Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 25.2.2009 19:19:51
|
|
|
|
matcar
|
Hay,sem končno uspela domov prit. Porihtala sem vse,še kazen za parkiranje sem dobila skoraj,pa je bil redar full prijazen in me je samo opozoril. Ste vedele,da redari delajo tudi ob 18.30 popoldan oz. zvečer?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 25.2.2009 20:10:08
|
|
|
|
klaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka klaja vem ja da bo težko, samo če delam dopoldan do 15, pa v Vošnjakovi sem že bila in nosečk ne jemljejo. Močno upam, da ti uspe koga najt. Kaj pa če bi na Ptuj poklicala (saj vem, da je malo daleč - predlog pač), kaj že je oni ginekolog v termah, baje je ful dober.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 25.2.2009 20:14:37
|
|
|
|
elevitka
|
klaja... eh na Ptuj se pa res nem vozla na preglede... saj imam svojo G v MB samo iščem boljšo če bo kje v bližini za najt matcar... redarji po 18 uri ? v MB? tega pa nisem vedela, sem mislila da samo do 17 ure... dokler so plave cone plačljive punce grem se jaz lepo parkirat na kavč pred TV... itak me bo vsakčas sfalilo... že čutim težke veke NOČKO !!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 25.2.2009 20:18:29
|
|
|
|
matcar
|
Lahko noč! Lepe sanje vsem!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 7:02:36
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 7:03:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... redarji po 18 uri ? v MB? tega pa nisem vedela, sem mislila da samo do 17 ure... dokler so plave cone plačljive Jap.S tem,da pri UKC-ju ni plavih con.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 7:54:10
|
|
|
|
klaja
|
Elevitka jaz sem tudi najprej mislila, da bi hodla na Ptuj na preglede, pa sem si potem premislila, se mi tudi ni bilo za vozit "tako daleč" .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 8:03:46
|
|
|
|
elevitka
|
matcar... nimajo pametnejšega dela kot UKC stražit ... hec klaja... ma jaz sem prelena zato... pa tak nimam nič časa, pa se mi ga res neda zgubljat še z vožnjo na Ptuj vsak mesec ki je pa nebo? se je šla kopat s svojo princesko ? Baje danes pride Tasa iz P ... če bo tamala ok... je bla pod lučko... zarad zlatenice tak zdaj se pa grem delat da delam
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 8:34:35
|
|
|
|
matcar
|
Ja,nimajo boljšega dela zgleda! Tasa pride domov? Super,je že čas bil,da jo spustijo ven. Elevitka,ti pa se kr delaj,da delaš. Pametno si se spomnila!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 8:55:00
|
|
|
|
elevitka
|
če mi pa taaaakkkk niiii da to kuj boli
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 9:04:49
|
|
|
|
matcar
|
Saj vem,meni tudi ni,pa moram . Mislim,bajto pucat.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 10:03:03
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,ZS imaš!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 10:44:36
|
|
|
|
ly117
|
Dobro jutro punce ali moram reči dober dan? Elvitka sporočam ti za Mš v zadnjem trimesečju vako prvo sredo v mesecu ob 17:30 v zdravstvenem domu.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 10:58:53
|
|
|
|
elevitka
|
uf... v zadnjem trimesečju... zame je potem še prehitro sem komaj dopolnila 19 tednov... danes lepo prosim , torej v začetku aprila se lahko spravim
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 11:02:15
|
|
|
|
christiana21
|
Ojla babike Kako ste? Zadnje čase sem bila malo manj na računalniku, sem bila žalostna, spet. Nisem kuhala, prala, pospravljala,...samo ležala sem bulila v TV (kaj sem gledala itak ne vem) in jokala, danes je pa že malo boljše, upam samo, da ne bom jutri ali v kratkem spet v globoki krizi. Moj je že rekel, da naj se naročim pri osebnem zdravniku in mu povem za svoje depresije, ker je to že to much kako se počutim. Ampak jaz ne bi šla k zdravniku, mi bo spet samo tablete našopal, tega pa nočem. Ima katera idejo kaj naj naredim, je bila katera v podobnem položaju v nosečnosti?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 11:09:33
|
|
|
|
elevitka
|
