Alfabeta
|
Dan Evo, sem našla pet minut da vam kaj napišem. V glavnem nimam nič kaj novega za povedat. Novo je le to da ima danes moj možiček rojstni dan, jutri Filip, pa Filip ima danes praznovanje v Tušu, v nedeljo imamo domače povabljene,.....imam občutek da imam vsak dan en milijon obveznosti. Pa to darilo najt, pa ono darilo, pa šoping za fasengo, ker bom spet torto pekla, pa za kosilo, pa včeraj malega k frizerju,.... vmes pa še "svega i svašta". Saj drugače bi mi bilo pa dolgčas. Sem pa šla včeraj spat že ob 19 uri in sem se spomnila na triš in njeno zgodnje uspavanje . Aja triš, a vam kaj server v službi nagaja? Ne morem poslat slik v razvijanje dašabina, si predstavljam kako ti je bilo ko je Miha padel. Važno da ni hujšega. Od moževe sestrične tamala je padla pri 2 letih in si je na nočni omarici presekala arkado, so jo morali sredi noči peljat na urgenco na šivanje. klaja, to je pa znak da .....A si ti mogoče noseča, ker ti tako hecne kombinacije pašejo? sunny, tvoja je pa res težkokategornik. 11 kg? Naša to ne bo še kmalu ujela. Ima sedaj 9600g. Sicer videti ji pa ni, da bi imela kaj premalo. Zgleda kot da bi jih imela preveč Aja, sem pa zadnjič bila na oddelku skupaj z Andrejo B., no sedaj je S. Veš katero a ne? Je bila s tamalim notri. Aja, sem spregledala, da si sunny v službi. Se oproščam suzana, pozdravček tudi tebi. Aja, a veš da imamo resnega kupca za Rebecco? A boste šli letos na isto destinacijo poleti? Boste lahko prišli na tanovo Bo Grega še bolj navdušen lunca, za Pinino drsanje katee, upam da si dobro opravila pri zobozdravniku nana, o kaki sivini pa ti govoriš? Pa ne.....a resno? hecam te.... klepetka, tvoj post je pa tako lepo pogledat. Se točno vidi tvoje razpoloženje. Sami in . Ti, kdaj točno pa ima tvoj Domen rojstni dan? Ker očitno imata zelo blizu z mojim navihancem. Od tod očitno tudi podobnost v izražanju sani, za prodajo. Meni gre to bolj počasi, ampak prodam pa tudi kako stvar. mala pikica, nate nisem pozabila, glede tistega kar sva govorili na ZS, samo imam filing da je precej boljše. Drugače sem pa kar ene 5x pogledala, če imaš res Gašperja na sliki, je tako drugačen...mislim na avatarju. Ampak še vedno enako luškan mml, upam, da je Matiček kaj boljši ursulina, če je kaka miš slučajno ostala, lahko pošlješ po hitri pošti .... Letos vsi samo krofe ponujajo martinca, zelo luškan avatar in seveda akter katarinas, kako Lara? Je sedaj ok? koala, tebi pa pošiljam lepe pozdravčke. Evo, mislim, da sem vse v zadnjih 2 dnevih oblajala,.....tako da srčno upam, da nisem kake spustila aja, kje je pa naša limma spet, pa intruder spet štrajka........pa luša tudi nekaj.....
|