Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 19:40:42
|
|
|
|
brigita23
|
me je že 3 x ven vrgl štorkljica in junonca-oooooooooooo sveta marija pol se pa jst še ne morem pritoževat , je pa res da jest prvo tromesečje in polovico drugega nisem smela , zdej pa če enkrat na teden je pa to tak kot da bi sedmico na loteriji zadela
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 19:42:36
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem pa zdle tak jezna - grrrrrrrrr...... Se zmenim s z enim tipom, da mi proda MC Easyfix, se že dogovoriva, da se dobiva na Trojanah v soboto... pa mi zdle piše, da je že prodal... grrrrrrr... pa še ob krof sem.... junonca pa sej nisi tak jezna zarad MCE-ja raj priznaj da zato ko krofov ne boš dobla
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 19:49:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Neki me zanima ka vam tudi tak paše zvečer jest? Jst cel dan jem bolj mal pol mi pa zvečer tak paše kot da mam lukno v želodcu . Vse bi lahk pojedla, sam pa spet ne smem jest ko me pa pol tak zgaga matra. jooooooo jst bi tudi mela kuharja, moj je pa za to čist antitalent . Me pa pelje na sledico, tudi to je nekaj, pa zajtrk mi pripravi ko ima čas (hrenovke mu še grejo od rok ). jaz pa ponavadi ko pride moj iz službe začnem kaj vse se mi lušta...on me samo gleda in se reži...pa pol vpr. če mi gre kaj iskat...ko pa je doma pa kuha po moji želji...seveda, če pa je kuhar seveda se more držat mojega ukaza kaj si pa on misli...ženo pa je treba ja zadovoljit sicer pa mi bo čez čas hvaležen, ko bo na suhem...si bo mislil, še dobr da je takrat tolko težila, da sem vsaj takrat malo migal
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 19:52:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Zdej veš zakaj sem se js 18 kg zredila, ker iščem tolažbo v hrani (mal heca mora bit) ja pa se ti ne vidi da si na +18 se se.....bi mogla videt slike mene prej pa zdej Me je sama rita. Drugače pa vseen hvala, mi kr paše ko mi kdo to reče. Res pa da sem mela prej mal kg na svojo višino. to se teb sam zdi ,nosečke smo naj jače in najlepše ja maš prav, smo lepe tak kak rožice . Pa ponosno božamo svoje bušije. Jst sem najbolj srečna sam da je moj zdrav,, vesel in živahen. Pol naju še pa ati tkole lepo carta, pa nama pove kok naju ma rad in sreča je popolna, a ne? Ni lepšega na svetu. Tudi to je lepo da so naši dragi tako v skrbeh za , da jim slončkanje ne pomeni toliko.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:05:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Midva nisva od 7. avgusta - sredine februaraja - a vodima???? Junona predajam ti prestol zmagovalca Pa še nič ti nisem fauš Verjamem.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:05:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Res, taprave frajle sta. mal se pa morava potožit, da nama je potem pri srcu lažje hudo je, če tako na suhem živiš čez čas pa se bova tožili, da bi najini lubiji skoz radi "telovadil" nama pa ne bo ali pa ne bo časa vidiš detelja, nov biznis zdej ko je recesija. Lahko knjigo poz med nosečnostjo izdaš , pol pa naj še kdo reče da nosečnice nismo face junonca- kaj ti misliš? ni slaba ideja a? Zdej veš zakaj sem se js 18 kg zredila, ker iščem tolažbo v hrani (mal heca mora bit) Ideja je super.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:08:10
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Zdej veš zakaj sem se js 18 kg zredila, ker iščem tolažbo v hrani (mal heca mora bit) ja pa se ti ne vidi da si na +18 se se.....bi mogla videt slike mene prej pa zdej Me je sama rita. Drugače pa vseen hvala, mi kr paše ko mi kdo to reče. Res pa da sem mela prej mal kg na svojo višino. to se teb sam zdi ,nosečke smo naj jače in najlepše ja maš prav, smo lepe tak kak rožice . Pa ponosno božamo svoje bušije. Jst sem najbolj srečna sam da je moj zdrav,, vesel in živahen. Pol naju še pa ati tkole lepo carta, pa nama pove kok naju ma rad in sreča je popolna, a ne? Ni lepšega na svetu. Tudi to je lepo da so naši dragi tako v skrbeh za , da jim slončkanje ne pomeni toliko. Ja, to pa res.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:09:24
