Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 12:36:27
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, še to - Meri, mislim, da si bo moral ati čez par let kako puško nabaviti
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 13:02:01
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka,ti pa maš srečo,prideš in obrneš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 13:26:06
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla! Jaz sem se prišla pa sam mal považit - Sabinči puza! Je pogruntala, da nazaj ne pride nikamor in je začela naprej. Mami seveda kr razganja od ponosa. Sicer sva pa danes imeli babico na obisku, jutri pa pride ena kolegica, ki ima 14 dni mlajšo punčko. Tako da upam, da se oglasim kaj popoldne, sicer se pa fajn mejte in uživajte na sončku! Sabinči je po osvojenem puzanju namreč koma zaspala, jaz pa šibam pripravt za kosilo. Čawči!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 14:31:42
|
|
|
|
anaj22
|
ojla upam da ste velik velik bolš kot sva midva z Jakom, sva zbolela . Jaka je celo noč kuhala vročina zdej jo ma pa 37,8 glih tok da je mal dobre volje, pol mal tečko, pol se mal crklava in nakoncu mal zadrema. Mene pa tud neki kuha pa vse me boli. Sva se pa prejšni teden nehala dojit , se je fant odluču da to nemu ni večvšeč. Faj bodite moram šibat sirena kliče.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 16:09:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj, ne sekiraj se zaradi nedojenja.. Boš zdaj okusila čare nedojenja. Šla boš kamor boš hotela brez skrbi, malček bo lahko sam brez tebe par ur...vzemi to tudi iz pozitivne strani. Je pač to njegova volja in pika, da se ne doji več. In tudi to nekaj velja. Ne bo potrebno odstavljanja s tvoje strani, ne boš jamrala da se ne morete nikakor odstavit...te razumem kako se počutiš. Boš prebolela, še vsaka je. Sam malo bo trajalo, par dni, teden...jaz sem skor en mesec. Zdaj si pa niti ne prestavljam dojenčka na mojih joških. Za nazaj pa kako že......................se z vsem strinjam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 17:11:05
|
|
|
|
babysolza
|
Pridna Didlina, da se z vsem strinjaš. Anaj - . Pa kar je Didlina povedala, je čisto res. Jaz sem se tudi tolažla, da ne bo problemov z odstavljanjem in da sva pač končali ko si je sama želela, ne ko bi ji jaz težila. A danes pa spet nič ne čvekate al kaj?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 17:16:16
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Pa Izabela je zelo rada pod mizo in žuli moj copat. A vas na kaj spominja? Na psa mogoče? Pol mamo pa mi tud enga kužija doma. Sam jih skrivam, ker mi ni ravno da bi moje copate papcala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 17:41:24
|
|
|
|
j6
|
Ej pol so pa vsi isti najraje glodajo copate. če postavim copate na fotel, potem ob fotelju vstan drugače tudi slučajno ne. Jaz se spomnim čist vsakega, kako so se najbolj zabavali z grizenjem copat. No še takrat ko si utrgam kak trenutek za vas se kaj zgodi. Ta druga si je brado prebila , letim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 18:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 20:49:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mi smo bili nocoj na urgenci. Zaradi Jerneja. Je proti večeru nekaj zaropotalo v spalnici. Mož je šel iskat Jerneja in ga nekaj časa ni našel. Potem ga je zagledal, da leži v spalnici na tleh, a se je že pobiral. Je mislil, da se je skril. Ampak Jernej je začel jokat, tožil, da ga peče prstek,... No, ugotovili smo, da je na nočni lučki odvil žarnico in lučko prižgal ter na mesto žarnice vtaknil prstek. Prstek opečen, prestrašen, tresel se je, bil očitno malo v nezavesti od udara elektrike. Sedaj smo doma, HB in ga moramo samo opazovati. Pri otrocih nisi nikoli dovolj previden. Raje ne pomislim, kaj bi lahko bilo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:00:11
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya seveda vsem prav en lep pozdrav iz sončnega podgurja lunca - če boš rabila pomoč pri pomivanju oken pred vselitvijo, lahko pokličeš - čeprav živim v majhnem stanovanju, sem sposobna zabeleženo,potrjujem ...........in zbiram še interesente,take,ki imajo dve desni roki .............moj,vedno reče,da bomo organizirali delavni piknik,malo delali,malo jedli,malo pili in se veselili midva še zmer čakava na spremembo namembnosti, ker se, ki spadajo v naš prostorski plan skoz pritožujejo - upam, da bo kmal dokončna pritožba tu se še ena javlja za seznam . tole knjigo imam pa jaz trenutno sposojeno iz knjižnice ---Adele Faber in Elaine Mazslih - Kako se pogovarjamo z otroki in kako jih poslušamo copati so tud pri nas skoz na udaru - najboljša igrača - sicer prepovedana - ker romajo takoj v usta . aleksandra silvija - sem vesela, da se je vse dobro izteklo in da je Jernej vredu . kleopatra - a meri ima pa že čopek, lepo. pa plišat živalski vrt imate doma; pri nas bi tak živalski vrt zasedel pol stanovanja .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
