|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sončki januarčic 08 - 6.del
25.2.2009 21:38:30   
karatina
Dober večer.

Še enkrat pohvala vsem maškaram. Res ste lepi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
...Saj pravim, pri nas še je problem, ker še vedno ne jemo koščkov user posted image tako razne klobase in hrenovke ne pridejo v poštev.

Tudi pri nas je bil ta problem. Se ji je samo zdelo, da je v pireju kaka klumpica, pa je že kašljala in se napravljala, da se ji je zaletelo. Sem jo pa dobila na finto, ko sem ji na mizico nastavljala čisto dobno natrgan kruh ali nariban sir in Poliko ful ful na malo narezano. Je začela jest, je pa pogoj, da si sama v usta nosi. Tu in tam mi rata, da ji še jaz kaki košček kruha v usta vtaknem, ker je že pogruntala, da je klobasa boljša user posted image . Probaj mu nastavit in ga pustit, pa boš videla, če bo začel v usta nosit. Je pa po malici kar za čistit, zgleda pa približno takole (sorry v naprej, prvič lepim slikice):
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   Sončki januarčic 08 - 6.del
25.2.2009 21:48:30   
karatina
IIIII, uspelo mi je user posted image

Pol moram pa še kako pripopat user posted image

Karin na maminem delovnem mestu
user posted image

Moja, moja ninica
user posted image

Telefon...
user posted image

user posted image

Nočko...

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
25.2.2009 21:55:00   
klepetkaa
Oj,

evo, pa sem tle.

Včeraj sme imela namen kakšno besedo napisat zvečer, samo potem mi ni uspelo, ekr sem ...bila šemauser posted image . Jao, je bilo lušno. Škoda da je že konec pusta.
Me je Domen vprašal, prej ko sem šla, če sem imenitna gospa?!(glede na obleko.) user posted image  Vsaj enkratuser posted image

Prej sem pa še likala, ker jutri dobim inšpekcijo na ogled. Domen ima RD, pa pride naša "elita".user posted image

KOnčno sva bili z Lano v posvetovalnici+ cepljenje.
TEža 935 g, velika 77 cm, je P rekla, da odkar je zadnjič Lano vidla, da je dobila orng lica in buščka, kot lubenica da jeuser posted image user posted image . Glede na kile ravno ne, se mi zdi, na pogled pa mogočeuser posted image

sani, hm, imamm te na sumu, da me danes nis hotela gledat in si si lepo izmislila dežuser posted image user posted image user posted image . HEcam se. Ampak res je bila napoved slaba, tako da ni panike. SE bomo pa enkrat popoldne dobile. Pa ne bom te na uč, nč bat,  ker pol se ne boš več hotela družit z manouser posted image

Zarečen kruh... ja, res jeuser posted image

mml, kako je Matic? KUha še vedno? Upam da ne, bošček mali user posted image user posted image user posted image

nana, si potem un rdeč voziček vzela? Super izbirauser posted image

TRIŠ, hudoooouser posted image . Super ste bili.

ursalara, uau mačka. Čestitke za nagradouser posted image . Jaz pa vem, zakaj smo zadnjič stiskale pesti zate, tralalara ....user posted image

klaja, user posted image  za tvojega, da je povedal kar gre.

čisto vse male maškare so bile pa prekrasneuser posted image user posted image

suzana, trojanskega konja se bomo menda znebili kmalu. JE rač. že na servisu

mala pikica, tudi meni že zmanjkuje idej. Jaz ji dam dopoldne za malico sadje, popoldne pa puding, jogurt, skuto(obstgarten obožuje), pol pa že idej zmanjka

katee, je Žan LUka danes čez dan kaj bolje spal?!

avatarji, vsi so krasni, čisto pustniuser posted image user posted image
limma, ste ozdraveli? Upam da končno  jauser posted image

katarinas, Lari je bilo pa  očitno hudo zabavno v bolniciuser posted image

oddam...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 103
25.2.2009 22:06:48   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, slike ti pošljem po pošti da ti jih zapečem na CD ali boste prišli na obisk pa ti jih dam? 

Daj mi jih kar speči na CD,ker kdaj bomo našli spet čas,bo spet minilo pol stoletja.

sani,nimam nove barve las,samo izrastek sem si pobarvala,je že sivina ven gledala...Ja,vozičke pa je treba menjavatuser posted image .