|
|
|
|
sonček85
|
evo jaz sem že danes napovedala mojemu dragemu da jutri ko pride iz službe ob 6.00 da ga napadem in je bil kar tiho. akcija na vse zgodaj zjutraj
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:09:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ja maš prav, smo lepe tak kak rožice . Pa ponosno božamo svoje bušije. Jst sem najbolj srečna sam da je moj zdrav,, vesel in živahen. Pol naju še pa ati tkole lepo carta, pa nama pove kok naju ma rad in sreča je popolna, a ne? Ni lepšega na svetu. Tudi to je lepo da so naši dragi tako v skrbeh za , da jim slončkanje ne pomeni toliko. ja to je pa res nekaj najlepšega moj dragi je ves blažen k se bušiju približa pol se pa meni z bebijem
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:09:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js sem pa zdle tak jezna - grrrrrrrrr...... Se zmenim s z enim tipom, da mi proda MC Easyfix, se že dogovoriva, da se dobiva na Trojanah v soboto... pa mi zdle piše, da je že prodal... grrrrrrr... pa še ob krof sem.... junonca pa sej nisi tak jezna zarad MCE-ja raj priznaj da zato ko krofov ne boš dobla Ja sej to je tist, krofi, krofi... jih že 2 dni sanjam. Mi je moj prej reku, česa ti je zdej žal easyfixa al krofov... sem rekla, na forumu me punce isto sprašujejo in se je tak smejal...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:09:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 me je že 3 x ven vrgl štorkljica in junonca-oooooooooooo sveta marija pol se pa jst še ne morem pritoževat , je pa res da jest prvo tromesečje in polovico drugega nisem smela , zdej pa če enkrat na teden je pa to tak kot da bi sedmico na loteriji zadela Po porodu ga pa zajaham ko zmešana.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:10:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo jaz sem že danes napovedala mojemu dragemu da jutri ko pride iz službe ob 6.00 da ga napadem in je bil kar tiho. akcija na vse zgodaj zjutraj Epicenter v Žalcu.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:11:49
|
|
|
|
*Junona*
|
Js se p učim in zraven vas berem - kok si naj potem človek kaj zapomni?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:21:00
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Punce sem se vam zdele prov nasmejala pol sem se pa sama vprašala da tud midva niva že ene 14 dni. Pa sem šele v 6 tednu no naj bi bila .Kje je šele oktober mi je reku moj da mu bo do takrat odpadu pa sem rekla da bo kr leo počakal do 1 pregleda da vidmo kako in kaj.Ni bil glih nevem kako navdušen ampak je sprejel no prov je reku pa sej se da še kako drugač pomagat .Sem rekla ja sam če jest nebi bla tako zmatrana in zaspana skoz. A je bila še katera taka jest bi samo spala medtem ko v prejšnih nosečnostih o tem ni bilo ne duga ne sluha.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:32:55
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Punce sem se vam zdele prov nasmejala pol sem se pa sama vprašala da tud midva niva že ene 14 dni. Pa sem šele v 6 tednu no naj bi bila .Kje je šele oktober mi je reku moj da mu bo do takrat odpadu pa sem rekla da bo kr leo počakal do 1 pregleda da vidmo kako in kaj.Ni bil glih nevem kako navdušen ampak je sprejel no prov je reku pa sej se da še kako drugač pomagat .Sem rekla ja sam če jest nebi bla tako zmatrana in zaspana skoz. A je bila še katera taka jest bi samo spala medtem ko v prejšnih nosečnostih o tem ni bilo ne duga ne sluha. Jst sem bla tudi skos utrujena, čist brez energije...no vidiš kaj te še čaka pol ko prilezeš tam do enga 31-32t .