Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mya26 No, da se mal oglasim po doooooolgem času. Lepo da se nam oglasiš Mi smo OK, na srečo kar zdravi. Lana je sicer pred 2 tednoma prebolela angino, ampak je zdaj OK. Ojoj a kar angino. Upam, da ni bilo prehudo? Maj napreduje kar hitro, tako da je zelo veselo. Najin dan sedaj izgleda: zjutraj med 4-7 se podojiva, okol 9h dobi 200g sadja potem gre spat in običajno spi ca. 2 urci, okol 12h zelenjavo z rižem/ polento/ krompirjem,... nato greva na sprehod in spet zaspi za kako uro, med 15-16h riževa kašica z mlekom (kot rižolino ki je zmešan z AM), ob 18h skuto s sadjem (banano/ breskva/ borovnica) in pred spanjem (okol20h) še dojenje. super da lepo napredujete!!! Na plesne še vedno hodim in uživam v tem. Prejšni teden sem spet začela hujšat . Nimam posebne diete, samo da ne jem preveč sladkega in prigrizkov vmes me d obroki. KO postanem lačna si vzamem jabolko. Pa zjutraj telovadim kakih 20min, pa še kasneje grem za dobro uro na sprehod. Maj se že nekaj časa postavlja na noge in hodi ob omarici, če mu dam roke tudi napravi že nekaj korakov naprej Tudi Ma-ma, ta-ta ali A-ta in ba-ba že reče in ko mu rečeš papa tud pomaha. Je ful dobrovoljen in se velikokrat tudi sam zaigra. Jaz sem včasih mal slabš in mi mal popustijo živci. Ker sem nenaspana, ja včasih se ponoči zbuja in klepeta . Očitno podnevi ne pride do besede . Zadnjič mi je Lana polila čaj po laptopu, sta bili krivi z mami ker sta se žogali, malo sem bila pa tudi jaz kriva ker je bil lap top na mali mizici zraven pa čaj Sem začela kričat . Lana je šla v sobo, mami je začela jokat. sej sem se pol opravičla , sploh Lani, da se pač zgodi in da je mami mal sitna. Laptop smo na srečo rešl, včasih kaka črka mal šteka, ampak več al manj pa dela. Samo da dela, verjamem pa da si bila huda A se boste v kratkem kaj dobile? Bi prišla, da se mal vidmo predno se vrnemo v službe. Za enkrat ni še nič na "sporedu" oziroma določenega, upam pa tudi jaz na kakšen večji čvek
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|