Suzana,Klemnu sem kupila Hauck Shopper,je kar fajn,pa seveda da je rdečuser posted image . V tem vozičku lepše sedi in vidi normalno ven,se mi zdi da je bil že malo prevelik za tistega.No,saj ga bomo še imeli in uporabljali,če bo treba,samo zdaj bo pretežno ta vozil po našem kraju.

koala,tole zdaj pa res ni makina...samo bolj komot bo spet.In mami zadovoljna za en čas.user posted image

karatina,kako lepa je tvoja Karin,pravi srček.
Vidim,da pri vas tudi mobitel igra eno izmed vlog .user posted image

Klemen pa je zelo občutljiv na koščke v jogurtih in skutah moram reči.On je praktično vse in mu nobeni koščki ne povzročajo težav,sem pa imela jaz isto težavo ko sem bila otrok.Mi je dvigovalo želodec vedno,kadar je kaj neznanega prišlo v moja usta in to najbolj pri sadnem jogurtu,ko je bilo v njem sadje in ni bilo zmleto.Klemnu kar dviguje želodec,ko dobi kako pikico v jogurtu v usta ali pa npr.v skuti sadje.Bog ne daj da dobi košček jagode v usta,že mislim,da bo bruhal.Drugače pa jagode brez problema poje.

Klepetka,joj,tvoja Lana pa ima res malo gramov,ima jih manj kot pri porodu,le kaj počneš z njo??user posted image Mislim,da ti je ena številka ušla iz monitorja pri merahuser posted image .
Ja tistega tardečega-voz-sem potem vzela.Saj je vredu ne?

Pa grem,lahko noč.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 104
25.2.2009 22:17:41   
klepetkaa
nana, ojej pa res..sem kozla ustrelila. SEm še mal šemasta od včeraj ..očitno. Ni bilo sile.user posted image

TEžka je 9350g in velika 77cmuser posted image
Voziček je pa super, itakuser posted image user posted image

karatina, suepr slike. Zdaj pa samo limaj, ko znašuser posted image .Karin je prava damicauser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 105
25.2.2009 23:07:39   
dašabina
končno tudi naše maškarceuser posted image user posted image
slike povedo vse, kako nam je bilo lepo in da je  moj možek danes praznoval rd<.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
26.2.2009 7:17:06   
TRIŠ
Ursalara kako lepa princeskica je Lara.Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za nagrado

Sunny morning kako je velika in lepa Nejauser posted image

Mala pikica
pri nas za malico poje celo jabolko ali banano ali žemljo(hrenovk in salam pa ne mara,razen takrat pri Suuny morning se je hotel zadavit z salamo tako mu je bila finauser posted image user posted image user posted image

Lutiropan
lepa lepa maškaraaaaauser posted image

Katarina lepe slikice tvoje princeskeuser posted image

Dašabina
hudooo dobre maškarice,sploh Maša mi je innnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Možeku pa vse najboljšeeeeeuser posted image

Nana mi smo bile ruskinje,ukrajinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za voziček

Mi smo zdržali v vrtcu samo en dan in spet imamo vročinouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 26.2.2009 8:40:07 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 107
26.2.2009 8:04:18   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
TEžka je 9350g in velika 77cmuser posted image

Jaz sem včeraj doma vagala Nejo in ima punca že skoraj 11 kg. user posted image user posted image  Saj je velika, ampak se mi zdi, da kar malo preveč hitro pridobiva na teži zadnje mesece.

nana user posted image za nakup vozeka.

karatina ne vem zakaj, ampak sem si Karin predstavljala bolj temno. Sem bila kar malo presenečena nad malo blondinko.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning kako je velika in lepa Nejauser posted image

user posted image  A bi jo rada za tamlado? user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Mala pikica pri nas za malico poje celo jabolko ali banano ali žemljo(hrenovk in salam pa ne mara,razen takrat pri Suuny morning se je hotel zadavit z salamo tako mu je bila finauser posted image user posted image user posted image

Ja ampak mu je bila pa takrat res dobra, ker jo je tako mlatu kot, da zadnjič je. user posted image  

Žan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 108
26.2.2009 8:07:35   
klaja
Jutro!

Karatina lepe slikice, se pa Karin zna nastavit fotoaparatu je prav fotogenična!