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:33:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Punce sem se vam zdele prov nasmejala pol sem se pa sama vprašala da tud midva niva že ene 14 dni. Pa sem šele v 6 tednu no naj bi bila .Kje je šele oktober mi je reku moj da mu bo do takrat odpadu pa sem rekla da bo kr leo počakal do 1 pregleda da vidmo kako in kaj.Ni bil glih nevem kako navdušen ampak je sprejel no prov je reku pa sej se da še kako drugač pomagat .Sem rekla ja sam če jest nebi bla tako zmatrana in zaspana skoz. A je bila še katera taka jest bi samo spala medtem ko v prejšnih nosečnostih o tem ni bilo ne duga ne sluha. Boš vidla, potem pa ne bo upal, tako kot naši deci... no, na začetku še mogoče, potem ko boš pa mela velikega bušija in bo tvoj dragi čutil bebija, bo pa prpo stisnil. Tak ko moj.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:34:53
|
|
|
|
brigita23
|
sonček-a si mu kr ultimat postavla , sej maš prav sam a se boš ti vstala ob 6h? Aja no za slončkanje se splača Punce pol bomo pa marca bolj mal na forumu če bomo vse navalile, baje pomaga, da se lažje odpiraš....a je to res?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:36:05
|
|
|
|
brigita23
|
junonca- ja pri taki temi pa verjamem da se težko učiš , pol pa še na krofe morš zraven mislt.....sej ne gre
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:41:47
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ja sej vem sej tako je blo v prejšni nosečnosti ko je buši zrastu je pa on se zmanjšu .Ampak sem vsaj prej skakala zdej pa še to ne.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:46:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 sonček-a si mu kr ultimat postavla , sej maš prav sam a se boš ti vstala ob 6h? Aja no za slončkanje se splača Punce pol bomo pa marca bolj mal na forumu če bomo vse navalile, baje pomaga, da se lažje odpiraš....a je to res? Pušenjak je reku, da sperma dokazano vsebuje snovi (prostaglandine), ki sprožijo krčenje maternice, vendar je dokazano, da ne pred 37. tednom. Po 37. tednu pa gremo v akcijo - js bom mojga čist spumpala. IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Ja sej vem sej tako je blo v prejšni nosečnosti ko je buši zrastu je pa on se zmanjšu .Ampak sem vsaj prej skakala zdej pa še to ne. Sej bota nadoknadla.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:51:53
|
|
|
|
brigita23
|
Nea-teja-sej še bo dovolj . junonca-ja pol pa bom tud jst svojga spumpala, če je tako. Če bom še lahko, že zdej mi je buši napot .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:56:44
|
|
|
|
brigita23
|
junonca-sem mal po sončku brskala, pa sej tale AC 401 za 144EUR je pa ugodna cena, midva sva dala v BC v Lj 169 EUR
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 20:59:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Nea-teja-sej še bo dovolj . junonca-ja pol pa bom tud jst svojga spumpala, če je tako. Če bom še lahko, že zdej mi je buši napot . Od strani gre fajn. Sam js mam že mal večjo rito in morem ritnco gor držat.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 21:00:47
|
|
|
|
*Junona*
|
Bom verjetno kr prek sončka naročila, ker BC ima drug model v akciji. JAz pa bi rada tega ko ga maš ti.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 26.2.2009 21:10:59
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Nea-teja-sej še bo dovolj . junonca-ja pol pa bom tud jst svojga spumpala, če je tako. Če bom še lahko, že zdej mi je buši napot . Od strani gre fajn. Sam js mam že mal večjo rito in morem ritnco gor držat. ti si faca, bo pa res pestro če se skupi znajdemo v P Ja men se zdi da je ta model prek sončka zlo ugoden...razen če hočeš rabljenega kupit jih maš na bolhi ful. Mi smo se odločili za novega, sej bomo še meli kakega , pa bo prav prišel
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?