O AS grozno ,revcek bogi,kako se je moral ustrasit.Sreca,da je samo prstek opecen,ker elektrika...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mtinca,to je samo majhen del pliskotov...sem izbrala nekaj vecjih primerkov,ene imam itak na podstrehi,nekaj jih je romalov kanto,nekaj v Talitini sobi,pa v dnevni,spalnici...ni da ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:06:46
|
|
|
|
mtinca1
|
zdaj pa moram it še pakirat.... gremo pogledat, če je še vedno tako veliko snega na Rogli.... lepo se imejte in ne preveč čvekat, ker nameravam vse prebrat, ko pridem nazaj ..... čavči
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:14:21
|
|
|
|
lunca14
|
aleksandra.........o groza,samo,da se je končalo tako,kot se je,ne razmišljaj o tem,kaj bi se lahko,ker se ni,ob takih dogotkih se šele zavemo,kako je življenje minljivo in ,da ga moramo cenit in uživat v majhnih preprostih stvareh mtinca.........mam tud tebe zabeleženo ...........no zdej se pa hitro pakiraj,pa uživajte,kar se da,na snegcu
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:35:18
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ......kaj pa ne štima,kleo?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:36:39
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Anaj, ne sekiraj se zaradi nedojenja.. Boš zdaj okusila čare nedojenja. Šla boš kamor boš hotela brez skrbi, malček bo lahko sam brez tebe par ur...vzemi to tudi iz pozitivne strani. Je pač to njegova volja in pika, da se ne doji več. In tudi to nekaj velja. Ne bo potrebno odstavljanja s tvoje strani, ne boš jamrala da se ne morete nikakor odstavit...te razumem kako se počutiš. Boš prebolela, še vsaka je. Sam malo bo trajalo, par dni, teden...jaz sem skor en mesec. Zdaj si pa niti ne prestavljam dojenčka na mojih joških. Za nazaj pa kako že......................se z vsem strinjam. .....se z vsem strinjam in nimam kaj dodat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:39:41
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ojla! Jaz sem se prišla pa sam mal považit - Sabinči puza! Je pogruntala, da nazaj ne pride nikamor in je začela naprej. Mami seveda kr razganja od ponosa. Sicer sva pa danes imeli babico na obisku, jutri pa pride ena kolegica, ki ima 14 dni mlajšo punčko. Tako da upam, da se oglasim kaj popoldne, sicer se pa fajn mejte in uživajte na sončku! Sabinči je po osvojenem puzanju namreč koma zaspala, jaz pa šibam pripravt za kosilo. Čawči!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:42:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 ojla upam da ste velik velik bolš kot sva midva z Jakom, sva zbolela . Jaka je celo noč kuhala vročina zdej jo ma pa 37,8 glih tok da je mal dobre volje, pol mal tečko, pol se mal crklava in nakoncu mal zadrema. Mene pa tud neki kuha pa vse me boli. Sva se pa prejšni teden nehala dojit , se je fant odluču da to nemu ni večvšeč. Faj bodite moram šibat sirena kliče. da se čim prej pozdravita
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:44:01
|
|
|
|
lunca14
|
Nič vidim,da ni nobene tuki in grem pajki
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:46:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca--jaz sem....se strinjam z vsemi komentarji, ki si jih napisala .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:53:35
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mtica-uživajte! Anaj-pozdravite se. Glede dojenja so ti že povedale. Več, Jaka je pravzaprav v idealni starosti za odvajanje od dojenja. Ko dosežejo leto dni, je zelo težko nehat. No, že prej. Sabina-super! Meri--joj, kako cortkana punči!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 21:59:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Anaj, ne sekiraj se zaradi nedojenja.. Boš zdaj okusila čare nedojenja. Šla boš kamor boš hotela brez skrbi, malček bo lahko sam brez tebe par ur...vzemi to tudi iz pozitivne strani. Je pač to njegova volja in pika, da se ne doji več. In tudi to nekaj velja. Ne bo potrebno odstavljanja s tvoje strani, ne boš jamrala da se ne morete nikakor odstavit...te razumem kako se počutiš. Boš prebolela, še vsaka je. Sam malo bo trajalo, par dni, teden...jaz sem skor en mesec. Zdaj si pa niti ne prestavljam dojenčka na mojih joških. Za nazaj pa kako že......................se z vsem strinjam. .....se z vsem strinjam in nimam kaj dodat Bravo za vaju,tut jaz se cist z vsem strinjam ..................zdaj mi naj da pa ena hitro link od smeskov,sicer ne bom vec tko razumevajoca.....................
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.2.2009 22:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Mtica-uživajte! Anaj-pozdravite se. Glede dojenja so ti že povedale. Več, Jaka je pravzaprav v idealni starosti za odvajanje od dojenja. Ko dosežejo leto dni, je zelo težko nehat. No, že prej. Sabina-super! Meri--joj, kako cortkana punči! Tudi tu se strinjam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
izbira imenanataly33prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvalaMatej (
62%)
Marcel (
38%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!