Dašabina tudi tvoje slikice so super!

Mala pikica pri nas ni težav z koščki hrane, zato imata ponavadi za malico kako sadje, potem pred spanjem pa kruh z marmelado, medom, pašteto ali pa pečena jajca ali pa hrenovko. Popoldanska malica pa je kaka skuta ali pa sadje.

Ursalara čestitke za nagrado, zdaj pa tudi jaz postajam vse bolj radovedna zakaj smo stikale pesti!?

Lusa tudi tebi čestitke za nagrado!

Bolančki pozdravite se!!!!!

< Sporočilo je popravil klaja -- 26.2.2009 8:08:15 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.2.2009 8:10:52   
dašabina
Dobro jutro...
no po pustnih dneh in moževem RD imam zdaj v službiuser posted image  končno čas malo bolj pogledat slikice in so res krasne tele naše maškarceuser posted image user posted image user posted image  pohvale vsem!

Katarinas, sem danes vidla vašo Lariko, kako se crklja zjutrajuser posted image

Žan bodi hitro zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če je še kdo bolanuser posted image user posted image user posted image

saj nimam nič pametenga za povedat, razen....da je zdaj pa tud naš Miha padel s posteljeuser posted image user posted image  me je ko iz katapulta vrglo sredi noči, ko je začel tult in seveda modrica je že vijoličnauser posted image  no ja, bo treba bolj pazit našega medijauser posted image

uživajte!!!

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
26.2.2009 8:20:55   
katee
Dan!!!

O mene pa čez eno uro čaka pregled pri zobozdravniku user posted image . Upam, da bo vse ok.

Drugače smo pa dobro. Žan Luka je včeraj čez dan spal skoraj 2 uri. Sem ugotovila, da moram biti doma, če hoče spati, pri mojih ni variante.

Nič, si grem še enkrat zobke umit, potem pa na pregled. Se potem še kaj javim.

Lep dan vsem!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 111
26.2.2009 8:32:22   
Lunca1
Jutro.
No moram pohvalit Pino. Včeraj je bila drugič na drsalkah in se je že sama drsala. user posted image user posted image user posted image  V nedeljo je ene 5 krogov naredila s prijateljičnini drsalkami, seveda s tem da jo je moj držal za obe roki. Včeraj pa po ene 15 minutah že kar sama. So imeli ob 17 h tudi vrtec na drsališču in so se šli razne igrice. je bila čisto navdušena. in ko ji je moj čez 1 uro rekel, da gremo, ker je mraz, je rekla, da gre lahko kar dol, da ga ne bo zeblo.user posted image

no kar se zdravja tiče, pa smo trenutno razen smrkavih noskov kar zdravi. Trkam na les.user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 112
26.2.2009 8:34:14   
Lunca1
Za bolančke, padalčke user posted image user posted image user posted image , zate Katee pa držim user posted image , da te bo zobozdranik pustil pri miru.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
26.2.2009 8:45:51   
katarinas
Da vam zaželim danes:
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Katarinas, sem danes vidla vašo Lariko, kako se crklja zjutrajuser posted image

user posted image user posted image mmmm....no to je pa tako lepo slišat!

Miha user posted image  da se buška čimprej zaceli.

Žan user posted image  kmalu se pozdravi!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 114
26.2.2009 9:51:36   
klaja
Katee jaz bom danes tudi morala k zobozdravniku, me boli zob oziroma se mi zdi, da imam vse skupaj vneto. user posted image Lepo opravi!

Lunca čestitke Pini za drsanje!

Dašabina naj buška čim prej mine in čim manj takih padcev!

Jaz pa sem si danes privoščila zanimiv zajtrk, sem dala zjutraj kuhat kislo zelje in se mi je tako zluštalo, da sem si ga kar privoščila ( ne kuhanega), potem sem pa še kokakolo pila prekouser posted image . Je pa pasalo!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 115
26.2.2009 10:27:44   
SuzanaKK

Samo pozdravček, me čaka kup cot za zlikat.

klaja ti si pa re noseča, fujuser posted image .

ŽAN da bi bil kmalu brez vročineuser posted image user posted image user posted image .

Klepetka Lana in Aljaž bosta očitno manekenauser posted image .

