa se mi ga res neda zgubljat še z vožnjo na Ptuj vsak mesec

ki je pa nebo? se je šla kopat s svojo princesko ?

Baje danes pride Tasa iz P ... če bo tamala ok... je bla pod lučko... zarad zlatenice

tak zdaj se pa grem delat da delam user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
26.2.2009 8:34:35   
matcar
Ja,nimajo boljšega dela zgleda!user posted image  Tasa pride domov? Super,je že čas bil,da jo spustijo ven.
Elevitka,ti pa se kr delaj,da delaš. Pametno si se spomnila!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
26.2.2009 8:55:00   
elevitka
če mi pa taaaakkkk niiii  da to kuj boli user posted image  

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
26.2.2009 9:04:49   
matcar
Saj vem,meni tudi ni,pa moramuser posted image . Mislim,bajto pucat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
26.2.2009 10:03:03   
matcar
Elevitka,ZS imaš!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
26.2.2009 10:44:36   
ly117
Dobro jutro punce ali moram reči dober dan?

Elvitka sporočam ti za Mš v zadnjem trimesečju vako prvo sredo v mesecu ob 17:30 v zdravstvenem domu.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
26.2.2009 10:58:53   
elevitka
 uf... v zadnjem trimesečju... zame je potem še prehitro

sem komaj dopolnila 19 tednov... danes lepo prosim user posted image , torej v začetku  aprila se lahko spravim

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
26.2.2009 11:02:15   
christiana21
Ojla babikeuser posted image

Kako ste?
Zadnje čase sem bila malo manj na računalniku, sem bila žalostna, spet. Nisem kuhala, prala, pospravljala,...samo ležala sem bulila v TV (kaj sem gledala itak ne vem) in jokala, danes je pa že malo boljše, upam samo, da ne bom jutri ali v kratkem spet v globoki krizi. 
Moj je že rekel, da naj se naročim pri osebnem zdravniku in mu povem za svoje depresije, ker je to že to much kako se počutim. Ampak jaz ne bi šla k zdravniku, mi bo spet samo tablete našopal, tega pa nočem.
Ima katera idejo kaj naj naredim, je bila katera v podobnem položaju v nosečnosti?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
26.2.2009 11:09:33   
elevitka
Joj christiana21 ... sliši se nič kaj obetavno. Punce nebom vas obsojala za tako počutje ker lahko tud mene kaj takega doleti, samo ne razumem zakaj tak hudi napadi. Saj sem jaz tud tečna pa se cmizdrim , pa se mi nič neda, sem brez volje da bi šla lih na luno... ampak se vedno spravim k sebi ker se prisilim da moram, kdo me bo pa tako tečnobo prenašal ?

Poskusite se zamotit z čim, kar rade počnete, pojdite kam ven, ne bodite zaprte same s seboj med 4  stene. Če pa nič ne pomaga potem pa res najbolje do zdravnika... niso nujne tablete... kaka terapija sproščanja ali samokontrole al kaj vem kaj...

Vredno je poskusiti, upam pa da nam bo lepo vreme tudi čimprej pripomoglo k boljšemu počutju v naši ˝debeli˝koži.
user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
26.2.2009 11:12:19   
christiana21
elevitka, hvala za obetavne besede user posted image
Kar se pa tablet tiče, je pa moj zdravnik na žalost takšen da kar predpiše tablete.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
26.2.2009 11:17:47   
matcar
Christiana,lepo da si se malo oglasla. Smo te že pogrešale. Jaz sem hodla v drugi nosečnosti k psihijatru. Vem,ja. Sliši se hudo. Pa so mi pogovori pomagali,ker tablet v nosečnosti ne dajejo. Sem tudi imela depresije,po porodu pa še poporodno,sicer v blagi obliki,pa vendar. Ko nisem več dojila,sem dobila antidepresive,ki ne povzročajo odvisnosti in mi je full pomagalo. Jih nisem niti dolgo rabla. Tak da,če ti bi kaj pomagalo,lahko greš k psihijatru na pogovor,za katerega ne potrebuješ napotnice. Delajo pa v sodni,prvo nadstropje. Se samo naročiš.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1168
26.2.2009 11:30:27   
ly117
Christina jaz ti tudi priporočam da bi obiskala psihijatra. Ker pogovor še nobenemu ni škodil.
Nič punce jaz pa grem zdaj malo na sprehod da se malo razgibam. Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
26.2.2009 11:33:08   
elevitka
ly1177 daj se še zame... ker mam čas komaj ko zunaj pade mrak.... se mi ne ljubi po temi okol plazit.... jaz bi šla zdaj..... ko je sonček user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
26.2.2009 12:35:18   
klaja
Meni pa se je zob vnel in bom očitno mogla k zobozdravniku.user posted image Ima katera kake izkušnje, verjetno mi kake injekcije ne sme dat, če bo kaj takega delal, kako pa je z zdravili oz. antibiotiki? Je boljše da odklonim?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
26.2.2009 12:43:29   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Meni pa se je zob vnel in bom očitno mogla k zobozdravniku.user posted image Ima katera kake izkušnje, verjetno mi kake injekcije ne sme dat, če bo kaj takega delal, kako pa je z zdravili oz. antibiotiki? Je boljše da odklonim?

Mislim,da ti zdravit z zdravili ne smejo,edino kaka plomba mogoče pride v poštev. Odvisno,kaj je z zobom narobe. Boljše pa je,da greš čimprej,da se ti ne bi kaj poslabšalo. Mene pa v vsaki nosečnosti modrostni mantrajo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
26.2.2009 12:44:44   
matcar
Jaz pa sem vse pospravla,pa posesala,pa gor umila pode. Tja bom padla glih zdaj,križ me tak boli,pa trebuh,da se komaj premikam. Bi se vlegla malo,pa se bojim,da vstat ne bom mogla.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
26.2.2009 12:50:46   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Mislim,da ti zdravit z zdravili ne smejo,edino kaka plomba mogoče pride v poštev. Odvisno,kaj je z zobom narobe. Boljše pa je,da greš čimprej,da se ti ne bi kaj poslabšalo. Mene pa v vsaki nosečnosti modrostni mantrajo.

Jaz sem bila dvakrat do sedaj, ko sem noseča pri zobarju, ker sem imela težave. Injekcijo mi je dala...tako da...zdravnica je rekla, da ni škodljivo za plod.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
26.2.2009 13:02:46   
elevitka
Joj zobarji.... bojim se jih kot pes palce user posted image  

matcar... ti se kr spočij... bi mogla malo svojega še angažirat da ti pomaga pucat. Če pa se ne boš mogla vstat pokliči dvigalko da te dvigne user posted image

mater sem žleht... a sama se zjutrj ne morem vstat ker me tak boli

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......