Joj christiana21 ... sliši se nič kaj obetavno. Punce nebom vas obsojala za tako počutje ker lahko tud mene kaj takega doleti, samo ne razumem zakaj tak hudi napadi. Saj sem jaz tud tečna pa se cmizdrim , pa se mi nič neda, sem brez volje da bi šla lih na luno... ampak se vedno spravim k sebi ker se prisilim da moram, kdo me bo pa tako tečnobo prenašal ? Poskusite se zamotit z čim, kar rade počnete, pojdite kam ven, ne bodite zaprte same s seboj med 4 stene. Če pa nič ne pomaga potem pa res najbolje do zdravnika... niso nujne tablete... kaka terapija sproščanja ali samokontrole al kaj vem kaj... Vredno je poskusiti, upam pa da nam bo lepo vreme tudi čimprej pripomoglo k boljšemu počutju v naši ˝debeli˝koži.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 11:12:19
|
|
|
|
christiana21
|
elevitka, hvala za obetavne besede Kar se pa tablet tiče, je pa moj zdravnik na žalost takšen da kar predpiše tablete.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 11:17:47
|
|
|
|
matcar
|
Christiana,lepo da si se malo oglasla. Smo te že pogrešale. Jaz sem hodla v drugi nosečnosti k psihijatru. Vem,ja. Sliši se hudo. Pa so mi pogovori pomagali,ker tablet v nosečnosti ne dajejo. Sem tudi imela depresije,po porodu pa še poporodno,sicer v blagi obliki,pa vendar. Ko nisem več dojila,sem dobila antidepresive,ki ne povzročajo odvisnosti in mi je full pomagalo. Jih nisem niti dolgo rabla. Tak da,če ti bi kaj pomagalo,lahko greš k psihijatru na pogovor,za katerega ne potrebuješ napotnice. Delajo pa v sodni,prvo nadstropje. Se samo naročiš.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 11:30:27
|
|
|
|
ly117
|
Christina jaz ti tudi priporočam da bi obiskala psihijatra. Ker pogovor še nobenemu ni škodil. Nič punce jaz pa grem zdaj malo na sprehod da se malo razgibam. Se tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 11:33:08
|
|
|
|
elevitka
|
ly1177 daj se še zame... ker mam čas komaj ko zunaj pade mrak.... se mi ne ljubi po temi okol plazit.... jaz bi šla zdaj..... ko je sonček
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 12:35:18
|
|
|
|
klaja
|
Meni pa se je zob vnel in bom očitno mogla k zobozdravniku. Ima katera kake izkušnje, verjetno mi kake injekcije ne sme dat, če bo kaj takega delal, kako pa je z zdravili oz. antibiotiki? Je boljše da odklonim?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 12:43:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Meni pa se je zob vnel in bom očitno mogla k zobozdravniku. Ima katera kake izkušnje, verjetno mi kake injekcije ne sme dat, če bo kaj takega delal, kako pa je z zdravili oz. antibiotiki? Je boljše da odklonim? Mislim,da ti zdravit z zdravili ne smejo,edino kaka plomba mogoče pride v poštev. Odvisno,kaj je z zobom narobe. Boljše pa je,da greš čimprej,da se ti ne bi kaj poslabšalo. Mene pa v vsaki nosečnosti modrostni mantrajo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 12:44:44
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem vse pospravla,pa posesala,pa gor umila pode. Tja bom padla glih zdaj,križ me tak boli,pa trebuh,da se komaj premikam. Bi se vlegla malo,pa se bojim,da vstat ne bom mogla.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 12:50:46
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: klaja Meni pa se je zob vnel in bom očitno mogla k zobozdravniku. Ima katera kake izkušnje, verjetno mi kake injekcije ne sme dat, če bo kaj takega delal, kako pa je z zdravili oz. antibiotiki? Je boljše da odklonim? Mislim,da ti zdravit z zdravili ne smejo,edino kaka plomba mogoče pride v poštev. Odvisno,kaj je z zobom narobe. Boljše pa je,da greš čimprej,da se ti ne bi kaj poslabšalo. Mene pa v vsaki nosečnosti modrostni mantrajo. Jaz sem bila dvakrat do sedaj, ko sem noseča pri zobarju, ker sem imela težave. Injekcijo mi je dala...tako da...zdravnica je rekla, da ni škodljivo za plod.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 26.2.2009 13:02:46
|
|
|
|
elevitka
|
Joj zobarji.... bojim se jih kot pes palce matcar... ti se kr spočij... bi mogla malo svojega še angažirat da ti pomaga pucat. Če pa se ne boš mogla vstat pokliči dvigalko da te dvigne mater sem žleht... a sama se zjutrj ne morem vstat ker me tak boli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......