Zdaj pa res, likalnik v roke.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 116
26.2.2009 10:44:09   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Jaz pa sem si danes privoščila zanimiv zajtrk, sem dala zjutraj kuhat kislo zelje in se mi je tako zluštalo, da sem si ga kar privoščila ( ne kuhanega), potem sem pa še kokakolo pila prekouser posted image . Je pa pasalo!

user posted image user posted image user posted image
kje si pa ti to kombinacijo našla, pa to za zajtrk

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 117
26.2.2009 10:46:53   
katarinas
Karatina luškano pupiko imašuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

kislo zelje + kokakola = po moje bo to driskauser posted image user posted image  Vsaj pri meni bi bila...je pa dobro za prebavo ne?user posted image   Ali pa tako kot je rekla Suzana....se vidi da si nosečauser posted image

< Sporočilo je popravil katarinas -- 26.2.2009 10:48:38 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 118
26.2.2009 11:15:27   
TRIŠ
Klaja to je pa res znak za pravo nosečnico,joj kako ti je lepo.Sem ti kar malo foušuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa moram v službo pa sem že sedaj utrujena kot cunja,komaj gledam.Če bi se naslonila bi zaspala.Upam da bo gužva in bo dan hitro miniluser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 119
26.2.2009 12:26:38   
klaja
Probajte in bote vidle, da je ful dobro!user posted image

Sem malo po forumih prebirala glede vnetja zob in ker je moj zobozdravnik bolj na "izi" me zanima če mi lahko da kake antibiotike oz. kako zdravilo ali je boljše da odklonim in trpim ter čakam da bo samo od sebe boljše (kar dvomim). Kako injekcijo verjetno ni pametno da mi da!?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 120
26.2.2009 12:42:31   
dašabina
klaja user posted image  za kombinacijo...jaz sem se v user posted image  izogibala vsem sranju od tablet in tudi injekcijam, čeprav mislim, da kaj obstaja, v bistvu bo zobozdravnik že vedel, mogoče pokličeš Mml...
Drugač sem pa šla danes brat od te punce, ki je umrla v Afriki in je iz naše občine - in sem ugotovila, da sem jo poznala in me je čist zadelouser posted image , taka fejst, nasmejana, pridna, k njej sem 2 leti hodila, ko je učila irski ples tako da...POČIVAJ V MIRU, BARBARAuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 121
26.2.2009 13:25:29   
Alfabeta
Dan

Evo, sem našla pet minut da vam kaj napišem. V glavnem nimam nič kaj novega za povedat. Novo je le to da ima danes moj možiček rojstni dan, jutri Filip, pa Filip ima danes praznovanje v Tušu, v nedeljo imamo domače povabljene,.....imam občutek da imam vsak dan en milijon obveznosti. Pa to darilo najt, pa ono darilo, pa šoping za fasengo, ker bom spet torto pekla, pa za kosilo, pa včeraj malega k frizerju,....user posted image  vmes pa še "svega i svašta". Saj drugače bi mi bilo pa dolgčas. Sem pa šla včeraj spat že ob 19 uri in sem se spomnila na triš in njeno zgodnje uspavanjeuser posted image .

Aja triš, a vam kaj server v službi nagaja? Ne morem poslat slik v razvijanjeuser posted image

dašabina, si predstavljam kako ti je bilo ko je Miha padel. user posted image  Važno da ni hujšega. Od moževe sestrične tamala je padla pri 2 letih in si je na nočni omarici presekala arkado, so jo morali sredi noči peljat na urgenco na šivanje.user posted image

klaja, to je pa znak da .....A si ti mogoče noseča, ker ti tako hecne kombinacije pašejo?user posted image user posted image user posted image

sunny, tvoja je pa res težkokategornik. 11 kg? Naša to ne bo še kmalu ujela. Ima sedaj 9600g. Sicer videti ji pa ni, da bi imela kaj premalo. Zgleda kot da bi jih imela prevečuser posted image  Aja, sem pa zadnjič bila na oddelku skupaj z Andrejo B., no sedaj je S. Veš katero a ne?user posted image  Je bila s tamalim notri. Aja, sem spregledala, da si sunny v službi. Se oproščamuser posted image user posted image user posted image

suzana, pozdravček tudi tebi. Aja, a veš da imamo resnega kupca za Rebecco?user posted image  A boste šli letos na isto destinacijo poleti? Boste lahko prišli na tanovo user posted image  Bo Grega še bolj navdušenuser posted image

lunca, user posted image user posted image user posted image   za Pinino drsanje

katee, upam da si dobro opravila pri zobozdravniku user posted image

nana, o kaki sivini pa ti govoriš? Pa ne.....a resno?user posted image  hecam te....

klepetka, tvoj post je pa tako lepo pogledat. Se točno vidi tvoje razpoloženje. Sami user posted image  in user posted image . Ti, kdaj točno pa ima tvoj Domen rojstni dan? Ker očitno imata zelo blizu z mojim navihancem. Od tod očitno tudi podobnost v izražanju user posted image

sani,  user posted image user posted image  za prodajo. Meni gre to bolj počasi, ampak prodam pa tudi kako stvar.

mala pikica, nate nisem pozabila, glede tistega kar sva govorili na ZS, samo imam filing da je precej boljše. Drugače sem pa kar ene 5x pogledala, če imaš res Gašperja na sliki, je tako drugačen...mislim na avatarju.user posted image  Ampak še vedno enako luškan

mml, upam, da je Matiček kaj boljši user posted image

ursulina, če je kaka miš slučajno ostala, lahko pošlješ po hitri poštiuser posted image .... Letos vsi samo krofe ponujajo user posted image user posted image

martinca, zelo luškan avatar in seveda akteruser posted image

katarinas, kako Lara? Je sedaj ok?

koala, tebi pa pošiljam lepe pozdravčke.

Evo, mislim, da sem vse v zadnjih 2 dnevih oblajala,.....tako da srčno upam, da nisem kake spustila

aja, kje je pa naša limma spet, pa intruder spet štrajka........pa luša tudi nekaj.....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 122
26.2.2009 14:27:52   
katee
Vam moram povedat, da imam lepe zobke in ni bilo nič vrtanja user posted image user posted image user posted image user posted image .

ursulina, zate pa upam, da bo zob kmalu dobro.

Drugače pa Žan Luka spi že 2 uri in pol, jaz sem seveda z njim 1 uro, zdaj sem pa raje vstala in grem kosilo delat.

bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem še naprej!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 123
26.2.2009 14:31:25   
ursalara
Klepetka lepo da veš in vestno spremljaš moj profil na FB,tisti ki ga spremljate veste marsikaj kar tukaj ni objavljenega,ni skrivnost da sem opravila vozniški izpit,juhu zdaj vsaj ne kršim več zakona!
Ni skrivnost tudi da grem opravljati še druge kategorije trenutno je na vrsti za motor potem pa dalje!
Verjemi pa da ne veš zakaj ste punce stiskale pesti,ker tega nisem objavila nikjer ve samo moj prijatelj tisti z katerim največ komuniciram na FB!
Trenutno vam še ne morem izdati zakaj ste stiskale pesti ker marsikateri ljudje brskajo tale forum tako da vam lahko samo namignem povezano je z mojim življenjem naredila sem en korak dalje v življenju ki pa upam da je pravi,zvedele boste pa vse ob svojm časuuser posted image user posted image ,haha

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 124
26.2.2009 18:39:57   
SuzanaKK

Ursalara pismo, zdaj sem pa še bolj fibrčnauser posted image , ampak kaj češ, takšna sem.

Alfabeta ne, letos pa menda Pag odpade, bomo šli še nalo bolj južno, nekaj študirava o Murterju, ker je tako fantastična destinacija. Ja no, se boste pa kaj do tja pripeljaliuser posted image . Pa ti bo kaj žal za Rebecco? Eh, kje pa, če boste zdaj imeli še hujšo makinouser posted image . Veš, da sem mislila, da ima Ajda več kilogramov, ker tako rada je. Jih ima naš mulo tam okrog 9500 g, pa se tako mučimo s tem hranjenjem. Ti pa verjamem, da si v gužvi, pa slikaj tortico in nam delaj lušte.

klaja jaz sem jedla čips in jabolka skupaj.

dašabina jaz sem Aljaža naučila, kako se spleza s postelje, sedežne ... pa mi še vseeno dol rukne. user posted image za Mihca. Pa lepe slikice, joj kako veliko tortico je dobil vaš ati. Evo še od meneuser posted image za Barbaro.

klaja to ti bo že zobar povedal, če ti lahko kaj da.

Moram končati, ker mi Aljaž ne da miru.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!